Panik degilim ama hic belirti yok bugun 7.gun eczanede geblik testi alsam cikarmi yaa
canım aradın mı ulun beyi...
bence alma. bende seninle aynı durumdayım benimde 6.gün, bendede hiç bir belirti yok ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı hiçbirşey... dün netten araştırdım hiçbir belirti yaşamadan da olumlu sonuç alan var. ayrıca gebelik testi değer 50nin üzerinde olunca sonuç veriyor benim ilkinde 13tü değerim çıkmadı ta ki 67 olunca 2.çizgi çıktı o yüzden çok erken özellikle gebelik testi için. çıkmazsa boşuna moralini bozarsın biraz daha bekle bence.
Cok teşekkür ederim canim icimi nasıl rahatlatdın sende yeni hamissin galiba Rabbim bunları kimseye yaşatmasın mahvolduk bugün kendimi kontrol etmekten kafayı yedim insallah benimkine de bir şey olmamistir sen kalp atışını ne zaman duydun asiri miydi kanaman Rabbim korusun meleklerimizi
Kizlar idrar testi net cevap vermiyo ben yaşadığımı anlatiyim sonucum 373 tu ertesi gun idrar testi Cok silikti uc gun sonra 808 oldu ondan 1 hafta sonra tekrar yaptım idrar testi meraktan o zaman daha belirgin olmuştu sizde bosuna yapıp kendinizi üzmeyin benim göğüs ağrım bi belirtim Hic olmadı aramayın belirti Rabbim nasip ettiyse olcak dua edin sadece
Kanamam evet çok yoğundu ve sanırım 6. Hafta falandı kanama olduğunda.Altıncı haftada kalp atışı vardı ama Ulun bey 8. Haftada
Kalp atışlarını dinletti
teşekkürler canım bence de çok erken . sen nasıl oldun. umarım akşama doğru Ulun beyden de içini rahatlatacak açıklamalar alırsın. kendine ve bebeğine iyi bak:)
merabalar inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
umut tüp bebekde mi tedavi oluyorsun bana ayrıntılı bilgi verir misin. eşimin morfolojisi 0 çıktı bu cmt emre bakırcıoğluna randevu aldıköğreneli 2 hafta oldu gördüğüm herkesden bilgi almaya çalışıyorum
Kizlar ben Cok hastayim dun Cok ateşim vardı gece ılık duş aldım vücudum serinlesin diye sabaha ateşim kalmadı boğazlarım felaket şişmiş ilaçta alamam ne yapcam bilmiyorum dun keseyi gördüm insallah bisey olmaz bu hastalıktan dua edin bana ne olur dun pembe lekelenmem de vardı ulun bey coraspini bıraktırdı Sabah'ta kahverengi oldu insallah bise olmaz
Çok çok Geçmiş olsun canım.aynı zamanlarda kanama geçirmişiz. Korma o kadarcık lekelenmeyle bebişine bişicik olmaz. Ben çarşamba günü ikinci kanamamı yaşadım öyle böyle bi kanama değildi musluktan akar bibi geldi.çok korktum gitti bebek dedim. Küçük bi pıhtıda geldi düşün nasıl kafayı yemişimdir. Hemen acil doktora gittim çok şükür güm güm kalbi atıyodu yavrumun biraz rahatladım gelişimide iyiymiş. Saat 3 gibi başladı kanama akşam 10 a kadar yoğun devam etti sonra azaldı dün tamamen kesildi çok şükür. Cuma kontrole gittim bebişimin keyfi yerinde şükür. Inşallah tekrarlamaz ikimizinkide. İlk kanamamka bu kanam arasında 26 gün var. Acaba üstünemi görüyoruz? Bide ben progestan iğneyi bırakınca oluyo bu kanama.
umutlucum ben de tam nasılsın nerelerdesin diye yazacaktım canım sen de sıkıntılar atlatmışsın geçmiş olsun..insallah tekrar yaşamazsın ..umarım cansende bebişinin güzell haberlerini alır en kısa zamanda....
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor yenii hayatın?
