Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

CAnım ilk muayene ücretini 1 kez veriyorsun 3 olsun 4 olsun deneme almıyorlar.Yani ben vermedim.

kızlar meraba bişey sormak istiyorum ananasın tutunmaya faydası olduğunu yazmışşsınız acaba ne zaman kullanılıyor bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi
Canım ananas kanı cıvıtıyor. Buda kan damarlarının rahmi daha iyi beslemesi anlamına geliyor.

Kizlar merkezden aradilar 13 yumurtadan 9 u dollenmeye baslamis ama benimkiler donacacagi icin 3. Gunde do duracaklarmis acaba eden 5.gune gelmelerini beklemiyorlar.bu kalitesiz anlamina geliyo yardimci olursaniz sevinirim
Canım demekki yumurtaların kaliteli 3. günde. 8 veya 10 hücreli olunca donduruyorlar ki bu da 3. gün için olması gerekn iyi bir hücre sayısı. Ondan sonrada düzgün çözünürlerse yine embriyonun durumuna göre blastosist olmasını bekliyorlar. YAni 3. gün dondurulmaları iyi bişey:) Hayırlı olsun.
teşekkür ederim fiyat cevabın için benim eşimin mikro tse ameliyatı olması gerekiyor peki orada o yapılıyormu ve onun fiyatını bilen varmı

Yapılıyor canım , Emre Bey var orada Ürolog. geçen yıl ben sormuştum ya 2250 yada 2500 idi.

Iyi aksamlar acaba soru sorsabilirmiyim tüp bebek icin ucret ne acaba ben hic yaptirmadim ama yapticagiz inşallah paraya ogrensem ona bakacam para biriktirecegiz allah he kadina nasip etsin inşallah bebek rabbim yar ve yardimcimiz olsun

kızlarrr 3 gündür istanbuldayım tedavi için geldim adetim gelmedi yaaa...çıldereceğimmmmmm :)) acaba bu konuyu ulun hoca ile görüşsem mi yoksa beklemeye davam mı edeyimm 3 gün geçti adetimmm yardımınız bekliyorummmm

Sakin ol canim, ben de tedaviye bir an once baskamak icin hadi gelsin artik diyorum ama ben de bekleyisteyim mesela ve daha cook beklemem lazim....pekiiii....hamile olabilir misin acabaaa??

Sakin ol canim, ben de tedaviye bir an once baskamak icin hadi gelsin artik diyorum ama ben de bekleyisteyim mesela ve daha cook beklemem lazim....pekiiii....hamile olabilir misin acabaaa??
yok yaa idrar tahlili yaptım ama yok bişi ve hiç gecikmezdi (( yaa ben misafir olarak kalıyoumm sıkıntılı işler bunlar

Mikro tese yapiliyo Canim Emre bakircioglu yapiyo esim Haziran'da olmuştu 2250 idi fiyat ama şimdi artmıştır şimdiki fiyatı bilmiyorum

Cansnsen nasilsin :) benim carsamba opum var duruma gore cumartesi yada pazartesi transfer olucak :)
Sende durumlar nasil :)
Bu arada benden su gibi yumurtlama akintisi geliyo normal mi acaba belimde agriyo yumurtalarim gitmesinden tirsiyorum

Cansnsen nasilsin :) benim carsamba opum var duruma gore cumartesi yada pazartesi transfer olucak :)
Sende durumlar nasil :)
Bu arada benden su gibi yumurtlama akintisi geliyo normal mi acaba belimde agriyo yumurtalarim gitmesinden tirsiyorum
İyiyim Canim benim Cok şükür kac gündür takip ediyorum da yazamıyorum evimi temizledim transferden sonra rahat duriyim diye şimdiden başladım :) sen nasılsın heyecan var mi bende ctesi kontrole gitcem kan tahlili yapilcak bide gebelik aşısını konuscaz Çarşamba bi aksilik olmazsa transferim olcak sen benden once öğrencen yani hamileliğini :) o akıntı normal Canim benimde oluyodu sinir stres karnım patliyodu okadar iğne ilaç ondan oluyo Canim korkma düşecek bisey değil yumurtaların sağlam duruyodur :) kac tane oldu Canim

Ay valla belimde agriyo dursun yumyumlarim yerinde canim benim tek yumurtaligim var vakti zamaninda beni apandisit ameliyati yapan doktor sag yumurtaligimida almis bunuda ulun bey anladi ben 10 tane saydim kontrolde ulun bey yumurta avciligi yapma deci iyi dedi ama bende grip oldum bi yandan tedavi stresi bi yandan acayibim ilk baslardaki kafar pozitif degilim bakalim hayirlisi

arkadaşlar günaydın bugün transferimin 10.günü sizce kan testi yaptırıyım mı 12 şubat normal test günüm yaptırsam mı bugün cıkarmı varsa:)akıl verin lütfen

Dinlen Canim yumurtalar toplandıktan sonra rahatlarsin insallah haberin yokmuydu ulun beye gitmeden once.10 yumurta gayet iyi Masallah benim son tedavimde 8 toplanmıştı sayı önemli değil zaten insallah kaliteleride yerindedir güzelde dollenir de bebis olur sana.Cok heyecanlı istekli oldun mu olmuyo zaten bosver heyecanında olmasın daha rahat geçirirsin vaktini benimde nasil gecti bilmiyorum 4 gunüm kaldi kontrole insallah bu sefer hepimizin olur cok yoruluyo insan gercekten

arkadaşlar günaydın bugün transferimin 10.günü sizce kan testi yaptırıyım mı 12 şubat normal test günüm yaptırsam mı bugün cıkarmı varsa:)akıl verin lütfen

Canim bİlmiyorum ama ben 3 sefer tam gunünde yaptırdım bisey değişmedi hep negatif bu sefer karar verdim burdaki arkadaşlarda 10. Gun yaptırdılar çıktı bende bu sefer beklemiycem 2 gun once ya sevincem ya uzulcem.dayanamiyosan yaptir bence

dayanamıyorum yaa çarşamba gelmiyor akşam cesaret edersem yaptırcam:)

Yoktu canim 30 yasinda tek yumurtaligimin olmadigini soyledi ulun bey bu yasima kadar hicbir aksilik yasamafim adetler felan cok duzrnlidir ayrica ulundan once hamile kaldim iki doktor gordu beni anlamadilar :) ulun soyleyince inanamadim ama simdi tedavide sag tarafimda hic yumurta gelismeyince krsinlesmis oldu hayirlusi allahtan sol tarafimda problem yok cok sukur dedigin gibi ins kalite olurlar ins kavusuruz bebislerimize su carsamba hemen gelse hayirlisiyla transferimizi olsak

dayanamıyorum yaa çarşamba gelmiyor akşam cesaret edersem yaptırcam:)

Arkadaşım 5. gün embriyosuysa 10. günde mutlaka bi değer çıkar.
benim 5. gün embriyosuydu. 10. gün 160 çıkmıştı değerim..
çok heyecanlı zaman geçmek bilmiyor gerçektennn.
inşallahhhh güzelll sonuç alırsınnnnnn.HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN.

5.gün embriyosu öyle demişlerdi bakalım akşam iş çıkışı verebilirsem yaptırıcam yoksa düşünmekten artık deliricem varsada hamilelelik belirtisi olmuyor değilmi sol kasığımda sadece adet olucakmışım gibi sızlama var ama öyle göğüslerde şişme yanma bilmem ne hiçbirsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…