Yoktu canim 30 yasinda tek yumurtaligimin olmadigini soyledi ulun bey bu yasima kadar hicbir aksilik yasamafim adetler felan cok duzrnlidir ayrica ulundan once hamile kaldim iki doktor gordu beni anlamadilar :) ulun soyleyince inanamadim ama simdi tedavide sag tarafimda hic yumurta gelismeyince krsinlesmis oldu hayirlusi allahtan sol tarafimda problem yok cok sukur dedigin gibi ins kalite olurlar ins kavusuruz bebislerimize su carsamba hemen gelse hayirlisiyla transferimizi olsak
5.gün embriyosu öyle demişlerdi bakalım akşam iş çıkışı verebilirsem yaptırıcam yoksa düşünmekten artık deliricem varsada hamilelelik belirtisi olmuyor değilmi sol kasığımda sadece adet olucakmışım gibi sızlama var ama öyle göğüslerde şişme yanma bilmem ne hiçbirsey yok
5.gün embriyosu öyle demişlerdi bakalım akşam iş çıkışı verebilirsem yaptırıcam yoksa düşünmekten artık deliricem varsada hamilelelik belirtisi olmuyor değilmi sol kasığımda sadece adet olucakmışım gibi sızlama var ama öyle göğüslerde şişme yanma bilmem ne hiçbirsey yok
bencede yaptır varsa mutlaka bi değer çıkacaktır..
belirtilere takılma herkeste farklı oluyo..
bendede çok bi belirti yokttu sadece kasıklarımda arada olan batmalar vardı.
bide kabız olmuştum..normalde hiç olmazdım.
Canim belirti arama herkesin farklı oluyo çünkü bence yaptir varsa çıkar illaki insan dayanamiyo bir gun bir ay gibi geliyo bana Cok zor gercekten insallah kalbine gore verir Allahim
Anladım Canim Busey olmaz zaten Allah önemli seylerden iki tane vermiş birine bisey olsa yedeği var bu halimize şükredelim olur Canim simdi zaman geciyo o 12 gun gwcmiycek :)
Allah inş gönlüme göre verir teşekkürler ya yoksa inanılmaz üzülürüm ilk tüp denemem içimde hiç his yok ama çevremdekiler bence oldu diyorlar rüyamdada yağmurun altında ıslandım hayırlısı
İns olmustur canim hadi bakalim topige gelsin bi bebis daha :)
Opudan tirsiyorum giderken ne goturmem lazim
Bencede belli olur canim 10 gun olmus masallah bende hic bisey hissetmedim gittim teste hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel guzel bebek haberleriyle gelirsin
kızlarrr 3 gündür istanbuldayım tedavi için geldim adetim gelmedi yaaa...çıldereceğimmmmmm :)) acaba bu konuyu ulun hoca ile görüşsem mi yoksa beklemeye davam mı edeyimm 3 gün geçti adetimmm yardımınız bekliyorummmm
3 günlük gecikme önemli sayılmaz. Hava değişimi ya da stresten gecikmiş olabilir. Tabi arada kendiliğinden hamile kalmadıysan
arkadaşlar günaydın bugün transferimin 10.günü sizce kan testi yaptırıyım mı 12 şubat normal test günüm yaptırsam mı bugün cıkarmı varsa:)akıl verin lütfen
Cevaplyan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim .Allah cok sukur Tam 13 tane yumurta toplandi ama kalitelerini bilmiyorum.Rabbim hepimizin gonlune gore versin .....ama transfer bu ay olmayacak hayirlisi artik.....hepinizi cok seviuorum
ayy canım keşke öle bişi olsa idi ama sanmıyorum çnkü idrar testi yaptık yok bişi( bu arada hala gelmedi kafayı yedim yiyecem az kaldııı
Uzun bir aradan sonra merhaba, çok fazla giremiyorum artık siteye, girsem de eylül annelerini takip edip çıkmak zorunda kalıyorum ama seni görünce yazmak istedim. Geçen sene bu zamanlar ben de aynı şeyleri yaşamıştım çok şükür yavrum şu an kucağımda. İkinci denemendi bu sanırım umutta, inşallah pozitif sonuç alırsın tabi öncelikle hakkında hayırlısı olsun, Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin. Herkese ama isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Bu arada hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Tedavide olanlara ve başlayacaklara da Allah kolaylıklar versin, güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Hiçbirşeyden yılmayın, sonucu herşeye değiyor.
yok canım ilk muayene değil gelmiştik ön görüşme ve muayene için şimdi tedavi için geldik....ilaçları aldık rapor hazır artık sadece adetimi bekliyorum...idrar testinde hemen çıkmaz. Daha 3 gün geçmiş. Bu arada sen hiç ulun bey' le görüştün mü? Ilk muayenen değil mi? Ulun bey' le bir görüş istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?