yok cnm kese için 20 mayısta gidicemm daha çok yeniiii..öğrendim..
cnm seninki bizden tabi daha ilerde kese varsaa için rahat olsun benceeeeee..ama yinede çok istiyosan
sağlıkocağında filan bi kan ver ne olcak...
cnm ben transferin 10. günü daha öncekilerde hep 12. günde yapmıştım ama bu sefer 10. gün yaptımm.
çünkü. 8. gün idrarda ikinci çizgiyi silik görmüştüm..
senin kaçıncı günün bugünn..
canım peki eşinde bi problem varmıydı,bende de kist var ama ulun bey test istedi sonuçlara göre lap. yada tüp dicek.sana hiç lap. önerdi mi?aklım karıştı çoook mutsuzum
hamişşşş anneler nasılsınız nasıl gıdıoo neleryapıorsunuz hangı ilaçları kullanıyoruz ...ben pozıtıf sonucumu almıstım bu hafta ulun beye gıttım kese ıcın cok sukur gordum pıtırcıgı ılaclarıma devam etmemı soyledı sadece ıgnemı kestı jelı ıkıye cıkardı bıde hersey yemek serbest dedı bıırde esımın ısrarı uzerıne ısden ayrıldım evde patlmak uzereyım sızlr nasılsınız nasıl gıdıoooo hamıslıkkkk :)
rabbım tum ugrasan arkadaslarımızda tez zaamanda sag salım bebeklerıne kavusmaya nasip etsın ınsallah transfer olmus gununu bekleyen ve transfer olacak arkadaslarımıza rabbım sabır versın insalllh rabbım gonlunuzun muradını versın bol bol dua edın arkadaslarrr rabbım ol derse olur ınşallah :)))
kızlarr günaydın.. size çok acayip bir haberim varrr...
bilenler bilir, bilmeyenler için özetleyeyim. ben 7 yıllık evli, pkos dan dolayı 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamamıştım. 4 tane dondurulmuş embriyomuz vardı nları kullanmak için gidiyordum son günlerde ulun beye. doktor hep sen kendiliğinden de hamlie kalabilirsin diyordu. bu gün randevum vardı genetik test sonuçlarımızı gösterecektik.
ama yumurtlama günümden beri süren kabızlık, göğüs acıması ve uyku hali vardı. adet ağrım başladığı için umudumu kesmiştim. kardeşimin ısrarıyla evde test yaptım. POZİTİF çıktı. inanmadım test bozuktur dedim. hemen en yakın doktora koştum. ultrasonu karnıma koyar koymaz işte kese dedi. ağlamaktan fazla bakamadım ama oradaydı işte... kan testi yapmadı adet gecikmenle kesenin durumu uyumlu dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
ama ben hala inanamıyorum. yine de gideceğim ulun bey'e bakalım oda aynı şeyi mi söyleyecek. çok şaşkınımm
Ahh kızlar bütün gün pc den alışveriş sayfalarında geziniyorum; hamile giyimlerine, bebek kıyafetlerine, mama sandalyesinden tutun da biberonlara pusetlere, oto koltuklarına, bebek odalarına kadar herşeye bakıyorum. O kadar hasretmişim ki ne görsem Allah'ım diyorum bunu da alacam onu da alacam, hepsini alasım var. Bir de örgülere bakıyorum habire google da bebek patik, bebek battaniye, hırka, yelek ne gelirse aklıma görsellerde aratıp Allah'ım bunu da örsem şunu da örsem diyorum. İçim gidiyor hepsine. Benim gibi olan var mı aranızda?
Ah daha ne keseyi gördüm, ne kalp atışını duydum. Hayırlısıyla doğar inşallah bebeğim ona herşeyi alacam. Bir yandan da korkuyorum hevesim kursağımda kalmaz inşallah.
Alış veriş manyağı olacam
6.gündü bgn canımmm offf beklmk zorrr olmadı gbi gelio amaaa birde embriyoo tutunma şansıı ne kdrrrr yaaaaa
harika:) allah tamamına erdirsin. kese falan var mı? ya beni iki doktor gördü, kese de var ama kan testi mi yapsam emin olmak için diye düşünüyorum. gerçek olduğuna inanmak için ne yapsam bilmiyorum
transferden sonraaa kaçıncı günn test yaptınız arkadaşlrrr kann yada idrar en erken kçıncı gün pozitif grdnzz
Sagol canim xxx
Pazartesi gorusebiliriz insallah x
6.gündü bgn canımmm offf beklmk zorrr olmadı gbi gelio amaaa birde embriyoo tutunma şansıı ne kdrrrr yaaaaa
ah cimcimexim benim allahım bizlerede nasip etsin inşallah bebeğinin cinsiyeti belli olsun bende yapar gönderirim canım ....
