Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar selam benimde bugün opu vardı 14 yumurta toplamışlar.
Yarın arayıp kaçının döllendiğini haber verecekler ve gidişata göre de transfer günüm belli olacak.
Bugün 10 tane ilaç verdiler. Kollarım delik deşik, karnım delik deşikti bi kalçam kalmıştı şimdi de kalçama başlandı dakka bir, gol bir bugün 3 iğne oldum kalçamdan Gebelik testi günüme kadar kalçadan iğneye devam, günde 1 adet. Allah'tan 1 tane burada milleti okuduğumda hemen hemen herkes günde 2 iğne oluyordu. Allah utandırma yüzümüzü güldürse de bu kadar çektiğimiz çilelere değse. Nerede varsa herkese bol bol dualar ediyorum Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

Tekrar tebrık ederım canım sagolasın bızede bır Umıt oldunnb allahım kucağına almayıda nasıp etsın ınsalaalllahhhh bızlerede dua ettt

Merhaba arkadaşlar, şu anda 4. denemenin içindeyim son 3 deneme umut tüp bebekte oldu.
Cumartesi 3 yumurta toplandı bunlardan 2 tanesinde döllenme olmuş pazartesi 1 tanesi kötü durumda 1 taneside 6 hücreli dediler salı transfer yapabiliriz dediler içime sinmedi kafam çok karıştı, salı tekrar arandım 3. gündü 1 tanesi 6 hücreli 1 taneside 9 hücreli ayrıca bunlar 1. kalite ve çokl iyi durumda denildi. İyi olan bölünme 2-4-8 şeklinde olur biliyorum daha önceki 3 tedavimde embriyolaglar hep bunu bana anlatmıştı şimdi ise tam tersi 3.günde 9 hücreli için 1. kalite çok iyi deniliyor diğer 6 hücreli içinde çok iyi deniliyor. Bu konuyu tam olarak bilen varmı arkadaşlar çok canım sıkıldı. 3. Günde 9 hücreli ve 6 hücreli olan bölünme iyi ve 1. kalite olabilirmi bilgisi olan varmı arkadaşlar. Perşembe 5. günde transfer yapılacakmış.

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-289098.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/342963-kac-hucreli-embriyo-transferi.html

bu formları okusana belki yardımcı olur.

acılll yrdmmmm lutfen 6.cı gunun transferım beta 1.2 yukselırmı yoksa kesıyımı ılaçlarımı???(

acılll yrdmmmm lutfen 6.cı gunun transferım beta 1.2 yukselırmı yoksa kesıyımı ılaçlarımı???(

canımmm sakın kesme ilaçlarını..daha çok erken test için.. çünki tarnsfer gününden itibaren 7 gün sonra kanda ufakta olsa değer görülüyormuş.. aynı zamanada kk 10 .gün bhcg 0.1 çıkıp 12.gününde bhcg hamile olduğunu öğrenen bayanların hikayesini okumuştum.
bence test tarihini bekleeee..erkenden yapıp keyfini kaçırma kendini dahada sitrese sokma istersen..

KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU

BETA 200 çıktıııı

canım hayırlı uğurlu olsun ,rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..artık hamilesin bizler içinde dua et olurmuu..
bende en kısa zamanda 5. denememi gerçekleştirecem kısmetse...

inşallah yarına bol bol kaliteli embriyoların olur..senden magac gibi hamile haberleri alırız..
allah yardımcın olsun.

tşk ederım cnm az daha olsa rahatladım:))

mrb arkadaşlar pazar günü transferim yapıldı test günün 26 nisan...

Transferin hayırlı olsun, 26 nisanda güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Sağlıklı bir şekilde gelişsin embriyoların inşallah sonuna kadar gitsin, amin Allah tümisteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Enfal yazmış zaten, çok erken test yapmışsın. 12. günde değer pik yapıyormuş, o yüzden şimdiden kendini strese sokma. İlaçlarını da sakın bırakma. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Hücre sayılarına takılma, doktoruna güven, zaten bir problem olsa transferi ertelerler. Stres yapma, bu dönemde yapacağın stres daha çok zarar vericektir sana. 2.gün embriyosuyla bile hamile kalan var, 2.kalite embriyolarla hamile kalan çok var. Allah yeter ki ol desin. Transferin şimdiden hayırlı, bebişli olsun inşallah.

Canım nasıl gidiyor, var mı bir rahatsızlığın, bebişin üzüyor mu annesini?
Maşallah 9 haftayı tamamlamışsın, hızlı geçiyor zaman değil mi?
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah tüm isteyenlerle beraber.

