Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım artık buraya yazılan hiçbir şey özel olmaz
Bizimkisi sebepsiz infertilite.

yazılıyormuş arkadaşım ben şimdi anladım.
Zaten doktorum söyledi ilk aşılamam tutmamıştı. Bana dedi ki;
Sende anne olacaksın merak etme, ama 3 ay, ama 5 ay, ama 3 sene, ama 5 sene sonra ama illa ki olacaksın. Bekle demişti. Gerçekten doğruymuş. Ben hasretime 2,5 yıl sonunda kavuştum.
4,5 yıllık evliyim artık gına gelmişti her görenden hadi çocuk yok mu hadi çocuk yok mu? Çevre baskısı çok bunaltıyor insanı. Çok üzülüyordum eve gelip ağlıyordum ve soran kişilerle mümkün mertebe görüşmemeye çalışıyordum. Yolda izde görünce yolumu değiştiriyordum hep o kişileri aman Allah'ım yine çocuk soracak diyordum. Allah'ım hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etse de şu çevredeki gereksiz insanlar çenelerini kapasalar artık.
Etraf ne kadar meraklı can yakmaya. Zaten içinde bir kor var gelen geçen o koru körüklüyor alevlendiriyor.

yarın ulun beyle randevum var.ilk defa umuta gidicem.çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek.eşimin morfolojisi sınırda bende de sanırım çikolata kisti var.daha önce tam emin olamamıştı başka bi doktor.yani sıkıntıdan boğulmak üzereyim.

canım lütfen böyle konuşma sabırlı ol biliyorum konuşması kolay yaşayan bilir ama inan 6 yıl yaşadım ağlamadığım tek bir gün yoktu insanlardan kaçar oldum ne düğüne ne mevlide gitmez oldum doktorlar boşa gezme sizin çocuğunuz olmaz dedi sorun eşimde hiç canlı cansız sperm yok ama eşim tese oldu çok şükür şuan hamileyim ve sadece benden 1 yumurta toplandı o yumurtam döllendi ve bebeğim oldu gerçekten doktorlar olmaz desede rabbim istedikten sonra oluyor neolur üzme kendini dua et bende sana bol bol dua edicem

Allah razı olsun senden arkadaşım...çok duygulandırdın beni...bizim yarın evlilik yıldönümümüz ama eşim hediyemi dün verdi..bana büyük bi bebek almış içten ice hüzünlendim.o da çok istiyor.ama ne var ki ben hiç hamile kalacakmışım gibi hissetmiyorum...inş yanılıyorumdur.

canım sizin sorununuz ne?ya bak ne diyorum bizde hiç canlı yada cansız sperm yok ve eşim 47 xxy sendromlu.doktorlar olmaz dedi ama biz yılmadık tedavimizi yaptırdık umut kalacağına emek kalsın dedik ve hamileyim ve ucu ucuna tek bir yumurtamla

eşimde morfoloji düşük...hız da normalin biraz altında.sayı ise normal sınırlarda.yani sanırım asıl sorunumuz morfoloji

meraba sadecik senin dr süleyman beymi....bende şubatda tedavime başladım....yumurta sayımı sordum bigün doktora sayı önemli değil bugün bir hastamdan 1yumurtayla pozitif sonuç aldım dedi bu hastası senmisin acabaa.....dr dediğine göre senin ocakta tedavin olması lazım demi sadecik...sensen kaç haftadasın nasılsın bebeğin nasıl

Hiç kendini sıkma, sıkıntıya sokma, doğru yerdesin.
Benim de çikolata kistim vardı, 2,5 cm hem de iki taraflı. Önce Allahın izniyle, sonra Süleyman beyin doğru tedavisi sayesinde şu anda 18 haftalık hamileyim. Bizim de morfoloji önceki testlerde gayet güzelken, umutta yaptığımız teste %4 çıktı.
Stres yapma kendine, sonuçta tedavisi olan şeyler bunlar.
Allahım tedaviye başlayacak, tedavide olan herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

eşimde morfoloji düşük...hız da normalin biraz altında.sayı ise normal sınırlarda.yani sanırım asıl sorunumuz morfoloji

arkadaşım lütfen pozitif ol benim de eşim morfoloji %1 tüp bebeğe başladık ve ben okadar içten inanıyorum ki olacağına inşallahta rabbim nasip edecek... teknoloji okadar ilerledi ki ona da güveniyorum. geçen haberlerde izledim kadının doğuştan rahmi yokmuş kadavradan rahim transfer etmişler ve şuan 6 haftalık hamile kadın.. rabbim ol desin yeter... lütfen sende pozitif ol inşallah bizde buraya kocaman harflerle hamileyim yazacağız :)))

Umut tüp bebek merkezi yine aramızdan birini daha mutlu ettin :)

Canım çok ama çok sevindimmmm oh be işte bu Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Son düzenleme:

Ah ben çok boğuldum sana anlatamam. Kendimi bir denizin ortasında hep çırpınırken görüyordum. Her duyduğum hamile haberinde onları bir sandala binmiş, doğum yaptıklarında ise karaya ulaşmış görüyordum. Tamamen hayal ürünümdü. Gözümde hep o sahne vardı kimler bindi o sandallara gitti. Ama ben hep o denizde çırpınıyor boğuluyordum. Sıkılma gönlünü ferah tut arkadaşım.

"İMAN" iki eşit parçadır; Yarısı SABIR, Yarısı ŞÜKÜR'dür.

Sabret bak sabrın sonu selamet derler. Sabreden kurtuluşa eriyor emin ol buna canım arkadaşım.
Sakın üzülme... Ben çok üzüldüm, çok yıprattım kendimi Allah veriyor emin ol sana da verecektir. Sadece sabret tevekkül et, isyan etme.

Canım ne diyebilirim ki doğru bir merkez secimi hakkında hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
Kızlar 168 çıktı hamileyim allahım hepinize nasip etsin

cok tebrik ediyorum yeni anne adayi...
birsey soracagim...hic tup yaptirmadim, simdi bazen 3 gunluk bazen 5 gunluk embriyo koyuyorlarmis ya...sizin kac gundu acaba? yani 3 gunlukse 15. gun hcg niz 168, 5 gun se 17. gun hcg niz 168 olmus oluyor degil mi? kan testinin 12. gun yapildigini anladim, yanlis anlamadiysam)

evet canım doktorum süleyman bey.evet canım ben ocak sonunda adet oldum 22 ocakta adet oldum tedavim başladı şubatta pozitifi aldım.benden 1 yumurta toplandı çok üzülmüştüm hemşire üzülme yeterki kaliteli olsun demişti kaliteli çıktı döllendi 19 şubatta da hamile olduğumu öğrendim süleyman beyi ağlayarak aradım konuştum o da çok sevindi ozaman çünkü şansım çok düşüktü dilerim rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatır

Selamlar;
Ben de pek anlamıyorum ilk tüp denemem.
5. Gün blastokist transferi yapıldı.
transferden sonra 12. gün de kanda beta hcg değerim 168 çıktı.
Durum bu şekilde.

ayy çok sıkıştım transfere giricem brasdann dua edinnn bnm icinn

rabbim yardımcın olsun canım bende geçtim o aşamalardan o sıkışıklık çok zor bilirim ama transfer işi çok basit sadece rahimi bulmak için biraz bastırınca zorlanıyosun hemencecik bebeğini koyuyolar haydee yatağına ve hemen altına sürgü koyuyolar rahatlıyosun tuvaletini yapınca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…