canım 15 haftalık hamileyim.eşim azospermdi hiç canlı yada cansız sperm hücresi yoktu hangi doktora gitsek olmaz dendi boşuna gezmeyin dendi hatta umut tüp bebekte tadavideyken benden de test istemişlerdi ben yaşadığım şehirde istenilen tahlilleri yaptırmak için özel bi hastaneye gittim bana o tahlilleri neden istediğimi sordu doktora eşimin azosperm sebebide 47 xxy klinefelter olduğunu tedavi olduğumuzu söyledim doktor bana kızım sizin çocuğunuz olmaz sizin paranızı alıp bırakçaklar dedi eşinin işi çok zor dedi ya zaten stresliyim sıkıntılıyım bana doktor olmaz dedi varmı böyle bi moral yaa..eşime hiç söylemedim çünkü zaten umutsuz bu kez tedaviyi bırakçak ama çok şükür rabbime eşim tese oldu ve sperm bulundu 2 tüpte donduruldu benden de opuda sadece 1 yumurta toplandı çok üzüldük ya döllenmezse kalitesizse die ama çok şükür şimdi o bir yumurta bebeğim oldu ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin bana onca doktor olmaz dedi ama umut tüp bebek sayesinde bu güzel özel duyguyu yaşıyoruz eşimle.
kızlar yarın test yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırım cok heyecanlıyım 3.tüp bebek ama yinede heyecan var dua edim lütfen bu üç ayların yüzü su hürmetine rabbim hayırlısını nasip et
Benim doktorum Süleyman beydi, daha önce biri prof olan iki doktora daha muayene olmuştum. 3 doktor da şimdi yanlış söylemeyeyim 4 cm yada 6 cm den küçük olan çik. kistlere dokunmuyoruz dedi, heleki hiç çocuğu olmayanlarda, çünkü kistlere müdahele edilirken yumurtalara zarar verme ihtimali varmış ne kadar hassas olunsa bile. Süleyman bey hep çikolata kistlerinin ilacının hamile kalmak olduğunu söyledi :) İğnelere başlamadan bir ay önce dk hapı ile kistleri baskıladı, sonraki ay gittiğimizde kistleri sorduğumda unut artık onları dedi.
Eşimin test sonuçlarında sayı ve hareket sorunu yoktu, sadece çözünme süresi biraz uzundu, morfoloji gayet güzeldi, ancaaaak umutta son anda yapılan testte morfoloji %3 çıktı, ama sonucu Süleyman beye gösterdiğimizde önemsemedi bile.
Sizden ne testleri istedi?
hüzünlü başlayan ama mutlu sona eren arkadaşım,gerçekten bi mucize bu,rabbim ol deyince oluyor,sadece sabır lazımdı,bu sınavı sen geçmişsin,allah kuzucuğuna sağlık,sıhhat,iman versin,sağ salim kucağına da al inşallah,çoooooookkkk sevindim :) bi de cinsiyet belli mi?
transferden sonraaa kaçıncı günn test yaptınız arkadaşlrrr kann yada idrar en erken kçıncı gün pozitif grdnzz
canım inşallah güzel haberler verirsin bize,o tatlı heycanın sürsün.meleğin tutunsun sana sıkı sıkı,3 ayların yüzü suyu hürmetine rabbim duamızı boş çevirmesin,herşeyin hayırlısını versin :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım ama olmadı içimde bir his var
arkadaslar bugün 7.günüm amakasiklarimda ağrı var hasta olacakmisim gbi ne bu:-(
Selam kızlar uzunbi aradan sonra yeniden burdayım umutsuzlukların ardından yeniden umutluyum
yeniden başlıcaz inş ama bu sefer hüzranlarda kabuğuma çekilmicem yeniden yeniden denicem ağlamıcam artık
inş mayıs sonuna başlıcaz bizde ulun beyle birbirimize dua edelim benim bir bebek kaybım var bide tutmayan
denemem bülent tıraşda şimdi ulun istek üzerine denicem giden ve şua oğlu bir yaşında olan arkadaşımın isteği
yok öyle söyleme ben de hep olmadı gibi bir his vardı içimde ama meğerse annesine sürpriz yapmış minik meleğim belki seninki de sana bir sürpris yapar ne dersin hoş olmaz mı?
hemde ne güzzel olur arkadaşım
Eki Görüntüle 709128 Eki Görüntüle 709127
Arkadaşlar acill cvppp ... transferimin bugün 7. günü test yaptım yukardaki fotoğrafa bakınnn silik ikinci bi çizgi varr bu ne demek oluooo sizde grbliomusunuzz bakın biiiii.....ama çok silik
Arkadaşlar acill cvppp ... transferimin bugün 7. günü test yaptım yukardaki fotoğrafa bakınnn silik ikinci bi çizgi varr bu ne demek oluooo sizde grbliomusunuzz bakın biiiii.....ama çok silik
canım pozitif gibi ama bilmiyorum yarınlarda bir daha yap olmazsa 10. gün kanda baktır hakkında hayırlısı olsun stres yapma....
Hamilesin canım benim.
gebelik olmasa çok net beyaz çıkıyor orada.
Hepimizin ki 9.-10. günde silik çizgi çıktı
Hadi hayırlı olsun Kanda da değerin yüksek çıkar inşallah.
ay heyecalandim şimdi İNŞ kanda da iyi çıkar ama kan baktirmaya korkuyorum;-)canımmmmmmmm hamilesinnnnnnn galiba.
benim 8. günde çıkmıştı aynı böyle silik şekildeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhh
ay heyecalandim şimdi İNŞ kanda da iyi çıkar ama kan baktirmaya korkuyorum;-)
kızlar biliyosunuzki umuta başlıyodum haziranda
ama kısmet değilmişşşş
çünküüü ben HAMİLEYİMMMMMMMMM
nasıl oldu eşimle anlamadık doğru düzgün çalışma bile yapmadıkki ayrıca ultrosonda benim yumurtam bile yoktu
ama şimdi bebeğim var ve hamileymişim hala inanamıyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?