Kızlar bnim 4.günüm dinlenmeye dewam arada ewde geziom bişi olmaz dmi hamile arkdaşlar yardmcı olun ya napmmız lazm bklerkn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımmm sadece ağır işler yapma yürü yemek yap rahatına bak....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bnim 4.günüm dinlenmeye dewam arada ewde geziom bişi olmaz dmi hamile arkdaşlar yardmcı olun ya napmmız lazm bklerkn
Kabız olmadım hiç dörtgündür maşallah bna progestan fitil verdiler üçkes ikişer tanne günde ananas yiyom kabak çkirdeği yiyom merakla bekliom sınucu
canımmm sadece ağır işler yapma yürü yemek yap rahatına bak....
Korkma canım rahat ol kasma kendini. Bi çok tüp bebek hastasında oluyo ama herkesdede olmuyo. İlaçlarla ilgili sanırım. Ben progestan iğneyi bırakınca bii kaç gün sonra başlıyor kanamam iki kanamamda öyle oldu. Gerekiyorsa doğurana kadar kullanırım iğneyi. Bebeğim iğne seviyo![]()
Ohhh afiyet olsun bebisine.... bende hala devam ananas cekirdek sut kayisi suyu elimizden gelelni yapiyoz gerisi allaha...zaman cok zor geciyo eaha bugun 7.gun cuma gunu yapicam kismetse...bende fitil kullaniyorum estrofem aspirin vitamin fobiol ....
Doktorun söylediklerini ulun beye aktardınmı canım? Geçen sefer Ben sürekli arıyordum ulun beyi. Oda gel kontrole dedi gittiğimde her şey normaldi lakin ulun bakınca rahatlıyo insan. Cuma ulun dayım kontrol vakti geldi. Allah yardımcımız olsun canım zor zamanlar geçiriyoruz. Sahip olamamak ayrı üzüntü sahip olup kaybetme korkular yaşamak dahabeter üzüntü insanın ömründen ömür gidiyor, benden şakır şakır kan geldi bide parça geldi tamam gitti bebek dedim. Offf allah korusun bebeklerimizi.
Inşallah herşey istediğin gibi olur. Allah kucağına almanı nasip etsin. Daha çook bekleyeceksin canımben hala bekliyorum bekleyişler hiiç bitmiyor.
![]()
Hayırlı olsun canım transferin olmuş. Kaç gün oldu? Bi yerd3 7 gün okudum bu kadar erken sonuç çıkmıyor bende çıkmadı 11 ci günden sonra görüldü oda silik çizgi. Hatta 14 cü günde negatif gösterdi ama kanda gebelik görülmüştü. İdrar testlerine inanma. Rabbim gönlüne göre versin
Bnmde hftaya carsamba testim estrofem fitil glifor oksapar coraspirin prednol elevit içiyom bide acıkıom ben ya süt içmedim gaz yapar die ama bilmiom yumurta yedim onun yerine bide dışarı cıkmak istyom ya azcık yarın kaçıcam ewden annem baskı yapıo çıkamıom
Bnmde hftaya carsamba testim estrofem fitil glifor oksapar coraspirin prednol elevit içiyom bide acıkıom ben ya süt içmedim gaz yapar die ama bilmiom yumurta yedim onun yerine bide dışarı cıkmak istyom ya azcık yarın kaçıcam ewden annem baskı yapıo çıkamıom
Hayırlısı olsun canım ilac listene bi daha bak prednol e devam yaziyomu
Aaaa şimdi fark ettim yazmıo ve ben dört gündr içiom
Ben prednolu transfer once 5gun kullandim sadece senin sekerin mi var glifor kullaniyorsun..ilk disari ciktigimda yurumem bile degismisti sanki yarim yarim adim atiyodum sanki pit diye dusecekmis gibi simdi rahatladim ....sende uzun sure ayakta durma ...![]()
Umutsuzluga kapilma hemen uraz diye bi arkadas vardi oda monodoksu icmisti ama hamile.bisey olmaz Allahin izniyleAradım didem hemşireye söledim şimdi içme daha bişi olmaz dedi ama ilk üçgünüm önmliydi içim rahat etmedi benm umudum bitti zaten içerken tek iğrenç gelen ilaç oydu moralim bzuldu sölemesenz ben onu on gün daha içerdim yaa
Aradım didem hemşireye söledim şimdi içme daha bişi olmaz dedi ama ilk üçgünüm önmliydi içim rahat etmedi benm umudum bitti zaten içerken tek iğrenç gelen ilaç oydu moralim bzuldu sölemesenz ben onu on gün daha içerdim yaa
Prednolcanım hangi ilaç ben kaçırdım...
Umutsuzluga kapilma hemen uraz diye bi arkadas vardi oda monodoksu icmisti ama hamile.bisey olmaz Allahin izniyle
oh ne güzel jel yaramış sana ve bebeğine. Kaç dk yürüyorsun jel sonrasıcanım ben de artık kullanmıyorum iğneyi test gününden beri..jeli kullanıyorum günde iki defa...
bende o parçayı yanımda götürdüm olur böyle şeyler dedi. Banaiki embriyo konmuştu o mu acaba? Acabalar bitmezki. Ohooo ben ulunu cepten arıyorum kanamam var dedimmi işi gücü bırakıyo adam sağolsun. Allah yardımcımız olsun.ben kesiyi gördükten 2 gün sonra kanama oldu iğneyi bırakmıştık. Progestan iğne kullanıyormusun?ben bu iğneyi bıraktıkca kanama yaşıyorum1 2 saate kadar arar ulun bey canim anlatıcam ona bakalım ne diycek benim kontrolum ayın 28 inde nasıl geccek bilmiyorum bu haftada o gittiğim doktora giderim kontrole bakalım bi gelişme var mi diye korkuyorum kalp atisi duyamiycam diye zaten düştü kese sandim doktor bakiyo burda diyo inanamıyorum o kadar sok olmuştum gercekten olmaması ayrı olup bu sekilde bu korkuları yasamak dahada bi başkaymis Rabbim bebeklerimize kıymasın insallah bize bağışlasin esim de ayrı mahvoldu en Cok ona üzülüyorum. O parca neydi canim doktora söyledin mi ben peceteye koyup götürdüm anlamadı kese yerinde dedi o parca neydi Cok merak ettim ama