Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sagol canim belki kişiden kişiye degisiyodur en cok beneksol biraktigima seviniyorum zaten :) bende kizlari cok seviyorum ama Allah ne nasip ettiyse o olsun insallah saglikla hayirla dogsunlar yeter

beneksolun kokusu iğrençti demir hapı içerken dışı draje gibi ama benim bağırsakları zorluyo biraz bazen bile bile içmiyorum anca biraz rahatladım zaten hemeroidden tekrar başlar diye ödüm kopuyo

Ayyy Kıyamam okadar gelişmeden sonra kaybetmek çok acı olmuştur. Allah'ım bi daha yaşatmasın inşallah. Ohh güzel güzel bölünsünler analarına kavuşsunlar inşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyorumm. :)
Yarın gitsem görsem diyordum ama gelişmediyse boşa gitmiş olucam ve üzülücem pazartesi gününü beklim ben en iyisi. Ama çoook merak ediyorum yaaaa

zakkumx,bak Allahın işine yaa 2dir denk geliyomuşuz demek,hatırlamaz mıyım seni elbette hatırlıyorum,ama umarım bu defa ikimizinde yüzü güler,bu aralar bi hamiş patlaması oldu,piyango bize de vurur umarım ee anlat bakalım,kaç yumoşun toplandı,kaçı transfer oldu,kaçıncı gün embriyosuydu,belirtin var mı?çok sordum ama çokkk heyecanlıyım,akşam oldu bu gün de bitti sayılır,az kaldı ya offffff:18::18::18:

Kızzzzlaar acilen bilenlerden cevap istiyorum. Lüüütfeeen
Bu progestan iğne varya iğne vurulduktan sonra geri geliyormu. Ben bi kaç kez denk geldim sanki. Bu iğneyi değiştirmezlermi yaaaa hap jel vs

Kızzzzlaar acilen bilenlerden cevap istiyorum. Lüüütfeeen
Bu progestan iğne varya iğne vurulduktan sonra geri geliyormu. Ben bi kaç kez denk geldim sanki. Bu iğneyi değiştirmezlermi yaaaa hap jel vs
nadiren de olsa geri gelebilir,biraz da vuran kişiyle alakalı,ama bence iğneden vazgeçme,ben günde 2 kez jel kullanıyorum,berbat bişey yaa,hapta etkili değilmiş iğne ve jel kadar.bu arada geri geldiğini nerden görüyosun,totona vurmuyolar mı iğneyi

Totoma bant yapıştırıyorlar iğneden sonra o kanlı ve vıcık vıcık yağlı ooluyo eve döndüğümde:))) jel niye kötü yaaa

Totoma bant yapıştırıyorlar iğneden sonra o kanlı ve vıcık vıcık yağlı ooluyo eve döndüğümde:))) jel niye kötü yaaa
o bende de oluyodu,vıcık vıcık ve yağlı,ama onun yapışkandan kaynaklandığını sanıyorum,jel niye mi kötüüüü,hangi birini sayayım?sıkmak bi dert arkasından yürüyüş,jel her tuvalette pıhtı pıhtı geliyo,vajina girişinde birikiyo,yanma yapıyo farklı renkte gelebiliyo bazen,ben namaz kıldığım için çok huylanıyorum,jeli kullanan herkes böle düşünüyo,3 ay günde 2 kere kullananları saymıyorum bile,gerçi tutsunda ben razıyım,Allah muhtaç etmesin,3 ay kullanmak zorunda kalmayalım inş

Canımcım merkezi aradım hemşireyle konuştum. Geri geliyordur dedi uzun süre yapılınca iğne popoda yer kalmıyormuş. Bırakın dedi sabah akşam jele devam. Muayeneye gidince zaten bıraktırıyorlarmış iğneyi. Popoda yer kalmadığı için. O senin gördüğünde canım iğneymiş yani boşa yaptırmış oluyoz ilaç geri çıktığı için.

ama ben uzun süre yaptırmadım bu tedavimde canım,dondurulmuş transferi olacağı için 5gün 1- 1 günde 2 tane yaptırdım yani toplam 7 tane,seni bilemem ama benimkinin geri gelmediğine eminim jel klubüne hoşgeldin ozaman,gözünaydın,bileydim bu olumsuzlkları yaz mazdım,tüh beeeeeee

Zavallı popom yüzünden doğru dürüst yatamıyordum bile. Sabah akşam yürürüm 45 er dakika nolcak kıcımın acısından iyidir. Çok aciiii ablası :))

aslında ekim sonunda tekrar başladım tedaviye ama kasımda kan değerim yüksek çıkınca iptal etti transferi ulun bey.lucrin verdi.bende biraz daha bekleyeyim o zaman dedim.bu aya kaldı.dondurulmuş embriyo.5. gün emriyosu 3 tane vardı.birinide 6. güne bekletip dondurmuşlardı.o üçünü çözdürüp ikisini transfer ettiler.biri ertesi güne kalsaydı tekrar donduracaklardı ama olmadı transferlerimiz arasında dakikalar var bence :) ben en son transferdim 12,45 te benim transferi yaptılar en son.belirtiye gelince göğüslerim sızlıyor(ilk ikisindede olmuştu)belim ağrıyor(oda olmuştu) grip oldum sabah akşam yürücem diye üşüttüm.işte bu olmamıştı.ve başım çok fena ağrıyor.yani ilaçların etkileri var sadece.burada jelden bende nefret ediyorum.düne kadar iyidi.dün geri gelmeye başladı gene.dün banyo yaptım.ondan sonra baya baya geri geldi berbat hissettiriyo.sürekli pismişim gibi geliyor.sende neler var?

Zavallı popom yüzünden doğru dürüst yatamıyordum bile. Sabah akşam yürürüm 45 er dakika nolcak kıcımın acısından iyidir. Çok aciiii ablası :))

Ay bunlarin derdi benimleydi o zaman ben 60 tane yaptirdim o progestandan saglik ocagindaki ebe senin totonu gorunce ben üzülüyorum diyodu gecti gitti cok sukur jel de kotu hakkaten bi de benim canim aciyodu yaa jeli yaparken daha eziyet gibi

60 mıııı zavallı toto ya yazık
ben 25 tanede iptal oldum. Yaw jeli kullanmak bana kolay geliyor çok şükür. Niye canın acıyorduki. İğne canımı okudu. Sen kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktın canımcım
Her eziyet yawrucaklar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…