Bu aralar sık giremiyorum malum hazırlıklar filan.
Maşallah yumoşlara, inşallah sağlıcakla döllenmişlerdir ve gelişimleri güzel devam eder.
İnş kaliteli yumurtaların olur, Allah yardımcın olsun. Sağlıklı bir şekilde gelişimlerine devam ederler.
Şimdiden hayırlı olsun inş olumlu sonuçlanır.
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun. Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.[/QUOTE
AMİNN
Bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş cumartesi transfer olabilir dediler beklemeye devam...:18:
6 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş daha önceki denemelerimde daha az sayıda yumurta ve elde hep bir embriyo galiba bu sefer işler daha iyi gider Allahım ne olur yardım etttt
Merhaba ,
Ben de Ulun Bey ile ikinci kez tüp bebek tedavisi deneyenlerdenim. Ulun Bey'in işinin ehli olduğuna dair kanıtlar deneyimleri,aldığı eğitimler şüphesiz. Ancak ben konunun başka bir yönüne dikkatinizi çekmek istiyorum. Merkez o kadar yoğun ki artık hastalarını hatırlayamaz bir noktada Ulun Bey. Dosyadan bakıp hatırlayabilmesini tabii ki anlayabiliyorum. Ancak arada benim gibi çok farklı detayları olan hastalarının öykülerini unutmamalı diye düşünüyorum. Zaman zaman sorduğu sorular karşısında ne yazık ki hezeyana kapılıyorum.
Bu tedavinin kalitesi ile ilgili değil tabii ki .
Hekimlik yönünden şüphem yok, ancak hepimiz biliyoruz ki bu tedavi çok zor ve duygusal kimliği ağır basan bir tedavi. Dolayısıyla da hekimin biraz daha empatik yaklaşması gerekiyor. Süleyman Bey'i de tanıyorum ve bence Süleyman Bey'in empatik kimliği sahip olduğu bir üstünlük.
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Geçmiş olsun canım.Ulun Bey gerçekten çok yoğun ben 3 kere denedim nasip değilmiş diyorum. Bi arkadaş da Ramazan ayında çok negatif alan var diye yorum yapmıştı. Ben de mayıs haziran aylarında çok fazla pozitif görmüştüm mesela. Ayrıca şu bir gerçek ki Umut Tüp bebek Türkiyedeki merkezlerin arasında ilk üçtedir. Ulun Bey işte her zaman çok iyi davranır vs diyemem ama kesinlikle insanlığı süperdir. Seninle üzülür seninle sevinir.
Bir aksilik çıkmazsa yarın transferim yapılacak daha önce transferlerden sonra 12 gün yatmıştım.Transfer sonrası bu sefer sadece iki gün dinleneceğim yat yat birşeyolmuyor Belki bu sefer yatmazsam herşey yolunda gider.
Bu aralar sık giremiyorum malum hazırlıklar filan.
Maşallah yumoşlara, inşallah sağlıcakla döllenmişlerdir ve gelişimleri güzel devam eder.
İnş kaliteli yumurtaların olur, Allah yardımcın olsun. Sağlıklı bir şekilde gelişimlerine devam ederler.
Şimdiden hayırlı olsun inş olumlu sonuçlanır.
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun. Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Bir aksilik çıkmazsa yarın transferim yapılacak daha önce transferlerden sonra 12 gün yatmıştım.Transfer sonrası bu sefer sadece iki gün dinleneceğim yat yat birşeyolmuyor Belki bu sefer yatmazsam herşey yolunda gider.
arkadaşlar lütfen banada cevap yazın ben 5. tüp bebeğimi yapıcam sizce bahçeci fulya mı umut tüp bebek mi ulun uluğ beyden randevu aldım kasım ayına ama kafam çok karışık benimlede ilgilenirmisiniz çikolata kisti hastasıyım benartık çok yoruldum ilk önce tedavi istiyorum sora tüp bebek istiyorum hangi doktor benimle iyi ilgilenir sizce :18:
İki tane embriyom donduruldu
arkadaşlar lütfen banada cevap yazın ben 5. tüp bebeğimi yapıcam sizce bahçeci fulya mı umut tüp bebek mi ulun uluğ beyden randevu aldım kasım ayına ama kafam çok karışık benimlede ilgilenirmisiniz çikolata kisti hastasıyım benartık çok yoruldum ilk önce tedavi istiyorum sora tüp bebek istiyorum hangi doktor benimle iyi ilgilenir sizce :18:
Mrb arkadaşım benim de çift taraflı 2,5 cm çikolata kistlerim vardı. Doktorum umutta süleyman beydi. Öncelikle ilk bir ay dk hapı ile çikolata kistlerini baskıladı, sonra tedaviye başladık. Çok şükür ilk denememde de tuttu. Merkezlerin ikisi de doktor ve laboratuvar olarak iyi.
İnşallah vakti zamanı gelmiştir ve seçtiğin doktorda olumlu sonuç alırsın. Hakkında hayırlısı olsun.
İki tane embriyom donduruldu
Klaram senin bir şeyin kalmamış doğum ne zaman Allah izin verirse?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İki tane embriyom donduruldu şimdi ikinci tur başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?