Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

10 şubatta benim transferimim 10 günü 31 ocakta olsu transferim 12 şubat test günüm bende yapıyım mı idrar veya kan karar veremedim varsa pozitifi görebilirmiyim.
canım,benim 5.gün embriyosu 10.gün yapabilirim ama dayanabilirsem drların dediği gibi 12.günü beklerim,sende içinden geldiği gibi davran,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

ohhhh içinin yağları eridi heee,biz çok sabırsızız aslında,Allah tan eşlerimiz daha soğukkanlı,ben 10.gün yapıım eğer varsa 12.günde yaptığımda katlanıyo mu diye bakıcaktım,ama çok kararsızım:44: benim eşimde senin eşin gibi beklemekten yana,offf Allahım yaaaa sabır ver bizeeeee

Süpersin sen yaaaa
Fıstığım maşallah keyfin yerinde çok sevindim test günün ne zaman cnm heyecanla bekliyorum
keyfim yerinde canım ama zaman geçmiyo hemde hiççççç:18:test günüm 17 şubat ama bekleyebilir miyim bilemiyorum,dün eşime 15 şubatta yapıım dedim yok diyo,ısrar etsem kabul edicek ama,bilmiyorum canım yaa çok kararsızım:18:10.gün yaparsam eğer gebelik varsa 12.gün yaptığımda düzgün katlanma var mı diye bakıcaktım

nasıl olalım tatlım yaa gergin bekleyiş sürüyo:18:sen nasılsın?bu mübarek cuma gününde ettiğin tüm güzel ve içten duaların için kocaman aminnnnnnn diyorum
canım bencede devam et ananasın faydası gerçektende çokmuş.canım bende tedavim bazı nedenlerden dolayı ertelendi şuabtın 28 tekrardan rahim filmi çektircem ondan sonraki adetimde de başlarım herhalde

kızlar bu gün adet günüm bekliyorum kendilerini ama henüz gelmediii.......bu gün gelirse yarın tedavi başlasınnnnnnnnn.....umarım bu gün gelirrrrrrr...bekliyorummmmm gelllllllllll

canım bekliyosun ya o yüzden cabuk gelmez senin için hayırlısı ne zamansa o zaman başla ben hep öyle diyorum

canım bekliyosun ya o yüzden cabuk gelmez senin için hayırlısı ne zamansa o zaman başla ben hep öyle diyorum[/QUOTE]
evet canım normalde gelirdi mutlaka ama gelmedi artık hayırlısı

Evett ya kizlar bekleyelim boyle bebeklerimiz varsada strese giriyor minik kuşlarımiz....sabir sabir allah verir insallah

Kizlar opu ya gidiyorum.lutfen dua edin.....:18::18:

Kizlar Günaydın tahlil için Hastanedeyim dua edin hayırlı haberler alayım
alpinannesi:sorunsuz bi şekilde,yumoşlarını emanet bıraktığın yerden, zamanı gelince yine sorunsuz bi şekilde alabileceğini umuyorum,Allah yardımcın olsun canım prenzezz:canım güzel haberlerini bekliyorum,seninde yardımcın olsun Rabbim

Kizlar opu ya gidiyorum.lutfen dua edin.....:18::18:
İnşallah canım hayırlısı olsun güzel güzel yumyumların olsun . Birinci kalite olanından.hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.
Allah yardimcin olsun kuzum bende merkeze gidiyorum asagida sana dua edicem sali galiba benimde opu
Seninde yumyumların iyi ve sayısı güzeldir inşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kizlar Günaydın tahlil için Hastanedeyim dua edin hayırlı haberler alayım

İnşallah canım inşallah bebiş haberiyle gelirsin. Allah'ım gönlüne göre versin İnşallah canım

canım,benim 5.gün embriyosu 10.gün yapabilirim ama dayanabilirsem drların dediği gibi 12.günü beklerim,sende içinden geldiği gibi davran,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Uzun bir aradan sonra merhaba, çok fazla giremiyorum artık siteye, girsem de eylül annelerini takip edip çıkmak zorunda kalıyorum ama seni görünce yazmak istedim. Geçen sene bu zamanlar ben de aynı şeyleri yaşamıştım çok şükür yavrum şu an kucağımda. İkinci denemendi bu sanırım umutta, inşallah pozitif sonuç alırsın tabi öncelikle hakkında hayırlısı olsun, Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin. Herkese ama isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.

Bu arada hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Tedavide olanlara ve başlayacaklara da Allah kolaylıklar versin, güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Hiçbirşeyden yılmayın, sonucu herşeye değiyor.

klarammmmm seni gördüğüme nasıl sevindim yazdıklarına ne kadar hüzünlendim anlatamamevet canım 2.denemem. ve son olur inşş,düşünüpte yazdığın için de Allah razı olsun,ilaç gibi geldin bana,bebişin iyidir umarım,ne kadarlık oldu? yürekten gelen güzel duaların için de aminnnnn

Kizlar tahlil sonucunu aldım. hastaneyi aradım hamilelik olusmus ama pazartesi günü tekrar tahlil yapın dediler sevinsem mi bilemedim. Sonucum beta hcg <5 yaziyor .simdi ben hamilemiyim

Kizlar malesef sonuc cok kötü hiçbir şey hissedemiyorum sanki dondum sanki içim çekildi. Ben kahkaha atmak istiyorum.

Merhaba kizlar, ben de yeni uye oldum, demaydemay firca cekti gecen gun, hesabim da anca acildi :)....bir suredir yazdiklarinizi okudum, heyecaniniza sabirsizliginiza endisenize mutlulugunuza ortak oldum.. En taze hamisleri tebrik ediyorum, darisi hepimizin basina... Ben de kismetse nisanda umut tup bebek merkezinde tedaviye baslayacagim, yurt disindan gelecegim icin umarim ertelemezler..sizden tedaviden once yapilmasi gerekenlerle ilgili ogutlerinizi rica ediyorum, hazirlikli olayim... Opuya gitmis arkadasa gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…