CANIM ÇOK FAZLA BİRŞEY YAPMADIM SADECE BOL BOL DİNLENDİM BELİRTİ Mİ HERŞEYDEN BELİRTİ ÇIKARTIYORDIUM SADECE ADET DÖNEMİNDE YAŞADIĞIM ŞEYLERİ YAŞADIM O YÜZDENHEP OLAMAYACAK GİBİ GELMİŞTİ
AMİNNN
Canım rabbim bebeğini sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
cevremde çok fazla kişiyle paylaşmadım o yüzden sizinle yazışmak beni çok mutlu ediyor
KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU
BETA 200 çıktıııı
Merhaba arkadaşlar, şu anda 4. denemenin içindeyim son 3 deneme umut tüp bebekte oldu.
Cumartesi 3 yumurta toplandı bunlardan 2 tanesinde döllenme olmuş pazartesi 1 tanesi kötü durumda 1 taneside 6 hücreli dediler salı transfer yapabiliriz dediler içime sinmedi kafam çok karıştı, salı tekrar arandım 3. gündü 1 tanesi 6 hücreli 1 taneside 9 hücreli ayrıca bunlar 1. kalite ve çokl iyi durumda denildi. İyi olan bölünme 2-4-8 şeklinde olur biliyorum daha önceki 3 tedavimde embriyolaglar hep bunu bana anlatmıştı şimdi ise tam tersi 3.günde 9 hücreli için 1. kalite çok iyi deniliyor diğer 6 hücreli içinde çok iyi deniliyor. Bu konuyu tam olarak bilen varmı arkadaşlar çok canım sıkıldı. 3. Günde 9 hücreli ve 6 hücreli olan bölünme iyi ve 1. kalite olabilirmi bilgisi olan varmı arkadaşlar. Perşembe 5. günde transfer yapılacakmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-289098.html
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/342963-kac-hucreli-embriyo-transferi.html
bu formları okusana belki yardımcı olur.
acılll yrdmmmm lutfen 6.cı gunun transferım beta 1.2 yukselırmı yoksa kesıyımı ılaçlarımı???(
KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU
BETA 200 çıktıııı
Kızlar selam benimde bugün opu vardı 14 yumurta toplamışlar.
Yarın arayıp kaçının döllendiğini haber verecekler ve gidişata göre de transfer günüm belli olacak.
Bugün 10 tane ilaç verdiler. Kollarım delik deşik, karnım delik deşikti bi kalçam kalmıştı şimdi de kalçama başlandı dakka bir, gol bir bugün 3 iğne oldum kalçamdanGebelik testi günüme kadar kalçadan iğneye devam, günde 1 adet. Allah'tan 1 tane burada milleti okuduğumda hemen hemen herkes günde 2 iğne oluyordu. Allah utandırma yüzümüzü güldürse de bu kadar çektiğimiz çilelere değse. Nerede varsa herkese bol bol dualar ediyorum Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
canımmm sakın kesme ilaçlarını..daha çok erken test için.. çünki tarnsfer gününden itibaren 7 gün sonra kanda ufakta olsa değer görülüyormuş.. Aynı zamanada kk 10 .gün bhcg 0.1 çıkıp 12.gününde bhcg hamile olduğunu öğrenen bayanların hikayesini okumuştum.
Bence test tarihini bekleeee..erkenden yapıp keyfini kaçırma kendini dahada sitrese sokma istersen..
inşallah yarına bol bol kaliteli embriyoların olur..senden magac gibi hamile haberleri alırız..
allah yardımcın olsun.
mrb arkadaşlar pazar günü transferim yapıldı test günün 26 nisan...
Kızlar selam benimde bugün opu vardı 14 yumurta toplamışlar.
Yarın arayıp kaçının döllendiğini haber verecekler ve gidişata göre de transfer günüm belli olacak.
Bugün 10 tane ilaç verdiler. Kollarım delik deşik, karnım delik deşikti bi kalçam kalmıştı şimdi de kalçama başlandı dakka bir, gol bir bugün 3 iğne oldum kalçamdanGebelik testi günüme kadar kalçadan iğneye devam, günde 1 adet. Allah'tan 1 tane burada milleti okuduğumda hemen hemen herkes günde 2 iğne oluyordu. Allah utandırma yüzümüzü güldürse de bu kadar çektiğimiz çilelere değse. Nerede varsa herkese bol bol dualar ediyorum Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
acılll yrdmmmm lutfen 6.cı gunun transferım beta 1.2 yukselırmı yoksa kesıyımı ılaçlarımı???(
Merhaba arkadaşlar, şu anda 4. denemenin içindeyim son 3 deneme umut tüp bebekte oldu.
Cumartesi 3 yumurta toplandı bunlardan 2 tanesinde döllenme olmuş pazartesi 1 tanesi kötü durumda 1 taneside 6 hücreli dediler salı transfer yapabiliriz dediler içime sinmedi kafam çok karıştı, salı tekrar arandım 3. gündü 1 tanesi 6 hücreli 1 taneside 9 hücreli ayrıca bunlar 1. kalite ve çokl iyi durumda denildi. İyi olan bölünme 2-4-8 şeklinde olur biliyorum daha önceki 3 tedavimde embriyolaglar hep bunu bana anlatmıştı şimdi ise tam tersi 3.günde 9 hücreli için 1. kalite çok iyi deniliyor diğer 6 hücreli içinde çok iyi deniliyor. Bu konuyu tam olarak bilen varmı arkadaşlar çok canım sıkıldı. 3. Günde 9 hücreli ve 6 hücreli olan bölünme iyi ve 1. kalite olabilirmi bilgisi olan varmı arkadaşlar. Perşembe 5. günde transfer yapılacakmış.
merhaba arkadaşlar.bugün kontrolüm vardı adetmn 2 .günüydü iğneye başladık gonalf 250 4 gün kullncm şmdlk cumartesitekrar kontrolum varrr korkuyorum heyecanlymmm bu arada adetn kaçıncı günü opu oluodu arkadaşlarrr..alllahh hepmzzn yardımcısı olsunnnn........
Canım nasıl gidiyor, var mı bir rahatsızlığın, bebişin üzüyor mu annesini?
Maşallah 9 haftayı tamamlamışsın, hızlı geçiyor zaman değil mi?
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah tüm isteyenlerle beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?