Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım sakın üzülme benimde transferden birkaç gün sonra tam gününü bilemiyorum ama kanamam olmuştu.kendimi suçlamıştım bugün çok gezindim hiç yatmadım diye.hatta gebelik tahlil günümde bile o kanamada bebeğimin gittiğini hamile olmadığımı düşünüyodum ama meğer bebeğim benimleymiş..zaten bilsen başıma gelmeyen kalmamıştı iğnemi yaptırmak için sağlık ocağına gittiğimde merdivenlerden bile kaydım ama rabbim nasip ettiyse birşeycik olmuyor canım sakın takılma kanamaya

malesef arkadaşlar yine olmadı

canım çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sana da bu duyguları tattırsın dışarıdan konuşmak kolay biliyorum bende çok zor günler geçirdim acılar çektm rabbim inş tez zamanda sana meleğini göndersin seninde yüzünü güldürsün diyecek söz bulamıyorum

İğneden geldiğimden beri yatıyorum. Kanamam durdu şimdilik. Bakalım yatayim azcık :)
Kimsen yok mu demişsiniz. Sizlerden başka kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdığımızı :) Gerek görmedim ailem bile olsa söylemek istemedim. Kalktık öyle eşimle kendi başımıza iş çevirdik Tutarsa söylerim ama tüp bu diye :) Zaten ilk çocuğumuzun adını büyük tüp, ikincinin ise küçük tüp koyacakmışız :) Eşim tutturdu Benim moralim bozuk canım yanıyor diye beni güldürmek için elinden geleni yapıyor :) Allah razı olsun eşimden de ben üzüldükçe o kahroluyor karşımda bir de ailemi bu şekilde üzmek istemedim o yüzden kimseye söylemedik. Bir de tutmazsa kimseye dert anlatmak istemiyorum....

Oncelikle gecmis olsun canim. Ya , dinlen sakin moralini bozma. Bebeklerin isimlerini tuttum :)))

Kaldi 4 gun .... Uzuntu yapma sakin. Benm su an yaptigmi yap ac muzigi son ses sarki soyle:)))

Guzel haberlerini bekliyorum.

Oncelikle gecmis olsun canim. Ya , dinlen sakin moralini bozma. Bebeklerin isimlerini tuttum :)))

Kaldi 4 gun .... Uzuntu yapma sakin. Benm su an yaptigmi yap ac muzigi son ses sarki soyle:)))

Guzel haberlerini bekliyorum.

Selam nasılsın? Fikrini beğendim yarın gündüz yapayim :) Şimdi geç oldu.
Ayrıca evet 4 gün kaldı dedigin gibi Allahın izniyle bitse şu iğneler
Darısı sana inşallah.

Selam nasılsın? Fikrini beğendim yarın gündüz yapayim :) Şimdi geç oldu.
Ayrıca evet 4 gün kaldı dedigin gibi Allahın izniyle bitse şu iğneler
Darısı sana inşallah.

Igneler cok yakiyormus ( ama sonunda bebegine kavusursan herseye deger di mi:)))

Ben on gorusme icin geliyorum , heyecan dorukta!! Kimbilir tedaviye baslayinca nasil olurum!!!

Yarin dedigimi yap, ac muzigi son ses sarki soyle ama mutlu sarkilar huzunlu degil!! Bir de sakin muzigin ritmine kapilip tepinme o isi ben senin yerine yaparim:)))

Esime sizinn bebek isminden bahsettim cok begendi o da!!

Cok opuyorummm

Çok beğendiyseniz sizde koyarsınız çocuklarınıza bu isimleri Eşim diyor ki ileri de bir de tekne kazıntısı yaparız onun adını da piknik tüp koyarız :)

Ön görüşme de Ulun bey sorar sana, bizi nerden duydun diye benim adımı verebilirsin arkadaşım tavsiye etti ona da tüp yaptınız diye :)
Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah hepimiz alırız kucaklarımıza evlatlarımızı.
Çok heyecanlanma be cool sana tavsiyem İğnelerden korkma inan ki Benin sıkıntım bulunduğum yerde hastane yok. Bir de iğnelerim sabah akşama çıkarıldı şimdi. hep eve geldi hemşire canım acımadı da başka hastanelerde her defasında başka hemşirelere denk geliyorum. Kimisi ince ucla yapıyor da kimisi de basıyor yeşil kalın ucu Hele dün gece ki hemşireyi şikayet edeceğim. Az evel baktımda morarmış iğne yerim. Delirtti beni dün hastanede zilli hemşire

Bugün transfer sonrası 9. günüm :) Heyecanmaya başladım :) 9. günde idrar testin de 2. çizgiyi görenler var. Valla şeytan dürtüyor şuan beni :) Ama dur bekleyim bugün de

merkesden aradıalarrr 13 yumişimden 9u döllenmişş bakalım perşembe bi daha arıcaklarrr muhtemelen cumartesi yani5.gün embriyosu koyacaklar

Bugün transfer sonrası 9. günüm :) Heyecanmaya başladım :) 9. günde idrar testin de 2. çizgiyi görenler var. Valla şeytan dürtüyor şuan beni :) Ama dur bekleyim bugün de

meraba cimcimexxx bnde tüp bebkle hamişim şuan tam 11haftamız bitdi şükürrrrr...dr süleyman beydi....bnde dayanamadım 11.gün evde idrar yaptım.... 2dakikada kalın ikinci çizgi çıkmıştı....şükürr..bence bekle enazından 11.gün yap derim ben cnm...inşlh bebeşin seninledir...sımsıkı tut muştur seni.......senin ve herlkesin duacısıyım.......inşlh herkesin yüzü gülsün.....kocaman göbüşleri olsun inşlhhhhhhhhhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…