Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Her serde bi hayir var iste Canim üzülüyodun bak senin için hayırlısı buymuş Rabbim bebisini nasip etti Cok şükür paranin yanında onların aldıkları dua Allah rızası yeter ama demekki para bazen on plana geciyo Rabbim hayırlı doktorlarla karşılaştırsın insallah

Amiiiiiin canım inşallah.
Allah razi olsun ulun beyden.
İnşallah size de şifa olsun.

Âmin tatlım âmin inşallah bu sefer olur hayırliysa tabi Allahim istesin sadece. Canim ara istersen sor ama bence normaldir içeride kalıp cikiyo ya normaldir

Kanama olmadığı sürece normaldir değilmi. Ama takıntılı oldum ya. Sen ne yapıyorsun çıktınmı merkezden.??

Endiselenme canim ayni sey banada oluyodu normal dedi ulun bey simdi gecti kafana takma bosuna kirmizi akici sekilde gelirse hemen doktoru ara
Saol canım rahatladım şimdi. Allah korusun gelmesin şimdi kırmızılar 10 ay sonra gelsin :)))
Sen ve bebişin nasılsınız bakalım. :)

Tedavideki arkadaslar herkesi tek tek takip edemedim bu aralar Allah hepinize yardim etsin guzel haberlerinizi duyurun bize insallah.Hicbir zaman umidinizi kaybetmeyin Rabbim dualarimizi kabul edecek bi gün.

Kizlar kalbim pirpir yapiyo pazartesi Allahin izniyle transfer ben simdi napiyim on hazirlik ayy cok heyecan yaptim yarin aksama kadar gezcem sonra 4 gun yaticam cuma gunu ise donuyorum

Kizlar kalbim pirpir yapiyo pazartesi Allahin izniyle transfer ben simdi napiyim on hazirlik ayy cok heyecan yaptim yarin aksama kadar gezcem sonra 4 gun yaticam cuma gunu ise donuyorum

Süper hadi gözün aydın canım. Allah'ım hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah. Çok gezme yorma vücudunu dinlenmiş vücutla git transfere.kaçta merkezde olacaksın bende pazartesi günü oradayım inşallah.

Ya kızlar benim transferim bidahaki aya 9 tane dondurulmşum var bu süreçte napıcam nası zaman geçicek ya

Canlar Pazartesi bende gidiyorum öğlen gibi ararız dedi ulun bey kan verdim bugün gebelik aşısı yapilcak Pazartesi bakalım artık hayırlısı tahlilde iyi çıktı Çarşamba transferim olcak dua edin kızlar bu sefer yüzüm gulsun

Ya kızlar benim transferim bidahaki aya 9 tane dondurulmşum var bu süreçte napıcam nası zaman geçicek ya
Çok güzel 9 tane bebiş. Sabırla beklicen. Güzel rahatlatacak işlerle uğraş. Eğlenceli işler yap. Full pozitif ol. Dinlenmiş vucutla herşey çok güzel olacak inşallah.
Merhaba kızlar şuan umut tüp bebeğin raporsuz fiyatı nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba ilaçlar dahil 6650 tl.
Çok güzel haber bu canım. Herşey gönlüne göre olsun inşallah. :) pazartesi günü kk hatunları dolduracak umut tüp bebeği :)))
Normal cnm korkma. Jel in yan etkilerinde var.prospektustede yazıyor

Saolasın canım cevap için. Zaten sürekli gelmiyor çok şükür.

Canim paZartesi arayip atlayin gelin diyceklermis saat belli degil yaZarim burdan umutlu bana da 2 tane koysunlar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…