transferm oldu off tuvaletmde yaptimm yalnız moralim bozuldu dobdurulmayablr dediler
ayy çok sıkıştım transfere giricem brasdann dua edinnn bnm icinn
Canım ben bugün oradaydım keşke gelseydim yanına. İğnemi olmaya gelmiştim :)
Hayırlı olsun transferin güzel şeyler düşün güzel olsun.
Allah hakkında hayırlısını versin.
transferm oldu off tuvaletmde yaptimm yalnız moralim bozuldu dobdurulmayablr dediler
bugün bende ordaydım kontrolümü oldum ve çatlatma iğnesi verdiler bu gece 3 te yapıcam. pazartesi öğlen 2 de yumurta toplama gerçekleşecek inşallah.. heyecan dorukta birazda korku dua edin bana kızlar...
saol canım teşekkür ederim herşeyin hayırlısı.. belki karşılaşmışızdır :)Canım ben bugün oradaydım keşke gelseydim yanına. İğnemi olmaya gelmiştim :)
Hayırlı olsun transferin güzel şeyler düşün güzel olsun.
Allah hakkında hayırlısını versin.
neden ki yaaa senin sayında çok iyiydi GH43
Birini transfer ettiler.. diğerlerinin gelişmesinde yavaşlama var 1 gün daha bakacaklar ama çok umutsuz konuştular
yarın ulun beyle randevum var.ilk defa umuta gidicem.çok heyecanlıyım bakalım ne diyecek.eşimin morfolojisi sınırda bende de sanırım çikolata kisti var.daha önce tam emin olamamıştı başka bi doktor.yani sıkıntıdan boğulmak üzereyim.
Gelesene merhaba seninle kist için konuşmuştuk haturliyorsan tesadüf ulun beye gideceğini okudum bende ona gitmek istiyorum çünkü 3 aydır gitmeyen kıstım var 3 cm den 2 ayda 1.7 cm e düştü çikolata olmasından korkuyorum sana ne önerdi birde muayene ücretini yazabilir mısın bu arada seni arkadas olarak ekledim bu sorular için :) cevaplarsan sevinirim sevgiler
yaaa arkadaşlar benm psikolojim bozulduu iyice her harekette her tuvalette embriyomda gtmiş gbi hissediommm:))))bişi olmas dmi
Normal herhalde bende düşünmedim değil.
Her wc ye çıkışımda düşündüm. Hele bir de 7. günüm kanamam olmuştuo gün Allah dedim kesin gitti :) Meğerse yerleşme kanamasıymış :)
Canım içini ferah tut o öyle düşmezmiş. Tutmazsa adet olurmuşsun orada gidermiş. Kendini sıkma rahat olDüşürmek o kadar kolay değilmiş :)
Gelesene merhaba seninle kist için konuşmuştuk haturliyorsan tesadüf ulun beye gideceğini okudum bende ona gitmek istiyorum çünkü 3 aydır gitmeyen kıstım var 3 cm den 2 ayda 1.7 cm e düştü çikolata olmasından korkuyorum sana ne önerdi birde muayene ücretini yazabilir mısın bu arada seni arkadas olarak ekledim bu sorular için :) cevaplarsan sevinirim sevgiler
Ulun beyin muayene ücreti 225 tl. Tedaviye başlayacaksan bu ücreti 1 defa ödüyorsun. Ben 1 yıldır gidip geliyorum 1 aşılama yaptırdım tutmadı bir de tüp yapıldı şimdi hamileyim. Kaç defa gittim geldim muayene ücretini 1 defa ödedim ondan sonra bir daha ödemedim hiç. Ama şimdi hamileyim 10 gün sonra randevum var, bundan sonra her ay ödeyeceğim :)
Kızlar 168 çıktı hamileyim allahım hepinize nasip etsin
kızlarrr ben ne günah işledim bilşmiyorum kiii.valla ölsem sevinicem.:)ulun bey işinde ciddi biri bize de dinledi.üzüntümüze hak verdi.
daha önce 3 kere hamile kaldım...
önce testlerimize baktı morfoloji % 4 hiç mi hiç önemsemedi.
çikolata kistin yok dedi.zorlayınca çok çok ufak olduğunu anladık.
ultrasonda ölçmedi zaten yumurtalara baktı.
önceden 2 doktor daha görmüştü.ulun beyde hsg filmmime baktı.ve bir tüpte su birikmesi gördü hidroselpnks diye bişey.
benim başımdan kaynar sular döküldü.
tüp yaptırmıstık bu yüzden tutmamış olabilir.
rahime sıvı akması tutunmayı engelliyor tüpte dedi.
ama doğal yolla kalmada engel teşkil etmiyormuş.
eğer tüp yaparsam laparoskopi ile o tüpü ya almam ya da rahimle bağlantısını kesmem lazım dedi.
çok üzüldüm halen kendimde değilim.
ne yapıcam iyice şaşırdım.
önce bana histeroskopi yapacak.1500 tl.
hormon testleri de iyi çıkarsa 6 ay denicen dedi.
zaten kıt olan sadece tüpe yeten paramız vardı.
tüp yapmayacak, zaten bu durumda yaptıramıcaz.
ya tek tüpüm giderse kızlar bişe deyin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?