Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızzzzlaar acilen bilenlerden cevap istiyorum. Lüüütfeeen
Bu progestan iğne varya iğne vurulduktan sonra geri geliyormu. Ben bi kaç kez denk geldim sanki. Bu iğneyi değiştirmezlermi yaaaa hap jel vs

Doktorun a soyle canım kapsul versin. Ben hic igne istememistim.kapsulde ayni gorevi yapiyor

Ay ne guzel dokturuyorsun oyle:)))))
Benim icinde soyle ortaya karisik biseyler soylesen diyorum.

Kizlar umuttn ardilar 12:30 da gelin trnsfer yapacaz dediler 3.gun transferi olacak ulun bey bugunki durumlarini begenmis kac tane kaldigini soramadim heyecandan insallah 2 tane embriyom lkalmistir cok heyecanliyim cok ani oldu ben d. Gune gider diye o gunu bekliyordum dua istiyorum kizlar bu mubarek gunde sizden.

Ohhh ne guzel canim butu dualarimiz seninle Rabbim yardimcin olsun

gunaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
Amiiiiiin canım sanada hayırlı cumalar olsun.
Doktorun a soyle canım kapsul versin. Ben hic igne istememistim.kapsulde ayni gorevi yapiyor
Hemşire jel kullan dedi sabah akşam bakalım bugün zor kalktım yürüyüşe böyle zorlarsa pazartesi hapı konuşurum.öyle hap kolaylığı var madem niye verilmiyo dime ama.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bebişlerini güzelce al gel.içinde güzel güzel büyüsünler inşallah. :)
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah

umutlu birsey sorucam:) ben yarın başka bir doktora gidicem kontrol için ulun beye gitmeme çünkü daha 10 gün var sende gittinmi yada gidicen mi

umutlu birsey sorucam:) ben yarın başka bir doktora gidicem kontrol için ulun beye gitmeme çünkü daha 10 gün var sende gittinmi yada gidicen mi

Çok erken hiç bişey görünmez ve boşuna üzülürsün niye görünmüyor diye. Bak ben sabrettim bekliyorum. 6 haftada görünüyor. Ben şimdi pazartesi gidince hem kalp atışını hemde kese görücem inşallah. :) acele etme boşa üzersin kendini

doğru söylüyorsun ama gidicem görmesemde gidicem bir görmüyceğimi biliyorum merak işte:)

hayırlı olsun şimdiden canımm darısı bize inşallahhh

Canim Rabbim hayirlisiyla nasip etsin once gobisini sonra kucagini doldursun ins arkandanda biz geliyoruz kismetse :)

İnsallah Canim dualarim seninle hepsi gelir 5. güne hayirlisiyla benim 6 günlük Canim tam 1 gun var aramızda :)

Hahaha dogru diyosun canim artik doguma giderken aramizda anlasir o bi gunu de hallederiz ayni gun dogarlar Esim aramis hepsinin durumu iyi pazartesi gibi duruyo demisler belli olmaz tabi bu isler yarina bakalim ne olcak Rabbim mubarek gunun hurmetine yuzumuze baksin hayirlisiyla versin ins aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…