Çıkar cnm hadi inşallah pozitiftir
kızlar günaydın kafayı yemek üzereyim adetim gelmedi daha....lütfen yardım edin maydanoz suyu içersem adet için zararı var mı tedavide.ÖLE BEKLEMEKTEN YORULDUM
eşim şu aceleciğine cok kızıyorum dio doktor ne dediyse onu yap sakına yapma diyo çarşambayı bekle diyo birsey cıkcak üzülceksin diyo kocacığımın dediğini yapıyım çarşambayı bekliyimgögüsümü elleyince göğüslerim ağrıyor benim psikolojikmi acaba
Bütün eşler aynımı benimkide bana kızardı ben gizli yaptırmıştım
Şaka bi yana eşin haklı cnm şimdi yaptırsan sonuç düşük çıksa üzeleceksin en iyisi doktorun dediği zamanda testi yaptırmak ..
çarşamba gününe ne kaldı cnm 2 güncük daha sık dişiniHerkezin belirtisi farklı oluyor normalde sende kesin duymuşsundur göğüslerde ağrı olması hamilelik belirtisi derler inşallah seninkide öyledir benim de tam tersi göğsüm ağrımamıştı belim ağrıyordu seninde belinde ağrı varmı cnm ?
cok umutlanmak istemiyorum kendimide şartlandırmak gerçi ya var ya yok hayat devam ediyor belimde ara ara oluyor özellikle cok oturduğumda dün hele cok ağrıdı ama bugün birsey yok bilmiyorum artık hamilelik belirtisimi hatta eşime dedim abartma dedidaha ne belirtisi olucak dedi hatta eşime keşke erkekler hamile kalsa dedim keşke dedi oda emin ol siz kadınlar kadar kafamıza takıp kuruntu yapmayız dedi:):):)
Aman onlar bizlerden daha fazla kafaya takarlardı başlarına gelmeyeceğini bildiği için rahat rahat konuşuyorlar
Cnm psikolojik olduğunu düşünmüyorum ağrı varsa vardır sen bakma eşineayyy hadi inşallahh cnm pozitif sonuç alırsın kimse üzülmesin kimse negatif sonuç almasın Ben bile heyecanlanıyorum carşamba günü sabahtan git kan vermeye çok bekletme bizi
cevabın için teşekkür ederim ilaç kaç günlük..bir de ilaç bitmeden gelme ihtimali yok mu....lütfen cevap...sıkıldıysan tarlutal iç adetini söksün zararlı değil ben öyle yaptım günde 3 tane iç bitince ilaç adet görüceksin
kısmet bakalım inş vardır çarşamba sabah erkenden gidicem 2 saatte veriliyormuş sonuç hayırlısı yaa görücez yazarım sonucu
cevabın için teşekkür ederim ilaç kaç günlük..bir de ilaç bitmeden gelme ihtimali yok mu....lütfen cevap...
Cnm yorumunu beğenmek istedim sanırım negatif puanmı verdim ne yanlışlıkla yaptım :44:
10 günlük heralde onu tam hatırlamıyorum günde 3 tane iç sabah öğle akşam iç cabuk biticek içerkende adet olma sansın var olabilirsinde yada ilaç biticek sonra 3.gün felen adet olucan bekleyemiyorsan iç bence zararlı değil ben içtim adetim birtürlü gelmemişti içtim bitti 3.gün adet oldum:)internettende araştırabilirsin adet söktürücü ilaç diye eczane reçetesiz veriyor ben pko hastası olduğum için olmadığım zaman cok içtim adetin gelecek
Canim ben sakaryada cikartmistim ama yine yarsimci olacaksa yazayim bizden 3 spermiyogram rahim filmi adetin 2 ve sanirim 21. Gunuydu yapilmis hormon testleri isteniyo ilk etapta sonra tamam size rapor cikar dediklerinde 3 yillik evllik sarti vardi nufua cuzdani fotokopileri nikah cuz. Fot. Sigortadan 900 is gunu olmasi lazim sigortali olduguna dair belge nufus kayit ornegi filan isteniyoduKızlar tup bebek icin rapor cikaracam.sartlari neler 2 asilamam var.sebepsiz kısırlık.
