Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

çok teşekkürler canım demek içinden ikiz geçiyor
rabbim hayırlısını versin inşallah

mrb kızlar ilk günümü geride bıraktım kaldı 11 gün kızlar birşey soracağım sizlere embriyoyu koyduğu andan itibaren keskin bir şekilde sağ tarafımda kasık ağrısı batması gibi birşey oldu ve devam ediyor bazen şiddetleniyor oturduğum yerden bile rahatsız ediyor ve sağ bacağıma uyuşukluk veriyor bide bir ara bugün kalp çarpıntıları yaşadım ateş basmaları filan daha öncekilerde bu kadarını yaşamamıştım hayırlısı bakalım yarında olursa pazartesi umudu ararım normalmi diye:44:

Cansnsen, üzdün ama beni. Bundan önce Ankara' da bir merkezle görüşüyordum. Tam hazırım dedim, kapandıklarını öğrendim. Burası da kapanırsa bende var bir sorun diyeceğim

Üzülme Canim niye üzülüyosun sanmıyorum ulun bey gitmez bütün hastalar ona yöneldi yogun bide kariyeri için önemli umut diyince ulun bey konuşulacak artık diğer doktora giden yok herhalde dün esim gelmemiş diyodu demekki hastaya göre geliyo sen üzme tatlı canını.Bız Emre bey için Umut'a gitmiştik ne ulun ne Süleyman'ı araştırdım randevu alırken sekreter sormuştu ulun dedim ama hic araştırmadan gittim neyse bi arkadasim var o da baska bi yerde aşılama yaptı bi iki kere olmayınca en ucuz yerde basit bi hastanede tup bebek yaptı ilk seferinde tuttu simdi kucağında kızı yani doktorlar vesile biz icimiz rahat etsin diye en iyi doktorlara gidiyoruz ama veren Rabbim yani benim hic sorunum yokken 3 denememde embriyolar o kadar kaliteliyken olmadı yani bu isler nasip ısı Allahim verdi mi veriyo ama nasip olmadı mi en iyi doktorda olsa bi care bulamıyor hic takılma bence bu detaylara dua et en hayırlısını versin rabbim

Bolca tavuk suyu corba içiom limon yiyom kulğım boğazım burnm fena ayrı takılıo ya

Canim gripsen theraflu diye bi ilaç var Cok etkili onu İc sabah aksam toparlarsın beni ayaga kaldiriyo hemen bide transferden once ilaç kullanmanın sakıncası yok ben dış için antibiyotik fln içmiştim ulun bey transferden once bisey yapmaz demişti ilaç almadan gecmiyo bu hastalık Canim

Hastalıktan cok kabızlık bni mahvetti lanet ettim yeminle ya yine lağman yapcam cok bunaldım vallahi

Transfer oldu yataga yatirdilar beni o an esime dedimki sag tarafim agriyo hala daha kasigimin sag tarafi agrir daha oncede hatta yazmistim yine hep agrim vardi diye

yazdıklarına o kadar çok içten katılıyorumki gerçekten bu işler nasip işi ben bunu 3. denememde iyice anladım rabbim bize ne yaşatırsa hayırlısını yaşatsın inşallah.
Transfer oldu yataga yatirdilar beni o an esime dedimki sag tarafim agriyo hala daha kasigimin sag tarafi agrir daha oncede hatta yazmistim yine hep agrim vardi diye

aaa aynı ben benimde öyle oldu ulunbey embriyoları koyarken hadi hayırlı olsun dediği andan itibaren olan bir sancı ama ara ara sürekli değil inşallah bu yaşadıklarımın sonucu senin gibi mutlu biter

Demaydemay cim nerelerdesin yaa nasil gecti bak zaman yarin allahin izniyle mujdeli haberlerini bekliyorum bak merakta birakma bizi...Senin icin dua edicem.

Demaydemay cim nerelerdesin yaa nasil gecti bak zaman yarin allahin izniyle mujdeli haberlerini bekliyorum bak merakta birakma bizi...Senin icin dua edicem.

bende büyük bi merakla DEMAY DEMAYI bekliyorum.hergün bakıyorum yazmışmı,belirtisi varmı diye.ikimizin transferi aynı gün yapıldı.yarın UMUTLU bebişlerini görücek bizde pozitif sonuçlarımızı inşallah.
mutlaka yaz demaycım.Rabbim yalnız bizim değil bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah.hamişlerden dua istiyorum.Allah ım bizede o mini mini şeyleri görmeyi,duymayı ve doya doya koklamayı nasip etsin inşallah.

Amin canim sende bari sabah erken yaptir testini de gune iyi baslayalim rabbim once sizin sirasiyla da hepimizin yizunu guldursun.hayirli haberlsrinizi bekliyorum

Şaka takıldım. Dediğin gibi onlar sadece vesile...

kızlarrr nasılsınızzzz 2 gündür kocacım istanbula geldi hiç giremedim yeni gelişmeleri de taip edemedim....4. gün oldu tedavimde............

çok şükür ki birinin aklına gelmişim hep evdeyim 2 gün önce gece sinemaya gittik eşimle,iyi geldi.evet zaman çabuk geçti bu defa nedense,ama çok korkuyorummmmm:18: sana özelden yazarım sonucumu içten ve samimi duaların için Allah razı olsun canım,sen nasılsın bakalım,nasıl gidiyo?

valla bende tam tersi seni merakla bekliyorum:18: belirtiye gelince hep adet belirtileri gibi,dün umutsuzluğa kapılıp çok ağladım,eşimi görünce bi fena oluyorumadet günümde yarın bu arada inşallah sen de ben de güzel haberler veririz birbirimize,sende bişey var mı belirti namına,tek embriyo yaa üzülüyorum olmamışsa diye,sende 2 var,bu bi şans bunu unutma düşünüyorum da ardışık transfer yapılsaydı bana bi tanesi gidebildi ya 5.güne,en azından diğeri de 3.gün olurdu,iki embriyo yani,bu defa da olmazsa eşim 3.deneme için başka bi merkeze gideriz diyo amannnn uzattıkça uzattım hee,ne bileyim kafam çorba gibi,inşallah yarın çokkkkkk güzel olur ikimiz içinde

canım Rabbim senin ve isteyen tüm arkadaşların emeklerini boşa çıkarmasın Allah yüzünü güldürsün inşallah dualarmız seninle

demaydemay nasılsın neler yapıyosun bak sonunda mutlu haberi alacağın gün geldisakın negatif düşünme herzaman pozitif ol yarın olsun hayır olsun Rabbim seni sevindirsin sonucunu mutlaka yaz olurmu halay çekmek için bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…