Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler


Aslında bizim durumumuz sizden daha zor bence :)
zira benim eşim de azosperm. bende rahimdeki septum nedeniyle 2 kez histereskopi geçirdim.
yanında bonus olarak da kan pıtılaşması ve troitim var (
Sen de yeni başlıyorsun sanırım Rabbim kolaylık ve sabır versin.
 
 
arkadaşlar ist.kaldığınız zaman nerede kalıyosunuz gece orada kalmamız gerek umut tüp bebek merkezine yakın yer varmı adres verebilirmisiniz çok acil lütfen
 

Amin inşallah olacak duacınızım her zaman demek sizin eşinizde azosperm sizin 3. denemenizmiş dondurulmuşlarlamı devam ediyosunuz yoksa eşiniz ameliyat mı oldu kusura bakmayın sürekli soru soruyorum benim ilk tedavim merak ediyorum çokta heyecanlıyım benin eşim ameliyat olacak çıkarsa devam edicez..
 
arkadaşlar ist.kaldığınız zaman nerede kalıyosunuz gece orada kalmamız gerek umut tüp bebek merkezine yakın yer varmı adres verebilirmisiniz çok acil lütfen

ben zaten istanbuldayım ama burda daha önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla merkezin karşısında öğretmen evi varmış orda kalanlar olmuş gittiğin zaman sorarsın hemen karşısında merkezin bilen arkadaşlarda yardımcı olacaktır.
 

amin dediğim gibi her zaman iyi düşün iyi sonuç alırsın duanı hiçbir zaman eksik etme.....
 

Amin, inşallah senin de hayırlı haberini alacağız cumartesi günü. Rabbim isteyen herkeslere gönlündekinin hayırlısını nasip etsin inşallah.
 
Son düzenleme:


Canım benim tedavim biraz uzun sürecek 6 yumurta toplanmıştı bunun 3 tanesi donduruldu şimdi ise tekrar takip yapılacak yumurta toplanacak yani benim tedavim kolay kolay bitmez





İnan senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
 

Anam ne çok tutuyormuş:18: peki raporumuz olmazsa ne kadar tutar acaba mikro tese falan herşey. İnsan paraya acımıyor aslında yeterki tutsun ama. Bir kere denenikmi tutmazsa tekrar mı o kadar para vericez. Nerden bulucaz o kadar parayı

Allah' ım nolur yardım et herkese
 

merhaba arkadaşlar biz çapada ilk aşılamaya başladık.gonal f verdiler bunun nasıl kullanılacağını bilen var mı aranızda lütfen yardımcı olurmusunuz.
 
merhaba arkadaşlar biz çapada ilk aşılamaya başladık.gonal f verdiler bunun nasıl kullanılacağını bilen var mı aranızda lütfen yardımcı olurmusunuz.

Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Ben de tüp bebek tedavisinde gonal f kulandım. Dozunu doktor belirliyor, her gün aynı saatlerde belirtilen doz kadar enjektöre çekip göbeğin 3 parmak altına yapıyordum. Nasıl kullanılacağını anlatmadılar mı size, kaç gün ne kadar doz kullanacağınızı vs.
 

Amin çok sağol, Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.
İnşallah bir sonraki takibinde hayırlı haberlerini alırız, sakın sıkma canını bunun için herşeyde bir hayır vardır.
 
arkadaşlar ptesi yumurtalarım toplanacak ve aynı anda eşim tese olacak merkeze giderken yanınızda eşya olarak neler götürüyosunuz?
 
arkadaşlar ptesi yumurtalarım toplanacak ve aynı anda eşim tese olacak merkeze giderken yanınızda eşya olarak neler götürüyosunuz?

hiçbir şey götürmene gerek yok canım rahat kıyafetini giy git:) zaten önlük veriyorlar kıyafetlerini çıkarıp önlükle kalıyorsun...işlem bittikten sonra bekleme süresini geçip giyinip gidiyorsun...Bu kadar şimdiden hayırlı ve hayırlısı olsun:))
 

ilk denememiz o yüzden hiç bişey bilmiyorum eşim tese olacak ya o yüzden de acaba eşya gerekirmi falan diye düşünüyodum sağol canım yardımcı olduğun için
 
arkadaşlar ptesi yumurtalarım toplanacak ve aynı anda eşim tese olacak merkeze giderken yanınızda eşya olarak neler götürüyosunuz?

tedavin hayırlı olsun canım inşallah bir çok embriyoların olsun..
sen ve eşin eşofman tarzı rahat kıyafet giyin.
kendin için yanına 1 tane ped alsan iyi olur.
 

mrb çok teşekkür ederim.sana da bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.bize hemşire anlattı ama tabi kısa kısa sadece içinden iki büyük kutu bir tane tekli gonal f çıktı.şimdi normal büyük olanı yapmaya başladık ancak tekli olan var onu nasıl kullanacağız.bir tane de ovitrelle çıktı.75 ml verdi doktor. 6 gün kullanacaksınız tekrar geleceksiniz dedi.
 

Amin inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza.
Gonal f şişelerinin üzerinde içinde kaç birim ilaç olduğu yazar. 75 IU, 300 IU, 450 IU gibi. Tekli olanın üzerinde de birşey yazıyordur. Benim anladığım elinde 2 şişe gonal f, 1 şişe de ovitrelle var öyle mi?
75 ml*6 gün kullanacaksan 450 IU gonal f kullanacaksın kontrole kadar.
Ovitrelle çatlatma iğnesi, yumurtalar belli bir boyuta ulaştığında yapılıyor ve 35. saatte yumurtalar toplanıyor. Sizde de çatlatma iğnesinden 35 saat sonra aşılama olacak anladığım kadarıyla.
Ben aşılama yaptırmadım ama az çok tahmin edebilliyorum, tabi yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.
Kolay gelsin..
 
naz034 acaba aşılama nasıl yapıldı size yanılmıyorsam siz çapada yaptınız aşılamayı.hangi ilacı verdiler size.bize gonal f verdiler. Ama içinde 1 tane tekli var onu bir defada vuracağız.???

evet canım.çapada yaptırdık.negatif oldu.inş senin tutar...canım o tekli olanı kullanmıyorsun.2 tane büyük kutu olması lazım.onu aç.sana tüm rapor hakkını veriyorlar ama hepsini kullanmıyorsun.o tekli olan yedek gibi bişi...büyük olanı aç.içinde yazdığı gibi dikkatlice suyu karıştır.prospektüsünde çok ayrıntılı anlatıyo.sonra şırıngaya 75 ml çek..gerisini hemşire anlatmıştır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…