Sen niye uyumadın cnm :26:
Ben bugün çok çay içtim o yüzden hiç uykum yok
Sen niye uyumadın cnm :26:
Ben bugün çok çay içtim o yüzden hiç uykum yok
Canım ya ben hergün yataktayım biliyorsun hareket etmem yasak o yüzden gündüz arada uyuyorum birde galiba hamileliktende olabilir gündüz uykum çok geliyor uyuyorum birde mukabelede bitti ful yatış yani bir şey. Söyliyimi bende çayı çok severim ama artış içemiyorum bende çok iştimi uyuyamıyorum senin gibi
Birde yarınki sitres var galiba ondanda olabilir
Kıyamam ben sana yaaa
bende çayı çok seviyorım hergün içerim içmediğim gün olduğunda başım ağrıyor
İçme cnm hiç bir yararı yok bende tedaviye başladığımda içmicem
Kuzucuk ben sabah namazımı kılayım sanada dua edeyim allahım dularımızı kabul eder inşallahhhhhh
Canım benim ben sana kıyamam güzel güzeli evet doktor yasakladı aynen hiç yararı yokmuş ama ben çok içiyorum birde aileden gelen bir gelenek galiba canım sen nereliydin
Duamı ettim
Olabilir cnm annem ve babamın tarafı çok çay içiyor
Annem malatyalı babam erzincanlı sen nerelisin cnm :26:
Canımsın sağol Allah razı olsun rabim dualarımızı kabul etsin inşallah rabim tez zamanda senide yavruna kavuştursun
Duamı ettim
Olabilir cnm annem ve babamın tarafı çok çay içiyor
Annem malatyalı babam erzincanlı sen nerelisin cnm :26:
Amin cnm benim allahım senin yaşadığın mucizeyi bizlerede tez zamanda nasip eder inşallahhhhhhh
Kuzu benim yatmam lazım erkenden kalkıcam işlerim varda
Allah rahatlık versin cnm mercimeklerine iyi bak
kızlar bugün çok duygulandım ve ev çok ağladım bir yere gitmek üzere minübüse bindim yanımda bir kadıncagız galiba hastaneden cıkmış yanındada küçük bir kızı vardı elindede bebeğinin ultroson resmi bakıp bakıp gülüyo o an o kadar kötü oldum ki acaba ben yada benim gibi anne olmak isteyen bir çok kadın bu duyguları yaşayabailecek mi .o an hem ağladım hem dua ettim güneş gözlüklerinin altından oluk oluk yaşlarımı sildim .allahım dedim belkide çok güzel duygulardır onun yaşadıkları rabbim bizim için yani eşim ve benim için hayırlısıysa bize beden ve akıl sağlığı yerinde hayırlı nesiler hayırlı salih evlatlar nasip et dedim ve anne olmak isteyen bütün kadınlar için
Bende ne yalan söylim kötü oluyorum merkeze gittiğimde ellerinde ultrosan resmi görüpte sevinen insanlara çok özenirdim :85:
O kadar çok etkilenmişim ki ilk bebeğimin ultrosan resmini alınca hemen çantama koymuştum başkaları görüpte üzülmesin diye
allahım bizleredee nasip edecek ben inanıyorum
Hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle gelirsin yokk canım şimdilik iyiz bakalım yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez dua edin
Canım ben 28 yaşındayım ilk tedavimde doktorumdan 2 tane embriyo transfer etmesini istedim olmaz dedi
ikinci tedavimdede 2 tane istedim bakarız demişti tam transfer olacağı sırada 2 tane transfer edilecek demişlerdi çok sevinmiştim
sanırım biraz ısrar etmek lazım :26:
Canım bizim hoca demişti ve bende yaptım tedavi ye başlarken birde
Günde birtane Meryem süresi okuyodum 1000 tane estağfurulah 707 tane el varis birde transfer olduğu zaman eşin abdest alıp elini senin karnına koyacak ve ya mübdi okuyacak 99 tane sakın bunları yabana atmayın bunu bizim tarikattan efendimiz söylemişti
Kızlar biliyorsunuz 3 tane embryo oluşmuştu bugün aradılar durumları iyiymiş 3. Emb olarak dondurmuşlar . Şimdide inş kaliteli çözülürler diye beklicez zaten 3 tanecik(
Amin cnm benim allahım senin yaşadığın mucizeyi bizlerede tez zamanda nasip eder inşallahhhhhhh
Kuzu benim yatmam lazım erkenden kalkıcam işlerim varda
Allah rahatlık versin cnm mercimeklerine iyi bak
Gozun aydin cnm. Hic merak etme.iyi kalite olmayan embriyolari zaten dondurmuyorlar
Cozuldugunde ayni kaliteyi koruyor.bence uzulmeyi birak artik bence gayet iyi:))
Kızlar yavrularımın kalp atışlarını duydum ama birtanesin biraz yavaş iki gün sonra tekrar gidicem ama Dr bir tanesini sonandıracak çünkü çok riskli dedi yoksa hepsini birden kaybedebilirmişim ne yapcam bilmiyorum anne olarak nasıl evladına kıyar ve nasıl seçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?