gunaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
Canim beni ektin sen Pazartesi ben Çarşamba alcam bebisimi :)
Kızzzzlaar acilen bilenlerden cevap istiyorum. Lüüütfeeen
Bu progestan iğne varya iğne vurulduktan sonra geri geliyormu. Ben bi kaç kez denk geldim sanki. Bu iğneyi değiştirmezlermi yaaaa hap jel vs
Sana müneccimlik yapacağım ama isteklerin o kadar baskın ki :)
Önce su tüketimini artır bu aralar. Hem senin ihtiyacın artıyor, hem bebeğine lazım. İkiz çok istiyorsun o yüzden tek - çift diyemiyorum ama tek olursa üzülme. Yaz başında kısa bir zamanı eşinle kendinize ayırın. Bir haftasonu olur, bir haftalık kaçamak olur... Başbaşa uzaklaşın biraz. Hatta kimseye de söylemeyin. Ya da telefonları kapatın, yalnız kalın. Her şeyin tadını çıkarın. Eşinin biraz endişesi var gibi babalıkla ilgili. Birşeyler değişiyor içinde. Ona destek olmaya, anlamaya çalış. Uzak yoldan misafiriniz gelecek. Sözleri ya da davranışları kırıcı gelirse içinden 10 a kadar say. Niyeti kötü değil. Sadece biraz havai. Onun için üzülme. Normal doğum düşünüyorsan çömelme hareketini sık sık tekrarla. Sanırım çatın biraz dar. Ya da sıkı. Aklına takılan kadın senin annen sanırım. Ya da ablan. Takılmasın, herkes kendi sınavını veriyor ve sonu güzel olacak. Gereksiz üzüntüler senin için lüks. Gereksiz heyecanlar da. Sakin kalmaya çalış. Bir de doğumdan önce ev, araba vs. alırsanız kapısına ya da dikiz aynasına, şu küçük Kur'an-ı Kerim' lerden asın... Bugünlük yeter mi bu kadar?
İnssssss canimm pazartesi ye dayanir bebislerim aklim hep onlarda benimki 2 gun buyuk olcak :)
Kizlar umuttn ardilar 12:30 da gelin trnsfer yapacaz dediler 3.gun transferi olacak ulun bey bugunki durumlarini begenmis kac tane kaldigini soramadim heyecandan insallah 2 tane embriyom lkalmistir cok heyecanliyim cok ani oldu ben d. Gune gider diye o gunu bekliyordum dua istiyorum kizlar bu mubarek gunde sizden.
Amiiiiiin canım sanada hayırlı cumalar olsun.gunaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
Hemşire jel kullan dedi sabah akşam bakalım bugün zor kalktım yürüyüşe böyle zorlarsa pazartesi hapı konuşurum.öyle hap kolaylığı var madem niye verilmiyo dime ama.Doktorun a soyle canım kapsul versin. Ben hic igne istememistim.kapsulde ayni gorevi yapiyor
Kizlar umuttn ardilar 12:30 da gelin trnsfer yapacaz dediler 3.gun transferi olacak ulun bey bugunki durumlarini begenmis kac tane kaldigini soramadim heyecandan insallah 2 tane embriyom lkalmistir cok heyecanliyim cok ani oldu ben d. Gune gider diye o gunu bekliyordum dua istiyorum kizlar bu mubarek gunde sizden.
Amiiiiiin canım sanada hayırlı cumalar olsun.
Hemşire jel kullan dedi sabah akşam bakalım bugün zor kalktım yürüyüşe böyle zorlarsa pazartesi hapı konuşurum.öyle hap kolaylığı var madem niye verilmiyo dime ama.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bebişlerini güzelce al gel.içinde güzel güzel büyüsünler inşallah. :)
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah
umutlu birsey sorucam:) ben yarın başka bir doktora gidicem kontrol için ulun beye gitmeme çünkü daha 10 gün var sende gittinmi yada gidicen mi
Çok erken hiç bişey görünmez ve boşuna üzülürsün niye görünmüyor diye. Bak ben sabrettim bekliyorum. 6 haftada görünüyor. Ben şimdi pazartesi gidince hem kalp atışını hemde kese görücem inşallah. :) acele etme boşa üzersin kendini
Hayırlı olsun, göz açıp kapayana kadar al bebeğini göbeğine
teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlı olanı yaşatsınHadi bakalim Rabbim guzel sonuclarla tamamlasin saglikli yumislarin olsun insaallah.Hayirli cumalar:
doğru söylüyorsun ama gidicem görmesemde gidicem bir görmüyceğimi biliyorum merak işte:)
Canim muhabbetinize ortadan dalis yapiyorum ama kese gorulebilir gibi geliyo bana kalp atisi olmayabilir henuz
İnsallah Canim dualarim seninle hepsi gelir 5. güne hayirlisiyla benim 6 günlük Canim tam 1 gun var aramızda :)
ama bizim hesabımıza göre 4 hafta 4 günlük vallaha yüreğimi ferahlattın iyiki dalış yaptın :):):)
Ben 4 haftalik kese gormustum yaw kucucuktu ama doktor aradi baya sonra bagirmisti aaaa burda diye ama adet tarihime gore tup bebek belki degisik olabilir[/QUOTE
senin tüp bebekmi değilmiydi gördün tüp bebekle normal olan bebek arasında farkmı oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?