Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amiiiiin ....yarin arayip kalitelerini soyleyecekler sonrasi kismet dua etmekten baska care yok.hemen dahiliye dr uyla gorusup tiroidimi duzenlemem gerk.

Hiç üzme kendini. İki kuzenim evlendi benden sonra ikisinde de tiroid sorunu vardı. Birisi bekarlığında başlamıştı tedaviye, diğeri bebek için uğraşırken öğrendi. Şimdi birisinin 5 aylık kızı var, diğeri de hamile, yaz başı doğumu olacak :) Seninki de düzene girer ve sen de kavuşursun bebeciklerine :)

Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam

canım benim gözün aydın Rabbim kucağınada almayı nasip etsin uzun zamandır siteye giremedim ama hep aklımdaydın çok merak ettim gerçi sonucun ne çıkacağını tahmin ediyorduk darısı bütün isteyenlerin başına

Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah. Teşekkür ederim. Allah'ım İnşallah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu. :) ) )

Hosbulduk efenim, hosbulduk Azerbaycan, Baku' den gelecegiz ama azeri degiliz, esim turk,ben Romanya'dan tatarim :) karisik biraz...ilk denememiz olacak kismetse, iki kere asilama denedik burda, en son da rahim filmi cektik (2012 eylulde cekmistim Istanbul'da temiz cikmisti) bu sefer de iyi cikti ama bir tupte kucuk bir siskinlik-yani iltihap gorunmus) simdi onu tedavi ediyoruz...sonra direkt tup bebek denemeye karar verdim, nerdeyse 3 senedir deniyoruz, sebepsiz infertilte, degerlerim hep normal cikti, esiminkileri de. Ben 33, esim 34 yasindayiz.

Ben sizlere birsey sormak istiyorum...asilamalardan sonra progesteron kullandim hem de bayagi yuksek doz, ama yine de tam zamaninda adet oldum, hala ilaci aldigima ragmen, dozumu hic bitiremedim. Benim adetim 24 gunde bir gelir, hic sasmadan, onu 26-28 gune cekmeye calistik ama nafile..aranizda var midir boyle kisa araliklarda adet goren ve progesteron ile geciktirebilen?

Kizlar selam tekrar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim. Ama ilk aradığım da telefonla bilgi vermiştim ve onlarda bana yanlış söylemiş. Sonra tahlili faksladim ve aradılar hamile değil siniz diye. Icim acıyor, canım yanıyor. Hissettiğim duyguları yazıya bile dokemiyorum. Sanki elimden ruhumu aldılar, nefes alamıyorum. Bu konu uzerine cumle bile kuramiyorum birtek buraya bu kadar çok sey yapabiliyorum. Bir müddet giremeyebilirim. Hepinize cok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.

Çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum. Gönlünü ferah tut. Allahım sanada bu mutluluğu yaşatacak inşallah. Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki canım Biraz daha sabretmen lazım sanırım.

Üzülme desek te üzüleceksin ama çabuk dön aramıza ve bize aslında ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu göster.

Bildiğim kadarıyla söke söke alıyorlar 250 tl yi. :) ) ) aslında almamalılar.tedavi devamı olarak bi muayeneyi ilaç ayarlamaları için yapmalılar.. :) bence
Canim sen baska dr a gitsen bile umutu ara soyle doktorum boyle böyle dedi diye onlar ilaclari ayarlıyo zaten telefinda soylediler bana hangi ilaci hangi haftaya kadar kullanacagimi burdaki doktorumda merkezden verilen hicbir ilaca karismamisti zaten sen ara sor onlarla paralel gidelim demisti igneyle jele 10. Haftaya kadar folbiol 12. Haftaya kadar coraspirin 20. Haftay kadar decavit doguna kadar devam et dediler bana oyle iste ilaclar icin gideceksen diye yaziyorum yoksa icin nerde rahat edecekse oraya git bebisinden degerli degil ya :)

Cevaplyan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim .Allah cok sukur Tam 13 tane yumurta toplandi ama kalitelerini bilmiyorum.Rabbim hepimizin gonlune gore versin .....ama transfer bu ay olmayacak hayirlisi artik.....hepinizi cok seviuorum

maşallah canım inşallah annesi yumoşların seni hiç bırakmazlar inşallah

canım biz bilmiyoruz hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu üzülme dimiycem ama benim ve burdaki bir çok arkadaşımızın yaşadığı bir şey bu malesef insan üzülüyor sanki koca binayı üzüerine çökmüş gibi hissediyorsun ama zaman her şeyin ilaçı lütfen kendini cabuk toparlayıp aramıza en yakın zamanda geri dön lütfen