Hangu hastaneden ne kadar surede ve hangi evraklarla alabilirim.acill yardim .
Evet canim hamileyim cok şükür
urazcım çok sağol ama benım adetim hiç gecikmezdi..şehir dışından geldim misafir olarak kalıyorum korkum kullnmaya başlasam ya geleceği varsa geciktirirsee.....offff 2-3 günlük olsaydı tmm da 10 günn offf iznimde bitecek allahım yardım etttt bizeee
Benim de 3. de çok akıntı gelmişti ve ağrı olmuştu. Yumurtalar çatladı diye endişelendim bende. Nasılsa muayeneye gitcen, Ulun Bey'e sor bence.Cansnsen nasilsin :) benim carsamba opum var duruma gore cumartesi yada pazartesi transfer olucak :)
Sende durumlar nasil :)
Bu arada benden su gibi yumurtlama akintisi geliyo normal mi acaba belimde agriyo yumurtalarim gitmesinden tirsiyorum
Canım bekle bence 5. gün bidaha test yap bakalım . Böyle tedaviye hazırlanırken hamile kalan çok var.yok yaa idrar tahlili yaptım ama yok bişi ve hiç gecikmezdi(( yaa ben misafir olarak kalıyoumm sıkıntılı işler bunlar
Niye bu kadar kafan karışıyorki canım. 10. gün zaten çıkar varsa gebelik. Düşük çıksa ne olacak ki. Önemli olan 2 günde 2 kat artış olması. Zaten bidaha yaptıracaksın. Ben hep 10. gün yaptırdım.Çoğu arkadaş da öyle yapıyor zaten.arkadaşlar günaydın bugün transferimin 10.günü sizce kan testi yaptırıyım mı 12 şubat normal test günüm yaptırsam mı bugün cıkarmı varsa:)akıl verin lütfen
Ulun Bey cin gibi adam valla. Çok zeki. Emin olmadan da söylemez bişeyi. O yüzden ben çok güveniyorum.Yoktu canim 30 yasinda tek yumurtaligimin olmadigini soyledi ulun bey bu yasima kadar hicbir aksilik yasamafim adetler felan cok duzrnlidir ayrica ulundan once hamile kaldim iki doktor gordu beni anlamadilar :) ulun soyleyince inanamadim ama simdi tedavide sag tarafimda hic yumurta gelismeyince krsinlesmis oldu hayirlusi allahtan sol tarafimda problem yok cok sukur dedigin gibi ins kalite olurlar ins kavusuruz bebislerimize su carsamba hemen gelse hayirlisiyla transferimizi olsak
Korkacak bişey yok canım. Ben şu damaryolu olayından çok tırsıyorum. Onun haricinde bi yatıyon bi kalkoyon o kadar. Öyle ağrı falan da olmuyor dişe dokunacak kadar yani.Opudan tirsiyorum giderken ne goturmem lazim
Benim de 3. de çok akıntı gelmişti ve ağrı olmuştu. Yumurtalar çatladı diye endişelendim bende. Nasılsa muayeneye gitcen, Ulun Bey'e sor bence.
Canım bekle bence 5. gün bidaha test yap bakalım . Böyle tedaviye hazırlanırken hamile kalan çok var.
Niye bu kadar kafan karışıyorki canım. 10. gün zaten çıkar varsa gebelik. Düşük çıksa ne olacak ki. Önemli olan 2 günde 2 kat artış olması. Zaten bidaha yaptıracaksın. Ben hep 10. gün yaptırdım.Çoğu arkadaş da öyle yapıyor zaten.
Ulun Bey cin gibi adam valla. Çok zeki. Emin olmadan da söylemez bişeyi. O yüzden ben çok güveniyorum.
Korkacak bişey yok canım. Ben şu damaryolu olayından çok tırsıyorum. Onun haricinde bi yatıyon bi kalkoyon o kadar. Öyle ağrı falan da olmuyor dişe dokunacak kadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?