Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

6.gündü bgn canımmm offf beklmk zorrr olmadı gbi gelio amaaa birde embriyoo tutunma şansıı ne kdrrrr yaaaaa

canım peki eşinde bi problem varmıydı,bende de kist var ama ulun bey test istedi sonuçlara göre lap. yada tüp dicek.sana hiç lap. önerdi mi?aklım karıştı çoook mutsuzum

Benim doktorum Süleyman beydi, daha önce biri prof olan iki doktora daha muayene olmuştum. 3 doktor da şimdi yanlış söylemeyeyim 4 cm yada 6 cm den küçük olan çik. kistlere dokunmuyoruz dedi, heleki hiç çocuğu olmayanlarda, çünkü kistlere müdahele edilirken yumurtalara zarar verme ihtimali varmış ne kadar hassas olunsa bile. Süleyman bey hep çikolata kistlerinin ilacının hamile kalmak olduğunu söyledi :) İğnelere başlamadan bir ay önce dk hapı ile kistleri baskıladı, sonraki ay gittiğimizde kistleri sorduğumda unut artık onları dedi.
Eşimin test sonuçlarında sayı ve hareket sorunu yoktu, sadece çözünme süresi biraz uzundu, morfoloji gayet güzeldi, ancaaaak umutta son anda yapılan testte morfoloji %3 çıktı, ama sonucu Süleyman beye gösterdiğimizde önemsemedi bile.

Sizden ne testleri istedi?

Maşallah hamişlerimiz çoğalıyor, bir ara tek başımaydım burada, ne güzel oldu :)
Tebrikler hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Bende de keseyi gördükten sonra estrofem ve iğneyi kesip jeli ikiye çıkarmıştı süleyman bey. 15 gün sonra tekrar gittiğimizde jeli teke indirdi ve 10.haftaya kadar kullandım. 17.haftam dolduğunda da coraspini kesti. Şu anda da decavit, ferro sanol, kalsiyum mağnezyum karışımı bir ilaç kullanıyorum.

İnşallah tüm arkadaşlarımız pozitif sonuçlar alsın.

Son düzenleme:

ayy ne güzel bi haber Allah bizede nasip etsin insallah.Rabbimin mucizeleri iste o istedimi oluveriyo büyük bi sürpriz olmus sana:)hemde kese bile görünmüs insallah kalp atıslarını da duyarsın pıt pıt pıt hadi bakalım bekliyoruz:)

ah cimcimexim benim allahım bizlerede nasip etsin inşallah bebeğinin cinsiyeti belli olsun bende yapar gönderirim canım ....

6.gündü bgn canımmm offf beklmk zorrr olmadı gbi gelio amaaa birde embriyoo tutunma şansıı ne kdrrrr yaaaaa

Evt cnm beklemek zor gerçekten bende senin gibi ilk günlerde başlamıştım olmadı herhalde diye ama sonradan içime bi his geldi
o karamsarlığım giddii..sende biraz daha sabrettttt az kalmış yolu yarılamışsın cnmmmmmmmmm sonu güzel olucak inşallahhhh..
mübarek üç aylara girdik inşallahhhhhh hayırlı ve güzel sonuçlar olur topiğimizdeee:26::26:

harika:) allah tamamına erdirsin. kese falan var mı? ya beni iki doktor gördü, kese de var ama kan testi mi yapsam emin olmak için diye düşünüyorum. gerçek olduğuna inanmak için ne yapsam bilmiyorum

hahahaha çok hoş dileksultancım bende aynı senin gibiyim Kan testi 168 çıktı ama diyorum ki gidip bir daha mı yaptırsam ne? İnanamıyorum içimde bir can olduğuna :)
Benim de adet sancılarım gelip gidiyor merak etme sanırım bu durum normal herkes yaşıyor
Kucağıma almadıkça inanamayacağım sanırım

transferden sonraaa kaçıncı günn test yaptınız arkadaşlrrr kann yada idrar en erken kçıncı gün pozitif grdnzz

Canım senin bugün kaçıncı günün?
Ben 10 ve 11. günlerde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı 12. günümde de kan testini yaptırdım 168 çıktı :)

flzask2003 de 8 ve 9. günde idrarda silik 2. çizgiyi gördü ve 10. günde kan tahlilinde 160 çıktı.

Ama bunlar bazen yanıltabiliyor. En net 12. gün çıkıyor. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

canım doktorlar %50 şans veriyorlar
Ama internette okuduğum kadarıyla ilk 3 tüp bebekte tutma şansı %95 miş.
Sen sakin ol ama stres yapma kendine. Stres herşeyin düşmanı biliyorsun.

ah cimcimexim benim allahım bizlerede nasip etsin inşallah bebeğinin cinsiyeti belli olsun bende yapar gönderirim canım ....

Teşekkür ediyorum söylemen bile yeterli Allah razı olsun.
Recep ayına girmiş bulunmaktayız. bol bol dua edelim en büyük dua kulun kula ettiği duadır unutmayalım arkadaşlar;
Bu mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine Allah'ım nerede varsa;
sınava girecek öğrencilere hayırlı okullar, girenlere okullarını hayırla bitirmelerini,
askerlerimize hayırlı tezkereler, askerden gelenlere ve okulunu bitirenlere hayırlı helal kazanabilecekleri işler,
işi olan bekarlara hayırlı eşler, evli olanlara hayırlı çocuklar, çocuk sahibi olanlara çocuklarını sağlık ve sıhhatle büyütebilmeyi,
Ev isteyenlere ev, araba isteyenlere kazasız belasız kullanabilecekleri araba, zorda kalanlara yardım, borçlulara ödeme kolaylığı versin, Ülkemizde çok şükür yok ama dünyada maalesef var, zulüm gören müslüman kardeşlerimize barış, açlık çeken müslüman fakir kardeşlerimize de zenginliği nasip etsin Rabbim inşallah.
Kimin nerede ne sıkıntısı varsa Rabbim gidersin inşallah.
Ülkemizden de bayramız inmesin, ezan sesimiz de dinmesin Allah'ım.
Amin....

Madem hamişlerin duası kabul oluyor bol bol dua edelim arkadaşlar :)

canım ne güzel dua etmişsin...ağzına sağlık....bende kocaman AMİNNNNNNN diyorum... :))))

maşallahhhhhh sübhanallah inşallah kucağına almayıda nasip eder

kızlar yarın test yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar alırım cok heyecanlıyım 3.tüp bebek ama yinede heyecan var dua edim lütfen bu üç ayların yüzü su hürmetine rabbim hayırlısını nasip et

bende sana yazacaktım cnm ne zaman test yapacaksın diye...
oyy yarınn demekkkkkkkkk test günün heyecanlandım bendeeeeeeee:18::18::18::18::18:
inşllah sende benim gibi 3. denemede hamiş olursunnnn:26::26:

bende sana yazacaktım cnm ne zaman test yapacaksın diye...
oyy yarınn demekkkkkkkkk test günün heyecanlandım bendeeeeeeee:18::18::18::18::18:
inşllah sende benim gibi 3. denemede hamiş olursunnnn:26::26:

ayyyy canım ne güzel söyledin inşallah.aslında benim 2.de tuttu ama bebeişimi kaybettim ama bu sefer bebeğim beni bırakmamsın allahım

hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere.

maşallahhhhhh sübhanallah inşallah kucağına almayıda nasip eder
amin. teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin rabbim.

allah o günü göstersin bize. gerçekten kucağıma almadan inanamayacağım galiba ben de. dile kolay 6 yıl oldu ben tedavilerin peşinde koşalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…