İnşallah kendimi dinlemek istemiyorum ama üçgün bitti haftya çarşamba yada cuma test yapılcak bilmiorm hiçbişi hissetmiorum sanki böle bişi yaptırmadık gbi gelio
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mucizeme bir adım daha yaklaşıyorum, yarın yumurta toplama günüm, inşallah her şey yolunda gider. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin. Herkese iyi geceler....
canım bir şartla al derim bende 7. günde çok silik çizgi çıktı....sen de al ama eğer çıkmazsa bu seni sakın etkilemesin...çünkü 7. günde ki silik çizgi 11. güne kadar hala silikti bence çok hafif bekirginleşti...al bak bana da haber ver.çizgi varla yok arası bişey...
Sabah evde ovulasyon testim vardi yaptim tek cikti keske yapmasaydim diyorum simdi cok umutsuzlastim......allahim yardim etsin...
canım öle düşünme dün eşim okumus bir kadın test gününde 100 çıkmış değeri...sonradan ikiz bebek çıkmış..öle düşünme...herkeste aynı olmuyor ayrıca şimdi bak enaz 5 dk beklemen gerek doğru sonuç için...birde artık yapma ozaman test üzülüyorsun boşuna üzüyorsun kendini her şey güzel olacak...
Sabah evde ovulasyon testim vardi yaptim tek cikti keske yapmasaydim diyorum simdi cok umutsuzlastim......allahim yardim etsin...
buradyi cok seviyorum cunku birbirimizin derdinden neler yasadigimizdan ne hissettigimizden bir tek biz anliyoruz.5 dk bekledim hatta sonradan gidip geri alip baktim.....offff offff dua edin yaaa icim rahatlasin rabbim yuzumuze baksin....
merabalar 78A887llah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Sabah evde ovulasyon testim vardi yaptim tek cikti keske yapmasaydim diyorum simdi cok umutsuzlastim......allahim yardim etsin...
canım bir şartla al derim bende 7. günde çok silik çizgi çıktı....sen de al ama eğer çıkmazsa bu seni sakın etkilemesin...çünkü 7. günde ki silik çizgi 11. güne kadar hala silikti bence çok hafif bekirginleşti...al bak bana da haber ver.çizgi varla yok arası bişey...
merabalar inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Bizim belli değil canım ya. Artık umutta 4.olacak ilk 1-2-3 gidiyor da sonra işte sorunlar oluyor maddi manevi. Hayırlısı olsun .Sen nereden geliyordun canım? Senin bu 2. olacak herhalde.
merabalarinşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
Umut tüp bebekde mi tedavi oluyorsun bana ayrıntılı bilgi verir misin. Eşimin morfolojisi 0 çıktı bu cmt emre bakırcıoğluna randevu aldıköğreneli 2 hafta oldu gördüğüm herkesden bilgi almaya çalışıyorum
canım biliyorum ki zor zamanlar geçiriyosun meleğin seninle buna inan sana dün dee bahsemiştim benimle aynı gün transfer olan arkadaşım çok yoğun parça halinde kanaması olmuş RABBİMin izniyle 3. ayı bitti sen de bak gör o güzeliliğin kalp atışlarını duyucaksın
Canım nasılsın bu gün her şey yolundadır inşallah
merabalarinşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
umut tüp bebekde mi tedavi oluyorsun bana ayrıntılı bilgi verir misin. eşimin morfolojisi 0 çıktı bu cmt emre bakırcıoğluna randevu aldıköğreneli 2 hafta oldu gördüğüm herkesden bilgi almaya çalışıyorum
iyim biraz daha canim ulun bey aksam üzeri ariycak bakalım ne diycek bide iğneler uyutuyo beni her zaman erken kalkaim simdi 10 11 i buluyo zor uyanıyorum.sen nasılsın bebislere iyi bakıyodum dimi is fln bisey yapma sakin
İnsallah canim devam eder Rabbim bilir en iyisini insallah sevindirir beni evet canımbenim 4. Denemem hepsini 2 ay arayla hırsla umutta devam ettim Hic baska bi doktora görünmedim ulun beye emanet ettimkendimi bakalım ne olacakNe yapalım canım iş güç. Eşim iyice depresyona bağladı onla uğraşıyorum. 4 defa olmayınca olmayacak artık diyor ne yapacağımı şaşırdım. Bide okuyorum burda aynı senin durum gibi tutması son olacağı anlamına gelmiyor ki. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Cansen canım inşşallah gebeliğin devam eder canım. Senin de Umutta 4. dü demi. Rahat ol lütfen. İnşşallah kalp atışını da duyacaksın.
insallah canim devam eder rabbim bilir en iyisini insallah sevindirir beni evet canımbenim 4. Denemem hepsini 2 ay arayla hırsla umutta devam ettim hic baska bi doktora görünmedim ulun beye emanet ettimkendimi bakalım ne olacak
Calisman daha iyi canim kafana takmazsın en azından meşgul oldugun için vakitte çabuk gecer ben hep evdeydimcanım valla çalışıyorum ama zaten işim öle çok yorucu değil...öğlen arasında dinleniyorum inşallah sıkıntı yok....
calisman daha iyi canim kafana takmazsın en azından meşgul oldugun için vakitte çabuk gecer ben hep evdeydim
cok zorlandım zaman gecmiyodu sanki sende dikkat ettin mi hic bisey olmaz allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?