Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım peki eşinde bi problem varmıydı,bende de kist var ama ulun bey test istedi sonuçlara göre lap. yada tüp dicek.sana hiç lap. önerdi mi?aklım karıştı çoook mutsuzum

canım sen kaç aylıksın, problem neydi sizde, bi de kaçıncı denemen?uzun oldu ama :)

canım 15 haftalık hamileyim.eşim azospermdi hiç canlı yada cansız sperm hücresi yoktu hangi doktora gitsek olmaz dendi boşuna gezmeyin dendi hatta umut tüp bebekte tadavideyken benden de test istemişlerdi ben yaşadığım şehirde istenilen tahlilleri yaptırmak için özel bi hastaneye gittim bana o tahlilleri neden istediğimi sordu doktora eşimin azosperm sebebide 47 xxy klinefelter olduğunu tedavi olduğumuzu söyledim doktor bana kızım sizin çocuğunuz olmaz sizin paranızı alıp bırakçaklar dedi eşinin işi çok zor dedi ya zaten stresliyim sıkıntılıyım bana doktor olmaz dedi varmı böyle bi moral yaa..eşime hiç söylemedim çünkü zaten umutsuz bu kez tedaviyi bırakçak ama çok şükür rabbime eşim tese oldu ve sperm bulundu 2 tüpte donduruldu benden de opuda sadece 1 yumurta toplandı çok üzüldük ya döllenmezse kalitesizse die ama çok şükür şimdi o bir yumurta bebeğim oldu ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin bana onca doktor olmaz dedi ama umut tüp bebek sayesinde bu güzel özel duyguyu yaşıyoruz eşimle.

hamişşşş anneler nasılsınız nasıl gıdıoo neleryapıorsunuz hangı ilaçları kullanıyoruz ...ben pozıtıf sonucumu almıstım bu hafta ulun beye gıttım kese ıcın cok sukur gordum pıtırcıgı ılaclarıma devam etmemı soyledı sadece ıgnemı kestı jelı ıkıye cıkardı bıde hersey yemek serbest dedı bıırde esımın ısrarı uzerıne ısden ayrıldım evde patlmak uzereyım sızlr nasılsınız nasıl gıdıoooo hamıslıkkkk :)

rabbım tum ugrasan arkadaslarımızda tez zaamanda sag salım bebeklerıne kavusmaya nasip etsın ınsallah transfer olmus gununu bekleyen ve transfer olacak arkadaslarımıza rabbım sabır versın insalllh rabbım gonlunuzun muradını versın bol bol dua edın arkadaslarrr rabbım ol derse olur ınşallah :)))

Son düzenleme:

gözünaydın cnm keseyi görmüşsünnnn darısı cimcimexle benim başımaaaaaa
başka hamiş varmıydı şimdi unuttummmmm çokk unutkan oldun valla:44::44:
bende 20 mayısta gidicem ilk muayeneye inş bende görürümm.:26:
bende şuan jel ve iğne kullanıyorumm..onun dışında vitaminlerime devam .bide pıhtılaşma iğnem var clexan ..

tebrik ederim canımrabbim sağsalim kucağına almayı nasıp etsın ınsallah

canım benim bu 3. denememdi ve bana yapıldı gebelik aşısı ben ulun beye sordum ve yapılabilir dedi.
seninde 3. denemen olucakmış bence sende yaptırabilirsin ben çok şükür bu denememde hamile kaldım..

süperrrrrrrrrr bi haberrrrrrrrrr yaa gözün aydın hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn

ayyy bu nasıl güzel bi haber böyle maşallaahhh bak işte Rabbimin mucizeleri bitmiyor... çok şükür :))) keseyi görmüşsünüz işte orda bebişin seninle inşallah :))))

çok sevindim canım allahım korusun sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlere artık allahım bizlerede böyle bir mucize yaratsın ......

tebrik ederim canımrabbim sağsalim kucağına almayı nasıp etsın ınsallah

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. bu gün ulun bey de baktı. o da farklı bir şey demedi. ama ben hala HAMİLEYİM diyemiyorum. o kadar çok bekledim ki bu günü gerçek olduğuna inanamıyorum. içimde hep bi kuşku. hemencecik sönüverecek bir umuttur diye korkuyorum.

dualarınızı bekliyorum. allah hepimize nasip etsin o çift çizgiyi görmeyi.

