- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
özel olcak ama peki öyle bir girişimde bulundunuzmu yayanlış anlama cnm sunun için soruyorum biz öyle bi girişimde bulunduk ama sonra pisman olduk bebise bişey oldumu şimdi içim icimi yiyor:-(
herkesin kandili mübarek olsun .......şeymacım bnde 11.gün sabah yaptım 2dakikada beya kalın çizgiyi gördüm şükür...12.gün değerimde 332 di....inşlh aynı değerler sana nasip olsun inşlhh.
özel olcak ama peki öyle bir girişimde bulundunuzmu yayanlış anlama cnm sunun için soruyorum biz öyle bi girişimde bulunduk ama sonra pisman olduk bebise bişey oldumu şimdi içim icimi yiyor:-(
canım seni anlıyorum .. Ben Antalyada Akdeniz tıp üniversitesi hastanesinde tedavi gördüm ve raporuda onlar çıkardı ve kolay olmuştu sen resmi evrakları hazırlıyorsun
canım birde rapor almaya karar verdiğinde adetin 3.günü yada 21.gününde gitmen gerekiyor bu önemli
canım daha önceden çektirdiğin hsg filmin varsa rapor alacağın hastaneye götür mutlaka. daha önceki doktor muayene kağıtların varsa onlarıda götür canım
ve rapor senin adına hazırlanmak zorunda
istenen evraklar
1' er adet vesikalık fotoğraf (kadın ve erkek)
2' şer adet nüfus cüzdanı fotokopisi ( kadın ve erkek)
2' şer adet Evlilik cüzdanı fotokopisi ( ilk 3 sayfa)
2' şer adet Vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Eşler için ayrı ayrı )
SGK'dan hizmet dökümü ( 900 gün sgk primi olması gerekiyor)
canım detaylı okumak istersende bahçecinin sayfasından link atıyorum sana ordanda okuyabilirsin
Sosyal Gvenlik Kurumu | Baheci Salk Grubu - Tp Bebek ve Kadn Hastalklar
canım seni anlıyorum .. Ben Antalyada Akdeniz tıp üniversitesi hastanesinde tedavi gördüm ve raporuda onlar çıkardı ve kolay olmuştu sen resmi evrakları hazırlıyorsun
canım birde rapor almaya karar verdiğinde adetin 3.günü yada 21.gününde gitmen gerekiyor bu önemli
canım daha önceden çektirdiğin hsg filmin varsa rapor alacağın hastaneye götür mutlaka. daha önceki doktor muayene kağıtların varsa onlarıda götür canım
ve rapor senin adına hazırlanmak zorunda
istenen evraklar
1' er adet vesikalık fotoğraf (kadın ve erkek)
2' şer adet nüfus cüzdanı fotokopisi ( kadın ve erkek)
2' şer adet Evlilik cüzdanı fotokopisi ( ilk 3 sayfa)
2' şer adet Vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Eşler için ayrı ayrı )
SGK'dan hizmet dökümü ( 900 gün sgk primi olması gerekiyor)
canım detaylı okumak istersende bahçecinin sayfasından link atıyorum sana ordanda okuyabilirsin
Sosyal Gvenlik Kurumu | Baheci Salk Grubu - Tp Bebek ve Kadn Hastalklar[/QUOTE
canım meraba konuya direk atlamış gibi olacak ama bende bikaç ay sonra tüb bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum benim ilk olacak,akdeniz ünüversitesinde raporu hemen veriyorlar mı bizde umut tüp bebek merkezine gideceğiz nasip olursa,bize başka bir üniversite hastanesi rapor vermedi neymiş orda yaptırırsak öyle veriyorlarmış sizde de öyle oldu mu?
evet canım vermek istemiyorlar.kendileri tedaviyi yapacaksa veriyorlar ancak.sen hangi şehirdesin?
cevabın için çok teşekkür edrim canım.ben umutta raporlu yaptıran varmı diye kastedmiştim.ilk denememi bende Kocaeli umuttepe de raporlu yaptırdım.bunları biliyorum.şimdi raporu Zeynep kamilden alıp tedaviyi umutta olucam.onun için bazı endişelerim var.onları sorucaktım.
