Cok istedm yawru çok buldm vericklerdi özellikle bu tedaviden önce istemiştm ama işte olmadı böle bebkle berabr büytmk istyom sevgi vercm içimi fesattan hasetten kurtarck bişi aradım o geldi aklıma ama şartlrım uygn değildi şimdi eğer gebe klırsam bigün nazımla aldrcama inanıyom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim evimde 4 kedi ve bir köpeğim var. Üstelik kedilerimden birisi hamile. Bana bile bebek olursa bunları ne yapacaksın diyorlar.

Hayvanları sevmeyi öğrenmeden, insanları sevmeyi öğrenemez bir çocuk. Bütün canlılar, taşıdıkları kir ve mikrobu temizleyecek şekilde yaratılmıştır. Kuş ya da balık alacağım desen herkes seferber olur, hayvanat bahçesi kurardı ama iş kedi köpek olunca frene basılıyor. Tüyü dert ediliyor, salyası dert ediliyor. Kedi köpek bakımının inceliklerine dikkat edersen hiç bir sıkıntısı yok aslında. Bebek gibi her gün fırçala, Düzenli tırnak, tüy bakımını yap, arada sırada yıka, (ben köpeğimi sadece yazın yıkıyorum, sıcakta pişik olmasın diye) düzgün mama ve vitamin takviyesi, bol bol da sevgi ver, tamam. Fırçalama 5 dakika, tırnak bakımı haftada ya da 10 günde bir hayvan usluysa 10 dakika, yıkama sürebildiği kadar

. Bir de aşıları. Yıkama, fırçalama, tırnaklarını kesme ama aşılarını yaptır mutlaka. Karnesini sağlam bir yere koy, takibini ihmal etme. Bir de yapabilseniz bile iğneli ilaçlarını siz yapmayın. İlişkiniz bozulmasın.
Zor değil aslında hayvan bakması. Bir çok süpürgenin hayvan tüyü için geliştirilmiş modelleri var. Teknik servisleri araştırırsan senin süpürgene uyacak bir başlık bulabilirsin. Evdeki tüy derdi de bitti. Bir de evi zaman zaman kaynar suya karbonat karıştırıp, soğuduktan sonra bu suyla silersen ya da sirkeli suyla, evdeki koku da ağırlaşmaz.
Uzun uzun yazdım, köpek bakmak isteyip te çekimser kalan varsa onlar da faydalansın.