bendee umut annesiyiimmm tüm imkansızlıklara rağmen mucizevi şekilde umut annesi olduumm
Merhaba hoşgeldin aramıza.
Ben de 2 taraflı 2,5 cm lik çikolata kistleriyle hamile kaldım çok şükür. Önce Allahın izniyle sonra Süleyman beyin doğru tedavisiyle ilk denememde 18 haftalık hamileyim. İnşallah senin muayenen ve görüşmen de güzel geçer, yarın güzel haberler verirsin bize.
canım sen kaç aylıksın, problem neydi sizde, bi de kaçıncı denemen?uzun oldu ama :)
canım sen kaç aylıksın, problem neydi sizde, bi de kaçıncı denemen?uzun oldu ama :)
hamişşşş anneler nasılsınız nasıl gıdıoo neleryapıorsunuz hangı ilaçları kullanıyoruz ...ben pozıtıf sonucumu almıstım bu hafta ulun beye gıttım kese ıcın cok sukur gordum pıtırcıgı ılaclarıma devam etmemı soyledı sadece ıgnemı kestı jelı ıkıye cıkardı bıde hersey yemek serbest dedı bıırde esımın ısrarı uzerıne ısden ayrıldım evde patlmak uzereyım sızlr nasılsınız nasıl gıdıoooo hamıslıkkkk :)
rabbım tum ugrasan arkadaslarımızda tez zaamanda sag salım bebeklerıne kavusmaya nasip etsın ınsallah transfer olmus gununu bekleyen ve transfer olacak arkadaslarımıza rabbım sabır versın insalllh rabbım gonlunuzun muradını versın bol bol dua edın arkadaslarrr rabbım ol derse olur ınşallah :)))
kızlarr günaydın.. size çok acayip bir haberim varrr...
bilenler bilir, bilmeyenler için özetleyeyim. ben 7 yıllık evli, pkos dan dolayı 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamamıştım. 4 tane dondurulmuş embriyomuz vardı nları kullanmak için gidiyordum son günlerde ulun beye. doktor hep sen kendiliğinden de hamlie kalabilirsin diyordu. bu gün randevum vardı genetik test sonuçlarımızı gösterecektik.
ama yumurtlama günümden beri süren kabızlık, göğüs acıması ve uyku hali vardı. adet ağrım başladığı için umudumu kesmiştim. kardeşimin ısrarıyla evde test yaptım. POZİTİF çıktı. inanmadım test bozuktur dedim. hemen en yakın doktora koştum. ultrasonu karnıma koyar koymaz işte kese dedi. ağlamaktan fazla bakamadım ama oradaydı işte... kan testi yapmadı adet gecikmenle kesenin durumu uyumlu dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
ama ben hala inanamıyorum. yine de gideceğim ulun bey'e bakalım oda aynı şeyi mi söyleyecek. çok şaşkınımm
Arkadaşlar gebelik aşısı ile ilgili bilgisi olan var mı? Kaçıncı denemeden sonra yaptırılıyor? Tavsiye ediyor mu doktorlar?
Brde son günlerdeki kızamık salgınından dolayı 18-33 yaş arasında olanlar aşı yaptırsın diyorlar, yaptırmayı düşünen var mı aranızda?
bilenler bilir, bilmeyenler için özetleyeyim. ben 7 yıllık evli, pkos dan dolayı 3 aşılama 1 tüp bebeğe rağmen hamile kalamamıştım. 4 tane dondurulmuş embriyomuz vardı nları kullanmak için gidiyordum son günlerde ulun beye. doktor hep sen kendiliğinden de hamlie kalabilirsin diyordu. bu gün randevum vardı genetik test sonuçlarımızı gösterecektik.
ama yumurtlama günümden beri süren kabızlık, göğüs acıması ve uyku hali vardı. adet ağrım başladığı için umudumu kesmiştim. kardeşimin ısrarıyla evde test yaptım. POZİTİF çıktı. inanmadım test bozuktur dedim. hemen en yakın doktora koştum. ultrasonu karnıma koyar koymaz işte kese dedi. ağlamaktan fazla bakamadım ama oradaydı işte... kan testi yapmadı adet gecikmenle kesenin durumu uyumlu dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
ama ben hala inanamıyorum. yine de gideceğim ulun bey'e bakalım oda aynı şeyi mi söyleyecek. çok şaşkınımm
ayyy bu nasıl güzel bi haber böyle maşallaahhh bak işte Rabbimin mucizeleri bitmiyor... çok şükür :))) keseyi görmüşsünüz işte orda bebişin seninle inşallah :))))
çok sevindim canım allahımkorusun sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlere artık allahım bizlerede böyle bir mucize yaratsın ......
