Benide gaza getiriyon yaa bnm pazartesi onuncu gnünm 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence yapma tabi ki çıkma olasılığı var ama çıkmama olasılığı da var. değerin çok yüksek olması lazım idrarda çıkması için, olumsuz sonuç alırsan boşuna üzülecek ve kalan 3 günüde daha zor geçireceksin. ben daha önceki denemelerimde dayanamayıp yaptım kanda da bir kaç gün erken baktırdım birinde düşük bir değer diğerinde hiçbir şey çıkmamıştı o andan sonraki bekleyiş şu anki bekleyişten daha zor oluyor emin ol. şimdi test günümü bekliyorum benimde bugün 9. günüm inşallah o gün buradan güzel haberler verebilirim.
Oof canım sıkılıo ya bacaklarım cok agryo bnm gripmi olcam ne ya
Ya işte misal forum da ki yorumlarda 12.gün idrarda çıkmayıp kendi gününde kan tahlilin de çıkanlar var hakkaten,eğer ola da önce yapıp idrarda görünmezse moralim çok bozulur ve iğneleri zor yaptiririm die korkuyorum, DUYGUK biz en iyisi DPUU yu dinleyelim
Çok yatmaktan ve iğnelerden olabilir mi canım ?...
21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur
21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur
Rabbim Hayır eylesin insallah
Anadolu yakası ulun bey 250 tl muayne ücreti raporlu tüp bebek 3000 tl raporsuz 6650 tl bilgin olsnKızlar merhaba, istanbula yeni taşındım . Gecen ay bir negatif tüp bebek denemem var. Bu ayda adetim 6 gün geçti. Bahçeci umut a gitmek istiyorum.. Kimi önerirsiniz ve muayane ücreti hakkında bilgisi olan var mı.. Ve tüp bebek ücreti... ... ??????
Anadolu yakası ulun bey 250 tl muayne ücreti raporlu tüp bebek 3000 tl raporsuz 6650 tl bilgin olsn
Ya işte misal forum da ki yorumlarda 12.gün idrarda çıkmayıp kendi gününde kan tahlilin de çıkanlar var hakkaten,eğer ola da önce yapıp idrarda görünmezse moralim çok bozulur ve iğneleri zor yaptiririm die korkuyorum, DUYGUK biz en iyisi DPUU yu dinleyelim
Canim biz umut tüp bebekte başladık,ulun beye gittik,ben şikayetçi değildim öneririm yani, biz raporlu orda tedaviye başladık,sen güncel ücretler için en iyisi merkezi ara benceKızlar merhaba, istanbula yeni taşındım . Gecen ay bir negatif tüp bebek denemem var. Bu ayda adetim 6 gün geçti. Bahçeci umut a gitmek istiyorum.. Kimi önerirsiniz ve muayane ücreti hakkında bilgisi olan var mı.. Ve tüp bebek ücreti... ... ??????
Canım çok teşkkür ederim.. Çok saol.. Ben tüp bebeğimi özelde yaptırmıştım .bukadar ödememiştim . Peki rapor nasıl çıkartılıyor.
Ben bir defa üniversiteden aşılama için tapor çıkarmıştım.. Geçerli olur mu ki acab?
İlla 3 defa aşılamamı yapmam lazım tüp bebek raporu için.
Çok soru sordum ama kusura bakam
kuzucanlar dostlar kader arkadaşlarımmm..bu gün doktordaydım ve çok şükür kese gördük .....keseleri gördük evetttt bebişlerim ikisi de anne rahmini sevmiş inşallah sonuna kadar severler...rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnnnnnn.....
kuzucanlar dostlar kader arkadaşlarımmm..bu gün doktordaydım ve çok şükür kese gördük .....keseleri gördük evetttt bebişlerim ikisi de anne rahmini sevmiş inşallah sonuna kadar severler...rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnnnnnn.....
Amin....aynen ben cok korkuyorum bir yandan da tuhaf bir sevinc var Allah yardimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?