merhaba arkadaslar benım 2. denemem olacak.adanadan gelmeyı dusunuyorum.benım gıbı sehır dısından gelenler deneyımlerını paylasırlarsa cok sevınırım.nerde kaldınız ıslemler ne kadar suruyor ucreti ne kadar.bılgılendırısenız cok sevınırımm..allah herkesın yar ve yardımcısı olsun..
Merhaba enfal,
Kaçtır yazıcam arada kaynıyor. kabak içindeki bebekli avatarına bayıldım. Allahım sana böyle tatlı bir kız (erkek)(gönlündeki neyse onu) verir inşallah
Bu arada ikizlerleilgili araştırmaların devam ediyor mu, bir karara vardın mı?
Kızlar bilgisi olanların yardımını rica ediyorum. Eşimden kaynaklı bir sebep yüzünden tüp bebek merkezine başvurmamız gerekli ve ben umut tüp bebek merkezini istiyorum. Fakat süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. İlk olarak eşimin Emre Beye görünmesi gerekicek muayenesi 250 tl imiş. Bildiğim kadarıyla tüp bebek için hem erkek hem kadın takip ediliyor. Benimde yine oradan bir doktora muayene olmam gerekicekmi gerekirse ona da mı muayene ücreti ödücez? Birde Fulyadaki yer ile Koşuyolundanki Umut Tüp Bebek merkezi arasında bir fark varmı? Hangisi daha iyidir? Birde doktorun yanına her gidişimizde 250 TL mi ödücez
Cevap veren arkadaşlara çoook teşekkederim. Bende avrupa yakasındayım fakat bizde Koşuyolunu tercih ederiz herhalde. Şubat ayında inşallah Emre Beyden randevumuzu alıp gidicez. Çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun. İnşallah bebeğimiz çok zorlamadan gelir. Azosperm ile başımız dertte. Allah büyük
Cevap veren arkadaşlara çoook teşekkederim. Bende avrupa yakasındayım fakat bizde Koşuyolunu tercih ederiz herhalde. Şubat ayında inşallah Emre Beyden randevumuzu alıp gidicez. Çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun. İnşallah bebeğimiz çok zorlamadan gelir. Azosperm ile başımız dertte. Allah büyük
aminnn....canım rabbim sana avatardaki gibi bebekler nasip etsinn
bana dert yanarsın belkii bıktımm bunların donlarıyla patileriyle uğraşmaktan dersinn inşallah
gerçi senin tek embriyo ama bakarsın sürprizz olurrr
ikizlerle ilgili araştırmam hala devam ediyor, okuduklarıma rağmenn soğumadım bu fikirdenikiz bebeğim olmasını çok istiyorumm
tabi öncelikle rabbim hayırlısını versinn inşallah..
sen nasılsın bakalım nasıl geçiyor hamişlik?
arkadaşım bende edirnenin bir ilçesinden gidiyorum sabah ilk araba 930 da gidiyoruz merkezde ancak saat 2 30 da olabiliyoruz şimdilik gidip geliyoruz fakat kalamamız gerektiğinde ne yapıcaz hiç bende bilmiyorum gidip gelmekte çok zor oluyor ama katlanıyoruz çok şükür tedaviye başladık umudumuz var en azından
Çok teşekkür ederim arkadaşım...hayırlı olsun canım inşallah bebeğin seninle olur ve seni hiç bırakmaz
güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar bilgisi olanların yardımını rica ediyorum. Eşimden kaynaklı bir sebep yüzünden tüp bebek merkezine başvurmamız gerekli ve ben umut tüp bebek merkezini istiyorum. Fakat süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. İlk olarak eşimin Emre Beye görünmesi gerekicek muayenesi 250 tl imiş. Bildiğim kadarıyla tüp bebek için hem erkek hem kadın takip ediliyor. Benimde yine oradan bir doktora muayene olmam gerekicekmi gerekirse ona da mı muayene ücreti ödücez? Birde Fulyadaki yer ile Koşuyolundanki Umut Tüp Bebek merkezi arasında bir fark varmı? Hangisi daha iyidir? Birde doktorun yanına her gidişimizde 250 TL mi ödücez
Çok teşekkür ederim arkadaşım...
Bekleme dönemi ve zaman sanki Durmuş gibi(
tedaviin hayırlı olsun.güzel haberlerle gelmen dileğiyle.
merhaba arkadaşım,adanalıysan hemşeri sayılırız bende tarsusluyum.
bende şehir dışından geliyorum,hastaneye yakın öğretmen evi var orada kalabilrsiniz.size yapılacak testleri bilemediğim için şu kadar sürer diyemem ama.gerekli testleriniz varsaa genetikler vs,sadece muayene olursun bir sonraki adetinde başlayabilirsin.
amiiiiiiin inşallah canım ya hepimize.
Ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorum, hissetmek istiyorum ama hissetmiyorum:26:
Dua ediyorum bol bol, elimden başka birşey gelmiyor şu an için, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Bugün 8.gün, 3 gün kaldı ama tık yok, dün gece adet ağrısı gibi ağrım oldu biraz, bugün bişey yok. Nasip diyorum artık, hayırlısı diyorum, çok da ısrar etmek istemiyorum, sonrasından korkuyorum. Bu arada dondurulmuşlar 3 oldu, biri zaten o gün dondurulmuştu, ertesi günde iki tane dondurulmuş. Kendimi her iki duruma da hazırlamak istiyorum ama pozitif olsun istiyorum. Düşünmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor işte
Çok teşekkür ederim arkadaşım...
Bekleme dönemi ve zaman sanki Durmuş gibi(
çok canım henüz araştırılmadı.
İlk gittiğinizde hangi testler istendi senden ve eşinden? Acaba o testleri yaptırıptamı gitsek ilk muayeneye? Genetik, fsh, testesterondan başka test isteniyormu canım?
İşiniz zormuş hakkaten yollarda. Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.
Yumurta toplamadan sonra kalabileceğiniz bir öğretmen evi var yakında, bir araştırın isterseniz.
cumartesi günü yumurta toplanacak yarın son kez evimi iyice temizlemeliyim eğer :18:dölenen embriyo olursa olan embriyolar:18: Pgt işleminden gecerse transferim Olacak ve iş yapamayacağımmmmmm gebelik testine kadar yatmayı düşünüyorum eşim ben bütün temizliği yaparım sen merak etme diyor ama bende temizlik bende hastalık boyutunda olduğu için nasıl olacak bilmiyorum bir önceki denemelerimde eşimin ailesi yanımda olduğu için bütün herşey ile ilgileniyorlardı ama bu tedaviyi kimseye söylemediğimiz için iş başa düştü olsun gerci böğle daha iyi çünkü herşeye karışıyorlardı ve beni streese sokuyolardı
inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğime ve bebeklerimize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?