meraba klaracım canım bebeğini hissetmeye başladınmı ben bazen bişeyler hisssediyorum ama sen benden ilerdesinya belki başlamıştır ...hareketler sende......dr sordum burda ne zaman hissederim diye ilk çocuk olduğu için 18den sonra olur dedi.....seninde 19 haftaya sorayım dedim canım.....ismini inşlh eymen koycam inşlh..kesin....anlamı çok güzelll...siz ne düşünüyosunuz isimmm klaracımmm....
kızlar tüp bebek yaptıranlar; Doktorunuz size de kan sulandırıcı cleanex iğne verdi mi?
1 kutu verdi aldım 12 gün sonrada randevu verdiler, bu ne kadar daha kullanılacak? Öldüm yaf bu ne biçim iğnedir ya çok can yakıyor. Daha ne kadar kullanılacak acaba merak ettim. Coraspirin içiyordum bir de bunu ekledi.
canım ben sadece coraspin kullanıyorum sadece onu vermişti süleyman bey şimdiki doktorumda devam ettiriyor hala
merhaba kızlar... bugün transferimin 4. günü. 3 gün yattıktan sonra bugün işbaşı :)))) kaldı 8 gün... acaba bebişim benimle mi değil mi ister istemez aklım hep bunda... sizde yaşadınız bilirsiniz insan düşünmeden edemiyo Allahtan hayırlsı inşallah :))) hamişler sağ salim kucağınıza alın inşallah bizede duayı unutmayın))
canım benim doktorum süleyman beydi.19 şubatta pozitifi aldım 6 marta gün verdiler kese için.6 martta gittim jele coraspine devam dedi.ve istediğin doktorla devam edebilirsin dedi.zaten ben edirnede oturuyorum her ay oraya gitmem mümkün değil.burada özel hastaneye gidiyorum muayene 45 tl. 2li taramayı 50 tlye yaptırdım.çok memnunum.gerçekten 225 ağır gelir insana tamam bebeklerimizin canı sağolsun insanın gözü para görmüyor sağlılkları için ama genede çok zor kazanıyoruz bende çalışmaya başladım ve gerçekten kazanmak zor canım bence sende daha uygun olacak bir hastanede devam et
cimcimecim iğnelerden bu kadar şikayet etmemeye çalış biliyorum canın çok yanıyor ama bebeğinin seninle olacağını düşün ve kendini rahatlatmaya çalış keşke bende pozitif sonuç alabilseydim de oturamasaydım canım çok yansaydı da benimle olsaydı ama yapacak bişey yok bunda da vardır bir hayır diyorum . canım bu arada iğne yerlerine sıcak su pansumanı yap apse yapmaması için biraz daha sık dişini ne kaldı ki şurda bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladığında, bebeğini kucağına aldığında bunları unutacaksın inan bana biraz daha sabır maddi yöne hiçbirşey demiyorum seni anlıyorum çok zor
benimki tüp bebek değil ama ben de clexane kullanıyorum hem de bir kaç ay kullanacağım. hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesinde ulun beye gittim zaten randevum vardı genetik tes sonucu için. kan pıhtılaşması çıkınca clexane kaçınılmaz oldu. başka ne kullanıyorsun cimcimexx?
kızlar bende 2 sene önce umutta tedavi gördüm ama ne yazıkki olmadı.şimdi tekrar denemek istiyorum ama umut ve fulya arasında kararsızım.doktorum ulun beydi.acaba süleyman bey dahamı tecrübeli.gebelik aşısı diye birşey okudum herkeze yapıyorlarmı tam olarak ne için yapıyorlar.birde 2. denemede indirim yapıyorlarmı.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
içeride dondrurulmuş embriyoların var mı? Yeniden mi başlayacaksın?
Bence doktoruna güven Süleyman beyde Ulun beyde ikisi de çok iyi doktor başarıları çok yüksek.
Gebelik aşısını parayı veren herkese yapıyorlar 600 TL. Bebeğin tutunma şansı yükseliyormuş. Burada 3. denemesinde gebelik aşısı yaptırıpta bebeği tutan arkadaşımız var.
