- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
arkadaşım bende seni merak ediyordum inş bebişler seni hıç bırakmazlarSEelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. gün embriyosu
bugün 7. günüm 10 mayıs test günümm..
geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır..
Yaaa canım cok iyi anliyorum seni doktora gitmek bir dert gitmemek ayrı bir derther seferinde farklı birseyler çıkıyor.Allah vereceği zamanı biliyordur belki 1500 tl ile kurtulursunuz yaptıgı o tedavi yeterli olur gitmeyen o kist cikolatamiymis orasını çok anlayamadım en azından sorunu buldunuz nette bir kadının hikayesini okumuştum tek tüpünü almışlar bir tüpünde de böyle sıvı varmış ama bunu çok sonra öğrenmiş sıvı olayi çözülüp hamile kalmış
canımmm çokkkkkkkkkkk sevindim çokk ben zatem senin için hep olumlu düşünüyodumm.
öylede oldu sonu çokk şükürrrrrrrr
Rabbim tamamına erdirsin..
inşallah bende yazabilirim hamileyim diyeeeee
arkadaşım bende seni merak ediyordum inş bebişler seni hıç bırakmazlarve bize ayın 10 da çok güzel haberler verirsin belirti varmı ben transfer aşamasında çok takıntı yapmıştım kendime
Amin cnm Allah'ım sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Nasılsın flzask2003 iyi misin? Arayamıyorum ama aklım hep sende.
Sürekli dualarımdasın.
yok canım kist yok dedi.zorlayınca var mı yok mu bileyim dedim.varla yok arası dedi.umutta laparoskopi ücreti ne kadar bilen var mı?aslında histeroskopiyi neden yapacak anlamış değilim.
umutta tedavi olanlar yani ulun bey sırf para için yapar mı böyle şeyler.yani biz ya çok iyi bi doktor dedik ya da bildiğin para göz.yani konduramıyoruz ama siz bilirsiniz.
SEelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. gün embriyosu
Sıra sende o güzel haberleri artık senden bekliyoruz
inşallah cnm bende verebilirm .
deli gibiym kendimi dinliyorum süreklii..:18::18::18::18:
test günü gelsedeeeeeee rahatlasammm..
sana diyodum aama bazen bendee olumsuz düşünüyorum olmadı diyorum herhalde sonra iyi düşünüyorumm.
şaşırdımm..
kimsecikler yok galiba
arkadaslar bende aranıza yeni katıldım ama hep takipteydim 2 olumsuz tüp bebek denemem var malesef. tekrar tedaviye baslamak istiyoruz burdaki yorumlardan cok etkilendim ve galiba bende umut tüp bebek merkezine baslıcam ama cok korkuyorum yine olumsuz olursa diye.önceki hastaneyemi gideyim umutamı gideyim kararsızım yardımcı olun bana
canım tek tüpün gitmesi sorun değil.Tek tüpüyle hamile kalan insanlar var.Yeterki rabbim ol desin.içine sinmediyse başka bir doktora daha görün ama nekadar çok doktor gezersende okadar kafan karışır.bu arada umudunu kaybetme.eşinle konuşun bir çözüm yoluna odaklanın ve buna inanın .inanmak başarmanın yarısıdır.sonuç tüp bebek bile olsa zaten tüplerle bi ilgin kalmıyacak.Ama orada bulunan sıvı herneyse gerçekten tehlikesi olabilir.Rabbim yardımcın olsun inşallahkızlarrr ben ne günah işledim bilşmiyorum kiii.valla ölsem sevinicem.:)ulun bey işinde ciddi biri bize de dinledi.üzüntümüze hak verdi.
daha önce 3 kere hamile kaldım...
önce testlerimize baktı morfoloji % 4 hiç mi hiç önemsemedi.
çikolata kistin yok dedi.zorlayınca çok çok ufak olduğunu anladık.
ultrasonda ölçmedi zaten yumurtalara baktı.
önceden 2 doktor daha görmüştü.ulun beyde hsg filmmime baktı.ve bir tüpte su birikmesi gördü hidroselpnks diye bişey.
benim başımdan kaynar sular döküldü.
tüp yaptırmıstık bu yüzden tutmamış olabilir.
rahime sıvı akması tutunmayı engelliyor tüpte dedi.
ama doğal yolla kalmada engel teşkil etmiyormuş.
eğer tüp yaparsam laparoskopi ile o tüpü ya almam ya da rahimle bağlantısını kesmem lazım dedi.
çok üzüldüm halen kendimde değilim.
ne yapıcam iyice şaşırdım.
önce bana histeroskopi yapacak.1500 tl.
hormon testleri de iyi çıkarsa 6 ay denicen dedi.
zaten kıt olan sadece tüpe yeten paramız vardı.
tüp yapmayacak, zaten bu durumda yaptıramıcaz.
ya tek tüpüm giderse kızlar bişe deyin nolur.
SEelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. gün embriyosu
Arkadaşım sen benden önce davrandın. Hadi bu sefer olacak inşallah.SEelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. gün embriyosu
yok canım kist yok dedi.zorlayınca var mı yok mu bileyim dedim.varla yok arası dedi.umutta laparoskopi ücreti ne kadar bilen var mı?aslında histeroskopiyi neden yapacak anlamış değilim.
umutta tedavi olanlar yani ulun bey sırf para için yapar mı böyle şeyler.yani biz ya çok iyi bi doktor dedik ya da bildiğin para göz.yani konduramıyoruz ama siz bilirsiniz.
Öncelikle tedaviye nerede başlarsan başla bu denemen hayırla sonuçlanır inşallah.
Umut tüp bebek güzel bir merkez. İstersen bir randevu al ön görüşmeye git seni tatmin edebilirse başlarsın tedaviye :)
Umut tüp bebek merkezi işini çok ciddiyetle yapan bir merkez ve başarı oranı diğer yerlere göre çok yüksek. Tabi bunların hepsi vesile öncelikle Rabbimin ol demesi lazım.
Selamlar;
Ben de pek anlamıyorum ilk tüp denemem.
5. Gün blastokist transferi yapıldı.
transferden sonra 12. gün de kanda beta hcg değerim 168 çıktı.
Durum bu şekilde.
hadi ya dayanamıyorum artık popom berbat halde. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum çok kötüyüm. Bir de kanamam olunca günde 2 ye çıkarıldı iğnelerim.
öff bazı hemşirelerde çok lanet kalın uclu iğneyle yapıyorlar artık bitmiş durumdayım.
amin inşş bügün aradılar artık 8 taneee 1i gtmişşşcumartesi transferm var inş...
canım benimde o gün test günüm ama ben sabah erkenden gelirim herhaldeguzel haberlerini bekliyorum arkadasim. Ben de mayis 13 saat 2:30'a aldim randevumu ulun bey'den. Hadi hayirlisi... Ayni gun arka arkaya iki merkez ile gorusmem var bakalim hangisi kismetimde varmis...
Sevgilerimle x
kızlar 168 çıktı hamileyim allahım hepinize nasip etsin
seelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. Gün embriyosu
bugün 7. Günüm 10 mayıs test günümm..
Geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır..
kimsecikler yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?