Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

An itibariyle 10. günüme girmiş bulunmaktayım :)
Kaldı 2 gün.
Ya çok sevineceğim ya da dünya başıma yıkılacak merak etmiyor değilim :)
İnatla da evde o kolay idrar testini de yapmıyorum :) Bekleyeceğim bakalım :)

beklediğin zaman cabuk gelsin inşallah

cimcimexx canım cokkk sagol

inşallah aycenimbu ay kırmızılar kendi başına gelirse mayıs çabuk geçer yasmin kullancam çünkühayırlısı
dün gece de bi rüya gördüm test yapıyorum ikinci çizgi kıpkırmızı oluyor birden nasıl seviniyorum ama kimseye bişey diyemiyorumsürekli takıldığım bi topik var ordaki kızlara yazıyorum diyorum benim yumurtamın çatlama günü bugündü ama nasıl hamile kaldım diyeonlarda diyorlarki bidaha test yap2 tane daha yapıyorum onlarda kopkoyu kıpkırmızısonunda gördüm o çizgiyiama ikinci çizginin yanında 2 çizgi daha çıkıyo.kızlar diyorki bana 3 çizgi 3üz demek benim 3üzler yola çıkmaya hazırlanıyo sanırım

hadi hayırlısı canımmmm inşallah rabbim yüzünü güldürür

ayyyyyy canım inşallah rabbim gönlüne göre versin

yazdıklarında kendimi buldum.bende evde test yapmamıştım.çok ısrar gelmişti ailemden yapalım evde diye bense bari tahlil sonucuna kadar umutla yaşayayım ağlamayım simdiden diyordum.ama hep içimde kaldı o çift çizgiyi görmek ve geçenlerde eczaneden aldım evde yaptım 6.yılımda çift çizgi görme mutluluğunu bende yaşadım.çift çizgi çıkacağını bildiğim halde heyecanlandım:)

Kızlar az evvel nöbetçi ezcaneden progestan iğnelerimden almaya gittim, şeytan dürttü 2 tane de gebelik testi aldım ewe geldim bir tanesini yaptım 2. çizgiyi silik gördüm :) Eşimi çağırdım dedim ki bak ne görüyorsun. O da dedi 2. çizgi silik :)
Ay ne bu şimdi sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. Erken mi değil mi? Test mi bozuk inanamıyorum. O kadar alıştım ki 2 yıldır tek çizgi görmeye 2. silik milik kabullenemedi bünyem :)
Yarın sağlık ocağına gideceğim sabah iğnemi vurulmaya beta hcg mi neydi onu da yaptırsam mı? 11. günde çıkar mı değeri? İlla 12. gün mü olmak zorunda? Ay elim ayağım birbirine dolandı kızlar. Hiç beklemiyordum hiç silik çizgiyi bile beklemiyordum. Kafamda o kadar netti ki tek çizgi çıkacağı.
Şimdi nasıl yarın olacak? Bugün bitmek bilmez ki :18:

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun çook sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

canım hayırlısı olsun çook sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

Sadecik dur bakalım ya ben hala inanamıyorum. Doktor keseyi görmeden inanamayacağım galba. Beta hcg mi yaptırim bi bakalım orada değerim kaç çıkacak. Silik çizgi beni pek tatmin etmedi. Bana dua edin bol bol

Sadecik dur bakalım ya ben hala inanamıyorum. Doktor keseyi görmeden inanamayacağım galba. Beta hcg mi yaptırim bi bakalım orada değerim kaç çıkacak. Silik çizgi beni pek tatmin etmedi. Bana dua edin bol bol

eğer hamilelik olmasa 2.çizgi çıkmazdı ama ? benim ilk kan değerim 158di

Son düzenleme:

canımmm 11 gün kanda çıkar inşallah hamilesindir hadi hayırlısı

cimcimem tebrik ederim hadi hayırlısı olsun.rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Allah'ım 2 senedir buradan ben herkese tebrik ederim yazardım bugün siz bana yazıyorsunuz.
Durun bi bakalım beta hcg mi yaptırayim bi erken sevinmek için kızlar. Yarın akşam size inşallah müjdeyi veririm :)

sadecik dur bakalım ya ben hala inanamıyorum. Doktor keseyi görmeden inanamayacağım galba. Beta hcg mi yaptırim bi bakalım orada değerim kaç çıkacak. Silik çizgi beni pek tatmin etmedi. Bana dua edin bol bol

hayırlı olsun cnm olmasaydı silik bile çıkmazdı asla...bnde 11.gün evde yaptım testimi..çok belli çıktı ikinci çizgi inamadım..4sene olmayınca insan şoka giriyor keseyi görmeden bile şoktaydık eşimle. Ama keseyi gördüm helede kalp sesini dünyalar bnm oldu ...ağladım sevincime anlatamam....şimdi 12 haftamıza girdik minik tüpümle şükürrrr.......sende inan dua et bolbol cnmcım.....inşlh hayırlısı hakkında .....

Ay ne güzel yazmışsın darısı tüm isteyenlerin başına :)

Allah'ım 2 senedir buradan ben herkese tebrik ederim yazardım bugün siz bana yazıyorsunuz.
Durun bi bakalım beta hcg mi yaptırayim bi erken sevinmek için kızlar. Yarın akşam size inşallah müjdeyi veririm :)

inşallah canım dualrım seninlehayırlısı ne ise o olsun hakkında

Selam Cimcimexxx,

Cok sevindim canim, hadi hayirlisi... Darisi basima :))

Özlemciğim şimdilik silik çizgi gördüm ama net bir şey yok. Kan tahlilinde yüksek değerimi görmedikçe bir şey demek istemiyorum.
O zaman kesin sonuç olacak elimizde asıl o zaman müjde vereceğim sizlere...
Yarın sabah uyanınca; ilk işim önce evde idrar testi yapmak, sonra da çıkıp sağlık ocağına kan değerime baktırmak olacak. Akşama doğru gelirim eve.
Elimde kesin tahlil sonucuyla geleceğim için yarın size Allah izin verirse kesin sonucumu paylaşacağım.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…