Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşalr rabbim herkesin yüzünü güldürsün.ilaçlar bende çok başdönmesi bulantı sersemlik yaptı ilk kullandığım için sanırım ama ben herşeye katlanmaya hazırım yeterki yüzümüz gülsün meleğimiz gelsin

arkadaşım bende edirnenin bir ilçesinden gidiyorum sabah ilk araba 930 da gidiyoruz merkezde ancak saat 2 30 da olabiliyoruz şimdilik gidip geliyoruz fakat kalamamız gerektiğinde ne yapıcaz hiç bende bilmiyorum gidip gelmekte çok zor oluyor ama katlanıyoruz çok şükür tedaviye başladık umudumuz var en azından

aminnn....canım rabbim sana avatardaki gibi bebekler nasip etsinn
bana dert yanarsın belkii bıktımm bunların donlarıyla patileriyle uğraşmaktan dersinn inşallah
gerçi senin tek embriyo ama bakarsın sürprizz olurrr

ikizlerle ilgili araştırmam hala devam ediyor, okuduklarıma rağmenn soğumadım bu fikirden ikiz bebeğim olmasını çok istiyorumm
tabi öncelikle rabbim hayırlısını versinn inşallah..
sen nasılsın bakalım nasıl geçiyor hamişlik?

Son düzenleme:

selam canım bizde eşimden kaynaklı tüp bebek tedavisindeyiz.bugün ilk iğnemi oldum.biz koşuyolunda umuttayız.ilk emre beyden randevu aldık eşim muayene oldu emre bey bazı tahliller istedi orada kan verdi eşim sonuçlar çıkınca aradılar gittik sebebini öğrendik sonra da ben süleyman beyden randevu aldım bende sorun olmadığı için adetimle beraber tedavim başladı.ben bizim sürecimizi anlattım canım

Cevap veren arkadaşlara çoook teşekkederim. Bende avrupa yakasındayım fakat bizde Koşuyolunu tercih ederiz herhalde. Şubat ayında inşallah Emre Beyden randevumuzu alıp gidicez. Çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun. İnşallah bebeğimiz çok zorlamadan gelir. Azosperm ile başımız dertte. Allah büyük

azosperm demişsin?bizimde azosperm.sebebi 47 xxy sizin sebebi ne araştırıldımı daha önce

Rabbim beklemeden bebişinizi kucağınıza almanızı nasip eder inşallahhhhhhh

amiiiiiiin inşallah canım ya hepimize.
Ama ben hala hiçbirşey hissetmiyorum, hissetmek istiyorum ama hissetmiyorum:26:
Dua ediyorum bol bol, elimden başka birşey gelmiyor şu an için, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Bugün 8.gün, 3 gün kaldı ama tık yok, dün gece adet ağrısı gibi ağrım oldu biraz, bugün bişey yok. Nasip diyorum artık, hayırlısı diyorum, çok da ısrar etmek istemiyorum, sonrasından korkuyorum. Bu arada dondurulmuşlar 3 oldu, biri zaten o gün dondurulmuştu, ertesi günde iki tane dondurulmuş. Kendimi her iki duruma da hazırlamak istiyorum ama pozitif olsun istiyorum. Düşünmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor işte

İşiniz zormuş hakkaten yollarda. Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.
Yumurta toplamadan sonra kalabileceğiniz bir öğretmen evi var yakında, bir araştırın isterseniz.

Canım ben şuan tedavideyim cumartesi günü yumurta toplama yapılacak Tedavi öncesinde ön görüşmeye gittim muayene yapıldı ve tahliller istendi muayene ücreti olarak 150 tl verdik sonraki görüşmelerimizde muayene ücreti vermedim ön görüşme için gittiğimde bu soruyu sormuştum aralarında hiçbir fark olmadığını laboratuvardaki herşeyin aynı olduğunu söylediler şimdilik merkezden memunum herhangibir aksilik olmadı inşallah sonuna kadar böğle devam eder

Çok teşekkür ederim arkadaşım...
Bekleme dönemi ve zaman sanki Durmuş gibi (

canım inşallah herşey gönlünce olur bu aşamalar nekadar zor hep tedirginlik hep tedirginlik offf offf bir aşamayı atlatıyorsun ötei aşama gliyor onu atlatıyorun öteki gliyor bu galiba bebeğimizi kucağımıza alana kadar böğle devam edecek allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

bır oncekı merkezden yapılan testlerı almam gerekıyor ozaman.ve ordan bı randevu muayne daha sonra onlar yonlendırecekler oyleyse.

cumartesi günü yumurta toplanacak yarın son kez evimi iyice temizlemeliyim eğer :18:dölenen embriyo olursa olan embriyolar:18: Pgt işleminden gecerse transferim Olacak ve iş yapamayacağımmmmmm gebelik testine kadar yatmayı düşünüyorum eşim ben bütün temizliği yaparım sen merak etme diyor ama bende temizlik bende hastalık boyutunda olduğu için nasıl olacak bilmiyorum bir önceki denemelerimde eşimin ailesi yanımda olduğu için bütün herşey ile ilgileniyorlardı ama bu tedaviyi kimseye söylemediğimiz için iş başa düştü olsun gerci böğle daha iyi çünkü herşeye karışıyorlardı ve beni streese sokuyolardı

inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğime ve bebeklerimize kavuşuruz.

Son düzenleme:

canım senin blastosist embriyosuydu sanırım. tüpbebekle hamile kalanlar topiğinde okumuştum taransferden sonra 8.günde yaptıkları idrar testinde gebelik belli oluyormuş..
sonuç senii etkilemeyecekse idrar testi yap istersen..

inşallah buz bebişlerine gerek kalmadan hamiş olursunn

Çok teşekkür ederim arkadaşım...
Bekleme dönemi ve zaman sanki Durmuş gibi (

ah canımm geçerr inşallah az kaldı sadece 8 günn.sonucu senin için hayırlı olsundaa geçerr zaman strese girme yeterki.
bak ben sizden önce başlayacaktım sözde tedaviyee mart yada nisana kaldıbenim tedavi başlasaydı şimdiye dek sonuç almış olacaktımm.
hayatımda 10 yıldır devam eden belirsizlik halada devam etmektee
hayırlısı olsun demekten başka çarede yokk..
innşallah sizler olumlu sonuç alırsınızda banada moral olursunuzz:26::26::26:

İşiniz zormuş hakkaten yollarda. Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.
Yumurta toplamadan sonra kalabileceğiniz bir öğretmen evi var yakında, bir araştırın isterseniz.

gerçekten çok zor oluyor eşim çok sıkıntılı canı sıkılıyor çok asabi oluyor sinir yapıyor kendine benim sıkıntım bana yetiyor zaten bide onu düşünüyorum onu sıkıntı yapıyorum ha kızdı ha kızacak hiç laf söylenmiyor bende ona kızıyorum seninle beraber aynı şeyleri hatta fazlasını ben yaşıyorum sen sadece tese olcaksın onada katlan diyorum ama bu yollar beni çok geriyor öğretmen evini buradan duymuştum evet onuda araştırsak artık olacak bugün iğnemi kendim yapıcam ikinci iğnem çok heyecanlıyım fakat bende yan etki çok yaptı ilaçlar baş dönmesi bulantı sersem yaptı çok bu sabah çok afedersin öğürmekten içim çıktı sabah gözümü açtım koşarak lavaboya koştum

hayırlısı olsun canım inş tez zamanda güzel haberlerini duyarız dikkat et kendine varsın evin bir kaç gün eskisi gibi pırıl pırıl olmayıversin sen yat bebişlerinin keyfini çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…