Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

SEelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. gün embriyosu
bugün 7. günüm 10 mayıs test günümm..
geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır..
arkadaşım bende seni merak ediyordum inş bebişler seni hıç bırakmazlar ve bize ayın 10 da çok güzel haberler verirsin belirti varmı ben transfer aşamasında çok takıntı yapmıştım kendime

arkadaşım senide tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inş kalp atışlarınıda duyarsın

yok canım kist yok dedi.zorlayınca var mı yok mu bileyim dedim.varla yok arası dedi.umutta laparoskopi ücreti ne kadar bilen var mı?aslında histeroskopiyi neden yapacak anlamış değilim.
umutta tedavi olanlar yani ulun bey sırf para için yapar mı böyle şeyler.yani biz ya çok iyi bi doktor dedik ya da bildiğin para göz.yani konduramıyoruz ama siz bilirsiniz.

canımmm çokkkkkkkkkkk sevindim çokk ben zatem senin için hep olumlu düşünüyodumm.
öylede oldu sonu çokk şükürrrrrrrr
Rabbim tamamına erdirsin..
inşallah bende yazabilirim hamileyim diyeeeee

Amin cnm Allah'ım sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Nasılsın flzask2003 iyi misin? Arayamıyorum ama aklım hep sende.
Sürekli dualarımdasın.

arkadaşım bende seni merak ediyordum inş bebişler seni hıç bırakmazlar ve bize ayın 10 da çok güzel haberler verirsin belirti varmı ben transfer aşamasında çok takıntı yapmıştım kendime

inşallah cnm benim çok sağolll..
belirtiler fazla yok sadece ara ara kasıklarımda batmalar var o kadar..
ama ilk 3 gün biraz zor geçirdimm..,

Amin cnm Allah'ım sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Nasılsın flzask2003 iyi misin? Arayamıyorum ama aklım hep sende.
Sürekli dualarımdasın.

Aminn cnmm ..sağol allah razı olsunn..
bende seni arayamadım sonrasındaa..
tekrar test yaptıracakmısın ulun beyle görüştünmü merak ediyorumm..

para için yapacağını sanmam.
Şöyle ki; Benim sebepsiz kısırlık. Doktor beni karşısına aldı dedi ki; Bak kızım sen hamile kalırsın sende sorun yok eşinde de yok evine git bekle dedi.
Ben ısrar edince bir defa aşılama yaptı. o tutmadı yine gittim başına tüp bebek yap bize diye. Yine yapmadı beni yine geri yolladı, ben daha önce 1 defa gebe kaldım ama o zaman istemiyorduk aldırdık şimdi de hamile kalamıyordum. Doktorum bana kaç defa bak kızım sende sorun yok sen hamile kalırsın git bekle tüp falan yaptırma dediydi. Hatta dedi ki bak bu iş ticaret işidir sana gel çocuğun olmaz tüp yapalım derler kanma yaptırma kimseye gerek yok dediydi. Bende dinledim onu aşılamadan sonra evime gittim 8 ay bekledim bu sürede hamile kalamadım geri gittim kapısına. Rica ettim dedim ki eşimle artık cinsel hayatımız bitti, çocuk olsun diye rezil bir ilişkimiz oldu artık mutlu değiliz dedim. En son bunu duyunca peki dedi ve yaptı. Yani ben çok ısrar ettim, paragöz olsa beni ilk gittiğimde çevirmezdi bence.
Ve çok iyi bir doktor bence çok doktorlarda gezme kendine bir tane doktor bul ona güven tedavini ona teslim et. Çok doktor çok akıl karıştırıyor.
Ben çok memnunum Ulun beyden Allah razı olsun.
Senin de Allah yardımcın olsun, umarım en kısa sürede hamile haberini alırız.

Sıra sende o güzel haberleri artık senden bekliyoruz

Sıra sende o güzel haberleri artık senden bekliyoruz

inşallah cnm bende verebilirm .
deli gibiym kendimi dinliyorum süreklii..:18::18::18::18:
test günü gelsedeeeeeee rahatlasammm..
sana diyodum aama bazen bendee olumsuz düşünüyorum olmadı diyorum herhalde sonra iyi düşünüyorumm.
şaşırdımm..

Aminn cnmm ..sağol allah razı olsunn..
bende seni arayamadım sonrasındaa..
tekrar test yaptıracakmısın ulun beyle görüştünmü merak ediyorumm..[/QUOTE]

Vallahi test falan istemediler. Telefonla Ayla hemşire aradı beni, mutlu haberi paylaştı sonra ilaçlarına aynen devam et, seni aşağıya aktarayim 10 gün sonrasına randevu versinler 13 mayısta gel dedi. Ben de randevu aldım 13 mayısa 225 tl muayene ücreti de var dediler. Gideceğim bakalım ne olacak bilmiyorum. O günü kese görünür mü erken mi ne olacak ne bitecek bilmiyorum :) Acemiyim ilk bebek, bi de tüp bebek hepten acemiyim çevremde başka örneği de yok ki
flzaskciğim Allahım sana da nasip etsin inşallah ikisi birden tutunsunlar inşallah. yatıp kalkıp sana dua ediyorum eşime söyledim o da sürekli size dua ediyor.
Allah'ım hayırsızsa bile hayra çevirsin yine versin.

