Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

slm cimcimexx bende senin gibi 10. günümde yapmıştım testimi çook hafif bi çizgi çıkmıştı. hatta buraya yazdığımda erken yapmışsın demişlerdi. hatta ertesi sabah bi daha yaptım çıkmamıştı. amaaa 12. günde değerim 339 çıkmıştı. şimdi kızçem yanımda mışıl mışıl uyoyor. hiç korkma git testini yaptır .

Cimcimexxx'cim, rahat ol, stres yapma eminim guzel haber alacagiz. Digital test yapsana, uzerinde pregnant/not pregnant yaziyor 99.9% kesin sonuc, cizgiyle falan ugrasma

Opuyorum x

P.S sadece nick kullansak burda :))))

Ne mutlu sana.
Darısı tüm isteyenlere inşallah. Allah'ım nerede varsa isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, kimseyi aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Cimcimexxx'cim, rahat ol, stres yapma eminim guzel haber alacagiz. Digital test yapsana, uzerinde pregnant/not pregnant yaziyor 99.9% kesin sonuc, cizgiyle falan ugrasma

Opuyorum x

P.S sadece nick kullansak burda :))))

Tamam Ladymarmalade
Digital test için geç kaldım artık saat gece olmuş. Yarına ne kaldı ki? Yarın ola hayrola. Zaten gideceğim sağlık ocağına iğnemi olmaya bi kan tahlili de veririm arada Yolumun üzeri. Öğleden sonrada eve dönerken gider sonucunu alırım :)

Günaydın kızlar :)
An itibarı ile 11. günüme de girmiş bulunmaktayım :)
Sabah ilk idrarımla gebelik testini tekrar yaptım. Sonuç değişmedi yine 2. çizgiyi silik gördüm.
Sağlık ocağına gidince beta hcg tahlili yaptıracağım. Öğreniriz kesin sonuç neymiş
Bana bol bol dua edin.

Son düzenleme:

hadi arkadaşım güzel haberler ver bize merakla bekliyoruz inşallah

hayırlı haberlerini bekliyorum cnım allahım yüzünü güldürsün inşallah...

cnm inşlh hayırlı haberini bekliyoruz dörtgözle burda.......inşlh kocaman HAMİŞİM DİYE YAZARSIN İNŞLHH...DULARIM SENİNLEVE HERKESLE.....HATDA HEMEN ÖĞRENMEK İSTİYORSAN DEVLET HASTANESİNİN ACİLİNDE YAPTIR 1.5 SAATDE ÇIKIYOR.. BİZ ÖYLE YAPTIRDIK ÇÜNKÜ SAĞLIK OCAĞI ÇOK GEÇ ÇIKARIYOR SONUÇLARI.....ACİLE GİTDİK ANLATDIK TÜP BEBEK BUGÜN MUTLAKA YAPILMASI LAZIM DEDİK....HEMEN YAPTILAR ...VE SONUCUM 332 ŞÜKÜR RABBİME......HERKES İNŞLH BU RAKAMLARI GÖRÜR.. SAĞLIKLI ŞEKİLDEDE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....

canım benimmmm dualarımızı seninle inşallaaaaahhh oldu bu iş :))))) çok heyecanlandım okuyunca rabbim nasip et tüm isteyenlere :))))))))

kızlarr bende biraz önce geldim doktordan işteyim şimdi. dediki süleyman bey ben bugün toplama gününü kararlaştırırım diyodum ama dedi yumurtalar henüz tam büyümemiş dedi gonal f i değiştirdi yerine merional 150 verdi. şimdi iki gün yapıcam onları ve cumartesi sabah yine umuttayım. muhtemelen o zaman karar vericek toplama gününe. dedi ki zaten pazartesi yada salı muhtemelen toplarız. ilacı değiştirdi ya sizde de olmuşmuydu bu durum bu daha ağır bi ialç mı???

cimcimex büyük bir ihtimalle hamilesin canım. hayırlı olsun. merakla bekliyorum kan tahlili sonucunu :))

Kızlar sağlık ocağına gittim ama maalesef kan veremedim. Dediler ki şimdi alırsak sonuç pazartesi gelir.
Bende çıktım kısmet değilmiş dedim şansımı da zorlamak istemediğim için başka hastaneye de gitmedim. Napim bu kadar bekledim, bir gün daha beklerim, yarın paşa paşa giderim Umut tüp bebek merkezine orada yaptırırım tahlilimi :)
Çok gamsızım değil mi?
Vallahi bilmiyorum ben kendimi kaptırmak istemiyorum silik bile olsa umutlanmak istemiyorum. Yarın öğreniriz artık napim :)
Çok ilginç bir sakinlik var ben de başkası olsa yerinde duramaz var mı yok mu benim umrumda değil neden böyle bir mallık bastı bana fikri olan var mı?

Ben de merional kullandım ama gonal f e ek olarak. ilk 5 gün gonal f 150 kullandım, sonra 4 gün gonal f 150 ve merional 75 i beraber kullandım. Ben pek bişey farketmedim, aynı iğne işte :) Yumurtaların daha iyi gelişmesi için demişti iğneleri veren hemşire.
Az kalmış senin de, Allah gönlüne göre versin..

Hayırlı olsun ikinci çizgiyi görmüşsün, gebelik olmasaydı ikinci çizgi hiç çıkmazdı, inşallah kanda da iyi çıkar sonucun. Sonra da kese ve kalp atışlarını da görürsün hayırlısıyla.
Ama sana üzücü bir haberim var, pozitifi görsen de progestandan kurtuluşun yok, kese, kalbi görene kadar iğneye devam canım :)

Hadi ya dayanamıyorum artık popom berbat halde. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum çok kötüyüm. Bir de kanamam olunca günde 2 ye çıkarıldı iğnelerim.
Öff bazı hemşirelerde çok lanet kalın uclu iğneyle yapıyorlar artık bitmiş durumdayım.

Guzel haberlerini bekliyorum arkadasim. Ben de Mayis 13 saat 2:30'a aldim randevumu Ulun Bey'den. Hadi hayirlisi... Ayni gun arka arkaya iki merkez ile gorusmem var bakalim hangisi kismetimde varmis...

Sevgilerimle x

Guzel haberlerini bekliyorum arkadasim. Ben de Mayis 13 saat 2:30'a aldim randevumu Ulun Bey'den. Hadi hayirlisi... Ayni gun arka arkaya iki merkez ile gorusmem var bakalim hangisi kismetimde varmis...

Sevgilerimle x

Sevindim canım hakkında hayırlısı olsun.
Allah'ım sana da en kısa sürede bir evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…