Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

cnm ben umuttaki 2 denememde hamile kaldım..
geçen sene mayıs ayında olmuştu transferim ve bu 3. denememdi ilk defa böyle belirtilerim oldu.
ve tuuttu bebişim
şimdi kızım 2.5 aylık oldu.

canım hoşgeldin annen için de geçmiş olsun...

canım progestan bende de soğuk ter ve yorgunluk yapıyordu..ama kasık ağrıların inşallah bebişin tutunuyordur...öle düşün canımmm

cnm ben umuttaki 2 denememde hamile kaldım..
geçen sene mayıs ayında olmuştu transferim ve bu 3. denememdi ilk defa böyle belirtilerim oldu.
ve tuuttu bebişim
şimdi kızım 2.5 aylık oldu.

Ayy fizas maşallah,rabbim evladini hayırlı eylesin insallah,bak ümidim artıverdi bu söylediğinle, ne güzel Ulun Bey Miydi Senin De Doktorun? ..

canım progestan bende de soğuk ter ve yorgunluk yapıyordu..ama kasık ağrıların inşallah bebişin tutunuyordur...öle düşün canımmm
Canim garipsedigim 5-6 gündür kullanmama rağmen transferin 2.günü oldu bu tür şeyler,neyse evet haklısın iyi düşüneyim iyi olsun insallah

Ayy fizas maşallah,rabbim evladini hayırlı eylesin insallah,bak ümidim artıverdi bu söylediğinle, ne güzel Ulun Bey Miydi Senin De Doktorun? ..

Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese evlat kokusunu tattırsın.
evt benim doktorumda ulun beydi.

Kızlar aranızda rahim filmi çektirsen varmı? Anestezi alarakmı yaptınız .bide ücret hakkında bilgisi olan varmı?son olarakra merak ettiğim şey özel sağlık sigortası kullanılabiliyomu

kızlar aranızda rahim filmi çektirsen varmı? Anestezi alarakmı yaptınız .bide ücret hakkında bilgisi olan varmı?son olarakra merak ettiğim şey özel sağlık sigortası kullanılabiliyomu

merhaba canım ben fındıkzadede radyomar mıydı ne orda yaptırmıstım.hiç acımadı 2 sene olmadı daha 300 dü

Annen için çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Ne karışıkmış geçen hafta ortalık...

Selam kızlar.
Evime döndüm nihayet. Pazartesi sabahı, merkezin ilk hastası olarak kapılarına dikildim. Hepi topu 3 tane olan yumurtalarımın 2 tanesi kaçmış. Ya da Ulun hoca kahvaltıda yedi. Neyse 1 tanecik yumurtam kalmış. İğne ve ilaçlar başladı tabi ki. Yarın embriyologdan gelecek haberlere göre yolumuz belli olacak...
Yokluğumda topikte epey hareket varmış sanırım. Geriye sabah bakarım. Ama bebecikleri için korkan anne adaylarına sağlık diliyorum. Anne babasına üzülenlere acil şifa diliyorum. Anne olmak için her şeyi göze alan herkese hayırlı evlat diliyorum. Hepinizi gözlerinizden öptüm, kuzucuklarım benim

Rabbim acil şifalarını göndersin insallah annen düzelir en kısa zamanda yanında bakacak biri var mi sende uzaktasin Rabbim yardımcınız olsun insallah. Dikkat ediyorum canim Rabb'ime emanetiz ol derse olcak insallah
amin canım sağolasın,kızkardeşim var 18 yaşında onunda bi takım sağlık problemleri var,uzakta olmak çok kötü,Allah beterinden korusun yine de buna da şükür.inş bebeğini kucağına alacağın zaman da burda konuşucaz

Hosgeldin canim allah annene acil sifalar versin...sen nasilsin...bende transferimi oldum7.gundeyim az kaldi rabbim yuzumuze baksin..
hoşbulduk canım,amin inş.maşallah hamişlerimiz bu aralar çoğalıyo,sende katılacaksın onlara Allahın izniyle,çoğu gitmiş azı kalmış,test günün cumaya mı cumartesiye mi geliyo?

hoşbulduk canım benim,ALLAH razı olsun,belli değil annem yaa bi iyi 5 dk sonra kötü cupcakelove nin babası mı ameliyat oldu,hadi yaa umarım iyidir şimdi,gerçi msj atarım şimdi.senin de kanaman mı oldu yine, peki şimdi nasılsın?evet yaa bu hafta baya zor geçmiş herkes için.Allah bunu unutturacak başka acı göstermesin HİÇ KİMSEYE(AMİN)

annen için çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Ne karışıkmış geçen hafta ortalık...
allah razı olsun beterinden korusun ,senden de yumurta toplandı galiba,bi önceki yazını okudum da sanırım ultrasonda 3 toplamada 1 tane çıktı,benimde ultrasonda 13 toplamada 7 çıktı,ulun bey benimde 6 yumurtamı mideye indirmiş o zaman Doğru mu anladım?

hoşbulduk canım,amin inş.maşallah hamişlerimiz bu aralar çoğalıyo,sende katılacaksın onlara Allahın izniyle,çoğu gitmiş azı kalmış,test günün cumaya mı cumartesiye mi geliyo?

Amin canim yaaa insaalllah cok korkuyorum gun yaklastikca....12. Gun cumartesi ama ben cuma yapmak istiyorum....:18::18::18:

Kızlar aranızda rahim filmi çektirsen varmı? Anestezi alarakmı yaptınız .bide ücret hakkında bilgisi olan varmı?son olarakra merak ettiğim şey özel sağlık sigortası kullanılabiliyomu

Ben yaklasik bir bucuk sene umraniye afiyet hastanesinde cektirmistim.260 lira idi ..ozel saglik sigortasi kullanimi hakkinda bilgim yok...anestezi falan almadin hatt ben tek basima gidip cektirmistim...agri cok azicikti bisey hissetmedim en fazla 10dk surmustur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…