canım memuruz 20 günlük izinde ancak gelebiliyoruz heleki istanbulda tedaviye gelmek hayaldi benim için .. buna bile razıyım bulunduğum yerde doktora kontrollere gittim fsh takibi yaptım. folik asite başladım. İnşallah herşey yolunda gider
sanırım her ünüversite hastanesi dışarıya rapor vermiyor. ben çapadan almıştım raporumu imzalarken kadın yakınıyordu bütün angaryalarla biz uğreşıyoruz diye. mesela cerrahpaşa vermiyormuş. başka hastanelere de sorman faydalı olabilir.
sen raporu aldın ama tedaviye gerek kalmadan hamile mi kaldın maşallahraporu alır almaz umuta mı götürüyorsun?ilaçları hemen yazıyrlarmı?belli bi süresi varmı?bunları merak ediyorum bende.malum rapor ha deyince çıkmıyor.rapor için şimdiden başlasam uğraşmaya,çıkınca ilaçlarımı alıp koysam dolaba,ağustostada tedaviye başlasam olurmiki? bide merkezde raporlu olan hastalarla olmayanlara farklı muamele oluyormu diye merak ediyorum.cevaplayan olursa sevinirim
ben daha önce raporlu yaptırdım umutta 2000 tl verdim kliniğe ilaçlarımda 1000 civarı tuttu hala raporlu fiyat aynıymış
GH43 ben evde test yapıp pozitifi görünce hemen en yakındaki hastaneye gittim. ilk kez gördüğüm doktor durumu anlatınca ilişkiden uzak dur dedi.istirahat et falan dedi. neden riskli bir durum mu var diye sordum. hayır yok ama madem zor olmuş dikkatli ol dedi. ama ertesi gün ulun beye gittim o da hiç bir şey yasak değil. istediğini ye istediğini yap keyfine bak dedi. eğer doktor özellikle kaçınmanı söylemediyse korkulacak bir durumun yoktur. bos yere yıpratma kendini.
canım o zaman aradığım kişi sensin.biraz önce sorduklarımı cevaplayabilir misin acaba?buarada sanırım olmamış.Allah 3. de muvaffak eylesin inşallah
sen raporu aldın ama tedaviye gerek kalmadan hamile mi kaldın maşallahraporu alır almaz umuta mı götürüyorsun?ilaçları hemen yazıyrlarmı?belli bi süresi varmı?bunları merak ediyorum bende.malum rapor ha deyince çıkmıyor.rapor için şimdiden başlasam uğraşmaya,çıkınca ilaçlarımı alıp koysam dolaba,ağustostada tedaviye başlasam olurmiki? bide merkezde raporlu olan hastalarla olmayanlara farklı muamele oluyormu diye merak ediyorum.cevaplayan olursa sevinirim
cnm ben ilk olarak muayeneye gittim orda adımıza bir dosya açıldı sonra rapor iişi için uğraştım ilaç raporum çıkacağı zaman neslihan hanımla irtibata geçtim telde o doktora sordu hangi ilaçlar diye o nedediyse bende onu yazdırdım sonra tedavi başlayacağı zaman yanımda götürdüm o kadar
farklı bir muamele görmedim ilaçlarını merkezle iletişim haline girerek yazdır ama önce muayene olman gerekiyor, rapor çıkardıktan sonra ilaçlarını alıp istediğin zaman gerçi 6 ay süre vardı süre vardı sanırım o süre içerisinde tüp bebeğini yaptırırsın
arkadaşlar ya ben daha doktora gitmedim o yüzden giden arkadaslara sorum olacak doktorunuz gebelikte cinsel ilişki hakkında bişey soyledimi test tarihine kdr yasakti zeten ama sonrası ilk günler ilk aylarr
Kızlar ne alemsiniz?
Benim çok ağrım var. Adet sancısı gibi ama arada sırada bir de keskin saniyelik bir sancı yokluyor. Bu sancıların yoğunluğuna göre de akıntılarım var. Karnımın alt tarafı rahim olan yer yani sertleşti, çok sert ani bir hareket yapınca saniyelik sancı giriyor. Bu sancılar normal mi sizlerde de var mı? Beni korkutuyor bu sancılar. Şu kalp atışlarını duysaydık hayırlısıyla.
Çok uyku hali, baş dönmesi ve halsizlik var.
Çok şükür bulantılarım başlamadı.
Aşermem de başlamadı.
Sizler ne alemsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?