Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canımm maşallahhhh gözün Aydın :) bikaç Dr daha görün bence riskli gebelik Dr oluyor bide onun fikrini al

Sağol canım tabi tabi öyle yapcam zaten

Kızlar biliyorsunuz 3 tane embryo oluşmuştu bugün aradılar durumları iyiymiş 3. Emb olarak dondurmuşlar . Şimdide inş kaliteli çözülürler diye beklicez zaten 3 tanecik(

Canım hayırlı olsun..3 tanecik 1 taneciği olan hatta hiöç olmayanlara göre güzel bir rakam
Moralini bozma pozitif düşün güzel günler göreceğiz...

canım hayırlı olsun...
doktor seçimi kesinlikle önemli.çoğul gebelikler hep riskli görülüyor doktorları korkutuyor.
ki bu konuda ilk hamileliğinden de kayıbın var.
Mutlaka Allahın takdiri kara vermek çok zor.
Allahım inşh hepsine sağlık versin.senle olsunlar.

İnşallah süreç istediğiniz gibi ilerler. Ne olursa olsun tüp bebek denemeye devam eden tüm kadınlara göre şu an çok daha umut dolu bir durumdasınız , hep böyle gitsin inşallah.
Bugün transferin 8. günü. Hiç birşey hissetmiyor olmak garip. Doğal yoldan hamile kalsam hissedecek miydim sanki . Cevap hayır ama yine de insan bir belirti arıyor işte. :26:

Herkesin gönlünce olsun ...

Canim cok şükür doktora gittik iyiler insallah sonuna kadar iyi olurlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sizlere bişey sorucam . Sizlere transfer edilen embryolar 1. Kalitemiydi ? 2. Kalite embryolarla hamile kalan varmı??

Canim ulun bey benim embriyolarimin(6) kalitesinden bahsederken piramid gibi dusun dedi, en tepede cok iyi kalite sonra daha dusuk kaliteliler geliyor dedi. Bana iki tane transfer edildi, iki donduruldu, iki de 5. Gun embriyosu cope gitti. Ikisi de tuttuguna gore daha az kalitelilerden de tutmus. Hatta iclerinden bir embriyo transfer sonrasi bolunmus simdi ucuzlere hamisim

Senin tedavin hayirli olsun, esinde sperm bulunduguna cok sevindim, 3 adet embriyo da gayet guzel bir durum. Unutma ki bu iste en onemlisi gonlunu ferah tutmak stres yapmamak pozitif gulec yuzlu olmak. Sana ve burdaki tum arkadaslara dua ediyorum.

41 kere maşallah canımm arkadaşım 3 üz demek :))))) topikte 3 üz çoğaldı süper ya . Bende şimdi heyecanla bekliyorum artık Rabbime dua ediyorum sadece eşim çokkk umutlu ama ben temkinli yaklaşıyorum tabi

evet haklısın canım bıraz hasasız galiba gecicek inşallah biz o duyguları yaşarız

Kızlar biliyorsunuz 3 tane embryo oluşmuştu bugün aradılar durumları iyiymiş 3. Emb olarak dondurmuşlar . Şimdide inş kaliteli çözülürler diye beklicez zaten 3 tanecik(

canım bak ne güzel bir haber böyle hep yolunda gitsin her aşaman

canım hakkında hayırlısı

canım ne güzel bir haber bu maşallah sana

maaşalah canım hayırlı olsun darısı tümmmmm arkadaşlara inşallahhhhh

kızlar sizlere bişey sorucam . Sizlere transfer edilen embryolar 1. Kalitemiydi ? 2. Kalite embryolarla hamile kalan varmı??

valla canım inan ben acemiydim biliyorsun ilk deneme...hiç sormadım bile kalitesini ama en iyi kalitede 2 emriyo transfer ettiler....öle biliyorum kusura bakma pek yardımcı olamadım...acemilik....

ısrar etsek bizimki yapar mı bilmiyorum.eşim biraz ağzını aradı ama sıcak bakmıyor pek galiba.belki de doktora bırakmak en iyisi.sende var mı bu arada hamilelik ya da çocuk? Noldu tedavilerin?

canım bencede doktora bakmak en iyisi biz sorduk ilk etapta doktor yasak dedi olmaz...sonra transferden bi çıktım 2 embriyo transfer etmişler....sürpriz oldu bizede....oluruna bakmak en iyisi
hakkınız da hayırlısı

valla canım inan ben acemiydim biliyorsun ilk deneme...hiç sormadım bile kalitesini ama en iyi kalitede 2 emriyo transfer ettiler....öle biliyorum kusura bakma pek yardımcı olamadım...acemilik....

Merhaba
Bugün transferin 9. günü. Evde test yaptım ve negatif çıktı, sizce artık bir şeyler görüyor olmam gerekmez miydi? Bu yaklaşık 1,5 yıl içerisinde transfer edilen 5. embriyo. Ve artık dondurulmuş yok. Yeniden tedaviye başlamak demek bu . Şu anda bile tüm iğne yerleri mor . Gerçekten o stresi nasıl kaldırırım bilmiyorum. İsyan etmemek için sürekli kendimi bir şeylerle oyalamaya çalışıyorum.
Yoğun iş temposundan her an yazamasam bile burada benim gibi dertleri olan ve beni akrabalarımdan daha iyi anlayacak sizin gibi dert dostlarının olması çok iyi birşey. Tanımıyorum sizleri ama İYİ Kİ VARSINIZ!
sevgiler

canim öncelikle transferin hayirli olsun belki yapilan test yanlistir kanda pozitif sonucu alirsin ben de 2 olumsuz deneme yasadim nasil duygular icinde oldunu cok iyi anliyorum Rabbim en tez zamanda bizlere annelik duygusunu yasatsin insan nerde bi bebek hamile gorse cok ozeniyo bende yasayabilcem mi diyo cok degisik duygular bizi bizlerden baska kimse anlayamaz tatlim iyiki sizlerde varsiniz kader arkadaslarim

canım lütfen daha erken test yapman için evde yaptıgın testlere güvenme bence gününü bekleyip kanda baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…