Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim yaaaa cok ama cok sevindim ......insallah benim ya vrularimda beni birakmazlar

Kızlar ya belim ayaklarım kopuyooo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur

canım inşallah tek taşın hep seninle olur annesi sana sımsıkı sarılır

canım ne kadar güzel bir haber ama sonucundanda belliydi ikiz oldukları inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin mevlam

canım yaaa inşallah hep seninle kalsın kuzucukların

canım ben de memnun kalanlardanım....ilk denemem çok şükür 2 kesecikimi gördüm bu gün...öneririm yanii....

Canım ohh ne güZel gözünüz aydın.. Hayırlısıylada kucagına al inşallah..
Darısı tüm isteyenlerin bu zorlu tedavi sürecini geçirenlerin başına:)))

Gun sayiyoruz cogumuz tamamladik tedavileri....beklemek zormus....dualarinizi bekliyoruz....yarin buradan iyi haberler vermeyi nasip etsin rabbim

canım evet bilirim tam 2 aşılama 3 tüp bebekten çok iyi bilirim o bekleme süresini ama sonu güzel olsun beklemek bir şey değil inşallah bize güzel haberler verirsin dualarımız sizinle

Pazar benim 9.günüm bnde idrar yapsam bişi çıkarmı

Sevgili dostlarim cumaniz hayirli olsun....birsey ogrendim paylasmak istedim 313 defa ayetul kursi okuyanin dilekleri gerceklesirmis....rabbim hepimixin gonlundekini versin

sağol caNIM İNŞALLAH ARTIK HAYIRLISIYLA KUCAĞIMDA GÖRÜRÜMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…