Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Gözünaydın, hayırlı olsun. Sanırım bu saatte almışsındır bebeciklerini. İyi bak onlara, 12 gün sonra haberlerini de bekliyoruz senin

Ay ne guzel dokturuyorsun oyle:)))))
Benim icinde soyle ortaya karisik biseyler soylesen diyorum.

Sen Adapazarı'nda oturuyordun diye hatırlıyorum yanlış mıyım? Yanlışsam bu kısmı geç ama doğruysa Çark' ta bi çay iç benim yerime
Küçükken herkese göbek adımın Ayşegül olduğunu söylerdim (Yok öyle bir şey). Bütün bebeklerim de Ayşegül' dü nedense...
Seni her okuduğumda sert iklimlerin kızı demek geliyor içimden. Yaşıtlarından çok daha fazla zorluğa katlanması gerekmiş, o yüzden de mutluluğu herkesten fazla hak eden biri. Ama yerine oturması gereken bir şeyler var sanki. Yaşadığın her şey senin sorumluluğunda değil mesela. Bazen bizler başkalarının sınav sorusu olabiliyoruz. İçinde olduğun konulara kayıtsız kalmasan da bu kadar sahiplenme. Bir de bugüne kadar her şeye zor ulaştım, çok sıkıntı çektim diye düşünme. Gerektiği kadar çabaladım diye düşün ki kendi yolunu kendin kapatma. Bunu sıkça yapıyorsun kendine. İçine attıklarını da anlatabileceğin kimse yoksa akar suya, bulamazsan akan suya anlat. İçinde tutma. Vaktinden önce yaşlandırıyor seni. Sevdiğin bir sure var. Ne zaman okusan yüreğin ferahlıyor. O senin koruyucun. Bu yüzden seviyorsun. Okumaya devam. Adak adarken ya da söz verirken dikkat et. Tutamayacağın adaklar adama ya da sözler verme. Kendi yapabileceğin şeyleri ada ya da söz ver. Kendi içinde huzurluyum dediğin zaman, hayatın aslında nasıl sana akmak için çabaladığını göreceksin. İsteklerin emir gibi önüne yığılacak, istemediklerin dize gelecek. Kendi hayatının efendisi olduğunu hissedeceksin.
Bu kadar olsun mu bugünlük?

Zanork ya sen negüsel şeyler sölüon acıcıkta bana yazsna ya neolurr

Sana ben hayırlı olsun diyeceğim ama erken konuşmaktan da korkuyorum aslında. Kızın olursa zanork demişti dersin. Oğlun olursa bir şey deme :)
Değişken bir ruh halin var. Ani geçişler yapıp karşındakini şaşırtabiliyorsun. Bazen de bu geçişlerin karşındakini yoruyor. Aslında seni de yoruyor ama iyice pişmeden sakinleşemeyeceksin nasıl olsa Ayrıca genel olarak neşeli, olumlu, ruhu genç kalacak birisi gibisin. Çok derinlere inmeden yaşamanı sevdim. Önüne gelene itiraz etmiyorsun, her şeyin dibini karıştırmıyorsun, sevgi kapasiten yüksek. Yalnız, affetme konusunda biraz çalışman gerek. Gereğinden fazla sertsin bu konuda. Gereksiz sıkıntı çekme hayatına. Yurtdışından gelenin var sanırım yaz aylarında. Aile sanki. Özlem gidereceksiniz. Bir de yeni bir başlangıç var. İş değişikliği? İşe başlama? Uzun vadeli bir yatırım, bir ortaklık? İlk başlarda biraz sarsıntılı olacak ama sakin olur, akıllı davranır, geçici olduğunu, alışma sürecinde olduğunuzu unutmazsanız, çok bereketli ve sağlam bir sonuç olacak. Eşinin elini sıkı sıkı tut. Size bir gökkuşağı geliyor. Gökkuşağının altından geçen hazine bulur derler...
Zanork artık müsade ister

Canim benim ya cok tatlisin sen:))).diline saglik.ne guzel bir enerjin var.

