Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Panik degilim ama hic belirti yok bugun 7.gun eczanede geblik testi alsam cikarmi yaa

bence alma. bende seninle aynı durumdayım benimde 6.gün, bendede hiç bir belirti yok ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı hiçbirşey... dün netten araştırdım hiçbir belirti yaşamadan da olumlu sonuç alan var. ayrıca gebelik testi değer 50nin üzerinde olunca sonuç veriyor benim ilkinde 13tü değerim çıkmadı ta ki 67 olunca 2.çizgi çıktı o yüzden çok erken özellikle gebelik testi için. çıkmazsa boşuna moralini bozarsın biraz daha bekle bence.

Kizlar idrar testi net cevap vermiyo ben yaşadığımı anlatiyim sonucum 373 tu ertesi gun idrar testi Cok silikti uc gun sonra 808 oldu ondan 1 hafta sonra tekrar yaptım idrar testi meraktan o zaman daha belirgin olmuştu sizde bosuna yapıp kendinizi üzmeyin benim göğüs ağrım bi belirtim Hic olmadı aramayın belirti Rabbim nasip ettiyse olcak dua edin sadece

Kanamam evet çok yoğundu ve sanırım 6. Hafta falandı kanama olduğunda.Altıncı haftada kalp atışı vardı ama Ulun bey 8. Haftada
Kalp atışlarını dinletti

teşekkürler canım bence de çok erken . sen nasıl oldun. umarım akşama doğru Ulun beyden de içini rahatlatacak açıklamalar alırsın. kendine ve bebeğine iyi bak:)

Kanamam evet çok yoğundu ve sanırım 6. Hafta falandı kanama olduğunda.Altıncı haftada kalp atışı vardı ama Ulun bey 8. Haftada
Kalp atışlarını dinletti

BEn gittigimdede 5 bucuk haftalık dedi kalp atisi yok mu dedim kızım dur daha pirincin yarısının yarısı dedi acele etme 15 gun sonra dedi acaba gelismiyo mu benimki o zamandan korkmuştum ama burdaki arkadaşlarda keseyi görüp 15 gun sonra duydular kalp atışını bakalım hakkımda hayırlısı olsun alıştım herseye hazırlıklı gibiyim kurbanlık koyun gibi bekliyorum sanki :)

teşekkürler canım bence de çok erken . sen nasıl oldun. umarım akşama doğru Ulun beyden de içini rahatlatacak açıklamalar alırsın. kendine ve bebeğine iyi bak:)

Korku endişe hepsni yasıyorum dakkada bir tuvalete gidip bisey gelmiş mi diye bakıyorum iyice kafayı yedim :) biraz daha iyiyim ne olacaksa olsun diyorum artık çünkü psikolojim bozuluyo artık psikopata bağladım ulun beye ayın 28 inde gitcem ona gitmeden burda gittiğim doktora gitcem bi gelişme var mi diye icim rahatlasın diye gun sayıyorum napiyim canim Sen Nasılsın nasıl vaktin geciyo

Hoşgeldin canım. Morfoloji spermin baş kuyruk anomalisi demek. Yani yapı bozukluğu vardemek. Bu da yumurtayı döllemesini engelliyor. Ama spermlere büyütülerek özel cihazlarla bakıldığında mutlaka normal yapıda da sperm buluyorlar. Burada çoğu kişi o morfolojiden dertli zaten . Burada sayı önemli tabii. 50-60 sperm çıkıyorsa içinden 5 tane normal yapılı çıkıyorsa 1 milyon sperm varsa 1000 tane normal yapıda sperm çıkar bu da şansınızı arttırır. Tabii. Morfolojiyi düzeltmenin pek bi çaresi yok diyor doktorlar. Ama proxeedplus diye herkesin de bildiği bi ilaç var. Vitaminlerden oluşan bi ilaç. Bu alandaki doktorların da ilaç olarak kabul ettikleri tek şey zaten . Emre Bey konusunda tabii Türkiye'nin en önde gelen doktoru fakat bu doğal ilaç olaylarına pek pozitif bakmıyor ama ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Tecrübeyle sabit kesinlikle işe yarıyorlar. Araştırırsan zaten bir sürü doğal takviye bulursun canım. Kolay gelsin.