Cok tesekkur ederim arkadasim verdigin bilgiye. Yarin kismetse Istanbul'a ucuyoruz. Pazartesi gunu iki merkezle gorusmem var ama sanirim ben 51% Umut'tan yana kullanacagim tercihimi. Asiri heyecanliyim!! Ben bir hafta icinde butun testler yapilsin ne yapilacaksa istiyorum. Eylul ayinda da tedavi icin gelmeyi dusunuyorum.

Hakkimizda hayirlisi olsun.

Kendine iyi bak x

Darısı tüm hamişlere inşallah Ben de 13 mayısta gideceğim keseyi görmeye Allah izin verirse.

Ben vitaminler - estrofem - coraspirin - 2 jel kulllanıyorum
Ayla hemşire iğneleri kestirdi sağolsun. Kalçalarım berbat olmuştu.

Dileksultancım Allah tamamına erdirsin inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Darısı tüm isteyenlerin başına.
Senin adına o kadar sevindim ki anlatamam...

ladymarmalade74 aman yaaaaa ne uzun nick name sahibisin kısaca lady diyeceğim bundan sonra,
ladycim öncelikle iyi uçuşlar hayırlı yolcular diliyorum sana.
Heyecanlanma lütfen relax olmalısın, stres çok etkili oluyor yumurtalar üzerinde.
Bence bu gelişin için sadece rahim filmini isterler senden. Diğer kan tahlillerini eylülde isterler gibime geliyor. Belli de olmaz ama. Umut tüp bebeğe yakın hastane Medipol var orada gidip yaptırırsın eğer kan tahlillerini isterlerse

Ahh kızlar bütün gün pc den alışveriş sayfalarında geziniyorum; hamile giyimlerine, bebek kıyafetlerine, mama sandalyesinden tutun da biberonlara pusetlere, oto koltuklarına, bebek odalarına kadar herşeye bakıyorum. O kadar hasretmişim ki ne görsem Allah'ım diyorum bunu da alacam onu da alacam, hepsini alasım var. Bir de örgülere bakıyorum habire google da bebek patik, bebek battaniye, hırka, yelek ne gelirse aklıma görsellerde aratıp Allah'ım bunu da örsem şunu da örsem diyorum. İçim gidiyor hepsine. Benim gibi olan var mı aranızda?
Ah daha ne keseyi gördüm, ne kalp atışını duydum. Hayırlısıyla doğar inşallah bebeğim ona herşeyi alacam. Bir yandan da korkuyorum hevesim kursağımda kalmaz inşallah.
Alış veriş manyağı olacam

Dileksultancım Allah tamamına erdirsin inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Darısı tüm isteyenlerin başına.
Senin adına o kadar sevindim ki anlatamam...
amin cimcimexx. hala inanamıyorum ben ama. kese görünüyo hamileyim galiba. :) karın ağrım da çok var hep adet olacakmış gibi hissediyorum ve çok tedirginim. sende durum nedir ağrın sızın var mı?

süperrrrrrrrrr bi haberrrrrrrrrr yaa gözün aydın hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn

teşekkür ederim flzask sen de mi hamilesin? doğru mu anladım?

Evt cnm bende hamileyimmm çarşamba günü öğrendim transferin 10. günüydü ama ben test yaptımm..

Evt cnm bende hamileyimmm çarşamba günü öğrendim transferin 10. günüydü ama ben test yaptımm..

harika:) allah tamamına erdirsin. kese falan var mı? ya beni iki doktor gördü, kese de var ama kan testi mi yapsam emin olmak için diye düşünüyorum. gerçek olduğuna inanmak için ne yapsam bilmiyorum

transferden sonraaa kaçıncı günn test yaptınız arkadaşlrrr kann yada idrar en erken kçıncı gün pozitif grdnzz

harika:) allah tamamına erdirsin. kese falan var mı? ya beni iki doktor gördü, kese de var ama kan testi mi yapsam emin olmak için diye düşünüyorum. gerçek olduğuna inanmak için ne yapsam bilmiyorum

yok cnm kese için 20 mayısta gidicemm daha çok yeniiii..öğrendim..
cnm seninki bizden tabi daha ilerde kese varsaa için rahat olsun benceeeeee..ama yinede çok istiyosan
sağlıkocağında filan bi kan ver ne olcak...

transferden sonraaa kaçıncı günn test yaptınız arkadaşlrrr kann yada idrar en erken kçıncı gün pozitif grdnzz

cnm ben transferin 10. günü daha öncekilerde hep 12. günde yapmıştım ama bu sefer 10. gün yaptımm.
çünkü. 8. gün idrarda ikinci çizgiyi silik görmüştüm..
senin kaçıncı günün bugünn..

Sagol canim xxx

Pazartesi gorusebiliriz insallah x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…