günaydın kızlar. cumanız mübarak olsun. bugün 11. günüm dayanamadım sabah idrar tahlili yaptım ama hiç çizgi çıkmadı.( ona takılmak istemiyorum aslında ama en azından silik çıkmazmıydı olsaydı. moralim bozuldu. sürekli başım dönüyor.
Butun guzel dileklerine aminnn diyorum .yarin opum var dualarina benide ekle
Günaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun.Bugün yapılan güzel dualar kabul olsun inşallah.Hepimizin evi hep mutlu, huzurlu, bereketli olsun.Evlerimize hayırlı yavrular nasip olsun.rabbim bize en güzel şekilde anne ve baba olmayı nasip etsin .(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)
ben olsam yapardım sonuçta 12.gün oluyo,kendini her türlü sonuca hazırladıysan yap tabi kii,ama beklemekte isteyebilirsin.ne kadar zor diil mi?benimde bu p.tesi diil bi daaki p.tesi test günüm ama belki 10.gün yani c.tesi de yapabilirim,kafam çok karışık tıpkı senin gibi:44:Evet cnm aynen acaba p.tesimi yapsam
bende kontrollerde saydığımda 13tü ama 7 toplandıHaklisin canim ben kontrollerde 13 yumurta saydim bakalim toplaninca kaci kalicak.beni beklemekten cok cozunurken zarar gorurler mi diye korkuyorum hayirlisi simdilik oncelik senin hayirli haberlerini bekliyorum...sende ananas yedin mi tutunmaya faydasi varmis
nasıl olalım tatlım yaa gergin bekleyiş sürüyo:18:sen nasılsın?bu mübarek cuma gününde ettiğin tüm güzel ve içten duaların için kocaman aminnnnnnn diyorumGünaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun.Bugün yapılan güzel dualar kabul olsun inşallah.Hepimizin evi hep mutlu, huzurlu, bereketli olsun.Evlerimize hayırlı yavrular nasip olsun.rabbim bize en güzel şekilde anne ve baba olmayı nasip etsin .(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)
bende kontrollerde saydığımda 13tü ama 7 toplandıbelki 10 sayıp 20 de toparlayabilirler,kimi de öyle söylüyo,aslında miktar diil kalite önemli,sağ salim bi toplansınlar da 1 tane kalsa tutsa o da rabbimin hikmeti.sen üzülme canım tek olsun bizim olsun bakalım belki dayanamayıp 10 gün yaparım testi ben,ananas 1 dilim yiyebildim,aslında almıştım ama yiyemedim nasip olmadı,uzun mesele biraz,belki bu gün alırım 5.güne kadar yerim
ben olsam yapardım sonuçta 12.gün oluyo,kendini her türlü sonuca hazırladıysan yap tabi kii,ama beklemekte isteyebilirsin.ne kadar zor diil mi?benimde bu p.tesi diil bi daaki p.tesi test günüm ama belki 10.gün yani c.tesi de yapabilirim,kafam çok karışık tıpkı senin gibi:44:
ben olsam yapardım sonuçta 12.gün oluyo,kendini her türlü sonuca hazırladıysan yap tabi kii,ama beklemekte isteyebilirsin.ne kadar zor diil mi?benimde bu p.tesi diil bi daaki p.tesi test günüm ama belki 10.gün yani c.tesi de yapabilirim,kafam çok karışık tıpkı senin gibi:44:
10 şubatta benim transferimim 10 günü 31 ocakta olsu transferim 12 şubat test günüm bende yapıyım mı idrar veya kan karar veremedim varsa pozitifi görebilirmiyim.
canım kesinlik istiyorsan 10. gün kan yaptır .Kesin çıkar.Hayırlı olsun.
umutlu1980Canım nihayet sonucunu almışsın. Tebrik ederim. Hayırlı olsun.
okadar zorki.....zaten bu tedeavının en zor kısmı buymuş hiç zaman gecmiyor sankı ama şimdi esimle konuştum tamam cıkabılır ama doktor o gunede test yazabılırdı neden yazmadı bir düşün belkide seviglilier günü öncesi hediyemiz gelır dahada anlamlı olur ogun dedi.içimin yağları eridi tabiki....
10 şubatta benim transferimim 10 günü 31 ocakta olsu transferim 12 şubat test günüm bende yapıyım mı idrar veya kan karar veremedim varsa pozitifi görebilirmiyim.
selam. ben bugün idrar yaptım hiç bir şey yıkmadı(( çok üzüldüm sinirlerim bozuldu. o yüzden test gününü bekle , çünkü çıkmayınca daha çok üzülüyor insan.
Ulun bey cetrotide vermisti 2 tane birini dun hemsiye yapti birini de ben bugun yaparken beceremedim 7 8 damla ziyan oldu birsey olur mu ki
ziyaretçi arkadaşlar gelin üye olun,öyle uzaktan okumakla olmaz,ne demişler ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR
Hayırlı cumalar olsun.Üzülme canım yarın kesin sonucunu pozitif olarak alıcaksın inşallah. Yarın ola Hayrola.günaydın kızlar. cumanız mübarak olsun. bugün 11. günüm dayanamadım sabah idrar tahlili yaptım ama hiç çizgi çıkmadı.( ona takılmak istemiyorum aslında ama en azından silik çıkmazmıydı olsaydı. moralim bozuldu. sürekli başım dönüyor.
Saol canım çok şükür pozitifi gördüm. Allah tamamına erdirsin. Darısı sana ve isteyen herkese inşallah canımcanım kesinlik istiyorsan 10. gün kan yaptır .Kesin çıkar.Hayırlı olsun.
umutlu1980Canım nihayet sonucunu almışsın. Tebrik ederim. Hayırlı olsun.
Bişey olmaz Allah in izniyle canım. tedavin hayırlı olsun inşallahUlun bey cetrotide vermisti 2 tane birini dun hemsiye yapti birini de ben bugun yaparken beceremedim 7 8 damla ziyan oldu birsey olur mu ki
Çok şükür canım pozitif sonuç aldım çok şükür. Allah'ım sanada nasip etsin inşallah. :)Canımmmmmm çok sevindim pozitif sonuç almışsın
Ben bi kaç gündür evde yoktumTransfer gününe kadar kafa dağıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?