- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
Arkadaşım sen benden önce davrandın. Hadi bu sefer olacak inşallah.
Ben lap oldum 2 yıl önce 2500TL idi. Ulun Bey inanki paragöz değil. Allah nasip ederse 3. kez Ulun Beyle tedaviye devam edeceğim. O kadar kalabalık bi hasta grubu varki akşam 6 lara pazarlar da dahil çalışıyorlar. Sadece işi şansa bırakmaz ve her detayı inceler. Zor bi durum tabii. Allah sabrını verir inşallah.
Hamile olan tüm arkadaşları tebrik ederim ayrıca. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin darısı da başımıza inşallah. AMİN.
canım tek tüpün gitmesi sorun değil.Tek tüpüyle hamile kalan insanlar var.Yeterki rabbim ol desin.içine sinmediyse başka bir doktora daha görün ama nekadar çok doktor gezersende okadar kafan karışır.bu arada umudunu kaybetme.eşinle konuşun bir çözüm yoluna odaklanın ve buna inanın .inanmak başarmanın yarısıdır.sonuç tüp bebek bile olsa zaten tüplerle bi ilgin kalmıyacak.Ama orada bulunan sıvı herneyse gerçekten tehlikesi olabilir.Rabbim yardımcın olsun inşallah
son 5 gün hayırlısı olsun hakkında sonucu bebekle bitsin inşallah
canım hayırlısı olsun inşallah benimde test günüm 13 mayıs hadi hayırlısı
arkadaşım benim 3.tüp bebek yine umut tüp bebek yine süleyman bey
ayyyy inşallah benim umudumda o rabbim hayırlısı ile yaşatsın o güzel haberi burdan paylaşmayıinşallah cnmm ..sağoll..hepimizz bu sene hayırlısyla hamiş oluruz inş.
inşallah cnm Allah razı olsunn..sırayla olalım inş.
ne güzel cnm peş peşe veririz inşallah güzel haberii.
topik şenlensin hamile haberleriyle
Kızlar hepinize iyi akşamlar, yazıp yazmamakta tereddüt ettim sizleri kırmak yada üzmek istemiyorum. Bu topik benim ilk gözağrım o yüzden yazmaya karar verdim. Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.
Bu sabah sekiz buçukta bir uyandım kalkıcam gözüm karnıma takıldı (sırtüstü yatıyorum) sağ taraf dümdüz sol taraf yumruk gibi yüksek :) Bizimkisi sola geçmiş ayakları yada kafayı karnımın soluna bir dayamışki o kısım sert. Sonra avucumu yüksekliğe getirdim başladı dönmeye, küçük tekmeler atmaya, yarım saat oynadı nerdeyse, sabah jimnastiği yaptı sanki :) İlk defa bu kadar net hissettim hareketlerini ve karnıma baktığımda küçük tekmelerin dışardan da minik çıkıntılarını gördüm. Hem gülüyorum yatakta hem ağlıyorum şükrettim Allaha, hem sizlere tüm isteyenler bunu yaşasın inşallah Allahım herkes bu muhteşem duyguyu tatsın diye çok dua ettim.
Uzun oldu biraz ama sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm sonuç bekleyen, tedavide olan ve başlayacak olan arkadaşlarım inşallah sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız bir gün. Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben de seni merak ediyordum hiç yazmadın, az kalmış test gününe, belirti aramak yok, biliyorsundur benim de hiç belirtim olmadı. Olumsuz düşünce yok, inşallah güzel haber vereceksin bize 10 mayısta.
İnşallah tüm sonuç bekleyenlerden pozitif sonuç alırız.
canım hayırlısı olsun inşallah benimde test günüm 13 mayıs hadi hayırlısı
arkadaşım benim 3.tüp bebek yine umut tüp bebek yine süleyman bey
SEelamm kızlarr benimde pazar günü trasnferim olduuuu..2 tane 5. gün embriyosu
bugün 7. günüm 10 mayıs test günümm..
geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır..
arkadaşlarr transferden sonra kaç gün yattınızzzz benm bgn 2 gnm ben 8. gün falan memleketee gtmeyii düşünüorum amaaaa tehlkeli olurmu sizceeee napmalıyımmm
cevap icin cok tesekkur...cok rahat bir 9 ay gecirmen dilegiyle...
not:bence kiz:)))
inşallah cimcimexxx sagol cevapladıgın icin. Aynen öyle Rabbim istemezse kimse bisey yapamaz sanırım sen hamilesin :)Allah tamamına erdirsin insallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin darısı bizim gibi evlat isteyenlerin basına.sende mi umutta tedavi olmustun?
arkadaşlarr transferden sonra kaç gün yattınızzzz benm bgn 2 gnm ben 8. gün falan memleketee gtmeyii düşünüorum amaaaa tehlkeli olurmu sizceeee napmalıyımmm
arkadaslar bende umut tüp bebege gitmeye karar verdim tüp bebege hemen baslıyomu doktor yoksa tahlil rahim filmi falan istiyomu rahim filmim var 2011den yeni istermi acaba
Evet canım ben de Ulun beyde tedavi oldum ilk tüp denemem tuttu çok şükür. Darısı sizlere inşallah.
Ben de Umut annesi olacağım Allah izin verirse :)
amiin. sen simdi hamişsin senin duaların kabul olur bizede dua et malum kücük bi melekcik var icinde :)cok güzel bi duygu olsa gerek insallah bizede nasip olur
canım etmez miyim? Sürekli ellerimi semaya açıyorum her fırsatta dua ediyorum. İnşallah hepiniz bir gün hamile kalacaksınız.
Nasıl bir duygu bilmiyorum yaaa göremedim ya ne kesesini ne kalp atışını inanamıyorum şuan var mı yok mu bilmiyorum değişik duygu.
Kucağıma almadan inanamayacağım sanırım.
Rabbim o günleride göstersin vardır vardır kontrolün ne zaman kese ne kadar sürede görünüyomüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?