Teşekkür ediyorum söylemen bile yeterli Allah razı olsun.
Recep ayına girmiş bulunmaktayız. bol bol dua edelim en büyük dua kulun kula ettiği duadır unutmayalım arkadaşlar;
Bu mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine Allah'ım nerede varsa;
sınava girecek öğrencilere hayırlı okullar, girenlere okullarını hayırla bitirmelerini,
askerlerimize hayırlı tezkereler, askerden gelenlere ve okulunu bitirenlere hayırlı helal kazanabilecekleri işler,
işi olan bekarlara hayırlı eşler, evli olanlara hayırlı çocuklar, çocuk sahibi olanlara çocuklarını sağlık ve sıhhatle büyütebilmeyi,
Ev isteyenlere ev, araba isteyenlere kazasız belasız kullanabilecekleri araba, zorda kalanlara yardım, borçlulara ödeme kolaylığı versin, Ülkemizde çok şükür yok ama dünyada maalesef var, zulüm gören müslüman kardeşlerimize barış, açlık çeken müslüman fakir kardeşlerimize de zenginliği nasip etsin Rabbim inşallah.
Kimin nerede ne sıkıntısı varsa Rabbim gidersin inşallah.
Ülkemizden de bayramız inmesin, ezan sesimiz de dinmesin Allah'ım.
Amin....
Madem hamişlerin duası kabul oluyor bol bol dua edelim arkadaşlar :)
kızlarr günaydın.. size çok acayip bir haberim varrr...
bilenler bilir, bilmeyenler için özetleyeyim. ben 7 yıllık evli, pkos dan dolayı 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamamıştım. 4 tane dondurulmuş embriyomuz vardı nları kullanmak için gidiyordum son günlerde ulun beye. doktor hep sen kendiliğinden de hamlie kalabilirsin diyordu. bu gün randevum vardı genetik test sonuçlarımızı gösterecektik.
ama yumurtlama günümden beri süren kabızlık, göğüs acıması ve uyku hali vardı. adet ağrım başladığı için umudumu kesmiştim. kardeşimin ısrarıyla evde test yaptım. POZİTİF çıktı. inanmadım test bozuktur dedim. hemen en yakın doktora koştum. ultrasonu karnıma koyar koymaz işte kese dedi. ağlamaktan fazla bakamadım ama oradaydı işte... kan testi yapmadı adet gecikmenle kesenin durumu uyumlu dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
ama ben hala inanamıyorum. yine de gideceğim ulun bey'e bakalım oda aynı şeyi mi söyleyecek. çok şaşkınımm
kızlar yarın test yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırım cok heyecanlıyım 3.tüp bebek ama yinede heyecan var dua edim lütfen bu üç ayların yüzü su hürmetine rabbim hayırlısını nasip et
bende sana yazacaktım cnm ne zaman test yapacaksın diye...
oyy yarınn demekkkkkkkkk test günün heyecanlandım bendeeeeeeee:18::18::18::18::18:
inşllah sende benim gibi 3. denemede hamiş olursunnnn:26::26:
ayyyy canım ne güzel söyledin inşallah.aslında benim 2.de tuttu ama bebeişimi kaybettim ama bu sefer bebeğim beni bırakmamsın allahım
kızlar yarın test yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırım cok heyecanlıyım 3.tüp bebek ama yinede heyecan var dua edim lütfen bu üç ayların yüzü su hürmetine rabbim hayırlısını nasip et
amin. teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim.maşallahhhhhh sübhanallah inşallah kucağına almayıda nasip eder
hahahaha çok hoş dileksultancım bende aynı senin gibiyim Kan testi 168 çıktı ama diyorum ki gidip bir daha mı yaptırsam ne? İnanamıyorum içimde bir can olduğuna :)
Benim de adet sancılarım gelip gidiyor merak etme sanırım bu durum normal herkes yaşıyor
Kucağıma almadıkça inanamayacağım sanırım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah tutar ve sonuna kadar sorunsuz geçen bi hamileliğin olur cnmmmmm:26:
hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?