- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Canlar Pazartesi bende gidiyorum öğlen gibi ararız dedi ulun bey kan verdim bugün gebelik aşısı yapilcak Pazartesi bakalım artık hayırlısı tahlilde iyi çıktı Çarşamba transferim olcak dua edin kızlar bu sefer yüzüm gulsun
Canim paZartesi arayip atlayin gelin diyceklermis saat belli degil yaZarim burdan umutlu bana da 2 tane koysunlar yaaaa
Canim paZartesi arayip atlayin gelin diyceklermis saat belli degil yaZarim burdan umutlu bana da 2 tane koysunlar yaaaa
Canim benim icim cok rahat olacak goreceksin olacak olacak ikimizinde olacak sende inan
Hoşgeldin sefalar getirdin.
Allah yar ve yardımcınız olsun. Büyük sabır istiyor bu illet hastalık. Çevremde çok yaşadım akraba eş dost. Çok zor günler geçiriyorsunuzdur allah sabırlar versin.
Artık herkes grip gibi kanser oluyor malesef. Allah dan acil şifalar diliyorum annene babana sana. Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah canım.
Bende o biyopsiyi yaptırdım seninle aynı yollardan geçtim çok şükür benimkide temiz ama hep risk var. Kontrol zamanlarını ihmal etmeyesin.
Allah'ım herşeyi gönlüne göre versin İnşallah.
hoşgeldin canım sefalar getirdin sendemi umuta başlamayı düşünüyorsun?
Aay canim ya allah yardimciniz olsun annene acil sifalar diliyorum send ekontrollerini ohmal etme.ne olur ne olmaz bebisinizede hemencik kavusun insallah milletin ne dedigini de bosver sinir oluyorum bu millete varya hatta bazen diyorum su akrabalarindan uzakta yasayanlara cok ozeniyorum kimseye bakma sen
Canim Allah dagina gore kar verirmis sende bu zorluklari Allahin izniyle atlatacaksin ulun bey isinde iyidir benimde bir yumurtaligim apandisit ameliyati diye girdigim bi ameliyatta alinmis 15 sene once bunu 30 yasina geldigimde ulun bey soyledi ondan once goren iki kadin dogum doktoru hic anlamadi bile. Sorunlara cok takilma bize dusen tedavimizi olmak elimizden geleni yapmak sonucta Rabbim ne yazdiysa o olacak bazen teslim olmak en guzeli allah yardimciniz olsun
Hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Annenin durumuna üzüldüm. Allah acil şifa versin. Bol bol yoğurt yedirmeyi ihmal etmeyin. İlaçları yan etkisini azaltır, içini temizler.
Babanın durumunu çok net yazmamışsın ama ona da Allah acil şifalar versin.
İnsanların bu durumundayken yaptığı kabalığa, kibarlıkla karşılık verebiliyorsan, en güzel insanlardansın. Ama aslında, doktor ziyaretçiyi yasakladı diyip sadece gerçekten destek olmaya gelen insanlara kapı açsanız? Hem sizin başınız ağrımasa, hem anneniz üzülmese? Malesef çevremizde cahil insan çok. Başkasının derdini kendine eğlence yapmaya çalışanlar sadece sendekiler değil. Hepimizin kendince böyle bir portföyü var :85:
Kistlerin için soğan suyu iç diyeceğim ama pek kür uygulayacak enerjide olmazsın diye düşünüyorum. Onun yerine, soğan kavurduğun yemekleri yaparken soğanı aynı şekilde doğra, yağ yerine su koy. Yemeğin yağını, tüm malzemeleri koyduktan sonra ekle. Daha uzun sürede sonuç alırsın ama alırsın. Hem bu şekliyle hastalarına da daha sağlıklı yemek hazırlamış olursun. Ben de 4 sene önce bir iki defa kist çıkardım. Benimkiler yumurtalıkta folikül kistiydi. Soğan suyuyla geçtiler, o zamandan beri yoktu. Geçen ay operasyon sonrası verdikleri adet düzenleyici kist yapabiliyormuş, yine çıktı sağlı sollu. Bilseydim içerdim yine. Şimdi tedavim bir periyod ertelendi. Bu arada küçük teyzem ve kuzenim çikolata kistiyle uğraştı yıllarca. İkisinin de sağlıklı evlatları oldu çok şükür. Teyzemi ameliyat eden doktor, 1 yıl süre vermiş. Evlenecek, çocuk doğurup emzirecek, yoksa bir daha çocuğun olmaz demiş. Teyzem %51 engelli. Koca ha deyince bulunmuyor. 5 yıl sonra evlendi, ilk gece hamile kalmışTeyzem de kuzenim de 3 ayda bir düzenli tekrarlıyorlar bu kürü...
