Kizlar tahlil sonucunu aldım. hastaneyi aradım hamilelik olusmus ama pazartesi günü tekrar tahlil yapın dediler sevinsem mi bilemedim. Sonucum beta hcg <5 yaziyor .simdi ben hamilemiyim
klarammmmm seni gördüğüme nasıl sevindim yazdıklarına ne kadar hüzünlendim anlatamamevet canım 2.denemem. ve son olur inşş,düşünüpte yazdığın için de Allah razı olsun,ilaç gibi geldin bana,bebişin iyidir umarım,ne kadarlık oldu? yürekten gelen güzel duaların için de aminnnnn
Kizlar malesef sonuc cok kötü hiçbir şey hissedemiyorum sanki dondum sanki içim çekildi. Ben kahkaha atmak istiyorum.
Kizlar tahlil sonucunu aldım. hastaneyi aradım hamilelik olusmus ama pazartesi günü tekrar tahlil yapın dediler sevinsem mi bilemedim. Sonucum beta hcg <5 yaziyor .simdi ben hamilemiyim
Kizlar opu ya gidiyorum.lutfen dua edin.....:18::18:
Cevaplyan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim .Allah cok sukur Tam 13 tane yumurta toplandi ama kalitelerini bilmiyorum.Rabbim hepimizin gonlune gore versin .....ama transfer bu ay olmayacak hayirlisi artik.....hepinizi cok seviuorum
Haydi gözün aydın canım gayet güzel bir Sayı.hayırlısıyla pazartesi günü güzel haberler gelsin inşallah hepsi mis gibi döllensin. :) ohhh yakında sende gün saymaya başlarsın hayırlısıyla.Cevaplyan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim .Allah cok sukur Tam 13 tane yumurta toplandi ama kalitelerini bilmiyorum.Rabbim hepimizin gonlune gore versin .....ama transfer bu ay olmayacak hayirlisi artik.....hepinizi cok seviuorum
Merhaba kizlar, ben de yeni uye oldum, demaydemay firca cekti gecen gun, hesabim da anca acildi :)....bir suredir yazdiklarinizi okudum, heyecaniniza sabirsizliginiza endisenize mutlulugunuza ortak oldum.. En taze hamisleri tebrik ediyorum, darisi hepimizin basina... Ben de kismetse nisanda umut tup bebek merkezinde tedaviye baslayacagim, yurt disindan gelecegim icin umarim ertelemezler..sizden tedaviden once yapilmasi gerekenlerle ilgili ogutlerinizi rica ediyorum, hazirlikli olayim... Opuya gitmis arkadasa gecmis olsun
Hadi inşallah hayırlı son denemen olur, takip edicem. Sürekli pozitif düşün, Allah'tan hep hayırlsını iste ve bence test tarihinden önce test yapma.
4,5 aylık olduk canım. Demin yazarken uyudu da ben de biraz nete bakabildim. Şimdi de kaka taşırdığı kıyafetlerini çitileyip makinaya attım :))) Ellerim acıdı valla, başka türlü çıkmıyorlar... Zaten sürekli alt al elini yıka, kendin için yıka, bebiş için yıka ellerin hayrı kalmadı krem bile fayda etmiyor artık :)) 4,5 aydır gece uykularım bölük börçük sürekli emzirmek için kalkıyorum, sabah uyumak istiyorum ama oğlum erkenden uyaniyor, 9-10 a kadar uyuyanlara imreniyorum ama onun bir gülüşü, cilvesi herşeye değer. Sen diye bişey kalmıyor bebek olunca.
Sizlere duam tez zamanda sizler de gecelerce uykusuz kalın, elleriniz çatlasın, saçınız başınız dağılsın inşallah))))))
Bu gece emzirirken yine hepinize dua ettim, Allah kabul etsin inş.
Haydi gözün aydın canım gayet güzel bir Sayı.hayırlısıyla pazartesi günü güzel haberler gelsin inşallah hepsi mis gibi döllensin. :) ohhh yakında sende gün saymaya başlarsın hayırlısıyla.
Güzel haber canım hamilelik oluştuysa inşallah değerinde yükselir. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Gönlünü ferah tut.
Geçmiş olsun. Allah tamamına erdirsin, en hayırlı zamanda bebeklerine kavuş inşallah. Şimdi dinlenme ve bebekler için güçlenme zamanı...
