Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

6 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş daha önceki denemelerimde daha az sayıda yumurta ve elde hep bir embriyo galiba bu sefer işler daha iyi gider Allahım ne olur yardım etttt

peki cerrahpaşada tüp bebek yaptıran veya bilgisi olan var mı , Bu konuda devlet hastaneleri nasıl ?

yoğun olduğunu söylüyor okadar kafamız karısıyorkı ..... birde fiyatlar maalesef cok yüksek Allah yardımcımız olsun 25 de gidecem bakalım .....

Bir aksilik çıkmazsa yarın transferim yapılacak daha önce transferlerden sonra 12 gün yatmıştım.Transfer sonrası bu sefer sadece iki gün dinleneceğim yat yat birşey olmuyor Belki bu sefer yatmazsam herşey yolunda gider.

ben 3 gün yattım vallahi 4. gün normal yaşantıma geri döndüm. Sende öyle yap bence
Şimdiden hayırlı olsun inşallah bu son olur bebişin sana sımsıkı tutunur.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İki tane embriyom donduruldu şimdi ikinci tur başlayacak

arkadaşlar lütfen banada cevap yazın ben 5. tüp bebeğimi yapıcam sizce bahçeci fulya mı umut tüp bebek mi ulun uluğ beyden randevu aldım kasım ayına ama kafam çok karışık benimlede ilgilenirmisiniz çikolata kisti hastasıyım ben artık çok yoruldum ilk önce tedavi istiyorum sora tüp bebek istiyorum hangi doktor benimle iyi ilgilenir sizce :18:

düşdü bebeklerim... demekki hayırlısı değilmiş birde fazla saklanırsa çöp batar derler benimkide öyle oldu sanırım...

arkadaşım fulyaya yaptırdı vede çok mutlu bu ikincisi bebişinin parası cok fazla ama mustafa bey çok iyi dr olduğunu duyuyorum bende ekimde başlayacam ...

Mrb arkadaşım benim de çift taraflı 2,5 cm çikolata kistlerim vardı. Doktorum umutta süleyman beydi. Öncelikle ilk bir ay dk hapı ile çikolata kistlerini baskıladı, sonra tedaviye başladık. Çok şükür ilk denememde de tuttu. Merkezlerin ikisi de doktor ve laboratuvar olarak iyi.
İnşallah vakti zamanı gelmiştir ve seçtiğin doktorda olumlu sonuç alırsın. Hakkında hayırlısı olsun.

Öncelikle tedavin şimdiden hayırlı olsun.
Nerede kime yaptıracağının çok önemi yok Türk doktorlarımızın hepsi çok iyiler, ellerinden gelen herşeyin en iyisini yapıyorlar.
Sen Allah'a dualarında ısrarcı ol, Rabbim o mucizeyi sana da verecektir emin ol.
Bol şans diliyorum...

Klaram senin bir şeyin kalmamış doğum ne zaman Allah izin verirse?

Klaram senin bir şeyin kalmamış doğum ne zaman Allah izin verirse?

Sorma zaman yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Bugün kontrolümüz var, doğum tarihimiz de belli olacak inş. Bundan önceki kontrolde 23-25 eylül arası demişti doktor ama bugün nst ve muayene sonucuna göre tekrar konuşucaz. Oğluşum biraz yaramaz olucak galiba kordonu boynuna dolamış, o yüzden biraz öne gelecek doğum. Hakkımızda hayırlısı...

Sen de iğnesi, cinsiyeti derken bayağı büyütmüşsün., Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. tüm arkadaşlarımıza da en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar bilindiği üzere pazartesi aranıp transferimin yapılacağını söylediler, ama benim iki gündür adet sancılarım, ağrılarım var Ulun Bey in hemşiresi ile görüştüm endişelenmeyin dedi ama ben korkuyorum yinede çünkü bu günler benim normal adet günlerim pazartesi de transfer olursa acaba adet olur muyum yada tutunmayı etkiler mi? Kafam çok karışık size de sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…