Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ya bna ne yazı ne rapor verdiler öle cıktık ordan ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Raporu isteyince veriyorlar zaten sgkda raporları kabul edilmiyormuş emekli sandığında geçerli ben öğretmenim 10 güne kadar verebiliyoruz deyince hepsini kullandım

Raporu isteyince veriyorlar zaten sgkda raporları kabul edilmiyormuş emekli sandığında geçerli ben öğretmenim 10 güne kadar verebiliyoruz deyince hepsini kullandım

Ya bnde iznimi kullanıom zatende acaba veriyolrmıydı die dedim

Ya bnde iznimi kullanıom zatende acaba veriyolrmıydı die dedim

Eğer emekli sandığı isen kullanabilirdin rapor. 10 güne kadar veriyoruz dediler sorarsan açıklıyorlar yoksa kendiliğinden kimse birşey demedi bizede. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Amin inşallah ya

canım ben görüşmeye ilk gittiğimde neslihan hanım sordu ne iş yaptığımı sonra çok ii ddi emekli sanğıdına bağlı hastala 10 rapor veriyoruz dedi...

Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu

Cok sewindim allah tamamına erdirsin hepimizede bu sewinci yaşatsın inşallah

Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu

canımmmmmmmmmmmmmmmm ne kadar sevindim bilemezsinn yaaa çok şükür çok şükür çok şükürrrrrrrrrrr gözün aydın... dpu ve duygu aynı güzel haberi sizlerden bekliyorum.....inan çok çok ama çok sevindimmmm

Çoook sevindim inşallah bende böyle bir sonuç alırım iyice heyecan ve korku sardı beni senin adına çok sevindim hayırlı olsun canım:))

Canim nasilsin halin keyfin yerindedir insallah bugün kontrolün vardı yanlış hatirlamiyosam nasıl gecti bebisin nasılmış :)

İnanın bu mutlu haberi bende kendimden bekliom hahahahah bakalım

Canım inşallah böyle haberler alınca insan daha bi umutlu oluyor inşallah Rabbim bizede kısmet eder

merhaba kızlar bende umutta tedavi görmiüştüm ne yazıkki negatif olmadı meleklerim tutunamadı annesine .....çok mutsuzum rabbim nasip etmedi vakti var sanırım bu seferde 15 yıllık hasret bitmedi

merhaba kızlar bende umutta tedavi görmiüştüm ne yazıkki negatif olmadı meleklerim tutunamadı annesine .....çok mutsuzum rabbim nasip etmedi vakti var sanırım bu seferde 15 yıllık hasret bitmedi

Allah yardımcın olsun nasip etsn inşallh en kısa sürede anneliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…