İlk muayeneye umutamı gitsem yoksa başka bir doktoramı gitsem bilemedim.keseyi görmek rahim duvarı falan detay çok ya ondan. :) bizim detaylar hiiç bitmez zaten. Yunus emrede kadın doğum doktorum var ama şimdi bana biraz uzak kalıyor. Hani doğum için yakın bi yerde bi doktormu bulsam. Oooff bilemiyorum. Canım Senin bi önerin olur mu?

slm kızlar tedavim son sürat devam ediyor bugün sabah 9 da umuttaydım byağı kalabalıktı acaba forumdan birileri varmı dedim kendi kendime eğer olan varsa, başımda mavi şal olan benim ama 15 dk durmadım bile hemen aldılar beni kontrole,salı günü opu var dedi ulun bey eğer 5. gün embriyosu olursa ki önceki tedavimde öyle olmuştu transfer günü pazara denk geiyor ve bildiğim kadarıyla pazar günü merkez kapalı bu durumlarda nasıl ayarlama yapıyorlar acaba bilgisi olan varmı acaba?bu 3. tedavim ve zaman çok çabuk geçiyor opuya ne zaman geldim anlamadım diğerlerinde böyle olmamıştı bu arada elimde ilaçlarıın yarısı duruyor tedavi sonuçlanmak üzere haıylısı bakalım çimdeki ses bu seferde olmayacak ama eninde sonunda bir gün olacak diyor :26:
umutlu arkadaşımız hamişmiş rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir inşallah
demaydemay rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım
tedaviye yeni başlayacaklar ve test tarihini bekleyenler rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inaşşah

kızlar bir sorum daha var ben diğer 2 tedavimdede çalışmıyordum ama şimdi çalışıyorum ve işim sürekli oturarak çalıştığım bir yer ve işyer,ne servisle gidip geliyorum sizlere sormak istediğim 15 günlük izin hakkım var transferin ilk günü iznimi kullanmaya başlıyacam acaba 1 haftasını kullanıp işe geri dönsem zamanın çabuk geçmesi için çünkü çalışırken ister istemez kafa dağılıyor zaman akıyor yoksa 15 günü kullanıp evde sıkıntıdan patlasammı ve diğer tedavilerimden test tarihine kadar yatmadım ama hiç birşeyde yapmadım namazlarımı bile oturduğum yerden kıldım ama bu tadevimden hayyattan çok soyutlamak istemiyorum kendimi ilk 3-4 gün dinlenip daha sonra kontrollü bir şekilde hayata devam etmek istiyorum lütfen arkadaşlar bir fikir verin siz olsanız ne yapardınız :26:

Canim istanbulda yasamiyorumki hic te bi fikrim yok sakaryadayim ben inşallah iyi birini bulursun

Canim tedavin hayirli olsun benimde carsamba opu :) neden tedavinden umitsizsin Allahin izniyle olur ins esime ya cumartesi transfer demis yada pazartesi pazari hic karistirmamis

Bende calisiyorum ve ilk denemem :) ben 4 5 gun yatip ise geri donmeyi dusunuyorum zaten oturarak calisiyorum bende

Canim benim son denememde transferimin pazara gelme ihtimali vardı ulun beyin hemşiresi pazara gelirse merkez açılıyor dedi mecbur yani 5. Güne denk geliyosa bigun once bigun sonra koyma şansları yok Canim takma kafana onlar ayarlar tedavin hayırlı olsun bu arada Canim bende dondurulmusa başladım Şubat 19da transferim

arkadaşlar merhaba.birşey soracağım.2 sene önce umutta bir negatif denemem oldu.doktorum ulun beydi.şimdi tekrar başlamaya karar verdik.görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.önceden ilk görüşme ücretliydi şimdi nasıl olur bilmiyorum.bilgisi olan varmı

meraba canım bende ocak ayının başında gitmiştim yasemin hn görüştüm benden bir iki tahlil istedi şuan onların sonuçlarını aldım bende gidicem ama ilk görüşmedende yanlış hatırlamıyosam 225 TL kadar bi ücret alıyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…