geçiyo canım hep gün saysak da ben de 5 haftalıkken 11 haftalıklara ooh ne güzel diyodum bak 21 oldum cinsiyeti kızım olcak inşallah
Allah musmutlu şekilde kucağına almayı nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü inşallah
Sagol canim belki kişiden kişiye degisiyodur en cok beneksol biraktigima seviniyorum zaten :) bende kizlari cok seviyorum ama Allah ne nasip ettiyse o olsun insallah saglikla hayirla dogsunlar yeter
Allah musmutlu şekilde kucağına almayı nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü inşallah
Kizlar ya muhabbettinize sevincinize heyecaniniza bayildim insaalah hayirlisiyla kucaklarlarsiniz bebislerinizKendinize ve bebeklerinize iyi bakin keyfinize bakin
Sagolasin canim insallah herkese nasip olsun hep boyle dua ediyorumKizlar ya muhabbettinize sevincinize heyecaniniza bayildim insaalah hayirlisiyla kucaklarlarsiniz bebislerinizKendinize ve bebeklerinize iyi bakin keyfinize bakin
Canim benim ilk hamileligimde 4. Haftada keseyi gorduler 6 haftada da kalp atisini duymustum senin kese yusyuvarlak olmustur coktan :)
Benimde 4 yumosum dollenmis digerleri mefta olmus yawruslar yarin aramayiz cumartesi veya pazartesi transfer icin aranirsiniz dediler uzulmekle sevinmek arasindayim ins en az 2 kalirda transferim oyle olur
zakkumx,bak Allahın işine yaa 2dir denk geliyomuşuz demek,hatırlamaz mıyım seni elbette hatırlıyorum,ama umarım bu defa ikimizinde yüzü güler,bu aralar bi hamiş patlaması oldu,piyango bize de vurur umarımyeni tedavin hayırlı olsun canım.hatırlıyomusun bimem ama temmuzdada aynı dönemde tedavideydik.ama bu sefer transfer aynı gün yapılmış :) benimde test günüm 17 Şubat.bende gün sayıyorum.8 gitti kaldı 3 :)
Allah hayırlı sonuçalr almayı nasip etsin bu defa yüzümüzü güldürsün inşallah.
uraz ve umutlu arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allah meleklerinizi size bağışlasın,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
bsteylmz arkadaşımıza diyecek bişey bulamıyorum.bu benim 3. denemem.ne desem işe yaramayacak biliyorum.sadece Allah sabır versin diyebilirim.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın canım
nadiren de olsa geri gelebilir,biraz da vuran kişiyle alakalı,ama bence iğneden vazgeçme,ben günde 2 kez jel kullanıyorum,berbat bişey yaa,hapta etkili değilmiş iğne ve jel kadar.bu arada geri geldiğini nerden görüyosun,totona vurmuyolar mı iğneyiKızzzzlaar acilen bilenlerden cevap istiyorum. Lüüütfeeen
Bu progestan iğne varya iğne vurulduktan sonra geri geliyormu. Ben bi kaç kez denk geldim sanki. Bu iğneyi değiştirmezlermi yaaaa hap jel vs
nadiren de olsa geri gelebilir,biraz da vuran kişiyle alakalı,ama bence iğneden vazgeçme,ben günde 2 kez jel kullanıyorum,berbat bişey yaa,hapta etkili değilmiş iğne ve jel kadar.bu arada geri geldiğini nerden görüyosun,totona vurmuyolar mı iğneyi
o bende de oluyodu,vıcık vıcık ve yağlı,ama onun yapışkandan kaynaklandığını sanıyorum,jel niye mi kötüüüü,hangi birini sayayım?sıkmak bi dert arkasından yürüyüş,jel her tuvalette pıhtı pıhtı geliyo,vajina girişinde birikiyo,yanma yapıyo farklı renkte gelebiliyo bazen,ben namaz kıldığım için çok huylanıyorum,jeli kullanan herkes böle düşünüyo,3 ay günde 2 kere kullananları saymıyorum bile,gerçi tutsunda ben razıyım,Allah muhtaç etmesin,3 ay kullanmak zorunda kalmayalım inşTotoma bant yapıştırıyorlar iğneden sonra o kanlı ve vıcık vıcık yağlı ooluyo eve döndüğümde:))) jel niye kötü yaaa
o bende de oluyodu,vıcık vıcık ve yağlı,ama onun yapışkandan kaynaklandığını sanıyorum,jel niye mi kötüüüü,hangi birini sayayım?sıkmak bi dert arkasından yürüyüş,jel her tuvalette pıhtı pıhtı geliyo,vajina girişinde birikiyo,yanma yapıyo farklı renkte gelebiliyo bazen,ben namaz kıldığım için çok huylanıyorum,jeli kullanan herkes böle düşünüyo,3 ay günde 2 kere kullananları saymıyorum bile,gerçi tutsunda ben razıyım,Allah muhtaç etmesin,3 ay kullanmak zorunda kalmayalım inş
ama ben uzun süre yaptırmadım bu tedavimde canım,dondurulmuş transferi olacağı için 5gün 1- 1 günde 2 tane yaptırdım yani toplam 7 tane,seni bilemem ama benimkinin geri gelmediğine eminimCanımcım merkezi aradım hemşireyle konuştum. Geri geliyordur dedi uzun süre yapılınca iğne popoda yer kalmıyormuş. Bırakın dedi sabah akşam jele devam. Muayeneye gidince zaten bıraktırıyorlarmış iğneyi. Popoda yer kalmadığı için. O senin gördüğünde canım iğneymiş yani boşa yaptırmış oluyoz ilaç geri çıktığı için.
ama ben uzun süre yaptırmadım bu tedavimde canım,dondurulmuş transferi olacağı için 5gün 1- 1 günde 2 tane yaptırdım yani toplam 7 tane,seni bilemem ama benimkinin geri gelmediğine eminimjel klubüne hoşgeldin ozaman,gözünaydın,bileydim bu olumsuzlkları yaz mazdım,tüh beeeeeee
Totoma bant yapıştırıyorlar iğneden sonra o kanlı ve vıcık vıcık yağlı ooluyo eve döndüğümde:))) jel niye kötü yaaa
neden iğne kullanıyorsun ben iğne felen kullanmıyorum sadece vajinal jel varya ondan sabah akşam onuda kullanmak istemiyorum
zakkumx,bak Allahın işine yaa 2dir denk geliyomuşuz demek,hatırlamaz mıyım seni elbette hatırlıyorum,ama umarım bu defa ikimizinde yüzü güler,bu aralar bi hamiş patlaması oldu,piyango bize de vurur umarımee anlat bakalım,kaç yumoşun toplandı,kaçı transfer oldu,kaçıncı gün embriyosuydu,belirtin var mı?çok sordum ama çokkk heyecanlıyım,akşam oldu bu gün de bitti sayılır,az kaldı ya offffff:18::18::18:
Zavallı popom yüzünden doğru dürüst yatamıyordum bile. Sabah akşam yürürüm 45 er dakika nolcak kıcımın acısından iyidir. Çok aciiii ablası :))
Ay bunlarin derdi benimleydi o zaman ben 60 tane yaptirdim o progestandan saglik ocagindaki ebe senin totonu gorunce ben üzülüyorum diyodu gecti gitti cok sukur jel de kotu hakkaten bi de benim canim aciyodu yaa jeli yaparken daha eziyet gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?