Hayırlısı olsun canım. Benimde troidde nodül var gebelikte durumunda yüksek riskli gebelik dendi bana benim takibimi genel cerrah bölümü yapıyordu şimdide ordan mı takibim olmalı acaba. Kese görmeye gidince sorayım ulun beye. Senin troidde sıkıntın ne canım.Amiiiiin ....yarin arayip kalitelerini soyleyecekler sonrasi kismet dua etmekten baska care yok.hemen dahiliye dr uyla gorusup tiroidimi duzenlemem gerk.
Bu konuda bilgim yok canım.Kizlar bir sorum olucak benim yumurtalar donucak ya acaba cozunurken hepsini ayni anda mi cozecekler.yoksa parca parca mi.bilgi verirseniz sevinirim
Hayırlısı olsun canım. Benimde troidde nodül var gebelikte durumunda yüksek riskli gebelik dendi bana benim takibimi genel cerrah bölümü yapıyordu şimdide ordan mı takibim olmalı acaba. Kese görmeye gidince sorayım ulun beye. Senin troidde sıkıntın ne canım.
Bu konuda bilgim yok canım.
Canim benim hipotiroidim var yavaz calisiyo yani tsh im yuksek cikiyo.gebelikte dusuk riski olusabiliyo onun icin dusmesini beklicem ben endokrin bolumune gidiyordum sisili etfalin ama simdi o kadar bekleyemem onun icin dahiliye dr na gidicem ben anadolu yakasinda oturuyorum onun icin erdeme giderim herhalde
tamam canım söz,test tarihinden önce test yapmıcamHadi inşallah hayırlı son denemen olur, takip edicem. Sürekli pozitif düşün, Allah'tan hep hayırlsını iste ve bence test tarihinden önce test yapma.
4,5 aylık olduk canım. Demin yazarken uyudu da ben de biraz nete bakabildim. Şimdi de kaka taşırdığı kıyafetlerini çitileyip makinaya attım :))) Ellerim acıdı valla, başka türlü çıkmıyorlar... Zaten sürekli alt al elini yıka, kendin için yıka, bebiş için yıka ellerin hayrı kalmadı krem bile fayda etmiyor artık :)) 4,5 aydır gece uykularım bölük börçük sürekli emzirmek için kalkıyorum, sabah uyumak istiyorum ama oğlum erkenden uyaniyor, 9-10 a kadar uyuyanlara imreniyorum ama onun bir gülüşü, cilvesi herşeye değer. Sen diye bişey kalmıyor bebek olunca.
Sizlere duam tez zamanda sizler de gecelerce uykusuz kalın, elleriniz çatlasın, saçınız başınız dağılsın inşallah))))))
Bu gece emzirirken yine hepinize dua ettim, Allah kabul etsin inş.
canım tekrardan hayırlı olsun diim önceKizlar bir sorum olucak benim yumurtalar donucak ya acaba cozunurken hepsini ayni anda mi cozecekler.yoksa parca parca mi.bilgi verirseniz sevinirim
öncelikle canı-ı gönülden hoşgeldin arkadaşımMerhaba kizlar, ben de yeni uye oldum, demaydemay firca cekti gecen gun, hesabim da anca acildi :)....bir suredir yazdiklarinizi okudum, heyecaniniza sabirsizliginiza endisenize mutlulugunuza ortak oldum.. En taze hamisleri tebrik ediyorum, darisi hepimizin basina... Ben de kismetse nisanda umut tup bebek merkezinde tedaviye baslayacagim, yurt disindan gelecegim icin umarim ertelemezler..sizden tedaviden once yapilmasi gerekenlerle ilgili ogutlerinizi rica ediyorum, hazirlikli olayim... Opuya gitmis arkadasa gecmis olsun
canım tekrardan hayırlı olsun diim öncebi dur bakalım kaçıncı gün donduracaklar,kaç tane kalacak? genelde kalanları mesela 2-2 veya 3-3 dondururlar,grup grup yani,bi grubu bozarlar iyi varsa kullanırlar zaten onu,eğer yoksa da diğer gruptan çözerler,benim bilgim bu,umarım yardımcı olabilmişimdir...
Değerlerin en kısa sürede normale döner inşallah. Bana yakınsın o vakit. :) Ben Çakmak erdeme gidiyorum enjeksiyona. Bugün doğum içinde bilgi aldım. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi varmış. Bakalım keseyi görürsek ya erdem yada yunus Emre arasında karar vericem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?