Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sen niye uyumadın cnm :26:
Ben bugün çok çay içtim o yüzden hiç uykum yok

Canım ya ben hergün yataktayım biliyorsun hareket etmem yasak o yüzden gündüz arada uyuyorum birde galiba hamileliktende olabilir gündüz uykum çok geliyor uyuyorum birde mukabelede bitti ful yatış yani bir şey. Söyliyimi bende çayı çok severim ama artış içemiyorum bende çok iştimi uyuyamıyorum senin gibi

Kıyamam ben sana yaaa
bende çayı çok seviyorım hergün içerim içmediğim gün olduğunda başım ağrıyor
İçme cnm hiç bir yararı yok bende tedaviye başladığımda içmicem

Kıyamam ben sana yaaa
bende çayı çok seviyorım hergün içerim içmediğim gün olduğunda başım ağrıyor
İçme cnm hiç bir yararı yok bende tedaviye başladığımda içmicem

Canım benim ben sana kıyamam güzel güzeli evet doktor yasakladı aynen hiç yararı yokmuş ama ben çok içiyorum birde aileden gelen bir gelenek galiba canım sen nereliydin

Canım benim ben sana kıyamam güzel güzeli evet doktor yasakladı aynen hiç yararı yokmuş ama ben çok içiyorum birde aileden gelen bir gelenek galiba canım sen nereliydin

Duamı ettim
Olabilir cnm annem ve babamın tarafı çok çay içiyor
Annem malatyalı babam erzincanlı sen nerelisin cnm :26:

Canımsın sağol Allah razı olsun rabim dualarımızı kabul etsin inşallah rabim tez zamanda senide yavruna kavuştursun

Amin cnm benim allahım senin yaşadığın mucizeyi bizlerede tez zamanda nasip eder inşallahhhhhhh
Kuzu benim yatmam lazım erkenden kalkıcam işlerim varda
Allah rahatlık versin cnm mercimeklerine iyi bak

Merhaba ;

Güzel arkadaşlarım cesur yürekli güzel bayanlar....

nasılsınız?

Canım benim yaa...

Yaşadığın bu durumlar o kadar tanıdık ki iiyice içimize işledi galiba.
Her zaman dikkat kesilmeyeceğimiz herşeye biz dikkat kesilir oluyoruz elimizde değil.
Çok istiyoruz bekliyoruz.
Bende buna benzer fesatlık oluyor malesef....çok üzüüyorum böyle düşündüğümü hissettiğimi yakalayına kendimi birde buna üzülüyorum.

ama elden gelir birşey yok inşh çabalarımız emeklerimiz karşılığın alacağız.

yalnız değilsin canım hepimiz böyleyiz.hassasız....

canım benim yaa

sen ne ince düşünceli bir insansın...bende aynısı yapardım inan ki...

inşh Allahım nasip edecek hepimize inşh.
Hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle gelirsin yokk canım şimdilik iyiz bakalım yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez dua edin

Canım benim gümbür gümbür ses verecekler...Çifte bayramın olacak inşh haberlerini beliyoruz.

ısrar etsek bizimki yapar mı bilmiyorum.eşim biraz ağzını aradı ama sıcak bakmıyor pek galiba.belki de doktora bırakmak en iyisi.sende var mı bu arada hamilelik ya da çocuk? noldu tedavilerin?

ben de hemen başlayayım o zaman okumaya :)

Kızlar biliyorsunuz 3 tane embryo oluşmuştu bugün aradılar durumları iyiymiş 3. Emb olarak dondurmuşlar . Şimdide inş kaliteli çözülürler diye beklicez zaten 3 tanecik(

Kızlar biliyorsunuz 3 tane embryo oluşmuştu bugün aradılar durumları iyiymiş 3. Emb olarak dondurmuşlar . Şimdide inş kaliteli çözülürler diye beklicez zaten 3 tanecik(

Gozun aydin cnm. Hic merak etme.iyi kalite olmayan embriyolari zaten dondurmuyorlar
Cozuldugunde ayni kaliteyi koruyor.bence uzulmeyi birak artik bence gayet iyi:))

Amin cnm benim allahım senin yaşadığın mucizeyi bizlerede tez zamanda nasip eder inşallahhhhhhh
Kuzu benim yatmam lazım erkenden kalkıcam işlerim varda
Allah rahatlık versin cnm mercimeklerine iyi bak

Canım biz hemşehri sayılırız seninle Erzincan'ın neresindensin? Ben suşehri lirim ben Refahiye yakınım:)

Kızlar yavrularımın kalp atışlarını duydum ama birtanesin biraz yavaş iki gün sonra tekrar gidicem ama Dr bir tanesini sonandıracak çünkü çok riskli dedi yoksa hepsini birden kaybedebilirmişim ne yapcam bilmiyorum anne olarak nasıl evladına kıyar ve nasıl seçer

Gozun aydin cnm cok sevindim.hangi doktora gidiyorsun.doktoru iyi sec canim
Bu cok önemli. Birde allah verdiyse yasatirda .bende elletme hic birini.onlar bilemez riskli olup
Olmadigini.gunaha girersin cok.iyi dusun.acik bir risk yoksa olasiliklarla kiyma bebeklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…