Son düzenleme:
Bugün kontrolüm vardı yumurta gelişimim iyi olmadığı için tedavi iptal edildi doktor iptal edelim deyine sinirlerime hakim olamadım ve ağlamaya başladım sağolsun benimle konuşarak beni rahatlatmaya çalıştı ama elimde değildi ağlamaktan kendimi alıkoyamadım Adet gördüğümde tekrar tedaviye başlayacağım sonuna kadar uğraşacağım

merhaba arkadaşlar.bugün kontrolüm vardı adetmn 2 .günüydü iğneye başladık gonalf 250 4 gün kullncm şmdlk cumartesitekrar kontrolum varrr korkuyorum heyecanlymmm bu arada adetn kaçıncı günü opu oluodu arkadaşlarrr..alllahh hepmzzn yardımcısı olsunnnn........

ilk denemen sanırım.
Gonal f ile adetin ikinci günü başlıyorsun.
4-5 gün sonra kontrole gidiyorsun. gonal f in yanında birde çatlatna önleyici 2. iğne alıyorsun. günde 2 iğne oluyorsun.
3 gün sonra tekrar kontrole gidiyorsun yumurtalarına bakılıyor. gelişimlerine göre gonal f ile yine çatlama önleyici devam ediyorsun.
3 gün sonra tekrar gidiyorsun gonal f - çatlama önleyici ve çatlama iğnelerini alıyorsun.
bu şekilde 12-14 gün sonunda opu yani yumurta toplama gününü karar veriyor doktorun.
En son 36 saat önce çatlatma iğnesini oluyorsun. opu ya Son 24 saat kala yemek yemiyorsun, su içmiyorsun.
Opu günü sabah erkenden kliniğine gidiyorsun. (bu aşamada eşinle gidiyorsun o da sperm veriyor) yatağına geçiyorsun, önlüğünü, terliğini, boneni giyiyorsun.
Koluna bir serum bağlanıyor bir ağrı kesici birde antibiyotik iğne oluyor ve operasyona gidiyorsun.
Sakın korkma anlattıklarım sana can yakıcı gelmesin. Operasyondaki doktor ve hemşireler çok tatlılar moralini yüksek tut. Seni uyutuyorlar bir uyanıyorsun ki herşey bitmiş
uyuman uyanman 20 dakika sürüyor. Operasyondan sonra cok hafif bir adet ağrısı gibi bir ağrın oluyor. onuda ağrı kesici iğne yapıyolar kesiyor ağrını. Kanama olmasın diye kalçandan bir iğne yapıyolar. yeni bir reçete yazıp eve yolluyolar. bu yeni reçete de kalçadan iğnelerin başlıyor. kortizon ve bir sürü hap veriyolar.
Ertesi gün seni arayıp kaç yumurtan döllenmiş haber veriyolar ve transfer gününü belirliyorlar. Transfer gününe kadar ilaçlarını kullanıyorsun. Transferin olunca doktorun tekrar ilaç verecek gebelik testi gününe (10-12 gün sonra) kadar da o ilaçlara devam ediyorsun. Transferde bayıltmıyorlar bende ilk defa olacağım ama daha önce aşılama oldum du bu transfer aşılama gibiymiş :) Son derece acısız ve ağrısız.
Tedavin şimdiden hayırlı olsun. Doktoruna güven gerisi çok kolay. Hiiiiiç kendini üzme sıkma Allah ne yazdıysa o olacak. Tevekkül et ve bekle. Allah yardımcın olsun.

sağol cnm bnm iiyiz şükür....küçük tüpüm beni hiç üzmedi maşalhh....enson 15nisanda gtdim dr....şok oldum çok büyümüş..maşalhhh...hareket etmeye bile başlamış dr gösterdi....ama ben hisetmiyorumdahaçok var...sen nasılsın seninki dahada büyümüştür eminim maşlah......rabbim herkese versin....herkes bu duyguları yaşasın inşlh.....herkse çok dua ediyorum herzaman...

kızlar ben adetimin ikinci günü gittim küçük bi kist var dedi süleyman bey bi ay doğum kontrol kullanalım dedi oysaki ben o gün başlarız diye düşünmüştüm ( neyse kullandım son üç ilacım kaldı heralde o ilaç bitince 2-3 gün sonra adet başlıyo??? kızlar ne olur dua edin de o kist gitmiş olsun ve bu adetimle başlayayım macerama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…