Ne güzel, ne büyük bir mucize. İşte herşeyin bir vakti zamanı var diye söylenen sözün yaşanmış örneği, kısmet bugüneymiş demek ki. İnşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün.
tebrik ederim canımrabbim sağsalim kucağına almayı nasıp etsın ınsallah
canım ben ulun beyi bayadır araştırıyodum kısmet bugüneymiş,pozitif bi adam,paragöz asla diil,ben tüp istediğim halde benden test istedi çıkan sonucuna göre lap. yapabiliriz dedi,yani kistlerim temizlendikten sonra doğal yollara bırakabiliriz dedi, ulun bey bi tüp bebekçi olsa bile en son çare tüp bebek diyor,heyecanın çok normal çünkü ben daha heyecanlıyım,umarım yardımcı olabilmişimdir
hamişşşş anneler nasılsınız nasıl gıdıoo neleryapıorsunuz hangı ilaçları kullanıyoruz ...ben pozıtıf sonucumu almıstım bu hafta ulun beye gıttım kese ıcın cok sukur gordum pıtırcıgı ılaclarıma devam etmemı soyledı sadece ıgnemı kestı jelı ıkıye cıkardı bıde hersey yemek serbest dedı bıırde esımın ısrarı uzerıne ısden ayrıldım evde patlmak uzereyım sızlr nasılsınız nasıl gıdıoooo hamıslıkkkk :)
rabbım tum ugrasan arkadaslarımızda tez zaamanda sag salım bebeklerıne kavusmaya nasip etsın ınsallah transfer olmus gununu bekleyen ve transfer olacak arkadaslarımıza rabbım sabır versın insalllh rabbım gonlunuzun muradını versın bol bol dua edın arkadaslarrr rabbım ol derse olur ınşallah :)))
gözünaydın cnm keseyi görmüşsünnnn darısı cimcimexle benim başımaaaaaa
başka hamiş varmıydı şimdi unuttummmmm çokk unutkan oldun valla:44::44:
bende 20 mayısta gidicem ilk muayeneye inş bende görürümm.:26:
bende şuan jel ve iğne kullanıyorumm..onun dışında vitaminlerime devam .bide pıhtılaşma iğnem var clexan..
Cok tesekkur ederim arkadasim verdigin bilgiye. Yarin kismetse Istanbul'a ucuyoruz. Pazartesi gunu iki merkezle gorusmem var ama sanirim ben 51% Umut'tan yana kullanacagim tercihimi. Asiri heyecanliyim!! Ben bir hafta icinde butun testler yapilsin ne yapilacaksa istiyorum. Eylul ayinda da tedavi icin gelmeyi dusunuyorum.
Hakkimizda hayirlisi olsun.
Kendine iyi bak x
amin cimcimexx. hala inanamıyorum ben ama. kese görünüyo hamileyim galiba. :) karın ağrım da çok var hep adet olacakmış gibi hissediyorum ve çok tedirginim. sende durum nedir ağrın sızın var mı?Dileksultancım Allah tamamına erdirsin inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Darısı tüm isteyenlerin başına.
Senin adına o kadar sevindim ki anlatamam...
süperrrrrrrrrr bi haberrrrrrrrrr yaa gözün aydın hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
amin cimcimexx. hala inanamıyorum ben ama. kese görünüyo hamileyim galiba. :) karın ağrım da çok var hep adet olacakmış gibi hissediyorum ve çok tedirginim. sende durum nedir ağrın sızın var mı?
teşekkür ederim flzask sen de mi hamilesin? doğru mu anladım?
Evt cnm bende hamileyimmm çarşamba günü öğrendim transferin 10. günüydü ama ben test yaptımm..
harika:) allah tamamına erdirsin. kese falan var mı? ya beni iki doktor gördü, kese de var ama kan testi mi yapsam emin olmak için diye düşünüyorum. gerçek olduğuna inanmak için ne yapsam bilmiyorum
transferden sonraaa kaçıncı günn test yaptınız arkadaşlrrr kann yada idrar en erken kçıncı gün pozitif grdnzz
ladymarmalade74 aman yaaaaa ne uzun nick name sahibisin kısaca lady diyeceğim bundan sonra,
ladycim öncelikle iyi uçuşlar hayırlı yolcular diliyorum sana.
Heyecanlanma lütfen relax olmalısın, stres çok etkili oluyor yumurtalar üzerinde.
Bence bu gelişin için sadece rahim filmini isterler senden. Diğer kan tahlillerini eylülde isterler gibime geliyor. Belli de olmaz ama. Umut tüp bebeğe yakın hastane Medipol var orada gidip yaptırırsın eğer kan tahlillerini isterlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?