- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aaaa sende ki olanlar da aynı bende olanlardan olmuş,ama aslında onun öncesinde 5-6 gün iğne olmuştum o zamanlar birsey olmamıştı demek zaman zaman Oluyor,O Zaman Doktorumu AramaMa Gerek Yok O Zaman Ya, Bu Arada sen transferin kaçıncı gününde sin canım?...
allah razı olsun canım sağol,bildiğiniz gibi aynı tas aynı hamamım ben,1-2 güne adet olurum,bittikten sonra gidip bi görüşeyim ulun beyle,bakalım neler bekliyor beni,hadi 4.günün de bitti dikkat et kendine,inş 7gün sonra beraber halay çekicez,çok takma,ne ümitlen ne de ümitsiz ol dicem ama biliyosun kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş dimi ama
canım progestan bende de soğuk ter ve yorgunluk yapıyordu..ama kasık ağrıların inşallah bebişin tutunuyordur...öle düşün canımmmKizlar yaw belki farkedenler vardır benim cumartesi transferim oldu,5.gün embriyosu.
birsey sormak istiyorum, benim dün akşam son progestan kapsülü yaparken bir ter boşandı gözüm karardı midem bulandı,yatağıma geçtiğimde de sol kasığım 15-20 dk adet olacakmis gibi ağrıdı ,ağrı kesici alacaktim dedim uyuyunca geçer belki,sabah geçer belki dedim,geçmişti de,ama doktorumu aramadim geçince,aramalimiyim ki ya:44::18:
Şimdi iyiyim ama ilaçlarin yan etkisi olabilir mi acaba (progestan kapsül &iğne,coraspin, elevit,estrofem,Oksopar göbekten iğne)?..
cnm ben umuttaki 2 denememde hamile kaldım..
geçen sene mayıs ayında olmuştu transferim ve bu 3. denememdi ilk defa böyle belirtilerim oldu.
ve tuuttu bebişim
şimdi kızım 2.5 aylık oldu.
Canim garipsedigim 5-6 gündür kullanmama rağmen transferin 2.günü oldu bu tür şeyler,neyse evet haklısın iyi düşüneyim iyi olsun insallahcanım progestan bende de soğuk ter ve yorgunluk yapıyordu..ama kasık ağrıların inşallah bebişin tutunuyordur...öle düşün canımmm
Ayy fizas maşallah,rabbim evladini hayırlı eylesin insallah,bak ümidim artıverdi bu söylediğinle, ne güzelUlun Bey Miydi Senin De Doktorun? ..
kızlar aranızda rahim filmi çektirsen varmı? Anestezi alarakmı yaptınız .bide ücret hakkında bilgisi olan varmı?son olarakra merak ettiğim şey özel sağlık sigortası kullanılabiliyomu
canım nasılsın yumurtaların toplandı değil mi iyi misin...
valla bizde bilmiyoruz canım,bi kaç ay önce kan depoları boşalmış hastaneye yatırıp kan verdiler biraz toparladı,şimdi yine aynı,bissürü test yaptık sınırı 200 olan test 500, 150 olan değer 50 vs vs,kanı, demiri çok çok düşük diğer değerler yüksek ,ne yapacağımızı şaşırdık,Allah önce sağlık versin hepimizeokudum canım sevindim,ulun beye kulak ver,kendine çokkkk dikkat et dinlen ve en önemlisi bol bol dua et,ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
amin canım sağolasın,kızkardeşim var 18 yaşında onunda bi takım sağlık problemleri var,uzakta olmak çok kötü,Allah beterinden korusun yine de buna da şükür.inş bebeğini kucağına alacağın zaman da burda konuşucazRabbim acil şifalarını göndersin insallah annen düzelir en kısa zamanda yanında bakacak biri var mi sende uzaktasin Rabbim yardımcınız olsun insallah. Dikkat ediyorum canim Rabb'ime emanetiz ol derse olcak insallah
hoşbulduk canım,amin inş.maşallah hamişlerimiz bu aralar çoğalıyo,sende katılacaksın onlara Allahın izniyle,çoğu gitmiş azı kalmış,test günün cumaya mı cumartesiye mi geliyo?Hosgeldin canim allah annene acil sifalar versin...sen nasilsin...bende transferimi oldum7.gundeyim az kaldi rabbim yuzumuze baksin..
hoşbulduk canım benim,ALLAH razı olsun,belli değil annem yaa bi iyi 5 dk sonra kötüamin canım inşallah sebninkide güzelce büyüyecek.çok şükür rahatladın. İlk üç ay alttan muayene edilebiliyor demişlerdi bana merkezden.
Transferin hayırlı olsun. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana.
Çok geçmiş olsun ilaçların çok yan etkisi var ilaç yüzünden olabilir tabi merkeze sor istersen.
kuzum hoş geldin. Çok geçmiş olsun canım Anneciğin nasıl oldu şimdi. Cupcakelove babasının ameliyatıyla üzüldü sen annenin hastalığıyla üzüldün.ben kanamamla üzüldüm. Son bi hafta epeyce sıkıntılı oldu. Allah beterinden korusun
HOŞBULDUK CANIM,ALLAH RAZI OLSUN,SANIRSAM SENDE TAZE HAMİŞSİN,ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN,SAĞ SALİM KUCAĞINA AL İNŞcanım hoşgeldin annen için de geçmiş olsun...
allah razı olsun beterinden korusun ,senden de yumurta toplandı galiba,bi önceki yazını okudum da sanırım ultrasonda 3 toplamada 1 tane çıktı,benimde ultrasonda 13 toplamada 7 çıktı,ulun bey benimde 6 yumurtamı mideye indirmiş o zamanannen için çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Ne karışıkmış geçen hafta ortalık...
hoşbulduk canım,amin inş.maşallah hamişlerimiz bu aralar çoğalıyo,sende katılacaksın onlara Allahın izniyle,çoğu gitmiş azı kalmış,test günün cumaya mı cumartesiye mi geliyo?
Kızlar aranızda rahim filmi çektirsen varmı? Anestezi alarakmı yaptınız .bide ücret hakkında bilgisi olan varmı?son olarakra merak ettiğim şey özel sağlık sigortası kullanılabiliyomu
Amin canim yaaa insaalllah cok korkuyorum gun yaklastikca....12. Gun cumartesi ama ben cuma yapmak istiyorum....:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?