Fiyat konusunda indirim yapılıyor mu bilmiyorum. Sıfırdan başlayacaksan sanmam aynı ilaçlar aynı tedavi ücrette aynı olur. Ama içeride dondurulmuş embriyoların varsa tabi tedavin en baştan başlamayacağı için fiyat farklı olabilir. Telefonla öğrenebilirsin.
Ama Ulun bey çok iyi bir doktor. Doktoruna güvenmelisin. Onlar ellerinden gelen en iyisini yapıyorlar gerisi Allah'a kalmış.
Ulun bey bana bir defa aşılama yaptı tutmadı ama yine ona gittim tüp bebeğimi de ona yaptırdım bu sefer tuttu çok şükür. Doktor istediği kadar iyi olsun herşey ilkinde olacak diye birşey yok ki.
çok sevindim senin adına.Allah bizede nasip etsin inşallah.dondurulmuş yok malesef.benim yumurta rezervim az olduğu için az yumurtam luyor.sıfırdan başlayacağım herşeye.ulun beye güveniyorum ama kafam çok karışıyor bazen.aslında şansım azmış ama sık sık denemem gerekliymiş.bu 3. denemem olacak.hep dua ettim kendiiğinden hamile kalmak için ama olmuyor.2 ene önce yoktu bu gebelik aşısı o yüzden merak ettim.çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
slm kızlar.Allah bu yola giren tüm arkadaşların yar ve yardımcısı olsun inşallah.bebek bekleyenleri sağlıkla bebeğine kavuştursun diğerlerinede en kısa sürede nasip etsin.
bende umut ta şansımı denemk istiyorum.bu benim 2. denemem olacak nasipse.aranızda rapor çıkarıp tedavi olan varmı?geçmişi biraz okudum ama bulamadım.hamiş olanlar genelde raporsuz.eğer raporlu olan varsa danışmak istediklerim var.
Arkadaşlar bende Umuta gelicem Haziran ilk haftası inşalllah... Süleyman beyden randevu aldım
Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için İnşallah
benim sizlere sorum olacaktı ,
Beslenme konusunda dikkat ettiğiniz konular varmı bende şimdiden başlayım 2-3 aydır folik hapı içiyorum.
Kilo problemin varsa verebildiğin kadar vermeye çalış.
sigara kullanıyorsan bırak.
Abur cuburu da kestinmiydi daha ne olsun?
Allah yardımcın olsun. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim arkadaşım. Allah razı olsun .. Rabbim seninde yavrunu kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle ..
bende kilo sorunu yok şükür 54 kilodayım yeşilaycıyım ne sigara ne alkol çok şükür eşimde öyle
abur cubur değilde arasıra bisküvi ve çikolata alıyorum .. şimdilerdede kuru yemişe başladım sizleri merak ettim
nasıl beslendiniz diye
Arkadaşlar birde tedaviye başladığınızda vitamin destek öneriyorlar mı?
yumurta kalitesi konusunda ben ilk denememizde başarısızlık yaşadım. Şimdikinde kaliteli olması için elimden geleni yapmak
istiyorum : (
Teşekkür ederim arkadaşım. Allah razı olsun .. Rabbim seninde yavrunu kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle ..
bende kilo sorunu yok şükür 54 kilodayım yeşilaycıyım ne sigara ne alkol çok şükür eşimde öyle
abur cubur değilde arasıra bisküvi ve çikolata alıyorum .. şimdilerdede kuru yemişe başladım sizleri merak ettim
nasıl beslendiniz diye
Arkadaşlar birde tedaviye başladığınızda vitamin destek öneriyorlar mı?
yumurta kalitesi konusunda ben ilk denememizde başarısızlık yaşadım. Şimdikinde kaliteli olması için elimden geleni yapmak
istiyorum : (
bgn9.günüm degerim 81. ciktiii
canım bende 2.denemem olacak inşallah umutta.. İlkini raporlu yapmıştım.
Bana sorabilirsin ben rapor almak için uğraşıcam tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?