Canım bende de hiç belirti yoktu. Emin ol sadece batmalar vardı hele o 8. gündü sanırım kanamam oldu ya hepten bitti bütün belirtileri. Tamam dedim kesin düştü bu kanamayla tutmadı dedim. Ama 12. gün bhcg 168 cıktı ve inanır mısın yeni başladı karın ağrılarım. adet olacam olamıyorum gibi sancılar var. bir de halsizlik var nasıl uykum var kafamı koysam heryerde uyuyabilirim o potansiyele sahibim ama bunlar daha yeni başlıyor. O günler de bekledim hep bu belirtileri meğer çok erkenmiş. Daha mide bulantılarım başlamadı :) Sadece çok midem kanıyor, yanıyor. Zaten reflü hastasıyım normalde duramam ilaçsız şimdi ilaçlarımı da içemiyorum hepten ölüyorum. Başka hiç belirtim yok.

arkadaslar bende aranıza yeni katıldım ama hep takipteydim 2 olumsuz tüp bebek denemem var malesef. tekrar tedaviye baslamak istiyoruz burdaki yorumlardan cok etkilendim ve galiba bende umut tüp bebek merkezine baslıcam ama cok korkuyorum yine olumsuz olursa diye.önceki hastaneyemi gideyim umutamı gideyim kararsızım yardımcı olun bana

Öncelikle tedaviye nerede başlarsan başla bu denemen hayırla sonuçlanır inşallah.
Umut tüp bebek güzel bir merkez. İstersen bir randevu al ön görüşmeye git seni tatmin edebilirse başlarsın tedaviye :)
Umut tüp bebek merkezi işini çok ciddiyetle yapan bir merkez ve başarı oranı diğer yerlere göre çok yüksek. Tabi bunların hepsi vesile öncelikle Rabbimin ol demesi lazım.

canım tek tüpün gitmesi sorun değil.Tek tüpüyle hamile kalan insanlar var.Yeterki rabbim ol desin.içine sinmediyse başka bir doktora daha görün ama nekadar çok doktor gezersende okadar kafan karışır.bu arada umudunu kaybetme.eşinle konuşun bir çözüm yoluna odaklanın ve buna inanın .inanmak başarmanın yarısıdır.sonuç tüp bebek bile olsa zaten tüplerle bi ilgin kalmıyacak.Ama orada bulunan sıvı herneyse gerçekten tehlikesi olabilir.Rabbim yardımcın olsun inşallah

son 5 gün hayırlısı olsun hakkında sonucu bebekle bitsin inşallah

Arkadaşım sen benden önce davrandın. Hadi bu sefer olacak inşallah.

Ben lap oldum 2 yıl önce 2500TL idi. Ulun Bey inanki paragöz değil. Allah nasip ederse 3. kez Ulun Beyle tedaviye devam edeceğim. O kadar kalabalık bi hasta grubu varki akşam 6 lara pazarlar da dahil çalışıyorlar. Sadece işi şansa bırakmaz ve her detayı inceler. Zor bi durum tabii. Allah sabrını verir inşallah.

Hamile olan tüm arkadaşları tebrik ederim ayrıca. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin darısı da başımıza inşallah. AMİN.

inşallah cimcimexxx sagol cevapladıgın icin. Aynen öyle Rabbim istemezse kimse bisey yapamaz sanırım sen hamilesin :)Allah tamamına erdirsin insallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin darısı bizim gibi evlat isteyenlerin basına.sende mi umutta tedavi olmustun?

canımmmmmm cok tebrik ederim rabbim ilk önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını sonrada kucagınada almayı nasip eder inşallah yaaaa bende aynı derdent muzdarıbıbıp hem yandı bobişlerim

amin inşş bügün aradılar artık 8 taneee 1i gtmişşşcumartesi transferm var inş...

hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerimizin karşılıgını versin hayırlısı ile

guzel haberlerini bekliyorum arkadasim. Ben de mayis 13 saat 2:30'a aldim randevumu ulun bey'den. Hadi hayirlisi... Ayni gun arka arkaya iki merkez ile gorusmem var bakalim hangisi kismetimde varmis...

Sevgilerimle x
canım benimde o gün test günüm ama ben sabah erkenden gelirim herhalde
karşılaşamıyacagız

kızlar 168 çıktı hamileyim allahım hepinize nasip etsin

seelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. Gün embriyosu
bugün 7. Günüm 10 mayıs test günümm..
Geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır..

canım hayırlısı olsun inşallah benimde test günüm 13 mayıs hadi hayırlısı

kimsecikler yok galiba

arkadaşım benim 3.tüp bebek yine umut tüp bebek yine süleyman bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…