Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Öncelikle inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Evet çok zorlu süreçler ulun bey benimde doktorum ve gerçekten benimle çok uğraştı ..Ulun beyde ilk denememde gebe kaldım fakat sonra doğuma iki ay kala bebeğimi kaybettim ...
Eltime erken menopoz tanısı koyuldu farklı bir yerde iki kez deneme yapmıştı ve inan tedavilerden sonra ne hemşiresi nede doktor aramadı .. ben ulun beyde tedavi görüp memnun kaldığım için eltimi de yönlendirdim İlk denemesi negatif sonuçlandı sonuçtan sonra ulun bey aradı ve bir gelin görüşelim dedi eltim Artvin de oturuyor önce eltimde biraz bu duruma bozulmuştu neden telefonda acıkma yapmıyor da yanına çağırıyor diye ama yine de görüşmeye gitti Sonuçta umut ışı görmüyorsa zaten çağırmaz diye düşünmüştü.
Görüşmede Ulun bey eltime anne olmak için şansınız devam ettiğini fakat bu sefer tedavi öncesinde bir ameliyat yapılması gerektiğini söylemiş eltim maddi durumunun çok iyi olmadığını söylemiş ulun bey ameliyat ücretinde doktor olarak ücret almamış sadece hastane ücretini ödeyerek işlemi yapmış

Eltim bir ay önce ulun beyde 2 denemeyi yaptı ve sonuç pozitif oldu.

Acaba senide üst üste deneyip sonuç alamadığından dolayı telefonda basit bir konuşma yerine tekrar değerlendirmek için mi çağırdı

Ama ilgisinden memnun değilsen tabiki şansını başka merkezlerde değerlendirmelisin

Son düzenleme:
Yeniden buradayım maalesef doğuma 2 ay kala bebeğimi kaybettim ancak daha yeni yeni toparlanmaya başladım .Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin

Amin hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Allah.
Sona doğru yaklaşan biri olarak çok üzüldüm inanki ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sabır versin.
Uzun zamandır yazmıyorsun galiba hatırlayamadım.
Seni üzmezse, sakıncası yoksa neden oldu?

Kızlar selam bilindiği üzere tedavim devam ediyoru çarşamba günü yumurta toplama işlemim var dualarınızı esirgemeyin, ama Ulun Bey bugün kontrol ettikten sonra ohss mudur tam da anlamadım öyle olabilir dedi embryoları dondurup transferi erteleyebilirmiş, bu durum neden oluyor bilen var mı halbuki ben de şişlik falan da yok anlamadım, bu durumu yaşayan arkadaşlarım yardımcı olurlar bide tam kesin demedi kesinliği çarşamba mı belli olur moralim bozuldu hoca da çok yoğundu hiçbişey de soramadım

Ulun bey onu herkese söylüyor.
Olabilir, olursa tedavin önümüzdeki aya kalır diye seni hazırlıyor, son anda derse moralimiz bozulur diye.
Bana da söyledi ama çok şükür olmadım hemen o ay taze embriyo transferim yapılmıştı.
Merak etme herkeste olmuyor çok nadir duyuyorum ben olanları.

Cnm çok sağol ya moral verdin ya öyle diyince insanın morali bozuluyor izindeyim ya izindeyken hepsi bitsin istemiştik bide sıcağı sıcağına transfer iyi olur diye düşünüyorum, olmazsada artık hayırlısı buymuş diyicez senin bebiş nasıl tekmeler başladı mı?

Evet insan üzülüyor.
Bana da ohs olursan belki önümüzdeki aya kalabilir dediğinde, eşime söyledim belki önümüzdeki aya kalacakmış diye hayırlısı demiştik.
Napalım artık olsun da bir şekilde ha bu ay ha diğer ay.
Bu kadar yıl bekledik 1 ay mı bekleyemeyeceğiz?
Benim bebiş ne yapsın iyi çok şükür. Tekmeleri başladı evet minik minik tekmeler atıyor.
Perşembe günü detaylı ultrasona gireceğiz, ilk defa babası da gelecek minik bebeğini görecek Allah izin verirse.
Bir de cinsiyetini öğrenirsek başka ne isteyeyim. 6. aya gidiyorum 10 günüm kaldı ama hala cinsiyet öğrenemedik.

Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.

