Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim benim icim cok rahat olacak goreceksin olacak olacak ikimizinde olacak sende inan

Canim paZartesi arayip atlayin gelin diyceklermis saat belli degil yaZarim burdan umutlu bana da 2 tane koysunlar yaaaa

Ben 16 30 ordayım inşallah. Evet benide 10 da aradılar 2 de transfer olacak dediler. :) hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Eğer aynı kalitede iki tane varsa koyarlar belki :) sende hatırlatmayı unutma

hoşbuldum canım çok sağol.
Amin canım malesef öyle.Ama hep geçecek diyorum.Bu kadar üst üstte geldi bir mükafatı var diyorum.
Aksatmam canım çok korkttum bende çıkarsa anneme kim bakar diye..Çok şükür en zorunu orda atlattım.
Hayırlı olsun sende hamilesin çok güzel
Bizede nasip olsun inşh.

hoşgeldin canım sefalar getirdin sendemi umuta başlamayı düşünüyorsun?

Çok sağol canım.Aslında umutta bişi çıkmayacak nasıl olsa yaşadığım yere yakın diye tercih ettim Ulun hocayıda burdan duydun hep ona karar verdim.Ama durumlar farklı gelişti.Galiba burda devam edicem.

Çok tşk ederim desteğin için.İşe başlamak bu yüzden iyi oldu kimseyi görmüyorum.
İşe anneme evime.Allahıma dua ediyorum işe gidip gelirken arabada.
inşh herşey güzel olcak ...

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))

hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar napiyosunuz ben cok sikildim temizlik yaptim bitti yemegim yok kocamda hala calisiyo ne yapsam bissuru de utum var

Kizlar napiyosunuz ben cok sikildim temizlik yaptim bitti yemegim yok kocamda hala calisiyo ne yapsam bissuru de utum var

İyiyim Canim bende yoruldum bugün beklemenden basım fln agriyo sende bütün islerini bitir transferden sonra bisey yapamiycan nasıl olsa bende bütün islerimi ayarliycam aklım kalmasın rahat edeyim :)

Canim yaa cok gecmis olsun iyiki taze transfer olmamis en azindan dinlenip iyilesirsin bende adeti bekliyorum tsh im dusmus transfer bu ay kismetse....bol bol zencefilli portakalli elmali ihlamur ic cok cabuk iyilesirsin.

Bolca tavuk suyu corba içiom limon yiyom kulğım boğazım burnm fena ayrı takılıo ya

İyiyim Canim bende yoruldum bugün beklemenden basım fln agriyo sende bütün islerini bitir transferden sonra bisey yapamiycan nasıl olsa bende bütün islerimi ayarliycam aklım kalmasın rahat edeyim :)

Evet bende isler bitsin diye ugrasiyorum bugun 3 makina camasir yikadim nevresimler felan paklandim biraz :) ilk 4 gun annemde kalicam sonra Allaha emanet

Evet bende isler bitsin diye ugrasiyorum bugun 3 makina camasir yikadim nevresimler felan paklandim biraz :) ilk 4 gun annemde kalicam sonra Allaha emanet

Aynen Canim bende dip kose yapmistim zaten yarında üstten yapcam yine sonrada yatarım artık bebisi alınca dinlenirim bide sordum ulun beye bel için yakı yakıştırsam bise olur mu diye olmaz ama transferden sonra yapma dedi yapsammi diye düşünüyorum bel sıkı olunca bebek iyi tutunuyomus

Ya vallahi sıkıldım bu karnımın şişlğinden daha dün lağmam yaptım az faydası oldu karnım yine patlıcak sıvı alıp ac gezmkten bıktım bunun yanında kulak boğaz ağrısı yetti vallahi sinirlerim alt üst oldu iyice delirmk üzereyim ben yaa

Olabilir canim beline yaki yaptigi ay hamile kalani cok duydum faydasi olabilir ama onu yaptiktan sonra sicak tut transfere kadar belini transferden sonra sicak embriyoya iyi gelmiyo diyorlar sen yarin felan yap

Ah canim ya seninde sansizligin az sik disini sonu guzel olcak ins benimde opudan once grip olmustum burnum tikanmisti nefes alamadim hic ilacda icemiyosun nerdeyse sinirden agliyodum yeni yeni geciyo sende ihlamur corba balli sut eksik etme bir kac gune gececek

Allah yardımcın olsun, tosuncukların olsun inşallah Hem sürpriz olması da iyi olmuş. Transfer gününü önceden bilmek heyecanlandırırdı belki. Anlamadan hooop, göbişindeler. Bir de bakmışsın hooop kocişindeler Sana ikiz doğurtacağım ben. Üçüncü defadır mesajı siliyorum, üçüncü defadır aynı şeyi yazıyorum. Hakkında hayırlısı...

Cansnsen, üzdün ama beni. Bundan önce Ankara' da bir merkezle görüşüyordum. Tam hazırım dedim, kapandıklarını öğrendim. Burası da kapanırsa bende var bir sorun diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…