Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inşallah cnmm ..sağoll..hepimizz bu sene hayırlısyla hamiş oluruz inş.

inşallah cnm Allah razı olsunn..sırayla olalım inş.

canım hayırlısı olsun inşallah benimde test günüm 13 mayıs hadi hayırlısı

arkadaşım benim 3.tüp bebek yine umut tüp bebek yine süleyman bey

ne güzel cnm peş peşe veririz inşallah güzel haberii.
topik şenlensin hamile haberleriyle

Son düzenleme:
Ben de seni merak ediyordum hiç yazmadın, az kalmış test gününe, belirti aramak yok, biliyorsundur benim de hiç belirtim olmadı. Olumsuz düşünce yok, inşallah güzel haber vereceksin bize 10 mayısta.

İnşallah tüm sonuç bekleyenlerden pozitif sonuç alırız.

Son düzenleme:
Kızlar hepinize iyi akşamlar, yazıp yazmamakta tereddüt ettim sizleri kırmak yada üzmek istemiyorum. Bu topik benim ilk gözağrım o yüzden yazmaya karar verdim. Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.

Bu sabah sekiz buçukta bir uyandım kalkıcam gözüm karnıma takıldı (sırtüstü yatıyorum) sağ taraf dümdüz sol taraf yumruk gibi yüksek :) Bizimkisi sola geçmiş ayakları yada kafayı karnımın soluna bir dayamışki o kısım sert. Sonra avucumu yüksekliğe getirdim başladı dönmeye, küçük tekmeler atmaya, yarım saat oynadı nerdeyse, sabah jimnastiği yaptı sanki :) İlk defa bu kadar net hissettim hareketlerini ve karnıma baktığımda küçük tekmelerin dışardan da minik çıkıntılarını gördüm. Hem gülüyorum yatakta hem ağlıyorum şükrettim Allaha, hem sizlere tüm isteyenler bunu yaşasın inşallah Allahım herkes bu muhteşem duyguyu tatsın diye çok dua ettim.

Uzun oldu biraz ama sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm sonuç bekleyen, tedavide olan ve başlayacak olan arkadaşlarım inşallah sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız bir gün. Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

ayyyy inşallah benim umudumda o rabbim hayırlısı ile yaşatsın o güzel haberi burdan paylaşmayı

canım ne güzel anlatmışsın yaşadıklarını üzülmedik aksine sevdik bizede topiking oldu yaşadıkların inşallah bizde yaşarız o duyguları

sağol cnmm merak etmişsin annemdeydim net yok orda giremedim.
evimede bugün geldim
cnm elimde değil sürekli belirti arıyorumm..
öncekilerde böyle değildim benn bu seferr çok takıyorum..
aslında belirti aramak saçma herkeste hemen belirti olucak diye bişey yok ama iştee
neyse az kaldıı

arkadaşlarr transferden sonra kaç gün yattınızzzz benm bgn 2 gnm ben 8. gün falan memleketee gtmeyii düşünüorum amaaaa tehlkeli olurmu sizceeee napmalıyımmm

arkadaşlarr transferden sonra kaç gün yattınızzzz benm bgn 2 gnm ben 8. gün falan memleketee gtmeyii düşünüorum amaaaa tehlkeli olurmu sizceeee napmalıyımmm

öncelikle hayırlı olsun insallah hamiş olursun. bence doktoruna sormalısın.bende ilk denememde hep yattım tutsun diye ama olmadı malesef sürekli yatmakta cözüm degil

arkadaslar bende umut tüp bebege gitmeye karar verdim tüp bebege hemen baslıyomu doktor yoksa tahlil rahim filmi falan istiyomu rahim filmim var 2011den yeni istermi acaba

cevap icin cok tesekkur...cok rahat bir 9 ay gecirmen dilegiyle...
not:bence kiz:)))

Canım rica ederim ne demek her zaman her soruuza cevap vermeye hazırım. Yeter ki içiniz rahatlasın. Bende çok çaresizdim nasıl olacak bilmiyordum soracak kimsem yoktu. Burdan soruyordum kimi cevap yazıyordu kimi yazmıyordu. Sağolsun flzask yetişti imdadıma her türlü soruma cevap verdi Allah razı olsun. Sizler de sorun lütfen cevap verebileceğim bir şey olursa sizi az da olsa rahatlatırsam ne mutlu bana.
Ayrıca erkek kız ikisine de muhtacım Allah'ım ne verirse kabulüm yeter ki sağlıklı sıhhatli vatana millete ve ailesine hayırlı evlat versin.

Evet canım ben de Ulun beyde tedavi oldum ilk tüp denemem tuttu çok şükür. Darısı sizlere inşallah.
Ben de Umut annesi olacağım Allah izin verirse :)

3 gün yattım. 4. gün normal yaşantıma geri döndüm. Uzun yola gitmek zorunda mısın? Ben senin yerinde olsam gitmem. Maddi manevi yıprandık neden yoracaksın ki kendini?

Son düzenleme:
arkadaslar bende umut tüp bebege gitmeye karar verdim tüp bebege hemen baslıyomu doktor yoksa tahlil rahim filmi falan istiyomu rahim filmim var 2011den yeni istermi acaba

Ben bir sonraki ay istemiştim ne olur ne olmaz diye bir ay erken gittim muayeneye. Çok şükür herhangi bir problem yoktu doktorumda başladı. Kısmet arkadaşım sen bi git hele ha 1 ay erken ha 1 ay geç napalım bekledin bu kadar 1 ay daha bekle, yeter ki Rabbim hayırla sonuçlandırsın. Hiç kendini üzme, sıkma bu ay mı öbür ay mı deme. Biz kendimizi istediğimiz kadar sıkalım üzelim ne yazıldıysa onu yaşıyoruz ötesi yok. Üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Ben 2 yıl boyunca kendimi ne üzüldüm anlatamam. Ama hepsi boşunaymış istediğin kadar yırtın olmuyorsa olmuyor. Sonu hep hüsran oluyor. Galiba biz tevekkül etmeyi bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Evet canım ben de Ulun beyde tedavi oldum ilk tüp denemem tuttu çok şükür. Darısı sizlere inşallah.
Ben de Umut annesi olacağım Allah izin verirse :)

amiin. sen simdi hamişsin senin duaların kabul olur bizede dua et malum kücük bi melekcik var icinde :)cok güzel bi duygu olsa gerek insallah bizede nasip olur

amiin. sen simdi hamişsin senin duaların kabul olur bizede dua et malum kücük bi melekcik var icinde :)cok güzel bi duygu olsa gerek insallah bizede nasip olur

canım etmez miyim? Sürekli ellerimi semaya açıyorum her fırsatta dua ediyorum. İnşallah hepiniz bir gün hamile kalacaksınız.
Nasıl bir duygu bilmiyorum yaaa göremedim ya ne kesesini ne kalp atışını inanamıyorum şuan var mı yok mu bilmiyorum değişik duygu.
Kucağıma almadan inanamayacağım sanırım.

Rabbim o günleride göstersin vardır vardır kontrolün ne zaman kese ne kadar sürede görünüyomüs

Rabbim o günleride göstersin vardır vardır kontrolün ne zaman kese ne kadar sürede görünüyomüs

Vallahi kontrolle 13 mayısta çağırdılar
kese için bilmiyorum 5. hafta yazıyor internette 8. haftada da kalp atışıyor diye okudum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…