Çok çok Geçmiş olsun canım.aynı zamanlarda kanama geçirmişiz. Korma o kadarcık lekelenmeyle bebişine bişicik olmaz. Ben çarşamba günü ikinci kanamamı yaşadım öyle böyle bi kanama değildi musluktan akar bibi geldi. çok korktum gitti bebek dedim. Küçük bi pıhtıda geldi düşün nasıl kafayı yemişimdir. Hemen acil doktora gittim çok şükür güm güm kalbi atıyodu yavrumun biraz rahatladım gelişimide iyiymiş. Saat 3 gibi başladı kanama akşam 10 a kadar yoğun devam etti sonra azaldı dün tamamen kesildi çok şükür. Cuma kontrole gittim bebişimin keyfi yerinde şükür. Inşallah tekrarlamaz ikimizinkide. İlk kanamamka bu kanam arasında 26 gün var. Acaba üstünemi görüyoruz? Bide ben progestan iğneyi bırakınca oluyo bu kanama.

umutlucum ben de tam nasılsın nerelerdesin diye yazacaktım canım sen de sıkıntılar atlatmışsın geçmiş olsun..insallah tekrar yaşamazsın ..umarım cansende bebişinin güzell haberlerini alır en kısa zamanda....

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor yenii hayatın?
Çok üzüyor beni bebeğim hala hamileyim havasına giremedim ya. Hamile kalmakta çözüm değilmiş yani. Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin sana bana cansnsen ve tüm hamişlere. Cansnsen de sadece lekelenme oldu değilmi tüm geçmişe bakamadım. Öyle okudum en başta. Benden rahat yarım kiloya yakın kan gitmiştir. Rabbim nasip ettiyse dünyaya gelecekler

Kızlar bnim 4.günüm dinlenmeye dewam arada ewde geziom bişi olmaz dmi hamile arkdaşlar yardmcı olun ya napmmız lazm bklerkn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım hayırlısı sizi görünce ben de çok korkuyorum... ((

Ay canim benim bende diyorum bu kiz nerelerde Hic bisey yazmiyo diye seni Cok iyi anladım canim oh Cok şükür iyimis bebegin için rahat etsin belki adet zamanlarında Oyle oluyodur bu ikinci olduguna göre doktor bisey demedi mi gerçi sebepte bulamiuolar bebis iyise sorun yok şükür kesilmiş kanaman sevindim.canim bende Perşembe gunu keseyi gordum cuma kahverengiden kırmızıya dondü lekelenme Oyle adet gibi değil hep kontrol ettim her silmede geliyodu iki tane progestan vuruldum aksama kesildi cumartesi yine kırmızı geldi aradım iki progestan bide proluton yaptırdım iğneden sonra wcye gittim jel birikmiş baya elime geldi korkutmadım kendimi sonra yumuşak bisey elime alana kadar oldum bebeğim gitti dedim yumuşak serçe parmağım büyüklüğünde ince et parcasi gibi biseydi hemen doktora gittik karından baktı kese burda dedi tup bebekk oldugunu sonradan söyledim fazla gelişmemiş dedi normal sandi o yuzden gelismemis defi galiba bide karindan bj hafta gec gozukuyomus ya kendimi oule teselli ettim kanamn olursa düşük yaparsın dedi bekleyip gorcezz dedi korkuyorum simdi insallah kalp atisi duyarım baya bisey yasadım kac gündür kabus gibiydi

amin canım hayırlısı sizi görünce ben de çok korkuyorum... ((
Korkma canım rahat ol kasma kendini. Bi çok tüp bebek hastasında oluyo ama herkesdede olmuyo. İlaçlarla ilgili sanırım. Ben progestan iğneyi bırakınca bii kaç gün sonra başlıyor kanamam iki kanamamda öyle oldu. Gerekiyorsa doğurana kadar kullanırım iğneyi. Bebeğim iğne seviyo

Doktorun söylediklerini ulun beye aktardınmı canım? Geçen sefer Ben sürekli arıyordum ulun beyi. Oda gel kontrole dedi gittiğimde her şey normaldi lakin ulun bakınca rahatlıyo insan. Cuma ulun dayım kontrol vakti geldi. Allah yardımcımız olsun canım zor zamanlar geçiriyoruz. Sahip olamamak ayrı üzüntü sahip olup kaybetme korkular yaşamak dahabeter üzüntü insanın ömründen ömür gidiyor, benden şakır şakır kan geldi bide parça geldi tamam gitti bebek dedim. Offf allah korusun bebeklerimizi.

Kabız olmadım hiç dörtgündür maşallah bna progestan fitil verdiler üçkes ikişer tanne günde ananas yiyom kabak çkirdeği yiyom merakla bekliom sınucu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah herşey istediğin gibi olur. Allah kucağına almanı nasip etsin. Daha çook bekleyeceksin canım ben hala bekliyorum bekleyişler hiiç bitmiyor.

CevaplayN arkadaslar sagolun iyiki varsiniz.....icim rahTladi biraz karar verdim yapmicam cuma gunu kandan yaparim

Hayırlı olsun canım transferin olmuş. Kaç gün oldu? Bi yerd3 7 gün okudum bu kadar erken sonuç çıkmıyor bende çıkmadı 11 ci günden sonra görüldü oda silik çizgi. Hatta 14 cü günde negatif gösterdi ama kanda gebelik görülmüştü. İdrar testlerine inanma. Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…