canım çok teşekkür ederim.kafam çok dağınık inan cümleleri toparlayamadım.yarın ayrıntılı sorucam inşallah.sen raporu nerden almıştın/alacaksın? Zeynep kamilden mi?
vallahi ben çok özel bişi yapmadım 2 sene önce çocuk yapmaya karar verdiğimde sigarayı bıraktım, son 1 yıldır da tuzu çıkardım hayatımdan, yemeklerin içine az katıyorum içindeki miktarla yetinmeye çalışıyorum ekstra yemeklerin üstüne dökmüyorum ki eskiden tuz manyağıydım. yemeklerin tadına bakmadan tuz dökerdim üstlerine. Şimdi alıştım biraz tuzlu bişi gelse önüme yiyemiyorum zehir gibi geliyor tadı. Bir de abur cuburu kestim o kadar.
Yumurta kalitesi için glukofen ya da glifor veriyor doktorlar. Vitamin ise bana doktor gecen sene aşılama zamanında başlattı bunların zararı yok kullan demişti.
Folbiol (Folikasit)
Ace selenyum
Zinco C
Bence muayeneye erken gitsene. Ben öyle yapmıştım. Erken muayene oldum önümüzdeki ay tüp bebek istiyorum bi sorun çıkar mı diye erken geldim demiştim. Doktorum ilaçlarımı verdi yolladı. imkanın varsa sende gel erken muayene ol.
canım memuruz 20 günlük izinde ancak gelebiliyoruz heleki istanbulda tedaviye gelmek hayaldi benim için .. buna bile razıyım bulunduğum yerde doktora kontrollere gittim fsh takibi yaptım. folik asite başladım. İnşallah herşey yolunda gider
kızlarrr günaydınnn gününüüüzzz çok güzel geçsin inşallaah... kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah :) benim şafak 7 :))) belim ağrıyo birazcık acaba hamile miyimmmmm :))))) cimcime flzask2003 klaram gh43 ve diğer hamişler kaçıncı gün idrar testi (evde) yapmıştınız??
Ellerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Regaib kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller CANLARIMMMM
Canım arkadaşımın vesilesiyle bende hepinizin kandilini kutlarım. Hayırlı kandiller arkadaşlar. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler yaa flz'im sende bana dua edersin dimiöpüyorum yanacıklarından, bebişe iyi bak görüşmek üzereee
etmezmiyimmmmmmmmm bitanemmmmmmm..
.Rabbim bu mübarek günde senin için hayırlı olan ne dileğin varsa gerçek olsun inşallah:26::26::26:
bende öpüyorummmmm
arkadaşlar ya ben daha doktora gitmedim o yüzden giden arkadaslara sorum olacak doktorunuz gebelikte cinsel ilişki hakkında bişey soyledimi test tarihine kdr yasakti zeten ama sonrası ilk günler ilk aylarr
kızlarrr günaydınnn gününüüüzzz çok güzel geçsin inşallaah... kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah :) benim şafak 7 :))) belim ağrıyo birazcık acaba hamile miyimmmmm :))))) cimcime flzask2003 klaram gh43 ve diğer hamişler kaçıncı gün idrar testi (evde) yapmıştınız??
