Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım hoşgeldin. Azospermide önemli olan iyi bir üroloğun olması daha çok. Çünkü kaliteli sperm bulacaklar ki kaliteli embriyo olsun. Yoksa Ulun Beyle Süleyman Bey ilaç verip kontrol ediyorlar gidiş yolları aynı yani. Size iyi bir ürolog lazım buna yoğunlaş. Umut tada Emre Bakırcıoğlu var kendin bi araştır istersen. Yada görüşün.

Çok teşekkür ederim arkadaşım, bir de bu şekilde araştırayım.

merhaba canım sen bilirsin ama bence umuta gitmelisin benim eşimde de aynı sorun var emre bey çok iyi bir doktor biz geçen nisan ayında tedavi olduk eşimin tese ameliyatını emre bey yaptı biz çok memnun kaldık. benimde doktorum ulun beydi. malesef transfer sonucum negatifti. allahtan gelene yapacak birşey yok bundada bir hayır vardır dedik üzülmedik mi üzüldük hemde çok bunu inan anlatamam . ulun beyde iyi insana çok güzel moral veriyor merkezde aynı şekilde ben memnun kaldım yine tedavimi orda yapacağım sen bilirsin yine ama eşin için orayı seçmelisin çünkü biz çok araştırdık keşke en başından oraya gitseydik dedik. çünkü bizim 3 denememizdi. eğer sormak istediğin birşey olursa her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

bekleyecem artık ypacak bişi yokkk

Valla akinti baya geliyo bildigin yumurtlama akintisi hemsiresiyle gorustum yok catlamaz dedi artik allaha emanet senin 3. Tedavide sorun oldu mu peki

arkadaşım şimdiden hayırlı olsun bende tedavi için adetimi bekliyorum umut tbm de ulun hoca da tedavi görecem muayenimi oldum ve ulun hocanın yaklaşımından memnun kaldım süleyman beyi tanımıyorum ama biliyorsunuz bu işler sadece 1 doktor işi değil ekip işi bahçeci umut bu konuda ii biz çok araştırdık bu sonuca vardık hakkında hayırlısı

Hangi tahlilleri istiyorlar biliyormusun birde tahlil tarihleri onemlimi.cevaplarsan sevinirim

yok canım yaa ayrıntıları bilmiyorum ama bildiğim birde rahim filmi gerekli...benimki erkek faktörlü infertilite eşimin canlı sperm sayıı 5 milyondan az aşağıda oldğundan direk çıktı rapor....bu şartların hiçbiri aranmaksızın verildi...1.5 yıllık evliyim ve aşılama hiç yapılmadı rahim filmi de istenmedi ama sebepsiz durumlarda bunlar isteniyor....http://www.sifamarket.com/hastaliklar/tup-bebek-icin-rapor-nasil-alinir.html canım şu linki google yazarsan orda detaylı bilgi verliyor...ancak rapor almak ve rapordan yararlanmak için senin ya da eşinin son beş yıl içinde ssk lı olması ve en az 900 günlük primi yatmış olması gerekmektedir..benim bildiklerim bunlar.bir de ekliyim tedavini nerede yapacağını bilmiyorum ama ilaçta ve tedavide maddi olarak faydası ii raporu almaya çalış....şimdiden olay gelsin.bir de bana dua ette bu gece adetim gelsin....tedavım başlasın artık 4 gün oldu istanbula geleli adetim 4 gün gecikti öle kalakaldık elin memletinde (

Kızlar tup bebek icin rapor cikaracam.sartlari neler 2 asilamam var.sebepsiz kısırlık.
Hangu hastaneden ne kadar surede ve hangi evraklarla alabilirim.acill yardim .

zeynep kamilden aldım 3 ay sürmedi hemen veriolar adetiinin üçüncü günü git seni hemen alıolar zaten işleme başlıyolar hiç para vermisun

kızlar bgün yumyumlar toplandı benm ilk adetimin 2.günü gtcem transfer olıcak bu hfta dondurulcaklar sizce çözülürken sorun olurmu

Arkadaşlar çok teşekkür ederim, yarın o zaman umuttan randevu alayım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnanın nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum. İnsan başına gelmeden anlamıyor..

İnşallah hamilesindir:)))))))

Randevu almam gerekiyormu cnm hangi bolume gidecem

kenan sofuoğlu die bir doktor var randevu alırken tüp bebek polikliniğinden alcan adetinin üçüncü gnü git hemen kan tahlillerini eşinden senden alıolar troıd bakılıo ciğer filmi cekilio hsg cekiilio zaten yapman gerekeni sölüyolar muhakkak merak etme zorlıcak bişi olmuyo

Kizlar merkezden aradilar 13 yumurtadan 9 u dollenmeye baslamis ama benimkiler donacacagi icin 3. Gunde do duracaklarmis acaba eden 5.gune gelmelerini beklemiyorlar.bu kalitesiz anlamina geliyo yardimci olursaniz sevinirim
Maşallah Canım benimde 11 yumurtadan 8 i döllendi Beşinci günde transfer oldu 3 tanesi donduruldu.
Kızlar tup bebek icin rapor cikaracam.sartlari neler 2 asilamam var.sebepsiz kısırlık.
Hangu hastaneden ne kadar surede ve hangi evraklarla alabilirim.acill yardim .
Bizimde sorunumuz aynıydı canım. 2 kez aşılama raporu çıkarttım iki kez aşılama şartı var zeynep kamil de. Tüpe ancak hak kazandım. 2 ayda tüp raporum çıktı. Allah yardımcın olsun canım

Umut tüp bebek işinde çok iyi. Süleyman beye çok kızdım ben benim tedavimi yarıda bıraktı. Çok şükür ulun bey vardı onunla devam ettik çokda memnun kaldım. :) şuan hamileyim Allah'ıma şükürler olsun :)))
Darısı tüm kaderdaşımın başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…