Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Evet, doğru anlamışsın. Yumurtalar söylenenden az çıkınca, doktor ya da merkezdekiler yiyor
Yoksa nereye gidecek mis gibi yumurtalar değil mi ama?

Cnm bi tane diye üzülme sakın benim 42 tane toplandıda ne oldu geriye 5 tane kaldı onlarda bakalım çözülebilecekmi :26:

Eninde sonunda 1 yumurta lazım tabi ama 3 tane dedi durdu takip boyunca. Şimdi o da döllenmezse, bölünmezse, tutunmazsa diye endişeliyim ister istemez. Bir de sayıdan çok tavır kırdı beni. Ne olduğunu söylemesi gerekirdi hiç değilse...
Neyse sakinleşmeye çalışıyorum, geri dönüp 2 yumurta daha koy oraya diyemeyeceğime göre, elimdeki bir tane için dua ediyorum...

Ne desen haklısın cnm sağolsunlar fazla bilgi vermiyorlar Bende ona benzer sıkıntı yaşadım bana sormadan 22 tane yumyumu kendi kendisine döllenmesi için bırakmışlar sonuç hepsi çöpe gitti çok kızdım ordakilere niye bana sormadınız dedim tabi sorduğum soruyla kaldım cvp verirlermi hiç bi kere düştük ellerine allah yardımcımız olsun

üzüldüm canım...

Sağol gülüm. Üzülecek bir şey yok aslında. Hepsi de olabilen şeyler. Bizler sadece her aşamayı takip ettiğimiz için moral bozuyoruz. Yoksa 7 yıldır her ay zaten yumurtalar zamansız çatlıyor, döllenmiyor, gelişmiyor, kistleşiyor vs. Bilince kendimize eziyet ediyoruz. Biraz da o iğnelerin acısını boşuna mı çektik diyoruz. Üstüne bir de para ödüyoruz. Yoksa işin biyolojik yönü zaten yıllardır hayatımda
Şimdi embriyologdan gelecek haberi bekliyorum. Olumsuz olursa biraz da ona ağlar zırlarım, sonra... Hayat devam ediyor

harikasın canım çok güçlüsün ve hayran kaldım sana aslında olması gereken bu canım hayat devam ediyorrrrrr....

Aslında, uzun zamandır aklım karışmıştı merkez konusunda. Benim rahim filmlerimi kaybettiler (5 poz), eşimin spermiogram sonucunu kaybettiler, test sonuçlarımı tekrar istediler. Saçma sapan bir kaç şey daha geçti ufak tefek. Ciddiyetlerini sorgular olmuştuk zaten. Verecek cevabı yoksa kaçar insan. Ya da hatasını kapatmak için...
Olumsuz sonuç alırsam tekrar Umut' la çalışmam açıkçası. Olursa da kısmet...

harikasın canım çok güçlüsün ve hayran kaldım sana aslında olması gereken bu canım hayat devam ediyorrrrrr....

Çok sağol gülüm. Güçten değil aslında. Yazılan neyse onu yaşıyoruz. Değiştiremeyeceğim şeyleri kabulleniyorum sadece...

Yoook artıkkk nasıl kaybediyorlar saçmalıkkkk
Düştük ellerine allah yardımcımız olsun

Kizlar bugun 8.gun aynen adet olacak gibi agri oluyo korkuyorum cok sakin durmaaya calisiyorum ama olmuyo ayni belirti yasayip pozitif cikan varsa paylasin lutfen.....

inşallah merkezden güzel haberler alırsın ama önemli olan çokluğu değil kalitesi bendende 20 yumurta toplandı hepsi olgun denildi 14 tanesi döllendi 2tane transfer edildi bir tanesi istenilen kalitede geriyede hçbirşey kalmadı dondurulacak. o yüzden kaliteli olması daha önemli olumlu düşün. inşallah herşey istediğin gibi gelişir.

Yoook artıkkk nasıl kaybediyorlar saçmalıkkkk
Düştük ellerine allah yardımcımız olsun

Sorma. İst. dışında olduğum için test sonuçlarımızla filmlerimi kargoyla gönderdim. Hem yeni çektirdiğimi, hem eskileri. Kist var dediği gün Ulun bey sordu, ben senin rahim filmini gördüm mü diye. Şok oldum. Perde var dediniz ya dedim. Eskiler neyse dedim, (4 poz) ama yeni olan adı üstünde yeni olan. Film yoksa neye göre perde var dedin?
Dediğin gibi düştük ellerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…