Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ayyyyyyyyyyyyyy ne diyosunnnnnnnnnnn süperrrrrrrrr yaaaaaaaa...
bebeişin kendiliğindennnnnnnnnn geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çokkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm..anneler günüde böyle bi haberrrrrrrrrrrr
tebrik ederim cnm Rabbim tamamına erdirsin......

2013 UMUT ANNELERİ VE HAMİŞLERİİİİİ

NURDAH :ŞİMDİ OĞLUŞUNUN ANNESİ

AAUMUT :ŞİMDİ KIZININ ANNESİ

BEBEK2010 :

BRCBURCU :

MİHRİİMM :

BENOBEN :

SEMRA2147:

KLARAM:

SADECİK:

MAGACC:

FMAN234:

PATK:

AYS:

CİMCİMEXX:

FLZASK2003:

DİLEKSULTAN :KENDİLİĞİNDEN HAMİŞŞ

HAYALOT :KENDİLİĞİNDEN HAMİŞŞ:

DARISI DİĞER KIZLARIN BAŞINAAAAAAAAAAAA:26::26::26::26::26:

çok sevindim ben bu kliniğin böyle bir uğuru olduğuna inanıyorum benimde başıma gelmişti 2010 yılındaki müracatımda dış gebelikle sonuçlanmıştı ama olsun test yaptığımda pozitif görmek bile dünyaya bedeldi rabbim bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sana şimdiden tavsiyem bugünlerin keyfini çıkartman

Son düzenleme:

Amaaaan ne güzel bir haber bu maşallah sana
Anneler günü hepimize uğur getirdi :) Seneye hepimiz ilk anneler gününü kutlayacağız Allah izin verirse.
Bu ay maşallah topiğimize melekler yağıyor :)
Ay çok sevindim, çok mutluyum Allah'ım nerede varsa inşallah herkese güzel haberler nasip etsin.

merhaba kızlaarrr benim transferimm oldu :))) yasalar gereği bir embriyo transfer oldu. süleyman bey çok umutlu konuştu benimle. transfer anı çok güzeldi hoca çok kaliteli embrio inşallah olacak bu iş dedi.. hep besmele çekti süleyman bey, yanımdaki hemşire hep dua okuyodu. çok güzel bi andı. sonra ümitliyiz dimi hocam dedim oda artık hamilesin dedi inşallah dedimm 23 mayıs tahlil zamanım inş hayırlısı inş tutunuyodur bebişim :))

ayy çok sevindim canıııımmmmm allah tamamına erdirsin inşallaaahhh :))) hamilelerin duası kabul olur bize çok dua edin hamişler :)))

allahım gönlündekini göbişine nasip etsin inşallah 23 mayısta mutlu haberlerini alırız bugünün kıymetini bil

Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerini alacağız. şimdi bekleme kısmı çok stresli ama sen sakinliğini koru sakın stres yapma.
Allah'a tevekkül et, bol bol Allah'ım hayırlısını ver hayırsızsa hayra çevir yine ver diye dua et olur mu?
Allah merhametlidir bize de merhamet ediyor bak tek tek hamiş haberlerimizi alıyorsun şimdi biz senden bekliyoruz inşallah o güzel haberi.

şuan bi yemeğe bide wc ye kalkıyorum hep yatıştayım :))) bu anların tadını çıkarıyorumm eşim hizmette :)) pzrt salı işe gitmicem çrşmb iş başı ama işim yorucu bi iş deil masa başındayım.. zaten hep evde vakit geçmez bana.. siz nasıl geçirdiniz ki :)))

Evet canım bende 3 gün yattım 4. gün kalktım normal hayatıma geri döndüm. Çokta kasmanın anlamı yok diye düşündüm ben. Olacağı varsa olur yatsanda olur kalksanda olur.

Kızlar size bir sorum olacak.

Yarın kontrole gideceğim. Transferden sonraki 22. günüm yarın sadece keseye mi bakacağız yoksa kalp atışını mı duyacağız merak ediyorum. Eğer kalp atışı duyulacaksa eşimde gelmek istiyor işten çıkıp gelecek, ama sadece keseyse boşuna gelmesin adamcağız yaf.
Bilgisi olan var mı?

ayyyyyyyy kızlar cokkk sevindim

Hayırlıııııı olsun cnmmmmmm bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallahhhhhhh...:26:
rahat ol olumsuz düşünme sakınnnnn dua ettttt..bizde senin için dua ediceğizzzzz:26::26::26:
inşallah 23 mayısta buraya kocaman hamileyimmmm diye yazarsınnnnnn

canım çok çokk sevindim ama biliyordum rabbimin dualarımı kabul edeceğini hamiş olacağını biliyordum ben seni tanıyorum canım kendine dikkat et kütahyadan dönerken arabanın arkasına otur rahat edeceğin şekilde otur çok sevindim rabbim keseyi görmeyi ve kucağına almayı nasip etsin

canım ben gittiğimde sadece keseyi gösterdi ultrasonda kalbini gösterdi bu kalbi bak atıyor diye ama ses açmadı bilmiyorum size açarmı nasıl olur ama biz kalp sesini duymadık canım

canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin onca doktorun olmaz dediği anne baba olamazsın imkansız dediği ben ve eşim bile bebek bekliyoruz ya artık mucizelere inanıyorum daha doğrusu doktorlar ne derse desin rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş...rabbim herkese nasip etsin herkese çok dua ediyorum rabbim hamilelerin dualarını kabul edermis rabbim sen bizim tüm hamişlerin dualarını kabul et yarabbim

geldim kızlar 12.değerim 19.64 çıktı düşük maalesef olmadı.

canım sakın umudunu kaybetme beni bilirsin az çok okumuşundur yaşadıklarımı bana asla olmaz boşa gezme dediler ama çok şükür hamileyim artık olmaza inanmıyorum inanıyorum ki herkes anne olacak canım sende olacaksın sana da bol bol dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…