Uzun yazıyorum ama, hem sen de beni biraz tanı diye. Hem de neden ukalalık ediyorum, anlatabileyim diye.
Ama şimdi keseceğim. Geç olmuş.
çok sağol canım desteğin için.bu kadar detaylı yazdığın içinde çok sağol.sohbet eder gibi oldum senle :)
Daha yeni yeni kendime geliyorum denicem birşeyler bakalım kürlerden sağol bu da aklımdaydı.
Tüp bebek deniyorsun herhalde sende.İnşh Rabbim tez zamanda hayırlı sonuçlar almanı sağlasın.
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Kizlar napiyosunuz ben cok sikildim temizlik yaptim bitti yemegim yok kocamda hala calisiyo ne yapsam bissuru de utum var
Çok güzel 9 tane bebiş. Sabırla beklicen. Güzel rahatlatacak işlerle uğraş. Eğlenceli işler yap. Full pozitif ol. Dinlenmiş vucutla herşey çok güzel olacak inşallah.
Çok güzel haber bu canım. Herşey gönlüne göre olsun inşallah. :) pazartesi günü kk hatunları dolduracak umut tüp bebeği :)))
Saolasın canım cevap için. Zaten sürekli gelmiyor çok şükür.[/
Umutluuu çok hastyım gribim kaç gndr kulğım ağrıo boğzm şiş karnım şiş fenayım ya
Canim yaa cok gecmis olsun iyiki taze transfer olmamis en azindan dinlenip iyilesirsin bende adeti bekliyorum tsh im dusmus transfer bu ay kismetse....bol bol zencefilli portakalli elmali ihlamur ic cok cabuk iyilesirsin.
İyiyim Canim bende yoruldum bugün beklemenden basım fln agriyo sende bütün islerini bitir transferden sonra bisey yapamiycan nasıl olsa bende bütün islerimi ayarliycam aklım kalmasın rahat edeyim :)
Evet bende isler bitsin diye ugrasiyorum bugun 3 makina camasir yikadim nevresimler felan paklandim biraz :) ilk 4 gun annemde kalicam sonra Allaha emanet
Aynen Canim bende dip kose yapmistim zaten yarında üstten yapcam yine sonrada yatarım artık bebisi alınca dinlenirim bide sordum ulun beye bel için yakı yakıştırsam bise olur mu diye olmaz ama transferden sonra yapma dedi yapsammi diye düşünüyorum bel sıkı olunca bebek iyi tutunuyomus
Ya vallahi sıkıldım bu karnımın şişlğinden daha dün lağmam yaptım az faydası oldu karnım yine patlıcak sıvı alıp ac gezmkten bıktım bunun yanında kulak boğaz ağrısı yetti vallahi sinirlerim alt üst oldu iyice delirmk üzereyim ben yaa
teşekkür ederim zanorkcum evet içimde şu anda 2 bebişim var inşallah annesine sıkı,sıkı tutunurlar
ben 5. güne gider diye bekliyordum bugün işteyken saat 10da hemşire aradı 12 buçukta burada olun diye neysa oldu bitti herşey şimdi en zor kısmına geldim bu arada 2 tanede dondurdular bu 3. tedavim ve ilk defa 2 embriyo transfer ettiler ve ilk defa dondurulmuşum oldu
hmm geçmiş olsun canımmmm..hayırlısı ile başlarsın inşallahhh.....canin gözümden kaçmış görmedim......
çok sağol canım desteğin için.bu kadar detaylı yazdığın içinde çok sağol.sohbet eder gibi oldum senle :)
Daha yeni yeni kendime geliyorum denicem birşeyler bakalım kürlerden sağol bu da aklımdaydı.
Tüp bebek deniyorsun herhalde sende.İnşh Rabbim tez zamanda hayırlı sonuçlar almanı sağlasın.
Azıcık rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Ne zaman istersen, ister topikten, ister özelden; elimden, dilimden geldiğince destek olurum. Evet, ben de tüp bebek için uğraşanlardanım. Amin, Allah bu yolda yürüyen herkesin gönlündekini hayır eyleyip kucağına versin...
Kızlar Süleyman beyin hastaları bilhassa, esim Dışarda merkezin bi çalışaniyla muhabbet ederken Süleyman bey niye gitti diye sormuş o da hakkını vermiyolardi adamın iyi yaptı gitti demiş korkuyorum ulun beyde gider şaşırdım yani haklarını nasıl vermiyolar ne yapiyolar o kadar parayı
Kizlar kalbim pirpir yapiyo pazartesi Allahin izniyle transfer ben simdi napiyim on hazirlik ayy cok heyecan yaptim yarin aksama kadar gezcem sonra 4 gun yaticam cuma gunu ise donuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?