Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar aranızda rahim filmi çektirsen varmı? Anestezi alarakmı yaptınız .bide ücret hakkında bilgisi olan varmı?son olarakra merak ettiğim şey özel sağlık sigortası kullanılabiliyomu
Ben geçen sene rapor almak için zeynep kamil de yaptırmıştım,işlem öncesi ağrı kesici almami önerdi doktor,anestezi olmadım,işlem sonrası da öyle ahım sahim bir ağrım olmadı,çok da kibarlardi ordaki görevliler,hiç özeli düşünme direk zeynep kamil e git derim ben canım,bende kararsız kalmıştım özel mi devlet mi diye ,zeynep kamil de yaptırdıktan sonra hiç pismanlik yaşamadım iyiki başka yere gitmemişim dedim hatta

Amin inşallah bakalım ne çıkcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hep mi böyleydi yoksa Süleyman beyin ayrılışından mı kaynaklı merkez acayip yoğun her gittiğimizde 5-6 çift oluyor o da sabah saatleri. bizde ne yumurta toplamadan neden transferden sonra ulun beyi gördük sadece transfer öncesi kısa bir bilgi verdi o kadar inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz onların söyleyeceği en ufak şey bile bizim için çok önemli sonuçta büyük umutlarla gidiyoruz inşallah onlarda bunun farkındadır.

Bugün 4. günün. Açıkçası daha kuvvetli bir oyalanma aracını tavsiye ederim. Oya yaparken beynin çok ta durmuyor çünkü. Komşularınla görüş, dışarıya çık, dolaş, arkadaşlarınla okey tavla vs. oyna, dikkatini tamamen vereceğin bir şey bul. Oya bir zaman sonra rutinleşecek ve daha fazla düşüneceksin. Ama yalnız olmazsan zamanın daha kolay geçer.

Ben o kadar da görmüyorum bekleyen. Önceleri ulaşımım geç olduğu için diye düşünüyordum. Şimdi o kadar emin değilim.

Yürüsemmi bugün azcık

canım sen olumlu pozitif enerjili tavırlarınla zaten bize uğur verdin canımmmm inşallah senden de güzel haber duyacağız..

Umutlu canim ben aradım merkezi gulseren hemşireye sordum sabah aksam jel kullaniyodum ya ulun bey iğneye gec dedi gunde iki tane igne olcam ikisini birden sen jeli bıraktın dimi ben bi daha kullanmak istemiyorum nefret ettim

Ben o kadar da görmüyorum bekleyen. Önceleri ulaşımım geç olduğu için diye düşünüyordum. Şimdi o kadar emin değilim.

CAnim her zaman umutlu ol ben ilk merkeze gittiğimde 2 yaslarında bebek vardı ordakiler seviyolardi dedim niye bu kadar seviyosunuz mucize bebek diyolardi kadından tek yumurta erkekten tek sperm bulunmuş ve Rabbim nasip etmiş onu dünyaya gelmişti ben o günden sonra dahada umutluydum Rabbim dilerse hersey olur insallah senin bi tane yumurtanda kaliteli bebis olur sana can olur

Evet canım kendini dinleme yoksa güznler geçmez rahat ol allahın izniyle herşey güzel olacak tabi buna önce senin inanman lazım unutma...

Bizim belli değil canım ya. Artık umutta 4.olacak ilk 1-2-3 gidiyor da sonra işte sorunlar oluyor maddi manevi. Hayırlısı olsun .Sen nereden geliyordun canım? Senin bu 2. olacak herhalde.

İstanbuldayım canım ben ahhh keşke iki olsaydı benimde dördüncü denemem

Umutlu canim ben aradım merkezi gulseren hemşireye sordum sabah aksam jel kullaniyodum ya ulun bey iğneye gec dedi gunde iki tane igne olcam ikisini birden sen jeli bıraktın dimi ben bi daha kullanmak istemiyorum nefret ettim

jeli bıraktırdırdı mı cansensen...ben de şimdi sadece jeli günde 2 defa kullanıyorum

O bebeğin hikayesinden daha önce bahsedilmişti burada. Opudan sonra tek yumurta denince o bebeği sordum, oluyor bazen böyle şeyler, hangisini dediğinizi anlamadım dedi gitti hemşire

Benim ilk denemem galiba en genç benm 25 yşındayım ben şimdi yürüyom biraz ama cekiniom ya bişi olck die

Kızlar dikkatimi çeken bişey oldu bu aralar kim gebelik aşısı yaptırdıysa hamile kaldı.azospermi topiğindede bi arkadaş 3. Denemesinde gebelik aşısıyla hamile kalmış hemde eşinde spermi Micro teseyle bulmuşlar süperrr dimi:))inş bizde yaşarız bu mutluluğu

bi gün geç bi gün erken farketmez ama boşver bekle bence,gerçi önemli olan senin düşüncen,içinden geliyosa yap gitsin beainş sevindirirsin bizi ve umut olursun

Insallah canim cuma gunu dusunuyorum yapmayi bakalim...kaderimizde ne yaziyosa onu yasicaz.umut olmayi sevindirmeyi okadar cok isterim ki rabbim yawatsin o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…