Özlemciğim şimdilik silik çizgi gördüm ama net bir şey yok. Kan tahlilinde yüksek değerimi görmedikçe bir şey demek istemiyorum.
O zaman kesin sonuç olacak elimizde asıl o zaman müjde vereceğim sizlere...
Yarın sabah uyanınca; ilk işim önce evde idrar testi yapmak, sonra da çıkıp sağlık ocağına kan değerime baktırmak olacak. Akşama doğru gelirim eve.
Elimde kesin tahlil sonucuyla geleceğim için yarın size Allah izin verirse kesin sonucumu paylaşacağım.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
slm cimcimexx bende senin gibi 10. günümde yapmıştım testimi çook hafif bi çizgi çıkmıştı. hatta buraya yazdığımda erken yapmışsın demişlerdi. hatta ertesi sabah bi daha yaptım çıkmamıştı. amaaa 12. günde değerim 339 çıkmıştı. şimdi kızçem yanımda mışıl mışıl uyoyor. hiç korkma git testini yaptır .
Cimcimexxx'cim, rahat ol, stres yapma eminim guzel haber alacagiz. Digital test yapsana, uzerinde pregnant/not pregnant yaziyor 99.9% kesin sonuc, cizgiyle falan ugrasma
Opuyorum x
P.S sadece nick kullansak burda :))))
Günaydın kızlar :)
An itibarı ile 11. günüme de girmiş bulunmaktayım :)
Sabah ilk idrarımla gebelik testini tekrar yaptım. Sonuç değişmedi yine 2. çizgiyi silik gördüm.
Sağlık ocağına gidince beta hcg tahlili yaptıracağım. Öğreniriz kesin sonuç neymiş
Bana bol bol dua edin.
bugün transferim gerçekleşti bebeğimi aldım eve döndüm inşallah bebeğim annesine sımsıkı tutunur beni bırakmaz
Sabah ilk idrarımla gebelik testini tekrar yaptım. Sonuç değişmedi yine 2. çizgiyi silik gördüm.
Sağlık ocağına gidince beta hcg tahlili yaptıracağım. Öğreniriz kesin sonuç neymiş
Bana bol bol dua edin.
Bana bol bol dua edin.
Bana bol bol dua edin.
Bana bol bol dua edin.
kızlarr bende biraz önce geldim doktordan işteyim şimdi. dediki süleyman bey ben bugün toplama gününü kararlaştırırım diyodum ama dedi yumurtalar henüz tam büyümemiş dedi gonal f i değiştirdi yerine merional 150 verdi. şimdi iki gün yapıcam onları ve cumartesi sabah yine umuttayım. muhtemelen o zaman karar vericek toplama gününe. dedi ki zaten pazartesi yada salı muhtemelen toplarız. ilacı değiştirdi ya sizde de olmuşmuydu bu durum bu daha ağır bi ialç mı???
Hayırlı olsun ikinci çizgiyi görmüşsün, gebelik olmasaydı ikinci çizgi hiç çıkmazdı, inşallah kanda da iyi çıkar sonucun. Sonra da kese ve kalp atışlarını da görürsün hayırlısıyla.
Ama sana üzücü bir haberim var, pozitifi görsen de progestandan kurtuluşun yok, kese, kalbi görene kadar iğneye devam canım :)
Canım çok iyi maşallah :) 9 tane bebeğin var şuan :) İnşallah en kalitelisi en sağlıklısı tutar. Seni fazla üzmez inşallah annesi
amin inşş bügün aradılar artık 8 taneee 1i gtmişşşcumartesi transferm var inş...
Kızlar sağlık ocağına gittim ama maalesef kan veremedim. Dediler ki şimdi alırsak sonuç pazartesi gelir.
Bende çıktım kısmet değilmiş dedim şansımı da zorlamak istemediğim için başka hastaneye de gitmedim. Napim bu kadar bekledim, bir gün daha beklerim, yarın paşa paşa giderim Umut tüp bebek merkezine orada yaptırırım tahlilimi :)
Çok gamsızım değil mi?
Vallahi bilmiyorum ben kendimi kaptırmak istemiyorum silik bile olsa umutlanmak istemiyorum. Yarın öğreniriz artık napim :)
Çok ilginç bir sakinlik var ben de başkası olsa yerinde duramaz var mı yok mu benim umrumda değil neden böyle bir mallık bastı bana fikri olan var mı?
Guzel haberlerini bekliyorum arkadasim. Ben de Mayis 13 saat 2:30'a aldim randevumu Ulun Bey'den. Hadi hayirlisi... Ayni gun arka arkaya iki merkez ile gorusmem var bakalim hangisi kismetimde varmis...
Sevgilerimle x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?