Günaydın canım. Nasılsın?
merhaba kızlar durumlarınız nasıl tedavileriniz nasıl işliyor ......
merkesden aradıalarrr 13 yumişimden 9u döllenmişş bakalım perşembe bi daha arıcaklarrr muhtemelen cumartesi yani5.gün embriyosu koyacaklar
meraba cimcimexxx bnde tüp bebkle hamişim şuan tam 11haftamız bitdi şükürrrrr...dr süleyman beydi....bnde dayanamadım 11.gün evde idrar yaptım.... 2dakikada kalın ikinci çizgi çıkmıştı....şükürr..bence bekle enazından 11.gün yap derim ben cnm...inşlh bebeşin seninledir...sımsıkı tut muştur seni.......senin ve herlkesin duacısıyım.......inşlh herkesin yüzü gülsün.....kocaman göbüşleri olsun inşlhhhhhhhhhh.....
valla ben pazartesi iğne sonrası kontrole gittim extra bi iğne daha ekledi cetrotıde diye o biraz kaşıntı ve kızarıklık yaptı sizde de olmuşmuydu?? şimdi onları yapıyorum perşembe yine kontrol... sanırım opu için cumartesi çağıracak... konuşmalardan öle hissettim. bide ben iğnelerimi almak için doktorun yanından birinci kata indiğimde bi bayanı opu dan getiriyolardı yarı baygın gibi sanki ameliyattan çıkmış anaaammm dedim bi tırsıdım :)))))))))
canım cetrotatide yapıyor yanma ve kızarıklık opudan korkma anestezi alıyorsun hiçbirşeyin farkında olmuyorsun allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmasın herkesten güzel haberler bekliyorum sizlerden güzel haber gelince tekrar umutlanıyorum .....
bugün transferim gerçekleşti bebeğimi aldım eve döndüm inşallah bebeğim annesine sımsıkı tutunur beni bırakmaz
hadi hayırlısı canım inşallah seninle kalcak teyzoşumuz
Selam kızlarrrrrrrrr
mutlu haftasonlarıı benimde yarın transferim olucak inşallahhhh
Kızlar nasip olurda bir problem çıkmazsa salı transferim var
meraba minar öncelilkle inşlh hayırlı sonuçlar alırsın....bnm dr da süleyman beydi...ilk denemede hamiş kaldım şükürrrr rabbime...11haftalık oldum şükür.....süleyman bey işinde uzman ilgili bir doktor....ben çok memnun kaldım.........sormak istediğin soru olursa herzaman yardımcı olurum...herkesede........senin ve herkesin yüzü gülsün inşlhhhhhhhh...
ne diyeceğimi bilmiyorummüzülme desem çare değil rabbim neylerse güzel eyler vardır bunda bi hayır demek lazım. inşallah bi dahakinde olacak.. allah yardımcın olsun bolca dinlen arkadaşım...
merhaba minar çncelikle tercihin süper :)) süleyman bey çok ii bi doktor bana çok güven veriyor açıkcası inşallah aynı hissi sende yaşarsın bu aşamalarda doktora güvenmekte çok önemli. ilk muayeneni olduğunda senden bi kaç kan tahlili isteyecek onları yaptıktan sonra adetin ikinci günü bi sıkıntı yoksa ki inşallah yoktur hemen göbüşten iğnelere başlayacaksın. ben şuan o aşamadayım. Allahımm inşallahhh kucağımızı doldurur :)))
saoll canım iyi dileklerin için bende çok umutlandım Allah boşa çıkarmasın emeklerimizziii inşallah kucaklarımız dolu dolu olsun hayırlısıyla öncelikleeeeeAllahımmm inşallaaahhhh bebişin sımsıkı tutunur sana :))
Allahımmm yüzünüzü güldürsün...
yaa cimcimexxx sen bize ümitsin... seninle birlikte bizde heyecanla cumayı bekliyoruz.. lütfen pozitif ol inşallah bebişin sana tutundu ve o senin karnında büyüyo şimdiii :))))))) onu kucağına alıp miss kokusunu içine çektiğinde de bütün yaşadığın acıları unutacaksın inşallah :)))
bugün transferim gerçekleşti bebeğimi aldım eve döndüm inşallah bebeğim annesine sımsıkı tutunur beni bırakmaz
Allahımmm yüzünüzü güldürsün...
aminnnnn inşallah
Amin nerede varsa güldürsün Rabbim düşmanıma bile çektirmesin çocuk hasretini...
merkesden aradıalarrr 13 yumişimden 9u döllenmişş bakalım perşembe bi daha arıcaklarrr muhtemelen cumartesi yani5.gün embriyosu koyacaklar
valla ben pazartesi iğne sonrası kontrole gittim extra bi iğne daha ekledi cetrotıde diye o biraz kaşıntı ve kızarıklık yaptı sizde de olmuşmuydu?? şimdi onları yapıyorum perşembe yine kontrol... sanırım opu için cumartesi çağıracak... konuşmalardan öle hissettim. bide ben iğnelerimi almak için doktorun yanından birinci kata indiğimde bi bayanı opu dan getiriyolardı yarı baygın gibi sanki ameliyattan çıkmış anaaammm dedim bi tırsıdım :)))))))))
ayy ne mutlu sana inşallah mutlu sona az kaldı keşke şimdi benimde bu işlemlerim olmuş olsaydı :S
Selam kızlar bugün bütün gün evde değildim anneme gittim takıldım :) Yarın çok şükür eşim evde 1 mayıstan dolayı iş yeri çalışmıyor :) İğnelere beni o götürür :) Rahat olacağım çok şükür vesaitlerle gitmek zor oluyor malum :)
Son 3 günüm kaldı, Allah'ın izniyle...
kızlar daha hazirana çok var ya
Amin canım inşallah... Allah yardımcın olsun. Hayırla sonuçlansın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?