Evet cnm ben de öyle diyorum o kadar bekledik 1 ay mı bekleyemeyceğiz geç olsunda güç olmasın ne güzel umarım cinsiyetini de öğrenenirsiniz benim de içimden senin erkek olacakmış gibi geçiyor nedense sağlıklı sıhhatli salih evlat olur inş.
Darısı başımıza

Merhaba hoş geldin zakkumx cum.Ben ve eşim için bu genetik testleri verdi ulunbey biz bunları..Lütfü kırdar kartal eğitim ve araştırmada yaptırdık.182 aradık tıbbi genetik bölümünden Uz,Dr.Eylem gökmeydan a eşim ve benim için ikimize de randevu aldık hemen ertesi güne veriliyor.Yanlız bir an önce randevunu al ve git çünkü tetkikler 1 ay da zor çıkıyor.Ben bu olayda sıkıntı yaşadım ulunbey yumurta toplamada elimizde olsun tahliller dedi bizim yumurta toplama günü ellimizde olmadı.Transfere zor yetişti orada bir tanıdık bulduk eşimin ve benim tahlillerimi hızlandırmaları için fakat kromozonlarda bir gün bile önemliymiş öyle zamanları varmış. kromozonlarla beraber benim TROMBOFİLLİ PANELİ 3 TESTEDE BAKILDIL Benim kanda pıhtılaşma çıktı bu testte .o yüzden şu anda transverimin 4 günü göbekten devamlı kan sulandırıcı iğnede vuruyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım .

İyi akşamlar arkadaşlar

Tatildeydim bir süre o yüzden yazmadım neler yapıyorsunuz bir çok arkadaşımın tedavisi bitmiş

Gebe kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum gebe kalamayan arkadaşlarda umudunuzu yitirmeyin inşallah vakti zamanı gelince hepimiz anne olacağız.

Hic canini sıkma kendini kotu yonde etkileme cnm cimcimex saolsun deneyimleri ile yardimci oluyor bizlere herseyin hayirlisi.

Hic canini sıkma kendini kotu yonde etkileme cnm cimcimex saolsun deneyimleri ile yardimci oluyor bizlere herseyin hayirlisi.

Evet valla lalecim sağolsun cimcimeex de olmasa kimse cevap vermiyor allah razı olsun ondan bebeğini sağlıcakla kucağına alır inş.
Sen de işler ne alemde raporunu alabildin mi?

Nasıl gidiyor heyecanlı bekleyiş :)
Progesteron desteği olarak ne verdi bu defa hap ve jel mi?
Kanda pıhtılaşma çıkmış, bundan öncekilerde tutunmama nedeni olabilir, inşallah bu defa güzel haberlerini bekliyoruz.
Hakkında hayırlısı olsun.

Evet valla lalecim sağolsun cimcimeex de olmasa kimse cevap vermiyor allah razı olsun ondan bebeğini sağlıcakla kucağına alır inş.
Sen de işler ne alemde raporunu alabildin mi?

Yok canim cuma tekrar gidecegim capaya birde 20 dis sorunum vardi onu aldirdim cok ugrasiyorum kendimle tup bebek oncesi neremde ne varsa halledeyim diorum alltta iki tane daha var gomulu dis simdide onlari taktim kafama agrim yokta hep yanagimi isiriyorum sizde tedavi oncesi benim gb pipireklendinizmi¿

CİMCİMEXCİM sen neden öğrenemedin cinsiyetini 6 aya kadar öğrenilemiyormuydu?

CİMCİMEXCİM sen neden öğrenemedin cinsiyetini 6 aya kadar öğrenilemiyormuydu?

yaaa sorma
12 ve 13. haftalarda Ulun bey erkek bebeğe benziyor dedi
16. haftada Medipol de randevum vardı orada başka doktora muayene oldum o da kesinlikle kız dedi
şimdi perşembe günü Medipol de detaylı ultrasonumuz var orada kesin söylerler Arkasından yarım saat sora da Medipol den bu sefer başka doktordan randevu aldım o doktor da söyler.
İkisi de kız derse kızdır, ikisi de erkek derse erkektir.
ha tutarda biri kız, diğeri erkek derse kalırım yine

Anladim cnm baya ugrastirdi seni yani :) medipol neredekine gidiosun¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…