Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ohhh afiyet olsun bebisine.... bende hala devam ananas cekirdek sut kayisi suyu elimizden gelelni yapiyoz gerisi allaha...zaman cok zor geciyo eaha bugun 7.gun cuma gunu yapicam kismetse...bende fitil kullaniyorum estrofem aspirin vitamin fobiol ....

canım ben de artık kullanmıyorum iğneyi test gününden beri..jeli kullanıyorum günde iki defa...

Ohhh afiyet olsun bebisine.... bende hala devam ananas cekirdek sut kayisi suyu elimizden gelelni yapiyoz gerisi allaha...zaman cok zor geciyo eaha bugun 7.gun cuma gunu yapicam kismetse...bende fitil kullaniyorum estrofem aspirin vitamin fobiol ....

Bnmde hftaya carsamba testim estrofem fitil glifor oksapar coraspirin prednol elevit içiyom bide acıkıom ben ya süt içmedim gaz yapar die ama bilmiom yumurta yedim onun yerine bide dışarı cıkmak istyom ya azcık yarın kaçıcam ewden annem baskı yapıo çıkamıom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 2 saate kadar arar ulun bey canim anlatıcam ona bakalım ne diycek benim kontrolum ayın 28 inde nasıl geccek bilmiyorum bu haftada o gittiğim doktora giderim kontrole bakalım bi gelişme var mi diye korkuyorum kalp atisi duyamiycam diye zaten düştü kese sandim doktor bakiyo burda diyo inanamıyorum o kadar sok olmuştum gercekten olmaması ayrı olup bu sekilde bu korkuları yasamak dahada bi başkaymis Rabbim bebeklerimize kıymasın insallah bize bağışlasin esim de ayrı mahvoldu en Cok ona üzülüyorum. O parca neydi canim doktora söyledin mi ben peceteye koyup götürdüm anlamadı kese yerinde dedi o parca neydi Cok merak ettim ama

Inşallah herşey istediğin gibi olur. Allah kucağına almanı nasip etsin. Daha çook bekleyeceksin canım ben hala bekliyorum bekleyişler hiiç bitmiyor.

Sonuç pozitif olsn işin ucu hep sabırda bn beklerim ya yetrki bnle kalsın

Sagol canim evet bugun7.gun sabah evde ovulasyon testi vardi onu yapmistim uzdu beni bende test gunu bekliyim dedim..iki tane transfer edilince cikar demistim..simdi moralimi yuksek tutmaya calisiyorum...amin canim

Hayırlısı olsun canım ilac listene bi daha bak prednol e devam yaziyomu

Ben prednolu transfer once 5gun kullandim sadece senin sekerin mi var glifor kullaniyorsun..ilk disari ciktigimda yurumem bile degismisti sanki yarim yarim adim atiyodum sanki pit diye dusecekmis gibi simdi rahatladim ....sende uzun sure ayakta durma ...

Aradım didem hemşireye söledim şimdi içme daha bişi olmaz dedi ama ilk üçgünüm önmliydi içim rahat etmedi benm umudum bitti zaten içerken tek iğrenç gelen ilaç oydu moralim bzuldu sölemesenz ben onu on gün daha içerdim yaa

prednolu bende yumurta toplamadan transfere kadar kullandım....

Umutsuzluga kapilma hemen uraz diye bi arkadas vardi oda monodoksu icmisti ama hamile.bisey olmaz Allahin izniyle

canım hangi ilaç ben kaçırdım...

Moralim cok bozuldu şuan ya zaten sabırla beklemk insanı yıpratıyo napalım allah a emanet olcaksa olur zaten

Umutsuzluga kapilma hemen uraz diye bi arkadas vardi oda monodoksu icmisti ama hamile.bisey olmaz Allahin izniyle

Ya bnm pek olcak hissi içine oturmadı yaşamam gerekiodu bunuda yaşadım olarak bakıom vardır bi hayır

canım ben de artık kullanmıyorum iğneyi test gününden beri..jeli kullanıyorum günde iki defa...
oh ne güzel jel yaramış sana ve bebeğine. Kaç dk yürüyorsun jel sonrası

bende o parçayı yanımda götürdüm olur böyle şeyler dedi. Banaiki embriyo konmuştu o mu acaba? Acabalar bitmezki. Ohooo ben ulunu cepten arıyorum kanamam var dedimmi işi gücü bırakıyo adam sağolsun. Allah yardımcımız olsun.ben kesiyi gördükten 2 gün sonra kanama oldu iğneyi bırakmıştık. Progestan iğne kullanıyormusun?ben bu iğneyi bıraktıkca kanama yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…