Ewet ama napim ya bgun daha 7.gün ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bna ne yazı ne rapor verdiler öle cıktık ordan ya
Raporu isteyince veriyorlar zaten sgkda raporları kabul edilmiyormuş emekli sandığında geçerli ben öğretmenim 10 güne kadar verebiliyoruz deyince hepsini kullandım
Ya bnde iznimi kullanıom zatende acaba veriyolrmıydı die dedim
Amin inşallah yaEğer emekli sandığı isen kullanabilirdin rapor. 10 güne kadar veriyoruz dediler sorarsan açıklıyorlar yoksa kendiliğinden kimse birşey demedi bizede. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Amin inşallah ya
Eğer emekli sandığı isen kullanabilirdin rapor. 10 güne kadar veriyoruz dediler sorarsan açıklıyorlar yoksa kendiliğinden kimse birşey demedi bizede. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Benim son 2 gün vakit yaklaştıkça korku sarmaya başladı
Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
canımmmmmmmmmmmmmmmm ne kadar sevindim bilemezsinn yaaa çok şükür çok şükür çok şükürrrrrrrrrrr gözün aydın... dpu ve duygu aynı güzel haberi sizlerden bekliyorum.....inan çok çok ama çok sevindimmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmm ne kadar sevindim bilemezsinn yaaa çok şükür çok şükür çok şükürrrrrrrrrrr gözün aydın... dpu ve duygu aynı güzel haberi sizlerden bekliyorum.....inan çok çok ama çok sevindimmmm
canım inanıyorum...olacak seninde olumlu olacak...İnanın bu mutlu haberi bende kendimden bekliom hahahahah bakalım
merhaba kızlar bende umutta tedavi görmiüştüm ne yazıkki negatif olmadı meleklerim tutunamadı annesine.....çok mutsuzum rabbim nasip etmedi vakti var sanırım bu seferde 15 yıllık hasret bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?