Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hüzünlü başlayan ama mutlu sona eren arkadaşım,gerçekten bi mucize bu,rabbim ol deyince oluyor,sadece sabır lazımdı,bu sınavı sen geçmişsin,allah kuzucuğuna sağlık,sıhhat,iman versin,sağ salim kucağına da al inşallah,çoooooookkkk sevindim :) bi de cinsiyet belli mi?

canım inşallah güzel haberler verirsin bize,o tatlı heycanın sürsün.meleğin tutunsun sana sıkı sıkı,3 ayların yüzü suyu hürmetine rabbim duamızı boş çevirmesin,herşeyin hayırlısını versin :)

canım benden AMH,TSH,FT4,bide PROLAKTİN istedi,eşimden de spermiogram.eğer benim rezervlerimde yada eşimin tahlillerinde bi problem çıkarsa tüp yapcakmış,ama ikimizde de bi problem yoksa lap. yapcakmış.ben tüp istiyorum dedim bana tüp yapsak tutmasa bana demicekmisin keşke lap yapsaydık diye dedi,yani uzun lafın kısası test sonuçlarına göre karar vercekmiş,zaten ameliyat olsam tutmasa tüp yapcak imkanım yok,tüpü baya ertelemek zorunda kalcam

canım ne güzel yazmışsın çok duygulandım teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın canım cinsiyetini daha öğrenemedim 24 mayısta kontrolüm var o zman öğrenicem inş.

meraba arkadaşlar 3aylar başladı inşlh..... rabbim herkesin kucağını doldursun..herkes mutlu olsun..kimsenin emeği boşa gitmesin....herkese heran dua ediyorum....isteyen herkesin evinden bebek sesleri duyulsun inşlhhh......

Selam kızlar uzunbi aradan sonra yeniden burdayım umutsuzlukların ardından yeniden umutluyum

yeniden başlıcaz inş ama bu sefer hüzranlarda kabuğuma çekilmicem yeniden yeniden denicem ağlamıcam artık

inş mayıs sonuna başlıcaz bizde ulun beyle birbirimize dua edelim benim bir bebek kaybım var bide tutmayan

denemem bülent tıraşda şimdi ulun istek üzerine denicem giden ve şua oğlu bir yaşında olan arkadaşımın isteği

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım ama olmadı içimde bir his var

yok öyle söyleme ben de hep olmadı gibi bir his vardı içimde ama meğerse annesine sürpriz yapmış minik meleğim belki seninki de sana bir sürpris yapar ne dersin hoş olmaz mı?

arkadaslar bugün 7.günüm amakasiklarimda ağrı var hasta olacakmisim gbi ne bu:-(

Normal canım acele etme oluyor, benimde 20 gündür ağrım var, bugünde vardı bak 20. günüm sabah beri ağrım var

Umutsuzluk yok :) Bizim en büyük tesellimiz umutlarımız. hadi kalk neşelen.
Seninki de olacak inşallah kaderimizde neler yazılı bilmiyoruz, sadece günü gelsin diye bekiyoruz. Seninde sıran gelecek kader sana da gülecek.

Arkadaşlar acill cvppp ... transferimin bugün 7. günü test yaptım yukardaki fotoğrafa bakınnn silik ikinci bi çizgi varr bu ne demek oluooo sizde grbliomusunuzz bakın biiiii.....ama çok silik

canım pozitif gibi ama bilmiyorum yarınlarda bir daha yap olmazsa 10. gün kanda baktır hakkında hayırlısı olsun stres yapma....

Hamilesin canım benim.
gebelik olmasa çok net beyaz çıkıyor orada.
Hepimizin ki 9.-10. günde silik çizgi çıktı
Hadi hayırlı olsun Kanda da değerin yüksek çıkar inşallah.

canımmmmmmmm hamilesinnnnnnn galiba.
benim 8. günde çıkmıştı aynı böyle silik şekildeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhh

canım pozitif gibi ama bilmiyorum yarınlarda bir daha yap olmazsa 10. gün kanda baktır hakkında hayırlısı olsun stres yapma....

Hamilesin canım benim.
gebelik olmasa çok net beyaz çıkıyor orada.
Hepimizin ki 9.-10. günde silik çizgi çıktı
Hadi hayırlı olsun Kanda da değerin yüksek çıkar inşallah.

canımmmmmmmm hamilesinnnnnnn galiba.
benim 8. günde çıkmıştı aynı böyle silik şekildeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhh
ay heyecalandim şimdi İNŞ kanda da iyi çıkar ama kan baktirmaya korkuyorum;-)

kızlar biliyosunuzki umuta başlıyodum haziranda
ama kısmet değilmişşşş
çünküüü ben HAMİLEYİMMMMMMMMM
nasıl oldu eşimle anlamadık doğru düzgün çalışma bile yapmadıkki ayrıca ultrosonda benim yumurtam bile yoktu
ama şimdi bebeğim var ve hamileymişim hala inanamıyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu

gözünz aydın. tebrik ederim. çook sevindim. bu ne bereketli ay. ben de önümüzdeki ay dondurulmuş transferi yaptıracaktım ama ben de hamile olduğumu öğrendim. daha kalp atısı yok ama her şey normal,bulantım bile var. :)

darısı tüm arkadaşlarımızn başına inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…