Çok üzüyor beni bebeğim hala hamileyim havasına giremedim ya. Hamile kalmakta çözüm değilmiş yani. Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin sana bana cansnsen ve tüm hamişlere. Cansnsen de sadece lekelenme oldu değilmi tüm geçmişe bakamadım. Öyle okudum en başta. Benden rahat yarım kiloya yakın kan gitmiştir. Rabbim nasip ettiyse dünyaya gelecekler
Çok çok Geçmiş olsun canım.aynı zamanlarda kanama geçirmişiz. Korma o kadarcık lekelenmeyle bebişine bişicik olmaz. Ben çarşamba günü ikinci kanamamı yaşadım öyle böyle bi kanama değildi musluktan akar bibi geldi.çok korktum gitti bebek dedim. Küçük bi pıhtıda geldi düşün nasıl kafayı yemişimdir. Hemen acil doktora gittim çok şükür güm güm kalbi atıyodu yavrumun biraz rahatladım gelişimide iyiymiş. Saat 3 gibi başladı kanama akşam 10 a kadar yoğun devam etti sonra azaldı dün tamamen kesildi çok şükür. Cuma kontrole gittim bebişimin keyfi yerinde şükür. Inşallah tekrarlamaz ikimizinkide. İlk kanamamka bu kanam arasında 26 gün var. Acaba üstünemi görüyoruz? Bide ben progestan iğneyi bırakınca oluyo bu kanama.
Kızlar bnim 4.günüm dinlenmeye dewam arada ewde geziom bişi olmaz dmi hamile arkdaşlar yardmcı olun ya napmmız lazm bklerkn
Gözün aydın canım almışsın meleğini. Ben jel kullandığım için günde yarım saat yürüyüş yapıyordum. Ama ilk üç günden sonra başladım uzun yürüyüşe. İlk üç gün jelden sonra 10 dk evde dolanıyordum.düzenli yemek ye düzenli ilaçlarını al. Rahat ol. İş yapma ama yatağada bağlanma gezin. Bebek senin kanınla besleniyor.kandolaşımın hareketle hızlanırmış.kabız olmadığın sürece herşeyi ye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korkma canım rahat ol kasma kendini. Bi çok tüp bebek hastasında oluyo ama herkesdede olmuyo. İlaçlarla ilgili sanırım. Ben progestan iğneyi bırakınca bii kaç gün sonra başlıyor kanamam iki kanamamda öyle oldu. Gerekiyorsa doğurana kadar kullanırım iğneyi. Bebeğim iğne seviyoamin canım hayırlısı sizi görünce ben de çok korkuyorum...((
Doktorun söylediklerini ulun beye aktardınmı canım? Geçen sefer Ben sürekli arıyordum ulun beyi. Oda gel kontrole dedi gittiğimde her şey normaldi lakin ulun bakınca rahatlıyo insan. Cuma ulun dayım kontrol vakti geldi. Allah yardımcımız olsun canım zor zamanlar geçiriyoruz. Sahip olamamak ayrı üzüntü sahip olup kaybetme korkular yaşamak dahabeter üzüntü insanın ömründen ömür gidiyor, benden şakır şakır kan geldi bide parça geldi tamam gitti bebek dedim. Offf allah korusun bebeklerimizi.Ay canim benim bende diyorum bu kiz nerelerde Hic bisey yazmiyo diye seni Cok iyi anladım canim oh Cok şükür iyimis bebegin için rahat etsin belki adet zamanlarında Oyle oluyodur bu ikinci olduguna göre doktor bisey demedi mi gerçi sebepte bulamiuolar bebis iyise sorun yok şükür kesilmiş kanaman sevindim.canim bende Perşembe gunu keseyi gordum cuma kahverengiden kırmızıya dondü lekelenme Oyle adet gibi değil hep kontrol ettim her silmede geliyodu iki tane progestan vuruldum aksama kesildi cumartesi yine kırmızı geldi aradım iki progestan bide proluton yaptırdım iğneden sonra wcye gittim jel birikmiş baya elime geldi korkutmadım kendimi sonra yumuşak bisey elime alana kadar oldum bebeğim gitti dedim yumuşak serçe parmağım büyüklüğünde ince et parcasi gibi biseydi hemen doktora gittik karından baktı kese burda dedi tup bebekk oldugunu sonradan söyledim fazla gelişmemiş dedi normal sandi o yuzden gelismemis defi galiba bide karindan bj hafta gec gozukuyomus ya kendimi oule teselli ettimkanamn olursa düşük yaparsın dedi bekleyip gorcezz dedi korkuyorum simdi insallah kalp atisi duyarım baya bisey yasadım kac gündür kabus gibiydi
Korkma canım rahat ol kasma kendini. Bi çok tüp bebek hastasında oluyo ama herkesdede olmuyo. İlaçlarla ilgili sanırım. Ben progestan iğneyi bırakınca bii kaç gün sonra başlıyor kanamam iki kanamamda öyle oldu. Gerekiyorsa doğurana kadar kullanırım iğneyi. Bebeğim iğne seviyo
Kabız olmadım hiç dörtgündür maşallah bna progestan fitil verdiler üçkes ikişer tanne günde ananas yiyom kabak çkirdeği yiyom merakla bekliom sınucu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
CevaplayN arkadaslar sagolun iyiki varsiniz.....icim rahTladi biraz karar verdim yapmicam cuma gunu kandan yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?