Allah yardımcın olsun canım.iyi geceler
Arkadaşım önce geçmiş olsun. Bende orda 3 negatif aldım. Ankarada genart ve Gürkan Kliniki beğeniyorlar. Prof. Kaan Aydos da genartı öneriyor. Bende 2 sinden birini seçeceğim.
Geçmiş olsun canım. Yazdığın ayet gözlerimi doldurdu. Lakin çok hasret çektim. Kalbim artık hiçbi teselliyi kabul etmiyor.
Benim de 3 negatifim var Umut tüp bebekte ve Ulun Beyde. Önce Rabbim nasip edecek tabii. Fakat negatiften sonra telefonda hiçbi açıklama yapmadan 500km uzak yoldan ayağına çağırıyor beni. Konuşacağıda yine belki 10dk. Harcadığım o kadar emekten sonra teselli istemiyorum neden olmadığına dair bi konuşmayı da hak ettiğimi sanıyorum. Rabbim nasip ettiğinde olacak biliyorum. Merkezimi değiştiriyorum yinede. Fikirleri olan arkadaşlardan özel mesaj olarak mesaj istiyorum. Ve okuyan herkes lütfen dua etsin. Eşimle çok zor günler geçiriyoruz. Bitmeyen bi acı hiç unutulmuyor. 4 yıldır uğraşıyoruz ama özellikle 2 yıldır tüm gülmeler haram sanki bize yasak gibi...
Negatif olan arkadaşlar Rabbim sabır versin inşallah ben hepimizin adına dua ediyorum. Rabbim beni duymuyor ama belki sizleri duyar.
Yeniden buradayım maalesef doğuma 2 ay kala bebeğimi kaybettim ancak daha yeni yeni toparlanmaya başladım .Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin
umut tüp bebek merkezimi istedi cnm yanlış anladım heralde.
Kızlar selam bilindiği üzere tedavim devam ediyoru çarşamba günü yumurta toplama işlemim var dualarınızı esirgemeyin, ama Ulun Bey bugün kontrol ettikten sonra ohss mudur tam da anlamadım öyle olabilir dedi embryoları dondurup transferi erteleyebilirmiş, bu durum neden oluyor bilen var mı halbuki ben de şişlik falan da yok anlamadım, bu durumu yaşayan arkadaşlarım yardımcı olurlar bide tam kesin demedi kesinliği çarşamba mı belli olur moralim bozuldu hoca da çok yoğundu hiçbişey de soramadım
Ulun bey onu herkese söylüyor.
Olabilir, olursa tedavin önümüzdeki aya kalır diye seni hazırlıyor, son anda derse moralimiz bozulur diye.
Bana da söyledi ama çok şükür olmadım hemen o ay taze embriyo transferim yapılmıştı.
Merak etme herkeste olmuyor çok nadir duyuyorum ben olanları.
Cnm çok sağol ya moral verdin ya öyle diyince insanın morali bozuluyor izindeyim ya izindeyken hepsi bitsin istemiştik bide sıcağı sıcağına transfer iyi olur diye düşünüyorum, olmazsada artık hayırlısı buymuş diyicez senin bebiş nasıl tekmeler başladı mı?
Evet insan üzülüyor.
Bana da ohs olursan belki önümüzdeki aya kalabilir dediğinde, eşime söyledim belki önümüzdeki aya kalacakmış diye hayırlısı demiştik.
Napalım artık olsun da bir şekilde ha bu ay ha diğer ay.
Bu kadar yıl bekledik 1 ay mı bekleyemeyeceğiz?
Benim bebiş ne yapsın iyi çok şükür. Tekmeleri başladı evet minik minik tekmeler atıyor.
Perşembe günü detaylı ultrasona gireceğiz, ilk defa babası da gelecek minik bebeğini görecek Allah izin verirse.
Bir de cinsiyetini öğrenirsek başka ne isteyeyim. 6. aya gidiyorum 10 günüm kaldı ama hala cinsiyet öğrenemedik.