canım seni anlıyorum .. Ben Antalyada Akdeniz tıp üniversitesi hastanesinde tedavi gördüm ve raporuda onlar çıkardı ve kolay olmuştu sen resmi evrakları hazırlıyorsun
canım birde rapor almaya karar verdiğinde adetin 3.günü yada 21.gününde gitmen gerekiyor bu önemli
canım daha önceden çektirdiğin hsg filmin varsa rapor alacağın hastaneye götür mutlaka. daha önceki doktor muayene kağıtların varsa onlarıda götür canım
ve rapor senin adına hazırlanmak zorunda
istenen evraklar
1' er adet vesikalık fotoğraf (kadın ve erkek)
2' şer adet nüfus cüzdanı fotokopisi ( kadın ve erkek)
2' şer adet Evlilik cüzdanı fotokopisi ( ilk 3 sayfa)
2' şer adet Vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Eşler için ayrı ayrı )
SGK'dan hizmet dökümü ( 900 gün sgk primi olması gerekiyor)
canım detaylı okumak istersende bahçecinin sayfasından link atıyorum sana ordanda okuyabilirsin
Sosyal Gvenlik Kurumu | Baheci Salk Grubu - Tp Bebek ve Kadn Hastalklar[/QUOTE
canım meraba konuya direk atlamış gibi olacak ama bende bikaç ay sonra tüb bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum benim ilk olacak,akdeniz ünüversitesinde raporu hemen veriyorlar mı bizde umut tüp bebek merkezine gideceğiz nasip olursa,bize başka bir üniversite hastanesi rapor vermedi neymiş orda yaptırırsak öyle veriyorlarmış sizde de öyle oldu mu?
Günaydınnnnnnnnn anne adayıı
cnm ben 8. günde yapmıştım ilk idrar testini nasıl yaptım ben bile bilmiyorum
o kadar erken yapmazdım hiçç..
cimcimexde 9. günde yaptı sanırımm..
sen yinede dayanabilirsen gününde yapp
Canım evde 9. ve 10. gün idrar testini yaptım sonra silik çift çizgiyi görünce inanamadım çok tedirgin oldum. 11. gün korkudan hiç bir şey yapmadım. 12. gün kan tahlilinde gördüm 168 değerimi
canım seni anlıyorum .. Ben Antalyada Akdeniz tıp üniversitesi hastanesinde tedavi gördüm ve raporuda onlar çıkardı ve kolay olmuştu sen resmi evrakları hazırlıyorsun
canım birde rapor almaya karar verdiğinde adetin 3.günü yada 21.gününde gitmen gerekiyor bu önemli
canım daha önceden çektirdiğin hsg filmin varsa rapor alacağın hastaneye götür mutlaka. daha önceki doktor muayene kağıtların varsa onlarıda götür canım
istenen evraklar
canım detaylı okumak istersende bahçecinin sayfasından link atıyorum sana ordanda okuyabilirsin
canım meraba konuya direk atlamış gibi olacak ama bende bikaç ay sonra tüb bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum benim ilk olacak,akdeniz ünüversitesinde raporu hemen veriyorlar mı bizde umut tüp bebek merkezine gideceğiz nasip olursa,bize başka bir üniversite hastanesi rapor vermedi neymiş orda yaptırırsak öyle veriyorlarmış sizde de öyle oldu mu?
sanırım her ünüversite hastanesi dışarıya rapor vermiyor. ben çapadan almıştım raporumu imzalarken kadın yakınıyordu bütün angaryalarla biz uğreşıyoruz diye. mesela cerrahpaşa vermiyormuş. başka hastanelere de sorman faydalı olabilir.
istenen evraklar
sanırım her ünüversite hastanesi dışarıya rapor vermiyor. ben çapadan almıştım raporumu imzalarken kadın yakınıyordu bütün angaryalarla biz uğraşıyoruz diye. mesela cerrahpaşa vermiyormuş. başka hastanelere de sorman faydalı olabilir.
herkesin kandili mübarek olsun .......şeymacım bnde 11.gün sabah yaptım 2dakikada beya kalın çizgiyi gördüm şükür...12.gün değerimde 332 di....inşlh aynı değerler sana nasip olsun inşlhh.canım evde 9. Ve 10. Gün idrar testini yaptım sonra silik çift çizgiyi görünce inanamadım çok tedirgin oldum. 11. Gün korkudan hiç bir şey yapmadım. 12. Gün kan tahlilinde gördüm 168 değerimi
Yok canım kimse bana da bişi demedi. Bilmiyorum yani
ayy Allahımm bende yapınca silikte olsa görürümmm inşallaahh dayanamıcaam çünkü sanırım 8 yada 9. gün yapıcam cimcime :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?