Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım bence sen kan testi yaptır o testlere pek güvenme tatlım

Butun guzel dileklerine aminnn diyorum .yarin opum var dualarina benide ekle

canım dualrımız seninle her şey gönlünce olsun güzel güzel yumoşların olsun sonrada annesine sımsıkı tutunsunlar inşallah

Son düzenleme:

Canim bu mübarek gunde ne guzel dua etmissin hepiniz için âmiiin diyorum içten tüm bu guzel duaların kabul olsun hepimiz sevinelim insallah

Evet cnm aynen acaba p.tesimi yapsam
ben olsam yapardım sonuçta 12.gün oluyo,kendini her türlü sonuca hazırladıysan yap tabi kii,ama beklemekte isteyebilirsin.ne kadar zor diil mi?benimde bu p.tesi diil bi daaki p.tesi test günüm ama belki 10.gün yani c.tesi de yapabilirim,kafam çok karışık tıpkı senin gibi:44:

bende kontrollerde saydığımda 13tü ama 7 toplandı belki 10 sayıp 20 de toparlayabilirler,kimi de öyle söylüyo,aslında miktar diil kalite önemli,sağ salim bi toplansınlar da 1 tane kalsa tutsa o da rabbimin hikmeti.sen üzülme canım tek olsun bizim olsunbakalım belki dayanamayıp 10 gün yaparım testi ben,ananas 1 dilim yiyebildim,aslında almıştım ama yiyemedim nasip olmadı,uzun mesele biraz,belki bu gün alırım 5.güne kadar yerim

nasıl olalım tatlım yaa gergin bekleyiş sürüyo:18:sen nasılsın?bu mübarek cuma gününde ettiğin tüm güzel ve içten duaların için kocaman aminnnnnnn diyorum

Cok karisik duygular icindeyim yarin bakalim ne olacak.bende yemegi dusunuyorum transfer gunu belli olsun da...

10 şubatta benim transferimim 10 günü 31 ocakta olsu transferim 12 şubat test günüm bende yapıyım mı idrar veya kan karar veremedim varsa pozitifi görebilirmiyim.

okadar zorki.....zaten bu tedeavının en zor kısmı buymuş hiç zaman gecmiyor sankı ama şimdi esimle konuştum tamam cıkabılır ama doktor o gunede test yazabılırdı neden yazmadı bir düşün belkide seviglilier günü öncesi hediyemiz gelır dahada anlamlı olur ogun dedi.içimin yağları eridi tabiki....

kızlar bu gün adet günüm bekliyorum kendilerini ama henüz gelmediii.......bu gün gelirse yarın tedavi başlasınnnnnnnnn.....umarım bu gün gelirrrrrrr...bekliyorummmmm gelllllllllll

10 şubatta benim transferimim 10 günü 31 ocakta olsu transferim 12 şubat test günüm bende yapıyım mı idrar veya kan karar veremedim varsa pozitifi görebilirmiyim.

canım kesinlik istiyorsan 10. gün kan yaptır .Kesin çıkar.Hayırlı olsun.

umutlu1980Canım nihayet sonucunu almışsın. Tebrik ederim. Hayırlı olsun.

ayyy çok güzel demiş eşin bekleyin kızlar test gününüzü bekleyin. çok zor evet ama içimizde umut ışığıyla bekliyoruz. erken test yapıncada yine test günümüzü bekliyoruz ama bu sefer üzüntülü , tereddütlü, kırgın bekliyoruz. kendimiz için bebeğimiz için test gününü beklemeliyiz.

Son düzenleme:

selam. ben bugün idrar yaptım hiç bir şey yıkmadı (( çok üzüldüm sinirlerim bozuldu. o yüzden test gününü bekle , çünkü çıkmayınca daha çok üzülüyor insan.

selam. ben bugün idrar yaptım hiç bir şey yıkmadı (( çok üzüldüm sinirlerim bozuldu. o yüzden test gününü bekle , çünkü çıkmayınca daha çok üzülüyor insan.

4 gün bekliyim bende üzülmüyüm doğru söylüyorsun çarşamba günü sabahtan gider testimi veririm. yapacak birsey yok Allah tan gelen hersey varsa vardır yoksada yoktur yoksada hayat devam edicek varsada insan çokta kafasına takınca üzülünce evliliğinden tat alamıyor bu seferde eşine haksızlık oluyor hakkımızda hayırlısı senin yarın test günün sonucu yazarsın merak ederim gönlüne göre olur inş

Ulun bey cetrotide vermisti 2 tane birini dun hemsiye yapti birini de ben bugun yaparken beceremedim 7 8 damla ziyan oldu birsey olur mu ki

Ulun bey cetrotide vermisti 2 tane birini dun hemsiye yapti birini de ben bugun yaparken beceremedim 7 8 damla ziyan oldu birsey olur mu ki

Ay taktigin seye bak .tabiki hic bir şey olmaz. Bu kadar ufak şeyleri kafana takipta simdiden sitres yaratma kendine. Rahat ol biraz

Hayırlı cumalar olsun.Üzülme canım yarın kesin sonucunu pozitif olarak alıcaksın inşallah. Yarın ola Hayrola.
canım kesinlik istiyorsan 10. gün kan yaptır .Kesin çıkar.Hayırlı olsun.

umutlu1980Canım nihayet sonucunu almışsın. Tebrik ederim. Hayırlı olsun.
Saol canım çok şükür pozitifi gördüm. Allah tamamına erdirsin. Darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım
Bişey olmaz Allah in izniyle canım. tedavin hayırlı olsun inşallah
Canımmmmmm çok sevindim pozitif sonuç almışsın
Ben bi kaç gündür evde yoktum Transfer gününe kadar kafa dağıtıyorum
Çok şükür canım pozitif sonuç aldım çok şükür. Allah'ım sanada nasip etsin inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…