Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sagol kuzum Allah kimseye evladini bulup kaybettirmesin cok zor birsey Rabbim sizinkileri korusun
Bekle canim pazartesiye birsey kalmadi belki kalp atisini bile duyarsin vajinadan bakarsa

İns benimkilerde 5. Gune dayanir canim Allaha emanet ettim duruyolar bakalim :)
Yawruslari almamiza az kaldi ne heyecan ne heyecan

Sagol kuzum Allah kimseye evladini bulup kaybettirmesin cok zor birsey Rabbim sizinkileri korusun
Bekle canim pazartesiye birsey kalmadi belki kalp atisini bile duyarsin vajinadan bakarsa

Amiiiiiin canım Amiiiiiin
Hemşireyle konuştum bugün alttan bakıyormuş ve kalp atışınıda duyarmışız belki. :) ayyy inşallah 3 gece 4 gün var daha offf. Bu aralarda evde vakit geçmiyor çok sıkılıyorum.

Ben ölcem artık acıdan kasıklarım patlıcak karnıma dokunamıom bile ne tuvalete cıktm ne yemek yiybilom bolca antibytği kusuyom yarın içmicem bu arada dokuz tane dondurulmuş bebem vaaar

Araniza yeni katildim bizde tup bebek dusunuyoruz ama cok maliyetli dr mustFa eraslan diye ilacla tedavi yapiyorlar biri var ve alti aysonunda kesi dediler ben de ikilemde kaldim hic bu ksiyi taniyip bilen ilaclarini kullanip yararini goren varmi kizlar yardimci olusaniz sevinirim

Erkek ne taraftaysa o tarafın güzelleşir, kızın olduğu tarafta sivilce falan çıkar ( Salladım, inanıp ta moralini bozma)

Ayy canııım Bende çok fena inanmıştımmm... :) ) ) ) acıcık müneccimlik yapsan yaa :)))

Sana müneccimlik yapacağım ama isteklerin o kadar baskın ki :)
Önce su tüketimini artır bu aralar. Hem senin ihtiyacın artıyor, hem bebeğine lazım. İkiz çok istiyorsun o yüzden tek - çift diyemiyorum ama tek olursa üzülme. Yaz başında kısa bir zamanı eşinle kendinize ayırın. Bir haftasonu olur, bir haftalık kaçamak olur... Başbaşa uzaklaşın biraz. Hatta kimseye de söylemeyin. Ya da telefonları kapatın, yalnız kalın. Her şeyin tadını çıkarın. Eşinin biraz endişesi var gibi babalıkla ilgili. Birşeyler değişiyor içinde. Ona destek olmaya, anlamaya çalış. Uzak yoldan misafiriniz gelecek. Sözleri ya da davranışları kırıcı gelirse içinden 10 a kadar say. Niyeti kötü değil. Sadece biraz havai. Onun için üzülme. Normal doğum düşünüyorsan çömelme hareketini sık sık tekrarla. Sanırım çatın biraz dar. Ya da sıkı. Aklına takılan kadın senin annen sanırım. Ya da ablan. Takılmasın, herkes kendi sınavını veriyor ve sonu güzel olacak. Gereksiz üzüntüler senin için lüks. Gereksiz heyecanlar da. Sakin kalmaya çalış. Bir de doğumdan önce ev, araba vs. alırsanız kapısına ya da dikiz aynasına, şu küçük Kur'an-ı Kerim' lerden asın... Bugünlük yeter mi bu kadar?

Teşekkür ederim canım baya bi yeterli. :) eline sağlık olsun

Ben ölcem artık acıdan kasıklarım patlıcak karnıma dokunamıom bile ne tuvalete cıktm ne yemek yiybilom bolca antibytği kusuyom yarın içmicem bu arada dokuz tane dondurulmuş bebem vaaar

Cok gecmis olsun canim yaaa sancini anliyorum da kusmayla ilgili ne diyorlarlar bebe sayilarimiz da ....bol sivi almaya calis dun ibrahim saracoglu kabizlik icin yogurt suyu icin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…