Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler hemde nasıl umut oluyo okdukça heyecanlanıyorum seninde tutmuştur inşallah merkeze çok güveniyorum ben.. ama bizim durumumuz sizden biraz daha zor eşim azosperm sizin sorun neydi arkadaşım
Allah razı olsun, inşallah rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün. 5. gün tek embriyo transferi oldu.
Canım hepiniz için dua ediyorum inanki en başından beri. Darısı senin başına inşallah, Allahım cumartesi günü güzel haberi vermeni nasip etsin. Fırsat buldukça elini karnına koy ve Ya Musavvir, Ya Halik, Ya Bari (Allahın yaratmayla ilgili isimleri) çekmeye çalış, ben her namazdan sonra 100 er kere çekmeye çalışıyordum. Bir de yine elini karnına koyarak Ayetel kürsi, fatiha, İhlas, felak, nas ve salati tefriciye okudum yine her namazımın arkasından ve Allahım sana emanet, sen koru diye dua ettim, her gün yasin okumaya çalıştım, kenzul arş duası, fetih suresi fırsat buldukça okudum. Meryem suresinin baş kısımlarını bazen mealini bazen kendisini. Sen de okumaya çalış ve önce allaha emanet et, Onun korumasında olsunlar inşallah.
Amin canım.İnş cumartesi günü güzel haberler veririm buradan. Ben de elimden geldiğince dua ediyorum.evdeki zamanımı kaliteli bir şekilde geçirmeye çalışıyorum. söylediğin duaları da okumaya çalışacağım inş.
Bu arada benim nerdeyse hiç belirtim olmadı, 7.yada 8. gün gibiydi göğüslerim acıdı o da dokununca, esrofemin yan etkilerinde varmış bu, okuyunca canım sıkılmıştı, sonra da geçti zaten,çok az kaldı. Bulduğum tek belirtiyi de kaybetmiştim.
Hatta 9-10 günler gibi geceleri adet ağrısı yaşayıp gündüz kayboluyordu.
Ne belim ağrıdı, ne karnım, ne kasıklarım hiç bir belirti yoktu. Stres artıyordu, kendimi olmadı diye hazırlamaya çalışarak teste gittik, çok şükür pozitif.
Sen benden tecrübelisin, sakın belirti arama stres yapma üzme yavrucağızı. Allaha emanet et, olacak inşallah izniyle.
klaram bu benim 3. denemem.her ikisinde de hiç belirti aramamıştım sadece 1. denememde galiba çok fazla yatmaktan olsa gerek bel ağrım çok olmuştu. şimdi hissettiklerim ise diğer denemelerimden tamamen farklı zira bu kez oldukça fazla kasık ağrsı yaşıyorum. o yüzden hayal kırıklığına uğramamak için de ne pozitif anlamda ne de negatif anlamda yorum yapmıyorum. elimden tek gelen şey Rabbime sığınıp bol bol dua etmek.
Sadece şunu farkettim ki ; tecrübeler ve yaşananlar arttıkça, kaygılar ve korkularda o parelelde artıyor. 3 günüm kaldı, Rabbim inş bu kez yüzümü güldürür.
Buradan ismen tanıdığım ya da tanımadğım tüm arkdaşlarım için de duacıyım, Rabbim inş sana da sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip eder. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.
Aslında bizim durumumuz sizden daha zor bence :)
zira benim eşim de azosperm. bende rahimdeki septum nedeniyle 2 kez histereskopi geçirdim.
yanında bonus olarak da kan pıtılaşması ve troitim var(
Sen de yeni başlıyorsun sanırım Rabbim kolaylık ve sabır versin.
arkadaşlar ist.kaldığınız zaman nerede kalıyosunuz gece orada kalmamız gerek umut tüp bebek merkezine yakın yer varmı adres verebilirmisiniz çok acil lütfen
Merhaba arkadaşım ne güzel bulunmuş sizde inşallah umtta umudunuz gerçekleşir hepimizin valla sperm bi çıksın çok sevinicem hamile kalmış gibi bi azosperm eşi olarak sperm yokluğunu çok iyi biliyorum bizde öncelik sperm sonrasında tüp bebek tekrar tese ameliyatımı olacak yoksa çıkış oluyomu artık Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım.İnş cumartesi günü güzel haberler veririm buradan. Ben de elimden geldiğince dua ediyorum.evdeki zamanımı kaliteli bir şekilde geçirmeye çalışıyorum. söylediğin duaları da okumaya çalışacağım inş.
klaram bu benim 3. denemem.her ikisinde de hiç belirti aramamıştım sadece 1. denememde galiba çok fazla yatmaktan olsa gerek bel ağrım çok olmuştu. şimdi hissettiklerim ise diğer denemelerimden tamamen farklı zira bu kez oldukça fazla kasık ağrsı yaşıyorum. o yüzden hayal kırıklığına uğramamak için de ne pozitif anlamda ne de negatif anlamda yorum yapmıyorum. elimden tek gelen şey Rabbime sığınıp bol bol dua etmek.
