Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

duygucum ben de hiçbir şey yokmuş gibi hissetmiştim bu seni tedirgin etmesin en iyi olman gerek zaman ilk 3 gün

Sabah evde ovulasyon testim vardi yaptim tek cikti keske yapmasaydim diyorum simdi cok umutsuzlastim......allahim yardim etsin...

Sabah evde ovulasyon testim vardi yaptim tek cikti keske yapmasaydim diyorum simdi cok umutsuzlastim......allahim yardim etsin...

canım öle düşünme dün eşim okumus bir kadın test gününde 100 çıkmış değeri...sonradan ikiz bebek çıkmış..öle düşünme...herkeste aynı olmuyor ayrıca şimdi bak enaz 5 dk beklemen gerek doğru sonuç için...birde artık yapma ozaman test üzülüyorsun boşuna üzüyorsun kendini her şey güzel olacak...

Buradyi cok seviyorum cunku birbirimizin derdinden neler yasadigimizdan ne hissettigimizden bir tek biz anliyoruz.5 dk bekledim hatta sonradan gidip geri alip baktim.....offff offff dua edin yaaa icim rahatlasin rabbim yuzumuze baksin....

buradyi cok seviyorum cunku birbirimizin derdinden neler yasadigimizdan ne hissettigimizden bir tek biz anliyoruz.5 dk bekledim hatta sonradan gidip geri alip baktim.....offff offff dua edin yaaa icim rahatlasin rabbim yuzumuze baksin....

canım henüz çok erken bence kendini boşuna üzüyorsun....bekle test gününü...ok tadını çıkar

merabalar 78A887llah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
umut tüp bebekde mi tedavi oluyorsun bana ayrıntılı bilgi verir misin. eşimin morfolojisi 0 çıktı bu cmt emre bakırcıoğluna randevu aldık öğreneli 2 hafta oldu gördüğüm herkesden bilgi almaya çalışıyorum

merabalarinşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
umut tüp bebekde mi tedavi oluyorsun bana ayrıntılı bilgi verir misin. eşimin morfolojisi 0 çıktı bu cmt emre bakırcıoğluna randevu aldık öğreneli 2 hafta oldu gördüğüm herkesden bilgi almaya çalışıyorum

Bizim belli değil canım ya. Artık umutta 4.olacak ilk 1-2-3 gidiyor da sonra işte sorunlar oluyor maddi manevi. Hayırlısı olsun .Sen nereden geliyordun canım? Senin bu 2. olacak herhalde.
merabalar inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

canım amin allah hepimizin yardımcısı olsun...morfoloji nedir bilgim yok bizdeki problem sperm azlığıydı ilk tüp bebek tedavimi yeni oldum umutta... çok şükür şimdilik pozitif bir aksilik olmaz inşallah...darısı herkese....

Saol canim tesellin için sen o arkadaşınla görüşüyosun galiba benimki kan parcasi degildi onunda mi oyleymis acaba ulun bey aksam üzeri ariycak insallah rahatlatır beni canim bende sizi rahatlatırım hersey bizim için imtihan bu bitmiyo iste bizimki de baya zor ya Cok aksilikler var bunada şükürler olsun Allahtan gelene Amenna diycez canim

Canım nasılsın bu gün her şey yolundadır inşallah

İyim biraz daha canim ulun bey aksam üzeri ariycak bakalım ne diycek bide iğneler uyutuyo beni her zaman erken kalkaim simdi 10 11 i buluyo zor uyanıyorum.sen nasılsın bebislere iyi bakıyodum dimi is fln bisey yapma sakin

Hosgeldin canim ben umut tup bebek merkezini uzun arastirmalar sonunda buldum.iyikide bu tercihi yapmisim.ulun bey yogun olmasina ragmen ben cok .emnunum.bizde sorun morfolofi idi.ben 8 yillk evliyim normal yolla hamile kalip ogluma sahip oldum ama ona kardes isterken 2.5 ugrastik olmadi.1asilama yaptik ama olmadi.dr lar tup dedi.bizde yaptik....insallah rabbim hepimizin dilegini kabul eder..simdi bekleme asamasindayim.bugun 7. Gunum 22mart test tarihim..

iyim biraz daha canim ulun bey aksam üzeri ariycak bakalım ne diycek bide iğneler uyutuyo beni her zaman erken kalkaim simdi 10 11 i buluyo zor uyanıyorum.sen nasılsın bebislere iyi bakıyodum dimi is fln bisey yapma sakin

canım valla çalışıyorum ama zaten işim öle çok yorucu değil...öğlen arasında dinleniyorum inşallah sıkıntı yok....

İnsallah canim devam eder Rabbim bilir en iyisini insallah sevindirir beni evet canımbenim 4. Denemem hepsini 2 ay arayla hırsla umutta devam ettim Hic baska bi doktora görünmedim ulun beye emanet ettimkendimi bakalım ne olacak

canım valla çalışıyorum ama zaten işim öle çok yorucu değil...öğlen arasında dinleniyorum inşallah sıkıntı yok....
Calisman daha iyi canim kafana takmazsın en azından meşgul oldugun için vakitte çabuk gecer ben hep evdeydim
Cok zorlandım zaman gecmiyodu sanki sende dikkat ettin mi Hic bisey olmaz Allahin izniyle

calisman daha iyi canim kafana takmazsın en azından meşgul oldugun için vakitte çabuk gecer ben hep evdeydim
cok zorlandım zaman gecmiyodu sanki sende dikkat ettin mi hic bisey olmaz allahin izniyle

elimden geleni yapıyorum kasmıyorum çok zaten 5 gün çalışıyorum haftada....ev işimi hiç yapmıyorum eşim ve görümcem sağolsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…