Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar tahlil sonucunu aldım. hastaneyi aradım hamilelik olusmus ama pazartesi günü tekrar tahlil yapın dediler sevinsem mi bilemedim. Sonucum beta hcg <5 yaziyor .simdi ben hamilemiyim

canım inan hiçbir bilgim yok.ama umudunu kesme sakın !!!şöyle düşün olursa tabiki dünyanın en güzel seyini yasıocaksın ..ama olmazsa allah sana en hayırlısını vermıştir oyle düşün yılmak yok birdaha denicez belki birdaha !!!!inan herseyin daha kötüsü var insanlar bebegini doğuruyor mis gibi olan kokusunu kokluyor görüyor ama birşey oluyor ve bebeğini kaybediyor...inan bana bende senin yerinde olsam belki daha kötü olucam ama sakın isyan etme şükret allah bizlere yasatıcak ve bu sıkıntılı günlerimi oturup okucaz burdan ...olmazsa demekki şimdi zamanı değilmiş.bazen olmadı diye isyan ediyoruz ama gün gelir iyiki olmamış deriz sabır......

Hadi inşallah hayırlı son denemen olur, takip edicem. Sürekli pozitif düşün, Allah'tan hep hayırlsını iste ve bence test tarihinden önce test yapma.
4,5 aylık olduk canım. Demin yazarken uyudu da ben de biraz nete bakabildim. Şimdi de kaka taşırdığı kıyafetlerini çitileyip makinaya attım :))) Ellerim acıdı valla, başka türlü çıkmıyorlar... Zaten sürekli alt al elini yıka, kendin için yıka, bebiş için yıka ellerin hayrı kalmadı krem bile fayda etmiyor artık :)) 4,5 aydır gece uykularım bölük börçük sürekli emzirmek için kalkıyorum, sabah uyumak istiyorum ama oğlum erkenden uyaniyor, 9-10 a kadar uyuyanlara imreniyorum ama onun bir gülüşü, cilvesi herşeye değer. Sen diye bişey kalmıyor bebek olunca.
Sizlere duam tez zamanda sizler de gecelerce uykusuz kalın, elleriniz çatlasın, saçınız başınız dağılsın inşallah ))))))
Bu gece emzirirken yine hepinize dua ettim, Allah kabul etsin inş.

Kizlar malesef sonuc cok kötü hiçbir şey hissedemiyorum sanki dondum sanki içim çekildi. Ben kahkaha atmak istiyorum.

Canim hakkimizda hayirlisini dilemekten baska care yok belki pazartesi mucizen gelir gelmesede allahtan gelene yapacak birsey yok en azindan umudumuz var ya hic yumurtamiz olmasaydi gecen umutta bi arkadasimla karsilastim 32 yasinda yumurtalari bitmis

Cevaplyan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim .Allah cok sukur Tam 13 tane yumurta toplandi ama kalitelerini bilmiyorum.Rabbim hepimizin gonlune gore versin .....ama transfer bu ay olmayacak hayirlisi artik.....hepinizi cok seviuorum

Kizlar tahlil sonucunu aldım. hastaneyi aradım hamilelik olusmus ama pazartesi günü tekrar tahlil yapın dediler sevinsem mi bilemedim. Sonucum beta hcg <5 yaziyor .simdi ben hamilemiyim

Sonucunu tam anlayamadim cnm .5 den buyuk derken kac oldugu yazmasi gerekiyor. Eger sonuc 5 se deger cok dusuk cnm.umutsuzluga kapimani istemem ama yinede kendini hazırla.canini cokta sikma hakkinda hayirlisi olsun.

Kizlar opu ya gidiyorum.lutfen dua edin.....:18::18:

Cevaplyan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim .Allah cok sukur Tam 13 tane yumurta toplandi ama kalitelerini bilmiyorum.Rabbim hepimizin gonlune gore versin .....ama transfer bu ay olmayacak hayirlisi artik.....hepinizi cok seviuorum

Geçmiş olsun. Allah tamamına erdirsin, en hayırlı zamanda bebeklerine kavuş inşallah. Şimdi dinlenme ve bebekler için güçlenme zamanı...

Haydi gözün aydın canım gayet güzel bir Sayı.hayırlısıyla pazartesi günü güzel haberler gelsin inşallah hepsi mis gibi döllensin. :) ohhh yakında sende gün saymaya başlarsın hayırlısıyla.

Güzel haber canım hamilelik oluştuysa inşallah değerinde yükselir. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Gönlünü ferah tut.