Sadece şunu farkettim ki ; tecrübeler ve yaşananlar arttıkça, kaygılar ve korkularda o parelelde artıyor. 3 günüm kaldı, Rabbim inş bu kez yüzümü güldürür.
Buradan ismen tanıdığım ya da tanımadğım tüm arkdaşlarım için de duacıyım, Rabbim inş sana da sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip eder. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.
Canım bizim sorun eşim azosperm bende herhangi bi sorun çıkmadı bende 2 güne başlıyacam heralde tedaviye adet olunca
olsun canım az olsun kaliteli olsun bakalım bizim nasıl olacak çok korkuyorum eşim tese ameliyatı olacak sperm çıkmazsa diye
nasıl yani bi dahaki aya mı kalacak tedavi allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar test sonucum 997 çıktı :) İnanamadık önce sağlık ocağına gittik aile hekimimize gösterdik, bir daha test yapalım mı diye. Sonra eczaneye uğradık idrarda bakılan testlerden aldık. Hala daha inanmakta zorlanıyorum. Allahım hayırlısıyla keseyi görmak yeyi ve kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah.
Allahım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah, canım gönülden diliyorum, secdede hepinize dua ettim inşallah en kısa zamanda hayırlı heberlerinizi alırız.
Merhaba arkadaşım bende raporlu yaptırıyorum bu adetimle başlıycam inşallah ilaçlarım yazıldı benim ama yarın alıcam 700-1000 tl arası tutuyomuş merkezde yumrta toplama günü 2000 tl alıyomuş ortalama 3000 tl diyelim bide benim eşim azosperm olduğu için yumurta toplama günü mikro tese ameliyatı olacak 2100 tl de onun için ödüycez ettimi 5000 tl bizim duırumumuz böyle arkadaşım.. diğer soruna gelince benim hiç bi bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır allah yardımcımız olsun hepimizin
merhaba arkadaşım bende raporlu yaptırıyorum bu adetimle başlıycam inşallah ilaçlarım yazıldı benim ama yarın alıcam 700-1000 tl arası tutuyomuş merkezde yumrta toplama günü 2000 tl alıyomuş ortalama 3000 tl diyelim bide benim eşim azosperm olduğu için yumurta toplama günü mikro tese ameliyatı olacak 2100 tl de onun için ödüycez ettimi 5000 tl bizim duırumumuz böyle arkadaşım.. Diğer soruna gelince benim hiç bi bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır allah yardımcımız olsun hepimizin
cevabın için teşekkürler..inşallah bebeginiz gelir bu ay
merhaba arkadaşlar biz çapada ilk aşılamaya başladık.gonal f verdiler bunun nasıl kullanılacağını bilen var mı aranızda lütfen yardımcı olurmusunuz.
Canım benim tedavim biraz uzun sürecek 6 yumurta toplanmıştı bunun 3 tanesi donduruldu şimdi ise tekrar takip yapılacak yumurta toplanacak yani benim tedavim kolay kolay bitmez
İnan senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
arkadaşlar ptesi yumurtalarım toplanacak ve aynı anda eşim tese olacak merkeze giderken yanınızda eşya olarak neler götürüyosunuz?
hiçbir şey götürmene gerek yok canım rahat kıyafetini giy git:) zaten önlük veriyorlar kıyafetlerini çıkarıp önlükle kalıyorsun...işlem bittikten sonra bekleme süresini geçip giyinip gidiyorsun...Bu kadar şimdiden hayırlı ve hayırlısı olsun:))
arkadaşlar ptesi yumurtalarım toplanacak ve aynı anda eşim tese olacak merkeze giderken yanınızda eşya olarak neler götürüyosunuz?
Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Ben de tüp bebek tedavisinde gonal f kulandım. Dozunu doktor belirliyor, her gün aynı saatlerde belirtilen doz kadar enjektöre çekip göbeğin 3 parmak altına yapıyordum. Nasıl kullanılacağını anlatmadılar mı size, kaç gün ne kadar doz kullanacağınızı vs.
mrb çok teşekkür ederim.sana da bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.bize hemşire anlattı ama tabi kısa kısa sadece içinden iki büyük kutu bir tane tekli gonal f çıktı.şimdi normal büyük olanı yapmaya başladık ancak tekli olan var onu nasıl kullanacağız.bir tane de ovitrelle çıktı.75 ml verdi doktor. 6 gün kullanacaksınız tekrar geleceksiniz dedi.
naz034 acaba aşılama nasıl yapıldı size yanılmıyorsam siz çapada yaptınız aşılamayı.hangi ilacı verdiler size.bize gonal f verdiler. Ama içinde 1 tane tekli var onu bir defada vuracağız.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?