canım,benim 5.gün embriyosu 10.gün yapabilirim ama dayanabilirsem drların dediği gibi 12.günü beklerim,sende içinden geldiği gibi davran,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun10 şubatta benim transferimim 10 günü 31 ocakta olsu transferim 12 şubat test günüm bende yapıyım mı idrar veya kan karar veremedim varsa pozitifi görebilirmiyim.
ohhhh içinin yağları eridi heee,biz çok sabırsızız aslında,Allah tan eşlerimiz daha soğukkanlı,ben 10.gün yapıım eğer varsa 12.günde yaptığımda katlanıyo mu diye bakıcaktım,ama çok kararsızım:44: benim eşimde senin eşin gibi beklemekten yana,offf Allahım yaaaa sabır ver bizeeeeeokadar zorki.....zaten bu tedeavının en zor kısmı buymuş hiç zaman gecmiyor sankı ama şimdi esimle konuştum tamam cıkabılır ama doktor o gunede test yazabılırdı neden yazmadı bir düşün belkide seviglilier günü öncesi hediyemiz gelır dahada anlamlı olur ogun dedi.içimin yağları eridi tabiki....
Süpersin sen yaaaa
Fıstığım maşallah keyfin yerinde çok sevindim test günün ne zaman cnm heyecanla bekliyorum
bende kontrollerde saydığımda 13tü ama 7 toplandıbelki 10 sayıp 20 de toparlayabilirler,kimi de öyle söylüyo,aslında miktar diil kalite önemli,sağ salim bi toplansınlar da 1 tane kalsa tutsa o da rabbimin hikmeti.sen üzülme canım tek olsun bizim olsun bakalım belki dayanamayıp 10 gün yaparım testi ben,ananas 1 dilim yiyebildim,aslında almıştım ama yiyemedim nasip olmadı,uzun mesele biraz,belki bu gün alırım 5.güne kadar yerim
canım bencede devam et ananasın faydası gerçektende çokmuş.canım bende tedavim bazı nedenlerden dolayı ertelendi şuabtın 28 tekrardan rahim filmi çektircem ondan sonraki adetimde de başlarım herhaldenasıl olalım tatlım yaa gergin bekleyiş sürüyo:18:sen nasılsın?bu mübarek cuma gününde ettiğin tüm güzel ve içten duaların için kocaman aminnnnnnn diyorum
kızlar bu gün adet günüm bekliyorum kendilerini ama henüz gelmediii.......bu gün gelirse yarın tedavi başlasınnnnnnnnn.....umarım bu gün gelirrrrrrr...bekliyorummmmm gelllllllllll
ayyy çok güzel demiş eşin bekleyin kızlar test gününüzü bekleyin. çok zor evet ama içimizde umut ışığıyla bekliyoruz. erken test yapıncada yine test günümüzü bekliyoruz ama bu sefer üzüntülü , tereddütlü, kırgın bekliyoruz. kendimiz için bebeğimiz için test gününü beklemeliyiz.
Evett ya kizlar bekleyelim boyle bebeklerimiz varsada strese giriyor minik kuşlarımiz....sabir sabir allah verir insallah
Kizlar opu ya gidiyorum.lutfen dua edin.....:18::18:
Kizlar Günaydın tahlil için Hastanedeyim dua edin hayırlı haberler alayım
alpinannesi:sorunsuz bi şekilde,yumoşlarını emanet bıraktığın yerden, zamanı gelince yine sorunsuz bi şekilde alabileceğini umuyorum,Allah yardımcın olsun canımKizlar Günaydın tahlil için Hastanedeyim dua edin hayırlı haberler alayım
İnşallah canım hayırlısı olsun güzel güzel yumyumların olsun . Birinci kalite olanından.hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.Kizlar opu ya gidiyorum.lutfen dua edin.....:18::18:
Seninde yumyumların iyi ve sayısı güzeldir inşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzAllah yardimcin olsun kuzum bende merkeze gidiyorum asagida sana dua edicem sali galiba benimde opu
canım,benim 5.gün embriyosu 10.gün yapabilirim ama dayanabilirsem drların dediği gibi 12.günü beklerim,sende içinden geldiği gibi davran,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
klarammmmm seni gördüğüme nasıl sevindim yazdıklarına ne kadar hüzünlendim anlatamamUzun bir aradan sonra merhaba, çok fazla giremiyorum artık siteye, girsem de eylül annelerini takip edip çıkmak zorunda kalıyorum ama seni görünce yazmak istedim. Geçen sene bu zamanlar ben de aynı şeyleri yaşamıştım çok şükür yavrum şu an kucağımda. İkinci denemendi bu sanırım umutta, inşallah pozitif sonuç alırsın tabi öncelikle hakkında hayırlısı olsun, Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin. Herkese ama isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Bu arada hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Tedavide olanlara ve başlayacaklara da Allah kolaylıklar versin, güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Hiçbirşeyden yılmayın, sonucu herşeye değiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?