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Merhaba hoş geldin zakkumx cum.Ben ve eşim için bu genetik testleri verdi ulunbey biz bunları..Lütfü kırdar kartal eğitim ve araştırmada yaptırdık.182 aradık tıbbi genetik bölümünden Uz,Dr.Eylem gökmeydan a eşim ve benim için ikimize de randevu aldık hemen ertesi güne veriliyor.Yanlız bir an önce randevunu al ve git çünkü tetkikler 1 ay da zor çıkıyor.Ben bu olayda sıkıntı yaşadım ulunbey yumurta toplamada elimizde olsun tahliller dedi bizim yumurta toplama günü ellimizde olmadı.Transfere zor yetişti orada bir tanıdık bulduk eşimin ve benim tahlillerimi hızlandırmaları için fakat kromozonlarda bir gün bile önemliymiş öyle zamanları varmış. kromozonlarla beraber benim TROMBOFİLLİ PANELİ 3 TESTEDE BAKILDIL Benim kanda pıhtılaşma çıktı bu testte .o yüzden şu anda transverimin 4 günü göbekten devamlı kan sulandırıcı iğnede vuruyorumcevabın için sağol canım.iyi olmana sevindim.benim tatil berbattı.ağlamakla geçti çoğu.
MHRS den baktım.varmış Zeynep kamilde.en erken 27,08,2013 tarihine randevu veriyor.yalnız dediğim gibi keşke yaptıran biri cevap yazsa.şimdi ben direk genetik tıp bölümüne mi randvevu alıcam yoksa kadın doğuma alıcam onlarmı istek kağıdı yazacaklar bilmiyorum.ayrıca eğer kadın doğumsa eşim ne yapacak?oda ürolojiye mi gidecek?direk genetiğe randevu alsak ikimizde sorun çıkarırlarmı acaba?işte bunları merak ediyorum.ben tatildeyim ama eşimin izni bitti.git gel yaptırırlarsa gene sorun olacak.zaten opuydu,transferdii,bayramdı,yıllık izindi derken kaç kez izin aldı.neyse diyeceğim belki yaptıran yada yaptıranlardan duyan birileri varsa cevap yazarsa çok sevinirim
Ben yanlis anladim cnm gelismeleri bekliyorum.Hayir egitim arastirma istedi bizden gerci senin ve esinin durumuna gore farklilik gosterebilir
Kızlar selam bilindiği üzere tedavim devam ediyoru çarşamba günü yumurta toplama işlemim var dualarınızı esirgemeyin, ama Ulun Bey bugün kontrol ettikten sonra ohss mudur tam da anlamadım öyle olabilir dedi embryoları dondurup transferi erteleyebilirmiş, bu durum neden oluyor bilen var mı halbuki ben de şişlik falan da yok anlamadım, bu durumu yaşayan arkadaşlarım yardımcı olurlar bide tam kesin demedi kesinliği çarşamba mı belli olur moralim bozuldu hoca da çok yoğundu hiçbişey de soramadım
Hic canini sıkma kendini kotu yonde etkileme cnm cimcimex saolsun deneyimleri ile yardimci oluyor bizlere herseyin hayirlisi.
Evet valla lalecim sağolsun cimcimeex de olmasa kimse cevap vermiyor allah razı olsun ondan bebeğini sağlıcakla kucağına alır inş.
Sen de işler ne alemde raporunu alabildin mi?
Evet insan üzülüyor.
Bana da ohs olursan belki önümüzdeki aya kalabilir dediğinde, eşime söyledim belki önümüzdeki aya kalacakmış diye hayırlısı demiştik.
Napalım artık olsun da bir şekilde ha bu ay ha diğer ay.
Bu kadar yıl bekledik 1 ay mı bekleyemeyeceğiz?
Benim bebiş ne yapsın iyi çok şükür. Tekmeleri başladı evet minik minik tekmeler atıyor.
Perşembe günü detaylı ultrasona gireceğiz, ilk defa babası da gelecek minik bebeğini görecek Allah izin verirse.
Bir de cinsiyetini öğrenirsek başka ne isteyeyim. 6. aya gidiyorum 10 günüm kaldı ama hala cinsiyet öğrenemedik.
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
CİMCİMEXCİM sen neden öğrenemedin cinsiyetini 6 aya kadar öğrenilemiyormuydu?
yaaa sorma
12 ve 13. haftalarda Ulun bey erkek bebeğe benziyor dedi
16. haftada Medipol de randevum vardı orada başka doktora muayene oldum o da kesinlikle kız dedi
şimdi perşembe günü Medipol de detaylı ultrasonumuz var orada kesin söylerler Arkasından yarım saat sora da Medipol den bu sefer başka doktordan randevu aldım o doktor da söyler.
İkisi de kız derse kızdır, ikisi de erkek derse erkektir.
ha tutarda biri kız, diğeri erkek derse kalırım yine
Anladim cnm baya ugrastirdi seni yani :) medipol neredekine gidiosun¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?