Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

transferm oldu off tuvaletmde yaptimm yalnız moralim bozuldu dobdurulmayablr dediler

Hayırlı olsun transferin, sen şu an sendeki yavrucuğuna odaklan, bol bol dua et, Allahım gönlündekinin hayırlısını versin sana inşallah. Üzülme, bebişi de üzme annesi. Bak sadecik arkadaşımız tek yumurta tek embriyoyla hamile kalmış, Rabbim ol dedikten sonra olmayacak birşey yok. İnşallah sonunda gülen taraf olursun, bize güzel haberini verirsin. Dualarımız tüm isteyenlerle..

ayy çok sıkıştım transfere giricem brasdann dua edinnn bnm icinn

Canım ben bugün oradaydım keşke gelseydim yanına. İğnemi olmaya gelmiştim :)
Hayırlı olsun transferin güzel şeyler düşün güzel olsun.
Allah hakkında hayırlısını versin.

bugün bende ordaydım kontrolümü oldum ve çatlatma iğnesi verdiler bu gece 3 te yapıcam. pazartesi öğlen 2 de yumurta toplama gerçekleşecek inşallah.. heyecan dorukta birazda korku dua edin bana kızlar...

bugün bende ordaydım kontrolümü oldum ve çatlatma iğnesi verdiler bu gece 3 te yapıcam. pazartesi öğlen 2 de yumurta toplama gerçekleşecek inşallah.. heyecan dorukta birazda korku dua edin bana kızlar...

Korkma korkma :)
Bak bana :) Ben de çok korkuyordum ama herşeye değdi şimdi hamileyim :)
Allah'ım ya hala inanamıyorum Kucağıma almadıkça da inanamayacağım sanırım.

saol canım teşekkür ederim herşeyin hayırlısı.. belki karşılaşmışızdır :)

Gelesene merhaba seninle kist için konuşmuştuk haturliyorsan tesadüf ulun beye gideceğini okudum bende ona gitmek istiyorum çünkü 3 aydır gitmeyen kıstım var 3 cm den 2 ayda 1.7 cm e düştü çikolata olmasından korkuyorum sana ne önerdi birde muayene ücretini yazabilir mısın bu arada seni arkadas olarak ekledim bu sorular için :) cevaplarsan sevinirim sevgiler

transferm oldu off tuvaletmde yaptimm yalnız moralim bozuldu dobdurulmayablr dediler

canım hayırlı olsun transeferin.dondurulma olayını aklından çıkar sadece bebeğine odaklan ve dua et canım.Rabbim yardımcın olsun inşallah dualrım seninle

Ulun beyin muayene ücreti 225 tl. Tedaviye başlayacaksan bu ücreti 1 defa ödüyorsun. Ben 1 yıldır gidip geliyorum 1 aşılama yaptırdım tutmadı bir de tüp yapıldı şimdi hamileyim. Kaç defa gittim geldim muayene ücretini 1 defa ödedim ondan sonra bir daha ödemedim hiç. Ama şimdi hamileyim 10 gün sonra randevum var, bundan sonra her ay ödeyeceğim :)

yaaa arkadaşlar benm psikolojim bozulduu iyice her harekette her tuvalette embriyomda gtmiş gbi hissediommm:))))bişi olmas dmi

yaaa arkadaşlar benm psikolojim bozulduu iyice her harekette her tuvalette embriyomda gtmiş gbi hissediommm:))))bişi olmas dmi

Normal herhalde bende düşünmedim değil.
Her wc ye çıkışımda düşündüm. Hele bir de 7. günüm kanamam olmuştuo gün Allah dedim kesin gitti :) Meğerse yerleşme kanamasıymış :)
Canım içini ferah tut o öyle düşmezmiş. Tutmazsa adet olurmuşsun orada gidermiş. Kendini sıkma rahat ol Düşürmek o kadar kolay değilmiş :)

cimcimexx bu umutta aşılamanın ücreti nekadar?

kızlarrr ben ne günah işledim bilşmiyorum kiii.valla ölsem sevinicem.:)ulun bey işinde ciddi biri bize de dinledi.üzüntümüze hak verdi.
daha önce 3 kere hamile kaldım...
önce testlerimize baktı morfoloji % 4 hiç mi hiç önemsemedi.
çikolata kistin yok dedi.zorlayınca çok çok ufak olduğunu anladık.
ultrasonda ölçmedi zaten yumurtalara baktı.
önceden 2 doktor daha görmüştü.ulun beyde hsg filmmime baktı.ve bir tüpte su birikmesi gördü hidroselpnks diye bişey.
benim başımdan kaynar sular döküldü.
tüp yaptırmıstık bu yüzden tutmamış olabilir.
rahime sıvı akması tutunmayı engelliyor tüpte dedi.
ama doğal yolla kalmada engel teşkil etmiyormuş.
eğer tüp yaparsam laparoskopi ile o tüpü ya almam ya da rahimle bağlantısını kesmem lazım dedi.
çok üzüldüm halen kendimde değilim.
ne yapıcam iyice şaşırdım.
önce bana histeroskopi yapacak.1500 tl.
hormon testleri de iyi çıkarsa 6 ay denicen dedi.
zaten kıt olan sadece tüpe yeten paramız vardı.
tüp yapmayacak, zaten bu durumda yaptıramıcaz.
ya tek tüpüm giderse kızlar bişe deyin nolur.

Son düzenleme:
SEelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. gün embriyosu
bugün 7. günüm 10 mayıs test günümm..
geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır..

Kızlar 168 çıktı hamileyim allahım hepinize nasip etsin

canımmm çokkkkkkkkkkk sevindim çokk ben zatem senin için hep olumlu düşünüyodumm.
öylede oldu sonu çokk şükürrrrrrrr
Rabbim tamamına erdirsin..
inşallah bende yazabilirim hamileyim diyeeeee

Yaaa canım cok iyi anliyorum seni doktora gitmek bir dert gitmemek ayrı bir dert her seferinde farklı birseyler çıkıyor.Allah vereceği zamanı biliyordur belki 1500 tl ile kurtulursunuz yaptıgı o tedavi yeterli olur gitmeyen o kist cikolatamiymis orasını çok anlayamadım en azından sorunu buldunuz nette bir kadının hikayesini okumuştum tek tüpünü almışlar bir tüpünde de böyle sıvı varmış ama bunu çok sonra öğrenmiş sıvı olayi çözülüp hamile kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…