- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Allah yardımcın olsun, tosuncukların olsun inşallahHem sürpriz olması da iyi olmuş. Transfer gününü önceden bilmek heyecanlandırırdı belki. Anlamadan hooop, göbişindeler. Bir de bakmışsın hooop kocişindeler Sana ikiz doğurtacağım ben. Üçüncü defadır mesajı siliyorum, üçüncü defadır aynı şeyi yazıyorum. Hakkında hayırlısı...
Cansnsen, üzdün ama beni. Bundan önce Ankara' da bir merkezle görüşüyordum. Tam hazırım dedim, kapandıklarını öğrendim. Burası da kapanırsa bende var bir sorun diyeceğim
Bolca tavuk suyu corba içiom limon yiyom kulğım boğazım burnm fena ayrı takılıo ya
Bolca tavuk suyu corba içiom limon yiyom kulğım boğazım burnm fena ayrı takılıo ya
Canim gripsen theraflu diye bi ilaç var Cok etkili onu İc sabah aksam toparlarsın beni ayaga kaldiriyo hemen bide transferden once ilaç kullanmanın sakıncası yok ben dış için antibiyotik fln içmiştim ulun bey transferden once bisey yapmaz demişti ilaç almadan gecmiyo bu hastalık Canim
Hastalıktan cok kabızlık bni mahvetti lanet ettim yeminle ya yine lağman yapcam cok bunaldım vallahi
mrb kızlar ilk günümü geride bıraktım kaldı 11 gün kızlar birşey soracağım sizlere embriyoyu koyduğu andan itibaren keskin bir şekilde sağ tarafımda kasık ağrısı batması gibi birşey oldu ve devam ediyor bazen şiddetleniyor oturduğum yerden bile rahatsız ediyor ve sağ bacağıma uyuşukluk veriyor bide bir ara bugün kalp çarpıntıları yaşadım ateş basmaları filan daha öncekilerde bu kadarını yaşamamıştım hayırlısı bakalım yarında olursa pazartesi umudu ararım normalmi diye:44:
yazdıklarına o kadar çok içten katılıyorumki gerçekten bu işler nasip işi ben bunu 3. denememde iyice anladım rabbim bize ne yaşatırsa hayırlısını yaşatsın inşallah.Üzülme Canim niye üzülüyosun sanmıyorum ulun bey gitmez bütün hastalar ona yöneldi yogun bide kariyeri için önemli umut diyince ulun bey konuşulacak artık diğer doktora giden yok herhalde dün esim gelmemiş diyodu demekki hastaya göre geliyo sen üzme tatlı canını.Bız Emre bey için Umut'a gitmiştik ne ulun ne Süleyman'ı araştırdım randevu alırken sekreter sormuştu ulun dedim ama hic araştırmadan gittim neyse bi arkadasim var o da baska bi yerde aşılama yaptı bi iki kere olmayınca en ucuz yerde basit bi hastanede tup bebek yaptı ilk seferinde tuttu simdi kucağında kızı yani doktorlar vesile biz icimiz rahat etsin diye en iyi doktorlara gidiyoruz ama veren Rabbim yani benim hic sorunum yokken 3 denememde embriyolar o kadar kaliteliyken olmadı yani bu isler nasip ısı Allahim verdi mi veriyo ama nasip olmadı mi en iyi doktorda olsa bi care bulamıyor hic takılma bence bu detaylara dua et en hayırlısını versin rabbim
Transfer oldu yataga yatirdilar beni o an esime dedimki sag tarafim agriyo hala daha kasigimin sag tarafi agrir daha oncede hatta yazmistim yine hep agrim vardi diye
Hastalıktan cok kabızlık bni mahvetti lanet ettim yeminle ya yine lağman yapcam cok bunaldım vallahi
Demaydemay cim nerelerdesin yaa nasil gecti bak zaman yarin allahin izniyle mujdeli haberlerini bekliyorum bak merakta birakma bizi...Senin icin dua edicem.
bende büyük bi merakla DEMAY DEMAYI bekliyorum.hergün bakıyorum yazmışmı,belirtisi varmı diye.ikimizin transferi aynı gün yapıldı.yarın UMUTLU bebişlerini görücek bizde pozitif sonuçlarımızı inşallah.
mutlaka yaz demaycım.Rabbim yalnız bizim değil bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah.hamişlerden dua istiyorum.Allah ım bizede o mini mini şeyleri görmeyi,duymayı ve doya doya koklamayı nasip etsin inşallah.
Üzülme Canim niye üzülüyosun sanmıyorum ulun bey gitmez bütün hastalar ona yöneldi yogun bide kariyeri için önemli umut diyince ulun bey konuşulacak artık diğer doktora giden yok herhalde dün esim gelmemiş diyodu demekki hastaya göre geliyo sen üzme tatlı canını.Bız Emre bey için Umut'a gitmiştik ne ulun ne Süleyman'ı araştırdım randevu alırken sekreter sormuştu ulun dedim ama hic araştırmadan gittim neyse bi arkadasim var o da baska bi yerde aşılama yaptı bi iki kere olmayınca en ucuz yerde basit bi hastanede tup bebek yaptı ilk seferinde tuttu simdi kucağında kızı yani doktorlar vesile biz icimiz rahat etsin diye en iyi doktorlara gidiyoruz ama veren Rabbim yani benim hic sorunum yokken 3 denememde embriyolar o kadar kaliteliyken olmadı yani bu isler nasip ısı Allahim verdi mi veriyo ama nasip olmadı mi en iyi doktorda olsa bi care bulamıyor hic takılma bence bu detaylara dua et en hayırlısını versin rabbim
çok şükür ki birinin aklına gelmişimDemaydemay cim nerelerdesin yaa nasil gecti bak zaman yarin allahin izniyle mujdeli haberlerini bekliyorum bak merakta birakma bizi...Senin icin dua edicem.
valla bende tam tersi seni merakla bekliyorum:18: belirtiye gelince hep adet belirtileri gibi,dün umutsuzluğa kapılıp çok ağladım,eşimi görünce bi fena oluyorumbende büyük bi merakla DEMAY DEMAYI bekliyorum.hergün bakıyorum yazmışmı,belirtisi varmı diye.ikimizin transferi aynı gün yapıldı.yarın UMUTLU bebişlerini görücek bizde pozitif sonuçlarımızı inşallah.
mutlaka yaz demaycım.Rabbim yalnız bizim değil bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah.hamişlerden dua istiyorum.Allah ım bizede o mini mini şeyleri görmeyi,duymayı ve doya doya koklamayı nasip etsin inşallah.
Canlar Pazartesi bende gidiyorum öğlen gibi ararız dedi ulun bey kan verdim bugün gebelik aşısı yapilcak Pazartesi bakalım artık hayırlısı tahlilde iyi çıktı Çarşamba transferim olcak dua edin kızlar bu sefer yüzüm gulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?