Sonucunu yarım saatte mi aldın? Ya da 1 saati aşmayan kısa bir sürede. Hamilelik oluşmuş dedilerse nesini düşünüyorsun ki? Tahliller genellikle tekrarlanıyor zaten. Endişe edecek bir şey yok. Şimdi ayaklarını uzat, sakinleş ve stres yapmayı bırak. Çok ayıp.

Hoşgeldin Blumoony
Kişisel tavsiyem, geçmişte ne kadar tedavi gördün, ne evrak biriktirdiysen hepsini getir yanında :) Mümkünse yeni bir rahim filmin de olsun elinde. Ben Kasım' dan beri gidip geliyorum, ondan dedim. Umarım çok oyalanmadan bebeğini karnına alıp dönersin evine :)

Amin. Bebeğini bizler için de öp, kokla, sev...

Geçmiş olsun. Allah tamamına erdirsin, en hayırlı zamanda bebeklerine kavuş inşallah. Şimdi dinlenme ve bebekler için güçlenme zamanı...

Amiiiiin ....yarin arayip kalitelerini soyleyecekler sonrasi kismet dua etmekten baska care yok.hemen dahiliye dr uyla gorusup tiroidimi duzenlemem gerk.

Kizlar bir sorum olucak benim yumurtalar donucak ya acaba cozunurken hepsini ayni anda mi cozecekler.yoksa parca parca mi.bilgi verirseniz sevinirim

Amiiiiin ....yarin arayip kalitelerini soyleyecekler sonrasi kismet dua etmekten baska care yok.hemen dahiliye dr uyla gorusup tiroidimi duzenlemem gerk.
Hayırlısı olsun canım. Benimde troidde nodül var gebelikte durumunda yüksek riskli gebelik dendi bana benim takibimi genel cerrah bölümü yapıyordu şimdide ordan mı takibim olmalı acaba. Kese görmeye gidince sorayım ulun beye. Senin troidde sıkıntın ne canım.
Kizlar bir sorum olucak benim yumurtalar donucak ya acaba cozunurken hepsini ayni anda mi cozecekler.yoksa parca parca mi.bilgi verirseniz sevinirim
Bu konuda bilgim yok canım.

Canim benim hipotiroidim var yavaz calisiyo yani tsh im yuksek cikiyo.gebelikte dusuk riski olusabiliyo onun icin dusmesini beklicem ben endokrin bolumune gidiyordum sisili etfalin ama simdi o kadar bekleyemem onun icin dahiliye dr na gidicem ben anadolu yakasinda oturuyorum onun icin erdeme giderim herhalde

Değerlerin en kısa sürede normale döner inşallah. Bana yakınsın o vakit. :) Ben Çakmak erdeme gidiyorum enjeksiyona. Bugün doğum içinde bilgi aldım. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi varmış. Bakalım keseyi görürsek ya erdem yada yunus Emre arasında karar vericem. :)

tamam canım söz,test tarihinden önce test yapmıcam 4,5 ay oldu heee,maşallah allah nazarlardan saklasın siziAYYY hele bi bebişim olsun da kakasını yerim kızzz ben onun bu arada çevremde bi çok kişi senin durumunda,yani bebekteki uykusuzluk,ama maşallah hepsinin bebeği büyüdü,tesadüf mü bilmem ama çok kurnaz ve akıllılar ettiğin dualara bayıldımemzirirken dua ettim yazmışsın yaa orda bittim zatenAllah razı olsun senden canım,bu stresli günlerimde verdiğin moral için

canım tekrardan hayırlı olsun diim önce bi dur bakalım kaçıncı gün donduracaklar,kaç tane kalacak? genelde kalanları mesela 2-2 veya 3-3 dondururlar,grup grup yani,bi grubu bozarlar iyi varsa kullanırlar zaten onu,eğer yoksa da diğer gruptan çözerler,benim bilgim bu,umarım yardımcı olabilmişimdir...

öncelikle canı-ı gönülden hoşgeldin arkadaşımfırça çektim ama bak sonuç bence gayet güzel,yani işe yaradı bizde senin tedavinde tüm güzel olaylara şahitlik edicez inşyurt dışından demişsin,nerden?kaçıncı denemen,problem ne,yaş kaç vs? soruyorum ki bi an önce kaynaşabilelim canımmmm

Sagol canim haklisin canim da malum heyecan dorukta herseyi merak ediyorum.cok yardimci oldun :26:

Evet canim yakiniz... peki ulun bey keseyi gorene kadar muyane ucreti aliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…