- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
beklediğin zaman cabuk gelsin inşallah
cimcimexx canım cokkk sagol
An itibariyle 10. günüme girmiş bulunmaktayım :)
Kaldı 2 gün.
Ya çok sevineceğim ya da dünya başıma yıkılacak merak etmiyor değilim :)
İnatla da evde o kolay idrar testini de yapmıyorum :) Bekleyeceğim bakalım :)
Kaldı 2 gün.
inşallah aycenimbu ay kırmızılar kendi başına gelirse mayıs çabuk geçer yasmin kullancam çünkü hayırlısı
dün gece de bi rüya gördüm test yapıyorum ikinci çizgi kıpkırmızı oluyor birden nasıl seviniyorum ama kimseye bişey diyemiyorumsürekli takıldığım bi topik var ordaki kızlara yazıyorum diyorum benim yumurtamın çatlama günü bugündü ama nasıl hamile kaldım diye onlarda diyorlarki bidaha test yap 2 tane daha yapıyorum onlarda kopkoyu kıpkırmızı sonunda gördüm o çizgiyi ama ikinci çizginin yanında 2 çizgi daha çıkıyo.kızlar diyorki bana 3 çizgi 3üz demek benim 3üzler yola çıkmaya hazırlanıyo sanırım
ayyyyyy canım inşallah rabbim gönlüne göre versin
Kaldı 2 gün.
Kızlar az evvel nöbetçi ezcaneden progestan iğnelerimden almaya gittim, şeytan dürttü 2 tane de gebelik testi aldım ewe geldim bir tanesini yaptım 2. çizgiyi silik gördüm :) Eşimi çağırdım dedim ki bak ne görüyorsun. O da dedi 2. çizgi silik :)
Ay ne bu şimdi sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. Erken mi değil mi? Test mi bozuk inanamıyorum. O kadar alıştım ki 2 yıldır tek çizgi görmeye 2. silik milik kabullenemedi bünyem :)
Yarın sağlık ocağına gideceğim sabah iğnemi vurulmaya beta hcg mi neydi onu da yaptırsam mı? 11. günde çıkar mı değeri? İlla 12. gün mü olmak zorunda? Ay elim ayağım birbirine dolandı kızlar. Hiç beklemiyordum hiç silik çizgiyi bile beklemiyordum. Kafamda o kadar netti ki tek çizgi çıkacağı.
Şimdi nasıl yarın olacak? Bugün bitmek bilmez ki :18:
canım hayırlısı olsun çook sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.
Sadecik dur bakalım ya ben hala inanamıyorum. Doktor keseyi görmeden inanamayacağım galba. Beta hcg mi yaptırim bi bakalım orada değerim kaç çıkacak. Silik çizgi beni pek tatmin etmedi. Bana dua edin bol bol
eğer hamilelik olmasa 2.çizgi çıkmazdı ama ? benim ilk kan değerim 158di
Kızlar az evvel nöbetçi ezcaneden progestan iğnelerimden almaya gittim, şeytan dürttü 2 tane de gebelik testi aldım ewe geldim bir tanesini yaptım 2. çizgiyi silik gördüm :) Eşimi çağırdım dedim ki bak ne görüyorsun. O da dedi 2. çizgi silik :)
Ay ne bu şimdi sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. Erken mi değil mi? Test mi bozuk inanamıyorum. O kadar alıştım ki 2 yıldır tek çizgi görmeye 2. silik milik kabullenemedi bünyem :)
Yarın sağlık ocağına gideceğim sabah iğnemi vurulmaya beta hcg mi neydi onu da yaptırsam mı? 11. günde çıkar mı değeri? İlla 12. gün mü olmak zorunda? Ay elim ayağım birbirine dolandı kızlar. Hiç beklemiyordum hiç silik çizgiyi bile beklemiyordum. Kafamda o kadar netti ki tek çizgi çıkacağı.
sadecik dur bakalım ya ben hala inanamıyorum. Doktor keseyi görmeden inanamayacağım galba. Beta hcg mi yaptırim bi bakalım orada değerim kaç çıkacak. Silik çizgi beni pek tatmin etmedi. Bana dua edin bol bol
hayırlı olsun cnm olmasaydı silik bile çıkmazdı asla...bnde 11.gün evde yaptım testimi..çok belli çıktı ikinci çizgi inamadım..4sene olmayınca insan şoka giriyor keseyi görmeden bile şoktaydık eşimle. Ama keseyi gördüm helede kalp sesini dünyalar bnm oldu ...ağladım sevincime anlatamam....şimdi 12 haftamıza girdik minik tüpümle şükürrrr.......sende inan dua et bolbol cnmcım.....inşlh hayırlısı hakkında .....
Allah'ım 2 senedir buradan ben herkese tebrik ederim yazardım bugün siz bana yazıyorsunuz.
Durun bi bakalım beta hcg mi yaptırayim bi erken sevinmek için kızlar. Yarın akşam size inşallah müjdeyi veririm :)
Allah'ım 2 senedir buradan ben herkese tebrik ederim yazardım bugün siz bana yazıyorsunuz.
Durun bi bakalım beta hcg mi yaptırayim bi erken sevinmek için kızlar. Yarın akşam size inşallah müjdeyi veririm :)
Selam Cimcimexxx,
Cok sevindim canim, hadi hayirlisi... Darisi basima :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?