- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
okurken gözlerim doldu.bende 2 yıldır buraya hamile olduğumu yazabilecek miyim diye düşünüyorum.dışarda gidip gidp bebek kıyafetlerine bakıyorum.Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.seni de tebrik ederim.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ömrü uzun olsun yavrunun..sizdeki sorun neydi bi de özel olmazsa?
canım hayırlı olsun......çok sevindim ......yazını okurkende ağladım.......süper bir duygu hele sen kalp sesini bir duyda .....harikaa...rabbim herkesin emeğini boş çevirmesin.....sadece sabır birgün oluyor hayırlı zamanda inşlhhhh.....bnde sen gibi hep hamillee haberlerini okurdum burda ..bende yazcakmıyım derdim ....şükür rabbim nasip etdin herkese etsin inşlhh.....
Kızlar 168 çıktı hamileyim allahım hepinize nasip etsin
okurken gözlerim doldu.bende 2 yıldır buraya hamile olduğumu yazabilecek miyim diye düşünüyorum.dışarda gidip gidp bebek kıyafetlerine bakıyorum.Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.seni de tebrik ederim.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ömrü uzun olsun yavrunun..sizdeki sorun neydi bi de özel olmazsa?
canım lütfen böyle konuşma sabırlı ol biliyorum konuşması kolay yaşayan bilir ama inan 6 yıl yaşadım ağlamadığım tek bir gün yoktu insanlardan kaçar oldum ne düğüne ne mevlide gitmez oldum doktorlar boşa gezme sizin çocuğunuz olmaz dedi sorun eşimde hiç canlı cansız sperm yok ama eşim tese oldu çok şükür şuan hamileyim ve sadece benden 1 yumurta toplandı o yumurtam döllendi ve bebeğim oldu gerçekten doktorlar olmaz desede rabbim istedikten sonra oluyor neolur üzme kendini dua et bende sana bol bol dua edicem
Allah razı olsun senden arkadaşım...çok duygulandırdın beni...bizim yarın evlilik yıldönümümüz ama eşim hediyemi dün verdi..bana büyük bi bebek almışiçten ice hüzünlendim.o da çok istiyor.ama ne var ki ben hiç hamile kalacakmışım gibi hissetmiyorum...inş yanılıyorumdur.
eşimde morfoloji düşük...hız da normalin biraz altında.sayı ise normal sınırlarda.yani sanırım asıl sorunumuz morfolojicanım sizin sorununuz ne?ya bak ne diyorum bizde hiç canlı yada cansız sperm yok ve eşim 47 xxy sendromlu.doktorlar olmaz dedi ama biz yılmadık tedavimizi yaptırdık umut kalacağına emek kalsın dedik ve hamileyim ve ucu ucuna tek bir yumurtamla
canım lütfen böyle konuşma sabırlı ol biliyorum konuşması kolay yaşayan bilir ama inan 6 yıl yaşadım ağlamadığım tek bir gün yoktu insanlardan kaçar oldum ne düğüne ne mevlide gitmez oldum doktorlar boşa gezme sizin çocuğunuz olmaz dedi sorun eşimde hiç canlı cansız sperm yok ama eşim tese oldu çok şükür şuan hamileyim ve sadece benden 1 yumurta toplandı o yumurtam döllendi ve bebeğim oldu gerçekten doktorlar olmaz desede rabbim istedikten sonra oluyor neolur üzme kendini dua et bende sana bol bol dua edicem
yarın ulun beyle randevum var.ilk defa umuta gidicem.çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek.eşimin morfolojisi sınırda bende de sanırım çikolata kisti var.daha önce tam emin olamamıştı başka bi doktor.yani sıkıntıdan boğulmak üzereyim.
eşimde morfoloji düşük...hız da normalin biraz altında.sayı ise normal sınırlarda.yani sanırım asıl sorunumuz morfoloji
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum.
Şimdi geldim eve annemdeydim. Onlara da müjde verdim. Babam ağladı karşımda ilk defa onu ağlarken gördüm.
Allah'ım nerede varsa hepinize versin inşallah.
Ne olur çok üzülmeyin. Veriyor kurban olduğum Allahım ben hep inandım vereceğine ama bu sefer ama başka sefer, illa ki verecek bir gün dedim.
Sabah kapıdan çıkmadan önce ayakkabılarımı giydim tam kapıyı açacağım sinirlerim boşaltı kapıda başladım ağlamaya, dua ettim Allah'ım; ne olur taşıyamayacağım yükü verme. Negatif sonuç alacaksam bana o gücü ver Allah'ım diye. İnan ki o kadar zor gittim ki kan vermeye hep korktum. Hep en kötüsüne hazırladım kendimi. Çok şükür ki bugün o güzel haberi aldım.
Ben de burada 2,5 yıldır herkesin hamile haberini okudum, herkese kendim kadar sevindim,
Acaba bende bir gün buraya yazacak mıyım hamileyim diye düşündüm hep. Evet kızlar yazılıyormuş buraya hamileyim diye yazılıyormuş. Sadece sabırmış ilacı. Ne olur inancınızı yitirmeyin. Allah'a dua da ısrarcı olun. Bir anne, baba nasıl ki evladına kıyamaz istediğini yaparsa emin olun ki Allah'ta bize kıyamıyor, onda ki merhamet hiçbir anne, baba da yok. Ben hep Merhametli Allah'ım bana da merhamet et diye dualar ettim. Sizler de öyle dua edin. Ben emin olun ki sizler için ,her fırsatta dua edeceğim. Allah'ım bu duyguyu hepinize yaşatsın. Hepiniz bunu hakediyorsunuz. Hiç kimseyi Rabbim olmayan evladıyla sınamasın. Çok zorlu bir sınavmış.
Umut tüp bebekte başta doktorum Ulun Uluğ olmak üzere tüm ekibinden ve personelinden Allah binlerce kez razı olsun.
Ne işleri varsa Rabbim işlerini güçlerini rast getirsin...
Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum.
yarın ulun beyle randevum var.ilk defa umuta gidicem.çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek.eşimin morfolojisi sınırda bende de sanırım çikolata kisti var.daha önce tam emin olamamıştı başka bi doktor.yani sıkıntıdan boğulmak üzereyim.
meraba sadecik senin dr süleyman beymi....bende şubatda tedavime başladım....yumurta sayımı sordum bigün doktora sayı önemli değil bugün bir hastamdan 1yumurtayla pozitif sonuç aldım dedi bu hastası senmisin acabaa.....dr dediğine göre senin ocakta tedavin olması lazım demi sadecik...sensen kaç haftadasın nasılsın bebeğin nasıl
cok tebrik ediyorum yeni anne adayi...
birsey soracagim...hic tup yaptirmadim, simdi bazen 3 gunluk bazen 5 gunluk embriyo koyuyorlarmis ya...sizin kac gundu acaba? yani 3 gunlukse 15. gun hcg niz 168, 5 gun se 17. gun hcg niz 168 olmus oluyor degil mi? kan testinin 12. gun yapildigini anladim, yanlis anlamadiysam)
ayy çok sıkıştım transfere giricem brasdann dua edinnn bnm icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?