Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benide gaza getiriyon yaa bnm pazartesi onuncu gnünm 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya işte misal forum da ki yorumlarda 12.gün idrarda çıkmayıp kendi gününde kan tahlilin de çıkanlar var hakkaten,eğer ola da önce yapıp idrarda görünmezse moralim çok bozulur ve iğneleri zor yaptiririm die korkuyorum, DUYGUK biz en iyisi DPUU yu dinleyelim

Oof canım sıkılıo ya bacaklarım cok agryo bnm gripmi olcam ne ya

Çok yatmaktan ve iğnelerden olabilir mi canım ?...

olabilir ama iğne göbekten benm tek var bide ben tahlil yapmıcam ya vazgectim adet olana kadar tahlil yok

21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur

21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur

allaahımm inşallah yaa dualarımız seninle o inci senle kalck inşalah ben inanıyorum

Rabbim Hayır eylesin insallah

inşallah tek taşın 9 ay karnında sonrada hayatında parıl parıl parıldar ve hep seninle olur.

Anadolu yakası ulun bey 250 tl muayne ücreti raporlu tüp bebek 3000 tl raporsuz 6650 tl bilgin olsn

inşallah tek taşın 9 ay karnında sonra da hayatında parıl parıl parıldar ve seni hiç bırakmaz:))

Anadolu yakası ulun bey 250 tl muayne ücreti raporlu tüp bebek 3000 tl raporsuz 6650 tl bilgin olsn

Canım çok teşkkür ederim.. Çok saol.. Ben tüp bebeğimi özelde yaptırmıştım .bukadar ödememiştim . Peki rapor nasıl çıkartılıyor.
Ben bir defa üniversiteden aşılama için tapor çıkarmıştım.. Geçerli olur mu ki acab?
İlla 3 defa aşılamamı yapmam lazım tüp bebek raporu için.
Çok soru sordum ama kusura bakam

kendimden biliyorum sonuç(-) olunca buradakilerle kıyaslıyorsun moral alt üst oluyor ama bir yandan da umut etmeye devam ediyorsun ama karamsarlıkta esir alıyor seni. yarın 10.günüm biliyorum ki eğer olumluysa sonuç yarın yapsam çıkacak (düşünmek bile istemiyorum ama) tam tersi olursa da 12.günü zayıf bir umutla da olsa tekrar bekleyeceğim o yüzden umudu kaybetmeden yıkmadan test gününü beklemek en iyisi zor olsada....

Son düzenleme:
Canim biz umut tüp bebekte başladık,ulun beye gittik,ben şikayetçi değildim öneririm yani, biz raporlu orda tedaviye başladık,sen güncel ücretler için en iyisi merkezi ara bence

Tamamdır canım memnuniyet çok önemli. Teşkkür ederim..

Ben ikikes aşılama yaptırdım snra zeynep kamilde rapor cıkardım aşılma için raporumda yoktu raporda 6ay gecerli oluo zaten srcan tabi srmadan öğrenmio insan

kuzucanlar dostlar kader arkadaşlarımmm..bu gün doktordaydım ve çok şükür kese gördük .....keseleri gördük evetttt bebişlerim ikisi de anne rahmini sevmiş inşallah sonuna kadar severler...rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnnnnnn.....

Aaay çok şükür ya cok sewindm inşallah ikisde kalck annesi rabbim bizede nasip etsin inşallah

ne güzel bir mutluluk inşallah bir kaç gün sonra ben ve sonuç bekleyen herkes de aynı duyguları yaşarız. Allah tamamını erdirsin, darısı bizlerin başına:)))

Ya kızlar başka merkezde tedavi olan bir arkadas transfer sonrası sadece crinone jel ve folik asit kullanıyormus, ben progestan kapsül ,progestan iğne ,okSapor göbekten iğne,estrofem,elevit,coraspin.

Burdan bazı arkadaşlarım da aynı lariNı Kullanıyor Die Biliyorum,Umut Tüp Bebek Çok Mu Ilaç KullandırtIYor?..
Bu Iyi Birsey Mi kötü birsey mi bilemedim ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…