kuzucanlar dostlar kader arkadaşlarımmm..bu gün doktordaydım ve çok şükür kese gördük .....keseleri gördük evetttt bebişlerim ikisi de anne rahmini sevmiş inşallah sonuna kadar severler...rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnnnnnn.....
benım 4 hafta 5 gün oldu inşallahhhBenim 19 subatta oldu canim dondurulmus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benım 4 hafta 5 gün oldu inşallahhh
21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur
kuzucanlar dostlar kader arkadaşlarımmm..bu gün doktordaydım ve çok şükür kese gördük .....keseleri gördük evetttt bebişlerim ikisi de anne rahmini sevmiş inşallah sonuna kadar severler...rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnnnnnn.....
Kızlar selam herkese. Transferim gerçekleşti 3 saat önce. Yarınn yada hafta sonu olmasini bekliyordum. 2 tane kuzum olacak inşallah sonuna kadar benimle kalırlar.. Benim içinde dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim yardımcımız olsun.
ne güzel bir mutluluk inşallah bir kaç gün sonra ben ve sonuç bekleyen herkes de aynı duyguları yaşarız. Allah tamamını erdirsin, darısı bizlerin başına:)))
kızlar bayadır giremeyordum işler çok yogun nasılsınız
canım ben de memnun kalanlardanım....ilk denemem çok şükür 2 kesecikimi gördüm bu gün...öneririm yanii....
Benim test günüm pazar beklemeyi düşünüyorum ama cumarteside yapabilirimCanim benim yarin 11.gun testi yapicam sen ne zaman yapmayi dusunuyorsun....:18::18:
Gun sayiyoruz cogumuz tamamladik tedavileri....beklemek zormus....dualarinizi bekliyoruz....yarin buradan iyi haberler vermeyi nasip etsin rabbim
Canim benim yarin 11.gun testi yapicam sen ne zaman yapmayi dusunuyorsun....:18::18:
Pazar benim 9.günüm bnde idrar yapsam bişi çıkarmı
Senin subatin kacinda olmustu canim
Canim yaaaa cok ama cok sevindim ......insallah benim ya vrularimda beni birakmazlar
canım inşallah tek taşın hep seninle olur annesi sana sımsıkı sarılır
canım ne kadar güzel bir haber ama sonucundanda belliydi ikiz oldukları inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin mevlam
canım yaaa inşallah hep seninle kalsın kuzucukların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?