Amin, inşallah. Gün sayıyoruz artık. Transfer için şu kadar gün, test için bu kadar gün... Boğazıma bir şey geldi oturdu. Heyecan yapmaya başladım
Ah ah keske elimde olsa ne kadar sakın olmaya çalışsamda Cok stresli biseymis dur sende gor pozitifi seninde heyecaninin endişen ondan sonra başlar beni en iyi sen anlarsın ozamantedavi bisey degilmis en stresli isin sonrasiymis canım Rabbim sanada pozitifi göstersin insallah
canım benim bunları yaşaman çok normal...inşallah güzel sonuç alacaksın..bak ben yarın doktora gidiyorum belki keseyi de görürüz...daha düne kadar bende senin yaşadıklarını yaşıyordum....çok şükür... canım sen de cuma günü sevinç çığlalıklarını paylaşacaksın bizimle...inşallahhhhhhhh
canım yaa haklısın..ama inan yumurta sayısı ne olursa olsun herkes bu durumu yaşıyor....sen pozitifsin hep öle ol....
İyi bişey dedin di mi? :44:
Heyecanlı olman doğal, bu kadar çabadan sonra hakkın da. Ama dozunda stres yap lütfen. Benim annem inanılmaz stresli bir kadındır. 63 yaşında, hala stresli. Bana 42 kiloyla hamile kalmış, 38 kiloyla doğuma girmiş. 12 saatlik sancıdan sonra (o zamanlar sezaryen de yok) zar zor çıkarmış beni. Ben ondan önce taburcu olmuşum.
O yüzden lütfen gereğinden fazla stres yapma...
canım benim bunları yaşaman çok normal...inşallah güzel sonuç alacaksın..bak ben yarın doktora gidiyorum belki keseyi de görürüz...daha düne kadar bende senin yaşadıklarını yaşıyordum....çok şükür... canım sen de cuma günü sevinç çığlalıklarını paylaşacaksın bizimle...inşallahhhhhhhh
hayırlısı inşallah..belki de yarın görmem erken olabilir...
aynen canım benim ne zaman belli olacak mucizen...
Merhaba kizlar dun sitede sorun vardi herhalde erisemiyorduk.nasilsiniz.durumlariniz neler yarin test gunum cok heyecanliyim ve korkuyorum....
Merhaba kizlar dun sitede sorun vardi herhalde erisemiyorduk.nasilsiniz.durumlariniz neler yarin test gunum cok heyecanliyim ve korkuyorum....
Merhaba canım. Tatlı heyecan.. güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah seni mutlu edecek müjdeli haberi alırsın, Rabbim seninle olsun. Bende de heyecan çok, bugün transfer günü için haber bekliyorum.. İnşallah her şey yolunda gitmiştir.
Dualarımız seninle. Hadi güzel haberler getir sevinelim
Merhaba canim evet sorun vardı bende uğraştım siteye girmek için şifrem de değişmiş ancak girebildimyarın senden guzel haberler bekliyoruz eminim bizide mutlu ediceksin rahat ol canim Rabbim seni sevindircek
Ben en son 2 sene önce görmüştüm yüzünü
Anne gibi olamıyorsa uzak dursun daha iyi...
Tamamen ticarethane ben gittim iki kere ulun beye çok ama çok pişmanın kesinlikle tavsiye etmiyorum benden rahim filmi istemeden hemen tüp bebek yapıyolar paldır küldür sanki müşteri kaçmasın yapıp tutmayıncada ilgilenmiyolar meger tuplerim tıkalıymıs ondan olamamıs onların yuzunden bosu bosuna hormon aldım vücuduma asla önünden bile geçmem bidaha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah allah çok ilginç ilk defa duyuyorum bizim merkezin fitil verdiğini :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?