Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba kızlar durumlarınız nasıl tedavileriniz nasıl işliyor ......

valla ben pazartesi iğne sonrası kontrole gittim extra bi iğne daha ekledi cetrotıde diye o biraz kaşıntı ve kızarıklık yaptı sizde de olmuşmuydu?? şimdi onları yapıyorum perşembe yine kontrol... sanırım opu için cumartesi çağıracak... konuşmalardan öle hissettim. bide ben iğnelerimi almak için doktorun yanından birinci kata indiğimde bi bayanı opu dan getiriyolardı yarı baygın gibi sanki ameliyattan çıkmış anaaammm dedim bi tırsıdım :)))))))))

merkesden aradıalarrr 13 yumişimden 9u döllenmişş bakalım perşembe bi daha arıcaklarrr muhtemelen cumartesi yani5.gün embriyosu koyacaklar

ayy ne mutlu sana inşallah mutlu sona az kaldı keşke şimdi benimde bu işlemlerim olmuş olsaydı :S

bu yazdıklarınızı okuyunca kendim gibi mutlu oluyorum yaa Allahımmm bizede nasip et bu duyguyu yaşamayı :)))

arkadaşlar bazı iğneler yanma kaşıntı yapıyor ben hep kendim yaptım iğnelerimi tabi göbekten olanları.zor oldu biraz insanın kendisine yapması ama kendim yaptığımda hiç acımadı merkezde yaptıklarında çok acımıştı.hangi iğne bilmiyorum ama çok yakıyordu yapınca.opudanda korkmayın hiç bişey anlamıyosunuz inanın bende korkuyodum ama korkulacak bişey değil fakat ben opudan sonra çok ağlamıştım narkozun ve yılların birikimi sanırım :)

bugün transferim gerçekleşti bebeğimi aldım eve döndüm inşallah bebeğim annesine sımsıkı tutunur beni bırakmaz

Selam kızlarrrrrrrrr
mutlu haftasonlarıı benimde yarın transferim olucak inşallahhhh

hadii hayırlısıylaaa canımm..

Kızlar nasip olurda bir problem çıkmazsa salı transferim var

canım benim Allah kalbıne göre versın senındeee Allah hepimize nasip etsinnnnnnn

amin Allah razı olsun canımm saol.Ay maşallah sana inşallah bende senin gibi şanslı olur ve hemen hamile kalabılırım.tekrar tekrar teşekkür ediyorum canımm biaz başını ağrıtabılırımmm..:26:benimde Allah kısmet ederse reglimi mayıs 11 beklıyorum 12 si pazara geliyor 3. günü p.tesi mayısın 13 yani iğnelerle başlayacaz senin kaçıncı günde başlamıştıı canım

bugün transferim gerçekleşti bebeğimi aldım eve döndüm inşallah bebeğim annesine sımsıkı tutunur beni bırakmaz

canım hadi hayırlı ugurlu olsunn Hayırlısıyla anne kızı kavustu dıyecektımmm anne ve bebişi kvustuu bir daha hıç ayrılmasın inşallahh inşallah bizlerde o günleri görürüzzzzzzzz

Son düzenleme:

Amin canım inşallah... Allah yardımcın olsun. Hayırla sonuçlansın inşallah :)

merkesden aradıalarrr 13 yumişimden 9u döllenmişş bakalım perşembe bi daha arıcaklarrr muhtemelen cumartesi yani5.gün embriyosu koyacaklar

Canım çok iyi maşallah :) 9 tane bebeğin var şuan :) İnşallah en kalitelisi en sağlıklısı tutar. Seni fazla üzmez inşallah annesi

Selam kızlar bugün bütün gün evde değildim anneme gittim takıldım :) Yarın çok şükür eşim evde 1 mayıstan dolayı iş yeri çalışmıyor :) İğnelere beni o götürür :) Rahat olacağım çok şükür vesaitlerle gitmek zor oluyor malum :)
Son 3 günüm kaldı, Allah'ın izniyle...

İnşallah güzelce sağlıkla gelişirler, sıkı sıkı tutunurlar annelerine. Benim de 5.gün transferiydi. Hayırlısı olsun hakkında.

Ne zaman başlıcam derken zamanı gelmiş ve iğnelere başlamışsın, opudan bahsediyorsun şimdi. opudan korkacak birşey yok, tabiki baygın gibi olacak, narkoz alınıyor ama yatağına geldikten 5-10 dakika sonra cin gibi oluyorsun, yani öyle çok fazla sürmüyor büyük ameliyatlar gibi. İnşallah sonuna kadar güzel bir şekilde devam eder senin sürecin de.

Transferin hayırlı uğurlu olsun, 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz cuma günü, az kalmış. İğne için neden aile sağlığı merkezine gitmiyorsun, ben iğnelerimi hep orda yaptırdım.

canım hadi hayırlı ugurlu olsunn Hayırlısıyla anne kızı kavustu dıyecektımmm anne ve bebişi kvustuu bir daha hıç ayrılmasın inşallahh inşallah bizlerde o günleri görürüzzzzzzzz[/QUOTE]

inşallah canım inşallah dua dua saatine denk gelmiştir

Klaram aile sağlığı merkezim uzakta maalesef. Ben buraya 4 ay önce taşındım. Buradaki sağlık ocağı dolu dediler, almadılar buraya kaydımı. Eski evimin orada kaldı. Orası da minibüsle yarım saat uzaklıkta maalesef. Bu yeni taşındığım yerde de en yakın sağlık ocağı iğnelerimi yapmıyor. Erdem hastanesi var burada oraya gidin yaptırın diyorlar. Çok kötü olmuş bu durum saçma yani tamam hastaya bakma bari iğnesini yap ne var? Sistem kötü çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…