Harikasın nası motive oldum varya süpersin bu güsel dileklerin için sana çook teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Gözünaydın, hayırlı olsun. Sanırım bu saatte almışsındır bebeciklerini. İyi bak onlara, 12 gün sonra haberlerini de bekliyoruz senin
teşekkür ederim zanorkcum evet içimde şu anda 2 bebişim var inşallah annesine sıkı,sıkı tutunurlar
ben 5. güne gider diye bekliyordum bugün işteyken saat 10da hemşire aradı 12 buçukta burada olun diye neysa oldu bitti herşey şimdi en zor kısmına geldim bu arada 2 tanede dondurdular bu 3. tedavim ve ilk defa 2 embriyo transfer ettiler ve ilk defa dondurulmuşum oldu

bana güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim int çok ağır alıntı yapamadım kızlar
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşşallah

Canlar benim bugün kontrolum var 9 9.30 da orda olurum insallah tahlil yapilcak 11 e kadar beklerim galiba kimler gitcek bugün belki karşılaşırız dualarinizdanda eksik etmeyin

Canlar benim bugün kontrolum var 9 9.30 da orda olurum insallah tahlil yapilcak 11 e kadar beklerim galiba kimler gitcek bugün belki karşılaşırız dualarinizdanda eksik etmeyin

Allahim sen cansnsen kuluna yardim et onune engeller cikarma bu yolda seni vekil kildik Rabbim biz aciciz sen bize yardim et ol de oluversin yawrularimiz mart ayinda yuzumuz gulsun ins Allahim (aminnnn)
Habersiz birakma kuzum opuuyorum :)

Allahim sen cansnsen kuluna yardim et onune engeller cikarma bu yolda seni vekil kildik Rabbim biz aciciz sen bize yardim et ol de oluversin yawrularimiz mart ayinda yuzumuz gulsun ins Allahim (aminnnn)
Habersiz birakma kuzum opuuyorum :)

Ay tatlım ne guzel dua etmissin Canim benim birbirimize karşılıksız ettigimiz dualarla insallah dileğimiz yerine gelicek yüzümüz gulucek bu sefer.tüm isteyenlere versin Rabbim evlatsizlikla sinamasin kimseyi

Kızlar Süleyman beyin hastaları bilhassa, esim Dışarda merkezin bi çalışaniyla muhabbet ederken Süleyman bey niye gitti diye sormuş o da hakkını vermiyolardi adamın iyi yaptı gitti demiş korkuyorum ulun beyde gider şaşırdım yani haklarını nasıl vermiyolar ne yapiyolar o kadar parayı

hmm geçmiş olsun canımmmm..hayırlısı ile başlarsın inşallahhh.....canin gözümden kaçmış görmedim......

Ayy Allah gozlerini doyursun eger oyleyse ulun beyi de gondermeye cesaret edebileceklerini sanmiyorum kimse gitmez o zaman merkeze sana ne dediler canim benim transfer pazartesiiiiiii aradilar :)))))

Ayy Allah gozlerini doyursun eger oyleyse ulun beyi de gondermeye cesaret edebileceklerini sanmiyorum kimse gitmez o zaman merkeze sana ne dediler canim benim transfer pazartesiiiiiii aradilar :)))))

Valla 60 bin maasada doymuyolarsa ne kadar istiyolar bilmiyorum gözünaydin Canim 5. Gun embriyosu olucak ne guzel bende kan sonucunu bekliyorum daha çıkmadı görüştlerin ulun beyle birazdan çağırırlar herhalde

Valla 60 bin maasada doymuyolarsa ne kadar istiyolar bilmiyorum gözünaydin Canim 5. Gun embriyosu olucak ne guzel bende kan sonucunu bekliyorum daha çıkmadı görüştlerin ulun beyle birazdan çağırırlar herhalde
Ee kendi yeri olursa daha cok kazanir oyle dusunmustur millet paraya doymuyo allah islah etsin

Hayırlı haberlerini bekliyorumm canım. İnşallah herşey dilediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun canım

Aç gözlülük bu başka bişey değil 60 alıyosa daha ne alacak acaba. Zaten para. İçin hastalarını yarı yolda bıraktıysa yazık. Ne kadar para göz olduğu ortaya çıktı. Bana olmaz yasak iki embriyo transfer edilemez diyordu o kadar katıydı. Allah razi olsun ulun beyden iki embriyo aynı kalitede diye ayırmak istemedi onları. :) biri tutmazsa biri tutar dendi çok şükür hamileyim inşallah devam eder. İyiki gitmiş sülooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…