Canim benim ilk hamileligimde 4. Haftada keseyi gorduler 6 haftada da kalp atisini duymustum senin kese yusyuvarlak olmustur coktan :)
Benimde 4 yumosum dollenmis digerleri mefta olmus yawruslar yarin aramayiz cumartesi veya pazartesi transfer icin aranirsiniz dediler uzulmekle sevinmek arasindayim ins en az 2 kalirda transferim oyle olur
benimde bir ay progesteron hormonum yüksek çıktı diye bebişimi donduracaklarını söylediler,4 embriyodan bi tanesi 5.güne gelebildi,o da donduruldu ve başladı korkularım,tek bebişimde çözüldüğünde bozulur diye,şükür ki öyle olmadı.benim göğüslerim şiş sanki ve biraz dolgun,belimde feci ağrıyor ama seninde dedğin gibi ilaçlara bağlıyorum maalesef bende,bu arada ben sabah-akşam crinone jel,2 tane estrofem,bide elevit kullanıyorum,sen?jel konusunda ne yalan söliim,geçen tüpte yarım saat 45 dk yürüdüm,ama bu defa evde 10-15 dk yürüyorum sadece. ah canım yaaa ne güzel olurdu,burda ikimiz birden müjdeyi versek,senin yine 2 tane var, biraz daha yüksek ihtimal.benim ki tekaslında ekim sonunda tekrar başladım tedaviye ama kasımda kan değerim yüksek çıkınca iptal etti transferi ulun bey.lucrin verdi.bende biraz daha bekleyeyim o zaman dedim.bu aya kaldı.dondurulmuş embriyo.5. gün emriyosu 3 tane vardı.birinide 6. güne bekletip dondurmuşlardı.o üçünü çözdürüp ikisini transfer ettiler.biri ertesi güne kalsaydı tekrar donduracaklardı ama olmadıtransferlerimiz arasında dakikalar var bence :) ben en son transferdim 12,45 te benim transferi yaptılar en son.belirtiye gelince göğüslerim sızlıyor(ilk ikisindede olmuştu)belim ağrıyor(oda olmuştu) grip oldum sabah akşam yürücem diye üşüttüm.işte bu olmamıştı.ve başım çok fena ağrıyor.yani ilaçların etkileri var sadece.burada jelden bende nefret ediyorum.düne kadar iyidi.dün geri gelmeye başladı gene.dün banyo yaptım.ondan sonra baya baya geri geldi berbat hissettiriyo.sürekli pismişim gibi geliyor.sende neler var?
Hic kullanmadim sadece coraspirin verdiler onu da 20. Haftaya kadar demislerdi ama 15 de filan tammamen biraktim 13-14 haftalar gibi kanamam olmustuda. Jeli de iceri gonderemiyodum ne bileyim aciyodu :))) tuhaflik bende heralde:)60 mıııı zavallı toto ya yazık
ben 25 tanede iptal oldum. Yaw jeli kullanmak bana kolay geliyor çok şükür. Niye canın acıyorduki. İğne canımı okudu. Sen kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktın canımcım
Her eziyet yawrucaklar için
hadi hayırlı olsun canım,su gibi,sorunsuz akıp geçsin tedavinkızlarr bu gün ilk gün iğnelerimi aldım..ayrıca bir ilaç ta verdiler 5 gün kullanacam.....salı günü kontrolüm varrrrr
Hic kullanmadim sadece coraspirin verdiler onu da 20. Haftaya kadar demislerdi ama 15 de filan tammamen biraktim 13-14 haftalar gibi kanamam olmustuda. Jeli de iceri gonderemiyodum ne bileyim aciyodu :))) tuhaflik bende heralde:)
bi tek sen değilsin tuhaf olanHic kullanmadim sadece coraspirin verdiler onu da 20. Haftaya kadar demislerdi ama 15 de filan tammamen biraktim 13-14 haftalar gibi kanamam olmustuda. Jeli de iceri gonderemiyodum ne bileyim aciyodu :))) tuhaflik bende heralde:)
kızlarr bu gün ilk gün iğnelerimi aldım..ayrıca bir ilaç ta verdiler 5 gün kullanacam.....salı günü kontrolüm varrrrr
bi tek sen değilsin tuhaf olanbenim de canım acıyoooooo
Bilmiyorumki canim yaa bi arkadasim istanbul tup bebekte yaptiriyo ona da igne vermisler bi de gobegine bantlar filan yapistiriyodu neye gore veriyolar hic bi fikrim yokBu ne yaw iğne işkence içinmi. Bizdede hiç sorun yok neden kullanıyorum bunu. Sana niye vermediler bana verdiler offfpek morartmıyorum artık ama acıyo yanıyoo. Coraspirin de kullanıyorum
Bilmiyorumki canim yaa bi arkadasim istanbul tup bebekte yaptiriyo ona da igne vermisler bi de gobegine bantlar filan yapistiriyodu neye gore veriyolar hic bi fikrim yok
Allah'ım Yarabbim inşallah isteyen tüm arkadalarıma anne olma mutluluğunu yaşat. Haklarında hayırlısı neyse onu ver inşallah. Mübarek ezan vakti sen dualarımızı kabul eyle. Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin
Olmaz diye bisey yok canim Allah nasip ettiyse hersey oluyo en iyi örnek benim bu konuda 2 embriyo transfer edilmisti 3tane bebis oldu ama suanda bi tane melegim benimle
bu gün 7.günüm,KALDI 4 GÜNNNNNNN:18::18::18::18::18::18::18::18:
Yok canım daha görmedim pazartesi gününe randevuyu aldım.günleri doluymuş.sabretmeye devam :))
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah Allah sana da nasip etsin inşallah.Allah razı olsun canım ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin Rabbim seninde hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah (Amin)
canım bende pazartesi ordayımsaat kaça verdiler senin randevuyu
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah Allah sana da nasip etsin inşallah.
Ben 16 30 da ordayım sen kaçta gidiyorsun?
bi aksilik olmazsa bende 15 30 ordayım belki karşılaşırız
hadi hayırlı olsun canım,su gibi,sorunsuz akıp geçsin tedavin
Haydi gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun tedavin. Güzel kaliteli yumyumların olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?