Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ay Canim benimde son tedavimde Çarşamba toplanmıştı 4 tane kalmıştı ctesi yada ptesi olcakti ptesi yani 5. Güne hic kalmaz diyodum odum kopuyodu ama 4 ude kaldi 2 sinı koydular tutmadı kalanlardan biride gitti digeri 6. Güne kaldi insallah simdi onu kullancam hic takma strese sokma kendini Rabbim ne dediyse o oluyo merkezde ben şahit olmuştum kadın 40 yasinda bir yumurta toplanmış ve erkekten tek spermler bi bebek olmuştu getirmislerdi sekreterler mucize bebek diye seviyodu oldu mu bir tane bile yetiyo yeterki Rabbim can versin

benimde bir ay progesteron hormonum yüksek çıktı diye bebişimi donduracaklarını söylediler,4 embriyodan bi tanesi 5.güne gelebildi,o da donduruldu ve başladı korkularım,tek bebişimde çözüldüğünde bozulur diye,şükür ki öyle olmadı.benim göğüslerim şiş sanki ve biraz dolgun,belimde feci ağrıyor ama seninde dedğin gibi ilaçlara bağlıyorum maalesef bende,bu arada ben sabah-akşam crinone jel,2 tane estrofem,bide elevit kullanıyorum,sen?jel konusunda ne yalan söliim,geçen tüpte yarım saat 45 dk yürüdüm,ama bu defa evde 10-15 dk yürüyorum sadece. ah canım yaaa ne güzel olurdu,burda ikimiz birden müjdeyi versek,senin yine 2 tane var, biraz daha yüksek ihtimal.benim ki tek

Hic kullanmadim sadece coraspirin verdiler onu da 20. Haftaya kadar demislerdi ama 15 de filan tammamen biraktim 13-14 haftalar gibi kanamam olmustuda. Jeli de iceri gonderemiyodum ne bileyim aciyodu :))) tuhaflik bende heralde:)

Hic kullanmadim sadece coraspirin verdiler onu da 20. Haftaya kadar demislerdi ama 15 de filan tammamen biraktim 13-14 haftalar gibi kanamam olmustuda. Jeli de iceri gonderemiyodum ne bileyim aciyodu :))) tuhaflik bende heralde:)

Bu ne yaw iğne işkence içinmi. Bizdede hiç sorun yok neden kullanıyorum bunu. Sana niye vermediler bana verdiler offf pek morartmıyorum artık ama acıyo yanıyoo. Coraspirin de kullanıyorum

Bu ne yaw iğne işkence içinmi. Bizdede hiç sorun yok neden kullanıyorum bunu. Sana niye vermediler bana verdiler offf pek morartmıyorum artık ama acıyo yanıyoo. Coraspirin de kullanıyorum
Bilmiyorumki canim yaa bi arkadasim istanbul tup bebekte yaptiriyo ona da igne vermisler bi de gobegine bantlar filan yapistiriyodu neye gore veriyolar hic bi fikrim yok

Bilmiyorumki canim yaa bi arkadasim istanbul tup bebekte yaptiriyo ona da igne vermisler bi de gobegine bantlar filan yapistiriyodu neye gore veriyolar hic bi fikrim yok

Ezbere veriyorlar bence. Yada kan tahlili yapılıyo orda bişeye bakıyolar ona göre veriyorlar herhalde. :) hemoroidim azdı bi ara çok kanıyordu Ulun beyi arayıp sormuştum bu iğne kanımı fazla sulandırıyor her halde demiştim. Çok rahatsız ederse bırak demişti. Ama bırakamadım yawrularıma kıyamadım :))

Allah razı olsun canım ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin Rabbim seninde hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah (Amin)

Allah razı olsun canım ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin Rabbim seninde hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah (Amin)
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah Allah sana da nasip etsin inşallah.
canım bende pazartesi ordayım saat kaça verdiler senin randevuyu

Ben 16 30 da ordayım sen kaçta gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…