Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Anladım Canim Busey olmaz zaten Allah önemli seylerden iki tane vermiş birine bisey olsa yedeği var bu halimize şükredelim olur Canim simdi zaman geciyo o 12 gun gwcmiycek :)

bencede yaptır varsa mutlaka bi değer çıkacaktır..
belirtilere takılma herkeste farklı oluyo..
bendede çok bi belirti yokttu sadece kasıklarımda arada olan batmalar vardı.
bide kabız olmuştum..normalde hiç olmazdım.

Canim belirti arama herkesin farklı oluyo çünkü bence yaptir varsa çıkar illaki insan dayanamiyo bir gun bir ay gibi geliyo bana Cok zor gercekten insallah kalbine gore verir Allahim

ben hiç tedavi sürecinde kabız olmadım transferden sonrada kabız olabilirsiniz dediler ama olmadım Allaha şükür

Canim belirti arama herkesin farklı oluyo çünkü bence yaptir varsa çıkar illaki insan dayanamiyo bir gun bir ay gibi geliyo bana Cok zor gercekten insallah kalbine gore verir Allahim

Allah inş gönlüme göre verir teşekkürler ya yoksa inanılmaz üzülürüm ilk tüp denemem içimde hiç his yok ama çevremdekiler bence oldu diyorlar rüyamdada yağmurun altında ıslandım hayırlısı

İns olmustur canim hadi bakalim topige gelsin bi bebis daha :)

Bencede belli olur canim 10 gun olmus masallah bende hic bisey hissetmedim gittim teste hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel guzel bebek haberleriyle gelirsin

kızlar günaydın kafayı yemek üzereyim adetim gelmedi daha....lütfen yardım edin maydanoz suyu içersem adet için zararı var mı tedavide.ÖLE BEKLEMEKTEN YORULDUM

3 günlük gecikme önemli sayılmaz. Hava değişimi ya da stresten gecikmiş olabilir. Tabi arada kendiliğinden hamile kalmadıysan

Cevaplyan butun arkadaslarima cok tesekkur ederim .Allah cok sukur Tam 13 tane yumurta toplandi ama kalitelerini bilmiyorum.Rabbim hepimizin gonlune gore versin .....ama transfer bu ay olmayacak hayirlisi artik.....hepinizi cok seviuorum

Cnm süper 13 tane yumyumların olması inşallah kaliteleride iyidir
Niye bu ay transferin olmuyor:44:

ayy canım keşke öle bişi olsa idi ama sanmıyorum çnkü idrar testi yaptık yok bişi ( bu arada hala gelmedi kafayı yedim yiyecem az kaldııı

İdrar testinde hemen çıkmaz. Daha 3 gün geçmiş. Bu arada sen hiç Ulun Bey' le görüştün mü? İlk muayenen değil mi? Ulun Bey' le bir görüş istersen...

Bana en çok yardımcı olan güzel insan hoşgeldin seni burada gördüğüme çok sevindim
Bebişin meleğin nasıl herşey yolundadır inşallahhh

idrar testinde hemen çıkmaz. Daha 3 gün geçmiş. Bu arada sen hiç ulun bey' le görüştün mü? Ilk muayenen değil mi? Ulun bey' le bir görüş istersen...
yok canım ilk muayene değil gelmiştik ön görüşme ve muayene için şimdi tedavi için geldik....ilaçları aldık rapor hazır artık sadece adetimi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…