- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallahsağol canımmm..seninde bebişlerin hep senle olsun
Ayyy Kıyamam okadar gelişmeden sonra kaybetmek çok acı olmuştur. Allah'ım bi daha yaşatmasın inşallah. Ohh güzel güzel bölünsünler analarına kavuşsunlar inşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyorumm. :)
Yarın gitsem görsem diyordum ama gelişmediyse boşa gitmiş olucam ve üzülücem pazartesi gününü beklim ben en iyisi. Ama çoook merak ediyorum yaaaa
Ay Canim benimde son tedavimde Çarşamba toplanmıştı 4 tane kalmıştı ctesi yada ptesi olcakti ptesi yani 5. Güne hic kalmaz diyodum odum kopuyodu ama 4 ude kaldi 2 sinı koydular tutmadı kalanlardan biride gitti digeri 6. Güne kaldi insallah simdi onu kullancam hic takma strese sokma kendini Rabbim ne dediyse o oluyo merkezde ben şahit olmuştum kadın 40 yasinda bir yumurta toplanmış ve erkekten tek spermler bi bebek olmuştu getirmislerdi sekreterler mucize bebek diye seviyodu oldu mu bir tane bile yetiyo yeterki Rabbim can versin
Sagol kuzum Allah kimseye evladini bulup kaybettirmesin cok zor birsey Rabbim sizinkileri korusun
Bekle canim pazartesiye birsey kalmadi belki kalp atisini bile duyarsin vajinadan bakarsa
Anliyorum canim yaa ben 13yumurtada oturup kalkamiyordum sancidan seninki iki kati nerdeyse eminim cok zordur...Allaha sukur bugun tamamen gecti korkup hemsireleri aramistim yumurtaliklar cok uyarildigi icin olurmus neyse en zor kismi attik sayilir.birde transfelerimiz olsaydi....
evet bi de peltelik var dı dimiBi de pelte pelte oluyodu nefret ediyodum yaa sizde kurtulun insallah
4 gün diil canım artıkkkkk 3,o mesajı dün atmıştımçoğu gitti azı kaldıdayan demaydemay 4 gün sonra inşallah hep beraber senin için halay çekicez
dayanıcak Allahın izniyle,merak etme.heyecanımız hep sürsün,Allah yardımcın olsun canımİns benimkilerde 5. Gune dayanir canim Allaha emanet ettim duruyolar bakalim :)
Yawruslari almamiza az kaldi ne heyecan ne heyecan
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bizi güldürdü diğer arkadaşlarıda güldürsün inşallah canım.
O konu hakkında hiç fikrim yok ama benimde bıyık kısmımda sivilce gibi diilde isilik gibi küçük şeyler çıktı geçiyor ama.
Bi de eşim diyor ki sen dahabi güzel oldun diyo :) bana görede çirkinleştim. Hayırlısı olsun.
Şöyle derler ya kız olunca çirkinleşir erkek olunca güzelleşirmiş anne adayı. Peki ya ikiz olunca ve kız erkek olunca nasıl olacak :)))
Erkek ne taraftaysa o tarafın güzelleşir, kızın olduğu tarafta sivilce falan çıkar( Salladım, inanıp ta moralini bozma)
kızlarr bu gün ilk gün iğnelerimi aldım..ayrıca bir ilaç ta verdiler 5 gün kullanacam.....salı günü kontrolüm varrrrr
Ayy canııım Bende çok fena inanmıştımmm... :) ) ) ) acıcık müneccimlik yapsan yaa :)))
Sana müneccimlik yapacağım ama isteklerin o kadar baskın ki :)
Önce su tüketimini artır bu aralar. Hem senin ihtiyacın artıyor, hem bebeğine lazım. İkiz çok istiyorsun o yüzden tek - çift diyemiyorum ama tek olursa üzülme. Yaz başında kısa bir zamanı eşinle kendinize ayırın. Bir haftasonu olur, bir haftalık kaçamak olur... Başbaşa uzaklaşın biraz. Hatta kimseye de söylemeyin. Ya da telefonları kapatın, yalnız kalın. Her şeyin tadını çıkarın. Eşinin biraz endişesi var gibi babalıkla ilgili. Birşeyler değişiyor içinde. Ona destek olmaya, anlamaya çalış. Uzak yoldan misafiriniz gelecek. Sözleri ya da davranışları kırıcı gelirse içinden 10 a kadar say. Niyeti kötü değil. Sadece biraz havai. Onun için üzülme. Normal doğum düşünüyorsan çömelme hareketini sık sık tekrarla. Sanırım çatın biraz dar. Ya da sıkı. Aklına takılan kadın senin annen sanırım. Ya da ablan. Takılmasın, herkes kendi sınavını veriyor ve sonu güzel olacak. Gereksiz üzüntüler senin için lüks. Gereksiz heyecanlar da. Sakin kalmaya çalış. Bir de doğumdan önce ev, araba vs. alırsanız kapısına ya da dikiz aynasına, şu küçük Kur'an-ı Kerim' lerden asın... Bugünlük yeter mi bu kadar?
Ben ölcem artık acıdan kasıklarım patlıcak karnıma dokunamıom bile ne tuvalete cıktm ne yemek yiybilom bolca antibytği kusuyom yarın içmicem bu arada dokuz tane dondurulmuş bebem vaaar
4 gün diil canım artıkkkkk 3,o mesajı dün atmıştımp.tesi test günümmmmmmm,inşllah canım sende dualarını esirgeme,peşpeşe burayı patlatırız inşşşşş
dayanıcak Allahın izniyle,merak etme.heyecanımız hep sürsün,Allah yardımcın olsun canım
kızlarr bu gün ilk gün iğnelerimi aldım..ayrıca bir ilaç ta verdiler 5 gün kullanacam.....salı günü kontrolüm varrrrr
Amin canim cumlemizin ins pazartesi bayram yapariz bende bebisimi yada bebislerimi alirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?